Cvičiště 2
+2
Katashi Aokawa
Kaito Yoshikuni
6 posters
Strana 6 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Cvičiště 2
" Shi..jdeš se taky podívat? " zeptal jsem se a pomalu šel za nimi.(Přesun)
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Ja som išiel za nimi (Presun Cvičisko 3)
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Hned. Zavolala jsem za ním, ale otočila se a odběhla úplně jiným směrem. (přesun)
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
"Ach tak niečo vymyslite" zamračil som sa a založil si ruky dole hlavou....
Kaito Yoshikuni- Počet príspevkov : 781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: ---
Pozorně jsem je poslouchal.
"Ve světě ninjů není nic takového, jak se zdá. Nezískali jste rolničku.. Všichni tři, byste měli byste měli jako ninjové skončit!" vykřikl jsem a složil jednu ruční pečeť. Hizashi a Kinto spadli dolů, jen Kotoke zůstal viset. Udělal jsem další pečetě a položil ruce na zem.
"Mokuton: Jukai Heki!" okolo nás se postavily velké zdi a vytvořily tak arénu.
"Zůstaňte tady, hned se vrátím.."řekl jsem trochu smutně a objevil jsem se na druhé straně arény. Opatrně jsem splynul se zemí. Iwagakure no jutsu A pozorně jsem sledoval jejich další krok, který měl rozhodnout o jejich dalším osudu.
"Ve světě ninjů není nic takového, jak se zdá. Nezískali jste rolničku.. Všichni tři, byste měli byste měli jako ninjové skončit!" vykřikl jsem a složil jednu ruční pečeť. Hizashi a Kinto spadli dolů, jen Kotoke zůstal viset. Udělal jsem další pečetě a položil ruce na zem.
"Mokuton: Jukai Heki!" okolo nás se postavily velké zdi a vytvořily tak arénu.
"Zůstaňte tady, hned se vrátím.."řekl jsem trochu smutně a objevil jsem se na druhé straně arény. Opatrně jsem splynul se zemí. Iwagakure no jutsu A pozorně jsem sledoval jejich další krok, který měl rozhodnout o jejich dalším osudu.
Anonymní- Anonymní
"Ksó" Urobil to naschvál, ale ja to nenechám poskladal pečate a zo zbytku chakry čo mal v sebe použil neúplne Jutsu "Katon: Ryūka no Jutsu" a poslal som to na tie konáre aby bol Kotoke voľný...
Shinobi
Díky kámo... řeknu s úsměvem když dopadnu na zem. Ale co teď? Musíme myslet týmově, jinak se z toho nedostaneme...
Anonymní- Anonymní
kinto skus to este raz ale na tu klietku ale co je toto za vecpovedal a potom privolal katokeho katoke premenim sa na list a ti na mna ok ? mohlo by ho to zmiasťpovedal potichu aby to sensei nepočul
Anonymní- Anonymní
Byl jsem skrytý v Zemi těsně před nimi. Vyskočil jsem ze země, hodil osvětlující bombu. Jakmile záblesk byl pryč, stál jsem hrozivě před nimi a z oka mi sršely blesky.
"VY TŘIII!!!" zaječel jsem.
"S OKAMŽITOU PLATNOSTÍ VÁS...!" natáhl jsem a pořád se tvářil děsivě.
"Přijímám jako své studenty,"
"VY TŘIII!!!" zaječel jsem.
"S OKAMŽITOU PLATNOSTÍ VÁS...!" natáhl jsem a pořád se tvářil děsivě.
"Přijímám jako své studenty,"
Anonymní- Anonymní
"He??" stal som prekvapujúc pred ním a nemohol som tomu uveriť " A-ako že sme prešli?" zakoktal som sa a čakal som na odpoveď...
Shinobi
chcel som mu zakričať ved sťe chcel aby sme boly ako tým ale potom som sa ukludnil a odichol si ale potom skrkanie v bruchu take že to počuly všetci
Anonymní- Anonymní
Prisiel som na cvicisko 2 a videl som obrousku arenu z dreva zaklopal som na nu .
Anonymní- Anonymní
Prišli sme na cvičisko 2 kde bola vytvorená aréna z Mokutonu. Podišiel som k mokutonu a preskočil som ju kde som uvdiel Hokageho. ,,Prepáčte že ruším Hokage-sama,,
Naposledy upravil Ataru dne Tue 29 Nov - 19:07, celkově upraveno 2 krát
Shinobi
Klan:
Sakra... pomyslím si když vidím první výraz senseie. A když přidá tu větu "že nás něco"...zamrazí ve mě...A je to v pytli... ale pak dořekne že nás bere...najednou mam vše hrozně zpomalené, mísí se ve mě pocity ale hlavně ty dobrý...Sakra my jsme to zvládly...fakt že jo...
A pak se s úsměvem otočím na Senseie a spolustudenty a členy našeho týmu. Nevím co říct...
A pak se s úsměvem otočím na Senseie a spolustudenty a členy našeho týmu. Nevím co říct...
Anonymní- Anonymní
potom som sa otočil a išiel ku stene a bol otočený im chrbtom zlyhal som ako možem byť s rodu sarutobi ked neziskam jednu sp*ostu rolničku pomyslel si
Anonymní- Anonymní
"Mlčte teď na chvíli," zastavím přísně návštěvníky z Kiri.
"Teď vám zdělím několik mouder, předávána největšími hrdiny z Konohy.." odmlčel jsem se a vpíjel očima do tváře mých třech studentů.
"První, nejdůležitější pro ninju je týmová práce! Další, Ninjové, kteří porušují pravidla a předpisy jsou nazýváni špína, ale ti, kteří se nestarají o své společníky jsou mnohem horší než to! A poslední, Konoha je váš domov, společně tvoříme naši velkou rodinu. Žádný člen Konohy by nikoho nezradil, protože máme něco, co nás společně spojuje, a to je Ohnivá vůle. Všichni bojujeme za Konohu, protože ji milujeme. Takto budeme vždy silní, vždy porazíme každého nepřítele, i kdyby byl mnohokrát silnější než my. Máme přátelé, na které se dá spolehnout. Nebojujte proto, abyste potvrdili svou existenci. Bojujte proto, abyste ochránili.."
"Teď vám zdělím několik mouder, předávána největšími hrdiny z Konohy.." odmlčel jsem se a vpíjel očima do tváře mých třech studentů.
"První, nejdůležitější pro ninju je týmová práce! Další, Ninjové, kteří porušují pravidla a předpisy jsou nazýváni špína, ale ti, kteří se nestarají o své společníky jsou mnohem horší než to! A poslední, Konoha je váš domov, společně tvoříme naši velkou rodinu. Žádný člen Konohy by nikoho nezradil, protože máme něco, co nás společně spojuje, a to je Ohnivá vůle. Všichni bojujeme za Konohu, protože ji milujeme. Takto budeme vždy silní, vždy porazíme každého nepřítele, i kdyby byl mnohokrát silnější než my. Máme přátelé, na které se dá spolehnout. Nebojujte proto, abyste potvrdili svou existenci. Bojujte proto, abyste ochránili.."
Anonymní- Anonymní
"Hai."povedal som a všimol som si ako Hizashi šiel preč skočil som ku nemu "Zvládli sme to tak čo?"
Shinobi
začudoval som sa a potom no hej lenže ak niekto priatelov nemá??pomyslel si a try kvapky slz padly na zem
Anonymní- Anonymní
začudoval som sa a potom no hej lenže ak niekto priatelov nemá??pomyslel si a try kvapky slz padly na zem
Anonymní- Anonymní
" Tak takéto nezmysli im vtĺkajú do hlavy už od malička pche " pomyslel som si a čakal som kedy na mňa príde rad
Shinobi
Klan:
"Máte volno, v blízké době vás oslovím s tréninkem, který bude intensivní." řekl jsem a luskl prsty. Obranná zeď s Mokutonem, který byl kolem dokola zmizela, ale velký strom, zůstal. Měl být připomínkou k našemu dni. V tento den, jsme se staly plnohodnotným týmem.
Tse, ať si myslí ti ninjové z kiri, co chtějí. Právě díky tomu, jsme už několikrát vyhráli válku a staly jsme se nejsilnější vesnicí..Zatímco oni.. ušklíbl jsem se.
Oni žádají o pomoc..
Tse, ať si myslí ti ninjové z kiri, co chtějí. Právě díky tomu, jsme už několikrát vyhráli válku a staly jsme se nejsilnější vesnicí..Zatímco oni.. ušklíbl jsem se.
Oni žádají o pomoc..
Anonymní- Anonymní
"O čom to hovoríš?" zasmial som sa
Shinobi
Strana 6 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Povolení tohoto fóra: