Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 4 z 25
Strana 4 z 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Re: Arena
Ne to nejsou.Fakt je máš zničené.Podíval sjem se na jeho znak čelenky.Hm jsi z Iwy tam máte taky dobrý vedro no...A máš je červený o ti je 2násobná starost!
Anonymní- Anonymní
"Cože?!" sevřel jsem ruce v pěst a vzteky se zatřásl. Jen počkej.Naomi Hyuuga napsal:ts....kam mi to šahá ???!! "hele nepíchej do mně jo ?? jseš jak buzna" řekl jsem na kosukeho a potom jeste dodal "ano hokage-sama"
Anonymní- Anonymní
"Dobře, pak si popovídáme."rozšířili se mi zorničky.Shizuma Hayato napsal:"Trošku som vyraboval kanceláriu kageho v Tsukigakure no sato, síce neviem čo všetko by tam mohlo byť, ale možno by sa niečo našlo."
Trošku som podvihol tašku, na znak toho, že to čo som pobral mám v nej.
Anonymní- Anonymní
"Okey!"
Ukázal som mu palcom hore.
Prešiel som k sedadlám a posadil sa vedľa mávajúceho Eddyho. Tašku som si položil pod nohy.
Ukázal som mu palcom hore.
Prešiel som k sedadlám a posadil sa vedľa mávajúceho Eddyho. Tašku som si položil pod nohy.
Anonymní- Anonymní
Šoupnul jsem se na stranu abych udělal místo tomu kdo se ke mě posadil.
"Dobrý den, neděje se něco? Mám nějakej divnej pocit jakoby každou chvíli skončil svět nebo tak?!"
"Dobrý den, neděje se něco? Mám nějakej divnej pocit jakoby každou chvíli skončil svět nebo tak?!"
Anonymní- Anonymní
"Červený je mám od přírody..." Zkouknul jsem ho... "A ty musíš být ze Suny,když říkáš taky... No ale pro tvojí informaci,sice máme teplo přez den a zimu přez noc,ale také máme skvěle tepelně izolační balvany,které přez noc sálají teplo a přez den zase zimu..." pak jsem vytáhl jednu jehlici a hodil jsem mu jí přímo na krk...
Anonymní- Anonymní
"Teraz vážne, je tu plno ľudí, ktorí by mohli mať niečo za lubom. Ako som si všimol hokage má schopnú ochranku, no tá ochranka z nejakého dôvodu nekoná."
Anonymní- Anonymní
"Taky jsem si něčeho všiml že něco není v pořádku a jak sleduju nebudeme jediní.. Všichni jsou v neklidu.. I když Konoha má dost silnou útočnou sílu proto bych situaci nehrotil.."
Chytil jsem se pod bradou a dělal zamyšleného.
Chytil jsem se pod bradou a dělal zamyšleného.
Anonymní- Anonymní
"Konoha na tom nie je zle, ale Kiri je Kiri...tej sa nevyrovná žiadna armáda no."
Anonymní- Anonymní
Hmm asi jsem usnul a už bojuje...tedy se o to snaží zívám.
Hodně ninju z rúzných zemí se tu poflakuje...hmm všichni vypadají jako by si sedli zadkem na hřebiky.
Pro jistotu vypustím pár včel nad arénu,abych měl přehled i o okolí.
Z rukávů a nohavic mi vylezou a následně vyletí nad arénu včely (jedná se o pár kusů)
Hodně ninju z rúzných zemí se tu poflakuje...hmm všichni vypadají jako by si sedli zadkem na hřebiky.
Pro jistotu vypustím pár včel nad arénu,abych měl přehled i o okolí.
Z rukávů a nohavic mi vylezou a následně vyletí nad arénu včely (jedná se o pár kusů)
Anonymní- Anonymní
"Asi na toho z Suny.. Prej má písečný jutsu jsem slyšel tak to nebude hračka.. I když toho červeno-vlasýho neznám třeba bude taky dobrej.. A ty?"
Dal jsem obě ruce na kolena a podepřel jsem si s nima hlavu.
Dal jsem obě ruce na kolena a podepřel jsem si s nima hlavu.
Anonymní- Anonymní
"Netuším."
Pousmial som sa.
"Možno ani nedobojujú, ako pozerám na to napätie v okolí."
Pousmial som sa.
"Možno ani nedobojujú, ako pozerám na to napätie v okolí."
Anonymní- Anonymní
"Už běží čas? Mě se zdá, že už bojujou víc jak 30 minut a ani nehli prsty..Nevíš něco o Kazuyovi Uchihovi a sestře hokageho? Od doby co utekli z vězení jsem o nich nic neslyšel a nemyslim si že by začali žít normální život po tom co způsobili tady.."
Naposledy upravil Edward Nara dne Sun 6 Feb - 16:01, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"No.. Jsou mezinárodně hledaní zločinci nejspíš třídy S tak bych se divil kdybyste je neznal"
Ušklíbl jsem se.
Ušklíbl jsem se.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 25 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 4 z 25
Povolení tohoto fóra: