Cvičiště 2
+2
Katashi Aokawa
Kaito Yoshikuni
6 posters
Strana 4 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Cvičiště 2
Využiji chvílí kdy Kinto zlikviduje svým Katonem senseiuv Katon a vyběhnu proti němu a zaútočím.
Anonymní- Anonymní
Rozbehol som sa za Kotoke a vyskočil som a zakričal "Kotoke uhni" poskladal som pečate a povedal potichu "Katon: Gōkakyū no Jutsu" a z úst sa rútila ohnivá guľa rovno na senseia Sakra keď Kotoke neuhne...
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Když uslyším Kinta a sklouznu se na záda a jedu po nich kupředu. Ohnivá koule jen prosvištěla nade mnou a letěla k senseiovy. Pak se zvednu a vyrazím dál protože pokud bude mít dost starostí s likvidováním Katonu mohl by otevřít obranu. Toho se musí využít.
Anonymní- Anonymní
,,Hh,, postavil sa a odchádzal preč ,,Idem sa prejsť,, (Presun)
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Postavil som sa o podisiel asi o 50 metrov tam som si zacal cvicit techniku suiton : sakageki presnejsie rovnovahu techniky.
Anonymní- Anonymní
videl som velku ohnivu gulu po tichto udalosťiach ma začalo boliť brucho lebo som neranajkovala le ukril som sa do krriku za senseia nemohol ma videiť no a počkať na pravu chvílupomyslel som si
Anonymní- Anonymní
K pozdějšímu večeru jsem se probral a viděl že pořád bojují.* Mají vcelku výdrž.... * pomyslel jsem si a podíval se na ležící Shi.Pousmál jsem se a dál sledoval boj.Nechtěl jsem jí raději budit.Pro své vlastní dobro.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Shirayuki-hime
Trochu jsem se zavrtěla, ale stále jsem se neprobírala ze spánku. Teprve po chvíli jsem pomalu otevřela oči a nespokojeně zavrčela, abych následně líně zazívala.
Dobré ráno. Trochu jsem potřásla hlavou, znovu ji položila na svůj lidský polštář a opět zavřela oči.
Trochu jsem se zavrtěla, ale stále jsem se neprobírala ze spánku. Teprve po chvíli jsem pomalu otevřela oči a nespokojeně zavrčela, abych následně líně zazívala.
Dobré ráno. Trochu jsem potřásla hlavou, znovu ji položila na svůj lidský polštář a opět zavřela oči.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Skoncil som so skusanim Sakageki tak som sa vratil pod strom tam som sa spital jounina : Kolko by to mohlo este trvat ?.
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Otevřela jsem oči. Netušila jsem, jestli byla otázka směřována na mne, ale přesto jsem odpověděla.
Kolik by sis tipnul, mládě? Poslala jsem mu myšlenku a probodla ho azurovýma očima.
Švihla jsem ocasem a pak jsem ho stočila okolo sebe.
Otevřela jsem oči. Netušila jsem, jestli byla otázka směřována na mne, ale přesto jsem odpověděla.
Kolik by sis tipnul, mládě? Poslala jsem mu myšlenku a probodla ho azurovýma očima.
Švihla jsem ocasem a pak jsem ho stočila okolo sebe.
Shinobi
" Dobré Shi... " pousmál jsem se a podrbal jí za ouškem." No..s tím jak si s nimi hraje tak ještě....maximálně den... " odpověděl jsem tomu Geninovi z Kiri.
Shinobi
Aha super takze si este dost dlho pockam . Povedal som a pousmial som sa falosne ale vo vnutri som bol maximalne nastvany .
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Nespokojeně jsem zavrtěla hlavou, odfrkla si a zavrtala se do Katashiho oblečení.
Zpřetrhala jsem myšlenková pouta s Matirem, protože jeho hněv by mě stejně jenom naštval.
Následovala běžná otázka. Kdy vyrazíme?
Podívala jsem se na Katashiho a švihla ocasem.
Nespokojeně jsem zavrtěla hlavou, odfrkla si a zavrtala se do Katashiho oblečení.
Zpřetrhala jsem myšlenková pouta s Matirem, protože jeho hněv by mě stejně jenom naštval.
Následovala běžná otázka. Kdy vyrazíme?
Podívala jsem se na Katashiho a švihla ocasem.
Shinobi
Evidentně trochu rozmrzelej že jsem se vzbudil před 20:00 jsem měl hodně děsivý pohled 'orochimaru', došel jsem až ke Katashimu, podle Shi jsem poznal že je to "ten" ANBU který se chová "normálně". "Čau, s kým bojujou?" Změřil jsem si pohledem genina z kiri, podíval jsem se u do očí, čím jsem mu dal jasně najevo ať nezkouší provokovat.
Anonymní- Anonymní
" Víš...tím že jsem vlastně s tebou...a hlídám Hokageho...tak nemám moc času zařídit ještě několik věcí....myslím že.....za 3 dny nejpozději..... " řekl jsem zamyšleně.* Ještě ty chakrové čepele....to je hlavní...a ještě vymyslet plán....je toho moooc... " povzdechl jsem si." Hokage bojuje se svým týmem....klasická rolnička... " odpověděl jsem Aishimu a změřil si ho pohledem.
Shinobi
Shirayuki-hime
Tentokrát jsem se zatvářila doopravdy nespokojeně. Za tři dny už může být pozdě! Myšlenka se roznesla do širého okolí a rezonovala kolem ještě hodně dlouho. Jako když vám zvoní v uších. Jenom že tohle nebylo v uších, ale v hlavě.
Vstala jsem a začala jsem přecházet kolem, jako jsem to dělala několik dní po únosu Ayame. Naštěstí jsem teď ještě nepřipomínala klubko zoufalství.
Tentokrát jsem se zatvářila doopravdy nespokojeně. Za tři dny už může být pozdě! Myšlenka se roznesla do širého okolí a rezonovala kolem ještě hodně dlouho. Jako když vám zvoní v uších. Jenom že tohle nebylo v uších, ale v hlavě.
Vstala jsem a začala jsem přecházet kolem, jako jsem to dělala několik dní po únosu Ayame. Naštěstí jsem teď ještě nepřipomínala klubko zoufalství.
Shinobi
Po tom čo som zase došiel na cvičisko som podišiel k Matirovi a podával som mu jedlo v krabičke ktoré som kúpil. ,,Nie si hladný?,,
Shinobi
Klan:
Pozdravil som genina z konohy a povedal som : Ja som Matiro Akasaky a ty ?
Anonymní- Anonymní
Potom som sa otocil na Atara a povedal : Ano som dakujem za jedlo. A zobral som si krabicku.
Anonymní- Anonymní
"Ti se mají...já jsem se Seitem-sensei bojoval jen chvíli pak se okolo Shimona začala objevovat divná čakra a Seito to ukončil." Řekl jsem trochu sklesle, a pozoroval jsem co udělají. Pak sem ucítil tu myšlenku. "Co to bylo?" Zeptal jsem se trochu překvapeně, můj pohled skončil na tygřici, doslova jsem ji probodával pohledem. Bez toho abych se na něj podíval jsem mu odpověděl. "Orochimaru." Řekl jsem tónem jemu hodným který jsem opravdu dlouho trénoval.
Anonymní- Anonymní
Po tom čo si Matiro zobral krabičku z jedlo tak som si zase sadol pod strom. Po tom čo povedal ten shinobi z konohy som sa len zasmial.
Shinobi
Klan:
" Neboj se Shi....zachráníme jí....za každou cenu....a víš co....pokud jí nezachráníme...tak mě klidně můžeš sama zabít...a nebudu se ti bránit... " řekl jsem smrtelně vážně." Nejmenuje se Orochimaru..... "
Shinobi
Strana 4 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Povolení tohoto fóra: