Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelária Kazekage

+7
Akasuna no Ruki
Kin Yuki
Hiroshi Siakhi
Nawaki
Makoto
Len
Riko
11 posters

Strana 9 z 17 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17  Next

Goto down

Kancelária Kazekage - Stránka 9 Empty Kancelária Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Sun 11 Dec - 10:44

First topic message reminder :

Kancelária Kazekageho

Kancelária Kazekage - Stránka 9 Sunavillage

Táto budova sa nachádza v samotnom centre Sunagakure no Sato. Slúži ako sídlo Kazekageho a zároveň centrum diplomacie Sunagakure no Sato a tu sa taktiež konajú najdôležitejšie porady. Je neustále strážená jouninmi a jednotkami ANBU.

Zabezpečenie:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelária Kazekage - Stránka 9 Empty Re: Kancelária Kazekage

Příspěvek pro Ren Tao Mon 19 Dec - 21:23

Nadýchol som sa a začal ,, Tak milá Kazekage, po dlhšom čase som sa rozhodol byť zase užitočný pre Sunu, lebo pokiaľ je schopný vodca tak poddaným si ho budú vážiť a počúvať. Takže som sa Vám prišiel pripomenúť ako shinobi zo Suny a možno ak sa nájde nejaký tým do ktorého by som sa hodil. ,, troška som polapal po dychu nebol som zvyknutí tak veľa hovoriť
Ren Tao
Ren Tao

Počet príspevkov : 157

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan:

http://simonbeater.tumblr.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 21:34

Aiko Naihi

,,Zaujímavé, veľmi zaujímavé." usmiala sa spokojne Aiko a zhlboka sa nadýchla.,, Tak som rada, že Suna sa rozrástla o jedného shinobi a teší ma, že naberáme na sile. Ale čo sa týka tvojho zaradenia." zamyslela sa na chvíľu.,, V momentálnej dobe nemáme žiaden špeciálny postup ako klasifikovať a zoraďovať chuuninov, preto ich nedávame do tímoch ale nechávame takzvane na voľnej nohe." informovala ho.,, Tak si môžu trénovať, chodiť na misie a podobne buď sólovo alebo s niekým koho si nájdu." dokončila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ren Tao Mon 19 Dec - 21:43

,, Hm no to je v podstate lepšie ako som čakal, mám radšej misie kde som sám,, chvíľu ešte rozmýšľal čo ešte chcel ale nič ho nenapadlo ,,Tak ja už asi pôjdem, možno behom pár dní si prídem po misiu ak by sa tu nejaká našla. Takže ak ma nepotrebujete aj by som išiel,,
Ren Tao
Ren Tao

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 21:47

Aiko Naihi

,,Hmmmm, pohrám sa?" zamyslela sa.,, Uvidíme či je to normálny shinobi alebo zase ďalší bezciťák do radu." premýšľala a na jeden prst si začala omotávať prameňom vlasov. Provokačne si oblízla pery a pohľadom prepichovala jeho oči.,, No ja neviem, mne by sa vždy niekto zišiel. Predsa len som tu taká osamelá." zašepkala a nevinne zaklipkala očami.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ren Tao Mon 19 Dec - 21:55

Zostal v šoku a nedokázal sa pohnúť. Začal sa červenať už len od tých jej provokačních prejavoch. Chel som sa jej ešte na niečo opýtať ale pri tom strese som zabudol o čo ide ,, Ehm...Kaa...zekage..,, potriasol som hlavou či sa mi to len nezdá ale opak bol pravdou červeň ustúpila a aj stuhnutý postoj Kazekage to na mňa skúša?! nechápal. ,, No tak neverím že žena ako vy je osamelá ,,
Ren Tao
Ren Tao

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 22:02

Aiko Naihi

,,Mám ho, bude sranda." potešila sa v duchu ale nedala to na sebe vidieť, práveže sa zmenila na smutnú.,, Práveže som až príliš osamelá." povzdychla si smutne a prestala si omotávať na prst vlasy.,, Neviem či to je ale ako Kazekage ma už nikto nenavštevuje ani nepoteší." zašepkala a jemne si zakúsla trochu do ukazováka.,, A ja mám pritom tiež svoje potreby." vzdychla a ukazovákom prechádzala nižše po krku až k dekoltu.,, Je tažké byť na takomto poste." dodala a lačným pohľadom ho sledoval ale hlavne jeho reakcie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ren Tao Mon 19 Dec - 22:13

Prehltol som na prázdno a cítil som ako sa môj pokojný tep zmenil na besnace stádo. Ale navonok som sa to pokúšal zakryť. ,, A ja by som skôr povedal že ich musíte odháňaťˇ palicou od seba ako hladné psi,, neveriacky som pokrútil hlavou a prikročil bližšie k stolu a venoval jej milý úsmev ,, Nebudte smutná určite sa nájde aj taký ktorý vás má rád, rád vás poteší a aj uspokojí,, usmieval dom sa na ňu aby som zakryl svoje mužské zmysli
Ren Tao
Ren Tao

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 22:21

Aiko Naihi

,,Ale čo tam po nich." prehovorila naraz Aiko znudene a poriadne sa začala naťahovať pričom zavrela oči.,, Mňa city už netrápia stačí mi vášeň a a jednoduché zneužitie. Nechcem toho veľa predsa." dodala a prestala sa naťahovať no keď ruky vracala do pôvodnej polohy tak nimi prechdzala pomaly od hlavy cez krk a dekolt rovno pozdĺž tela, stále so zatvorenými očami. Potom sa už len z lenivosti postavila, rukami oprela o stôl a predklonila. Po dlhej chvíli opäť otvorila oči.,, O čom bola reč?" žmurkla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ren Tao Mon 19 Dec - 22:25

Ostal v panike , jednu ruku si dal za hlavu a robil sa že rozmýšla ale nevdeľ že sa zase začaľ červenať. Pohľad mu utekal kade tade hlavne mimo Kazekage.
Ren Tao
Ren Tao

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 22:29

Aiko Naihi

Všímala si, že už prestáva reagovať a snaží sa ju nevidieť.,, Sakra takto sa hrať nedám." napadlo ju zúfalo a tak využila, že bola v predklone a tým pádom aj bližšie pri ňom. Jednou rukou sa natiahla a schmatla ho za vrch oblečenia a pritiahla ho tesne k sebe.,, Niečo som sa pýtala." usmiala sa milo a zaklipkala očami.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ren Tao Mon 19 Dec - 22:34

Nahodil som nevinný pohľad ,,Rozprávali sme sa ovašich potrebách Kazekage ,, povedal už mierne stálim tónom " O vašich potrebách ?!? Vážne som to povedal" popritom mi behalo v hlave
Ren Tao
Ren Tao

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 22:39

Aiko Naihi

,,Faaaaakt?" urobila zaskočenú ale stále ho pevne držala.,, Vstúpte." prehovorila nahlas, síce nevedela kto by tam mohol byť ale niečo tušila a tak chcela vedieť ako zareaguje. ,, Tu sa pozeraj." upozornila ho potichu a silou si ho pritiahla ešte bližšie a začala ho bozkávať. Chcela aby to videl aj ten čo práve vchádzal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 19 Dec - 22:43

Uslyšel jsem, že mám vejít a tak jsem se pomalu postavil a následně pomalu vešel do kanceláře. V tu chvíli, jak se však zabouchli dveře, tak jsem ztuhl a hleděl jen před sebe na to, co právě Kazekage s tím novým klukem, kterého ani neznal dělá. Jen tak suše polkl a nejistě se usmál..."Ehm.... vidím, že máte práci Kazekage-sama... já... neměl bych přijít později.. když... když teď někoho zkoušíte?" Zeptal se dost zaskočené a vzpomněl si na minule... Tohle mi začíná připadat jako nějaký rituál a já se vždycky k tomu nějak dostanu... ani nevím jak.... pfuu...

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ren Tao Mon 19 Dec - 22:47

Mal som na výber ale podvolil som sa. " Vstúpte?! To nás niekto uvidí, sakra" Keď som počul niekoho hlas no už bolo neskoro, rukami držal Aiko.
Ren Tao
Ren Tao

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 22:50

Aiko Naihi

Aiko si to ešte chvíľu vychutnávala a potom od seba odtisla toho chalana. Oblízla si pery a pohľadom preskúmala oboch stojacich chuuninov. Následne si sadla do kresla a vyložil si nohy na stôl.,, No tak chalani čo s vami?" spýtala sa.,, Pokračovanie?" usmiala sa k tomu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 19 Dec - 22:54

Pokračování?? Jaký??..."No... já... já si s vámi došel jen promluvit, ale... asi jsem vás vyrušil... no...já... jaký pokračování myslíte??" Zeptal se Fujin znovu tak nejistě... Projel oba dva pohledem a potom klukovi hodil chápavý výraz...No... já bych raději už měl teď jít teda, jestli mě nepotřebujete..." Otočil jsem se ke dveřím a chtěl odejít pryč..."Nechám vás to... ehm.. dodělat..." Dodal ještě...

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 22:56

Aiko Naihi

,,Ty vieš veľmi dobre o akom pokračovaní to hovorím Fu." podotkla a jemne kývla rukou a dvere pokryla hrubá vrstva piesku.,, Odtiaľ to neodíjdeš pokiaľ to ja sama nedovolím." žmurkla.,, No tak chalani necháte ma v tom samú?" smutne zaklipkala očami.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 19 Dec - 22:58

Zastavil se a otočil se zpátky na Kazekage... Že já se zase do něčeho namočil... "Omlouvám se Kazekage-sama... nechtěl jsem odejít bez vašeho svolení já... já vám jen chtěl nechat soukromí..." Odpověděl a mírně se omluvně uklonil...

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ren Tao Mon 19 Dec - 23:01

Nahodil som zase nevinný výraz " Do čoho som sa to dostal" pozeral som do zeme. Ale potom som sa pozrel na dvere a na Kazekage. " A teraz čo ?!" netušil som že moja návšteva po dlhom čase u novej Kazekage naberie iný smer ako som plánoval. Nič som radšej nehovoril.
Ren Tao
Ren Tao

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 23:04

Aiko Naihi

,,No nič také Fu, keď si raz s Kazekage niečo začneš tak sa z toho nevyvlečieš." upozornila ho.,, Teba sa to tiež týka." žmurkla na Naokiho.,, Vzhľadom na to, že som nás tu zavrela a jediné miesto kam vás pustím je moje sídlo dám vám možnosť voľby... čo chcete?" spýtala sa ich.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 19 Dec - 23:08

Znovu suše polknul... To je... ach.... kam se hnu, tak je to stejný.... to není už normální... já... já věděl, že to nakonec takhle dopadne... jestli mi to dá příkazem... bude to horší... Na chvíli otočil hlavou na toho kluka a pak zpátky na Kazekage... malinko si povzdechl a přikývl na souhlas... Super... teď jsem si to stvrdil..."Tak... já to... b-beru..." Dodal ještě potichu a sklonil hlavu k zemi...

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ren Tao Mon 19 Dec - 23:17

Pozrel som sa na toho chalan a potom na Kazekage. Nič iného mi nezostávalo ,, Ja..to tiež beriem,, povedal som trochou odhodlaním v
Hlase. Však keď to má byť tak nech to je. A čakal som čo bude ďalej.
Ren Tao
Ren Tao

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Dec - 23:21

Aiko Naihi

,,Juuuuuj roztomilí hošánci." usmiala sa celá šťastná Aiko a zmizla pričom sa objavila tesne pri nich. Zjavila sa priamo medzi nimi a oboch schmatla za jedno rameno.,, Dovolila som si vám dať pečate na telo, ktoré už su vryté hlboko vo vás takže jediný pokus o útek bude trestaný uvareným mozgom." usmial sa na nich priam nevinne a piesok z dverí opadol.,, Poďte hošánkovia do sídla." zašepkala a ťahala ich preč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Guest Mon 19 Dec - 23:24

Fu se jen kapitulačně podíval na svého druha, který byl teď v úplně stejné situaci jako on... Pokusil se o malý úsměv, ale díky tomu v jaké teď byli situaci se mu moc nepovedl... Znovu prostě jen mlčky přikývl a podvolil se, takže se nechal Aiko vést a vůbec se nebránil... teď už to ani nemělo smysl... hlavně, když oba přikývli...

Guest
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ren Tao Mon 19 Dec - 23:26

"Takže pokus o útek neprichádza do úvahy. Mám pocit že sme sa stali jej väznami." a kráčal z Kazekage kam ho viedla.
Ren Tao
Ren Tao

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down