Sídlo klanu Kuga
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 24 z 27
Strana 24 z 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Sídlo klanu Kuga
First topic message reminder :
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Anonymní- Anonymní
Re: Sídlo klanu Kuga
Pokračoval som zo zatvorenými očami a polozaspatím hlasom Hoci sa sem tam nezhodnú... vždy sa udobria...a puto medzi nimi sa tým zosilní... Hlavu som si posunul čo najbližšie k Natsukinej.
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Dala jsem mu pusu na čelo. Sledovala jsem jak usíná. Nakonec jsem zavřela oči a usnula taky.
Anonymní- Anonymní
Po jej puse som sa k nej pritlačil najviac ako to šlo. Chcem som ju cítiť na čo najväčšej ploche svojho tela. Spokojne som zahmkal a zaspával som.
Shinobi
Klan:
Spaly jsme k sobě přitlačení. Vzbudila jsem se až po nějaké době, kdy mi začalo být chladněji. Nerada jsem se odlepila od Ataru, přiložila do krbu a přehodila přes nás deku. Pak jsem se k němu přitulila.
Anonymní- Anonymní
Ako som zaspával na chvíľku som cítil že Natsuki nie je pri mne. Ale počul som že priložila do krbu a cítil že cez nás prehodila deku. Objal som ju pevnejšie.
Shinobi
Klan:
Nemusíš mě umačkat, já ti neuteču. Zašeptala jsem a znovu usnula.
Anonymní- Anonymní
Usmial som sa a pobozkal som ju len tak zľahka a trochu som povolil. Predsa som si ju nechcel rozpučiť.
Shinobi
Klan:
Když jsem se ráno vzbudila, chtěla jsem se vyplížit a udělat Ataru snídani. Jenže mě zase držel tak pevně, že to nebylo možné. Dala jsem mu pusu. Dobré ráno, sluníčko.
Anonymní- Anonymní
Uhm... iba som niečo zašomral a začal som ju bozkávať.
Shinobi
Klan:
Začala jsem mu polibky oplácet a rukama bloudit po zádech. Už se mi od něj vůbec nechtělo hnout.
Anonymní- Anonymní
Po chvíli som ju prestal bozkávať Takže predsa len sa to dá vypnúť... zasmial som sa. A chcel som spať ďalej.
Shinobi
Klan:
Ach jo a to jsem se chtěla lísat, povzdechla jsem si. Přestala jsem se ho dotýkat a odtáhla se od něho. Vstala jsem, přiložila do krbu, aby mu bylo teplo a vydala se do kuchyně.
Anonymní- Anonymní
He?!.... Si povedala že iba v izbe... takže dodržujme nejaké pravidlá.... A hlavne čo ak by nás niekto vyrušil? hovoril som rozospato a ležalsom ďalej pri krbe, hoci nie z takým nadšeným a radosťou ako sa mu ležalo spolu z Natsuki.
Shinobi
Klan:
Otočila jsem se ve dveřích. Na to se nevymlouvej, jen si chtěl v klidu dál spát. Usmála jsem se. Chceš něco k snídani ospalče? Koula jsem se na něj. Ne, ty chceš, abych zmlkla a odešla. Rozesmála jsem se a zašla do kuchyně. Tam jsem si nachystala vločky a pustila se do nich.
Anonymní- Anonymní
No ták... princezničko.... ponaťahoval som sa na koberci ako mača ktoré práve vstalo. Nejako sa mi po chvíli podarilo dostať na nohy a rozospatým krokom som sa vybral do kuchyne. Oprel som sa o zárubňu dverí a povedal Ne.. nemusíš zmĺknuť a odísť... stačí keď mi urobíš niečo dobré... do šúchal sa ku stolu a sadol si za stôl a čakal čo dostane.
Shinobi
Klan:
Já jsem chtěla, ale chtěl si spát, řekla jsem a dál jedla vločky. Snažila jsem se nezasmát a čekala, co mi na to řekne.
Anonymní- Anonymní
Pozrel som sa na ňu nejako takto >_< a tým som si pýtal jesť. Chcel som ju trocha donútiť aby mi dala papať.
Shinobi
Klan:
V duchu jsem se smála, ale jinak jsem jen v klidu jedla vločky a v podstatě si ho nevšímala.
Anonymní- Anonymní
stále som ju hypnotizoval svojim pohľadom >_<. Ale nič. A tak som pootovril oko aby som videl ako na to reaguje. Ona si ma nevšíma.... veď ja jej dám... pomyslel som si a postavil som sa. Išiel som okolo Natsuki akože si beriem niečo zo skrinky a keď si naberala vločky a išla si ich dať do úst. Zjedol som jej to tesne pred tým ako stihla ona. Zaškeril som sa na ňu Hm... ozaj sú dobré...
Shinobi
Klan:
Hej, dala jsem mu pohlavek, ale jen lehounce. To je moje jídlo, ty sis svoje šance propásl. Rychle jsem dojedla zbytek vloček. Vstala jsem a umyla misku.
Anonymní- Anonymní
Keď mi dala pohlavok iba som sa zaškeril a čakal som kým umyje misku. Keď ju umyla a bola ešte otočená ku mne chrbtom. Podišiel som k nej a chytil ju za boky a hlavu som si prevesil cez jej rameno No neviem či si to zaslúžiš... ale je čas na darček ...
Shinobi
Klan:
Nechci dáreček, zlobím se na tebe, řekla jsem a měla jsem co dělat, abych se nesmála. Utřela jsem si ruce do ručníku a pak odstrčila Ataru od sebe. Pak jsem se otočila a rozesmála. Přitáhla jsem si ho zpátky a políbila ho.
Anonymní- Anonymní
Pokiaľ je toto zlosť tak pokračuj... povedal som odovzdane a zo smiechom v hlase. A začal som ju bozkávať. Ruky mi pristáli ja jej bokoch kde sa jemne hýbali.
Shinobi
Klan:
Ne, ale možná škodolibost, odstrčila jsem ho se smíchem a utekla mu z kuchyně. V obýváku jsem zastavila a čekala na něj. Prostě jsem měla hravou náladu, tak jsem si hrála.
Naposledy upravil Kuga Natsuki dne Thu 16 Feb - 17:03, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Hm?! začudoval som sa vybral normálnym tempom za ňou. Zastavil som sa na prahu kuchyne a obývačky.
Shinobi
Klan:
Strana 24 z 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 24 z 27
Povolení tohoto fóra: