Sídlo klanu Kuga
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 21 z 27
Strana 21 z 27 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27
Sídlo klanu Kuga
First topic message reminder :
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Toto sídlo vlastní lékařská rodina s dcerou Natsuki. Jedná se o docela rozlehlé sídlo s velkým množstvím obytných prostorů, vlastním tréninkovým dojo a rozlehlou japonskou zahradou, kde se dá krásně odpočívat.
Anonymní- Anonymní
Re: Sídlo klanu Kuga
Spokojeně jsem spala přitulená k Ataru. Sem tam jsem se pohnula a zašeptala jeho jméno.
Anonymní- Anonymní
Pevnejšie som ju objal a jednou rukou som ju začal škrabkať na chrbte.
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Né.. nejako nemám ani chuť spať. Ale ty kludne môžeš... povedal som pokojne a ďalej som ju škrabkal na chrbte.
Shinobi
Klan:
Ne, přece nebudu spát,když si vzhůru, protřela jsme si oči a zívla si. Nejsem zas tak moc unavená, usmála jsme se. Možná kdybych si dala sprchu, tak bych trošku ožila, ale nechce se mi od tebe, takže se budu muset probrat i bez ní.
Anonymní- Anonymní
Dúfam že sa ti to páčilo.... povedal a dal jej pusu keď bola taká rozospatá vyzerala kawai. Aj ja by som si dal sprchu a asi by sme sa mali obaja prezliecť...Ale tiež sa ťa nechcem pre to vzdať.. zaškeril sa lebo tu narazil na problém Žeby som navrhol spoločnú sprchu?... Nie to by asi neprijala a iba by som pokazil túto chvíľu..
Shinobi
Klan:
Když se mě zeptal, jestli se mi to líbilo, zčervenala jsem. Vzala bych si tě do sprchy sebou, tím by se to vyřešilo, ale tobě se nedá věřit a já bych se styděla
Anonymní- Anonymní
Zasmial som sa Hanbila? Ehm... vieš čo sa udialo takže takpovediac sa nemáš za čo hanbiť... ani ja... znova sa zasmial a dal jej pusu. Sľubujem že sa o nič nebudem pokúšať... okrem sprchovania
Shinobi
Klan:
Tak proč ti nevěřím? Počkej nesliboval si mi, že se nebudeme nikam hnát a teď tohle? Nebo s tím lechtáním....Dala jsme mu pusu. Vůbec nedržíš slovo. Zašklebila jsem se na něj. Ale odneseš mě tam, mrkla jsem na něj, ať se taky trošku snažíš. A ať se tě můžu pořád dotýkat. Vůbec se mi ho nechtělo pustit, ani na chviličku.
Anonymní- Anonymní
No jo ale keď nejde niečomu tak rozkošnému ako si ty odolať. pousmial som sa. No odnesiem ťa kľudne aj keď to znamená že sprchu absolvujeme každý zvlášť. Ale počakť ja som sa nikam nehnal to prišlo samo po tvojom započatí... zaškeril sa a chytil Natsuki tak aby ju držal pevne v náaručí a posadil sa takto na posteľ a čakal.
Shinobi
Klan:
Jo, sváděj to na mě, rozesmála jsem se. To jsem se chtěla sprchovat s tebou, ale už si nějak nějak nejsem jistá. Samozřejmě že to byla lež, pořád jsem si nedovedla představit, že se ho nebudu dotýkat. Políbila jsem ho. Jdeme?
Anonymní- Anonymní
No dobre, no dobre bola to moja chyba... zasmial sa a postavil sa z postele. Hoci som ju vládal niesť cítil som sa po tom všetkom značne oslabený. Našťastie nie až tak aby som ju nevládal uniesť. Nie si si istá? No tak to tam rýchlo ideme kým je tu aká taká možnosť. Ideme.. pomaly som ju doniesol do kúpelne a postavil som ju na zem. A čakal čo sa bude diať.
Shinobi
Klan:
Ataru mě donesl do koupelny a postavil na zem. V rychlosti jsem ze sebe shodila zbytek oblečeni a zalezla do sprchy. Pustila jsem si horkou vodu a nastavila ji tělo. Po chvíli jsem zavolala na Ataru: Ty nejdeš?
Anonymní- Anonymní
No.. asi nie no... zahral som že nejdem ale rýchlo som sa vyzliekol a vhupol do sprchy k nej. Je tu nejako tesno.. poznamenal som kedže som sa musel na ňu trochu pritlačiť aby voda stekala aj na mňa Ale mne to nevadí...
Shinobi
Klan:
To věřím. Trošku jsme se odtáhla a sklouzla pohledem po jeho těle. Trošku jsme s červenala. Není ta voda moc teplá? Chceš umýt záda? Zakecávala jsem a usmála se na něj.
Anonymní- Anonymní
Ne je akurát... no prečo nie otočil som sa k Natsuki chrbtom a nechal som ju. No vidíš že sa ani jeden nemáme začo hanbiť... i keď jemne natočil hlavu a kútikom oka si pár krát prešiel pohľadom Natsukine nahé telo.
Shinobi
Klan:
Vzala jsem houbu, namydlila ji a začala Ataru přejíždět po zádech. Že se ti líbím, neznamená, že se nestydím. Když jsem mu umyla záda, přešla jsem na ruce.
Anonymní- Anonymní
No jo... zvesil som hlavu a odpočíval som kedže ma Natsuki umývala nemusel som nič robiť. A vidíš skoro by som zabudol na ten darček... keď tu skončíme dám ti ho...
Shinobi
Klan:
Až tu skončíme, udělám ti něco k jídlu, usmála jsem se, musím se o tebe starat. Objala jsem ho, abych mu mohla umývat bříško, i když jsem stála za ním a zároveň mu dala pusu na záda.
Anonymní- Anonymní
Pravdaže pri tom ako sa o mňa oprela, oprela sa aj svojimi prsiami o mňa. Koho by to nechalo chaldného a aj som to dal najavo tam dole. Kľudne... niečo poriadneho... nech máme silu
Shinobi
Klan:
Po chvíli jsme ho pustila a otočila si ho k sobě. Stačil mi jeden pohled, abych viděla, jak je na tom. Olízla jsme si rty a přitáhla si ho k sobě, co nejvíc pod vodu. Pak jsme nasadila svůj typický škodolibý úsměv, pustila studenou a uskočila kousek dozadu.
Anonymní- Anonymní
To čo následne urobila sa mi celkom páčilo ale to čo urobila potom sa mi už tak nepáčilo. Brrr.... či som si to zaslúžil? tváril som sa nechápavo a nevidel som dôvod jej konania. Ale ako chceš... povedal som rázne a Natsuki som si pritiahol a nechal nech na nás oboch tečie studená voda.
Shinobi
Klan:
Dost dlouho jsem se jen smála. Pak jsem se vrátila němu a pustila mu teplou. Promiň sluníčko, přišlo mi, že potřebuješ shladit, snažila jsem se nesmát.
Anonymní- Anonymní
Ak si myslela na to.. ukázal som smerom dole. Tak ja za to nemôžem... zatváril som sa urazene.
Shinobi
Klan:
Ale no tak, dala jsem mu ruce kolem krku. Ještě řekni, že za to můžu já, řekla jsem ze smíchem v hlase. V tom případě se ti omlouvám. Začala jsem ho líbat.
Anonymní- Anonymní
Strana 21 z 27 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 21 z 27
Povolení tohoto fóra: