Cvičiště 2
+2
Katashi Aokawa
Kaito Yoshikuni
6 posters
Strana 5 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Cvičiště 2
"Nikdy bych se tak jmenovat ani nechtěl." Vyplázl jsem na Katashiho jazyk. "Jen nemusí každý vědět moje jméno."
Anonymní- Anonymní
,,Matiro nechaj to tak nie sme tu na poznávacom pobyte,, povedal som kľudným hlasom z pohľadom vyvrátením do neba.
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Shirayuki-hime
Vycenila jsem zuby a pak na něj pořádně po tygrovsku zařvala. Když jsem se konečně utišla, znovu jsem začala přecházel sem a tam.
Myslíš si, že mi to pomůže? Naštvaně jsem sklopila uši a tvářila se opravdu hrozivě.
Řekni mi, co potřebuješ, abychom mohli odejít.
Vycenila jsem zuby a pak na něj pořádně po tygrovsku zařvala. Když jsem se konečně utišla, znovu jsem začala přecházel sem a tam.
Myslíš si, že mi to pomůže? Naštvaně jsem sklopila uši a tvářila se opravdu hrozivě.
Řekni mi, co potřebuješ, abychom mohli odejít.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Dobre necham to tak . Povedal som a potom som dodal : Zevraj tu mame cakat este asi den na hokageho.
Anonymní- Anonymní
zareagoval jsem okamžitě, připravil si několik pečetí.
"Suiton: Suijinheki!" vyplivl jsem velkou vodní zeď a otočil se kolem dokola. Uhasil jsem oheň.
Genin nemůže mít čakru na tohle jutsu?! Šokovaně jsem si pomyslel. Přestal jsem se otáčet a používat Suijinheki. Udělal jsem další pečeť.
"Mokuton Hijutsu: Jukai Koutan!"
Tlusté větve a kořeny našli každého mého studenta a nakonec je pevně svázaly. Viseli vzhůru nohama jako hrušky.
"Suiton: Suijinheki!" vyplivl jsem velkou vodní zeď a otočil se kolem dokola. Uhasil jsem oheň.
Genin nemůže mít čakru na tohle jutsu?! Šokovaně jsem si pomyslel. Přestal jsem se otáčet a používat Suijinheki. Udělal jsem další pečeť.
"Mokuton Hijutsu: Jukai Koutan!"
Tlusté větve a kořeny našli každého mého studenta a nakonec je pevně svázaly. Viseli vzhůru nohama jako hrušky.
Anonymní- Anonymní
Ten její řev mi moc nevadil , ba naopak.Dokonce se mi líbil.
" Nevím jestli ti to pomůže...ale alespoň bys zabila někoho kdo za to bude zodpovědný.... " řekl jsem a pořád jí sledoval.
" Potřebujeme chakrové čepele.....a taky musím promyslet plán přesunu abychom nebyli nápadní , ale přes to abychom byli i ze všech stran schopní obrany případnému útoku... "
" Nevím jestli ti to pomůže...ale alespoň bys zabila někoho kdo za to bude zodpovědný.... " řekl jsem a pořád jí sledoval.
" Potřebujeme chakrové čepele.....a taky musím promyslet plán přesunu abychom nebyli nápadní , ale přes to abychom byli i ze všech stran schopní obrany případnému útoku... "
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
,,Hm,, povedal som príliš nezaujímavo " Mokuton?! "
Shinobi
Klan:
"Hele, co takhle si dát boj, Matiro?" Je z kiri takže je asi 60% šance že používá suiton, ten se dá lehce prorazit, není na úrovni seita. Zeptal jsem se ho s ďábelským výrazem v očích.
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
S tím plánem bych ti mohla pomoct. Mám představu o rozložení té akademie, vzhledem k tomu, že jsme tam chvíli...přebývali.
Stále jsem přecházela sem a tam.
A ty čepele...kde se tady seženou?
S tím plánem bych ti mohla pomoct. Mám představu o rozložení té akademie, vzhledem k tomu, že jsme tam chvíli...přebývali.
Stále jsem přecházela sem a tam.
A ty čepele...kde se tady seženou?
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
" To bych byl rád..mám ještě jednoho...někoho kdo nám pomůže s plánem...a pokud znáš rozložení...to je výborné! " řekl jsem nadšeně.
" Hokage řekl že čepel je u kováře.... "
" Hokage řekl že čepel je u kováře.... "
Shinobi
"To už se musíš ptát i kdy můžeš bojovat?" Ušklíbl jsem se pořád s tím děsivím výrazem. Chci bojovat, proti někomu na mé úrovni.
Anonymní- Anonymní
Kso, myslím že teď už se z toho pánové nevyhrabeme...řeknu když visím hlavou dolů, ještě se pokusím s tím něco udělat ale rukama nic nezmůžu a na katanu nedosáhnu...
Anonymní- Anonymní
,,Taký ľahký môžeš keď sa mi to bude zdať priveľa zasiahnem, a ty chlapče z konohy si dávaj pozor čo za útoky použiješ,, povedal som prísnejším tónom ,,A ty Matiro sa šetri nech máš dosť síl na tú ,,vec,, ,,
Shinobi
Klan:
Dobre . Povedal som a hlasno som sa zasmial potom som dodal tak ideme na to ?
Anonymní- Anonymní
" Nebojte se..pokud to bude nutné..já taky zasáhnu...jeho schopnosti přibližně znám...takže vím co by mohl nebo nemohl dělat... " ujistil jsem Atara.
Shinobi
"Přinejhorším příjde o ruku nebo nohu." Ušklíbl jsem se a čekal jsem co udělá Matiro. "Tak jo jdeme." V očích se mi zase objevil výraz orochimaru, odskočil jsem od něj na takovou střední vzdálenost. Neboj chlapečku ani v taijutsu nejsem nejhorší.
Anonymní- Anonymní
Zasmal som sa a v sekunde sa rozbehol obroti nemu , ako som bezal tak som spravil pecat Suiton : Surokumi a na zbrani sa mi objavila vodna cepel .
Anonymní- Anonymní
(Hele vy dva zabijáci..jděte si to rozdat někam jinam, tady tohle je soukromá párty)
Anonymní- Anonymní
(Jo dědo ) "Snad si nemyslíš že budu bojovat tady? Poď za mnou." Jak jsem ro řekl tak jsem vyrazil na cvičiště 3 (přesun)
Naposledy upravil Aishī Shiokaze dne Tue 29 Nov - 18:03, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Povolení tohoto fóra: