Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 14 z 25
Strana 14 z 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Re: Arena
Kedze som letel rukami nanho tak som pred sebou vytvoril nieco ako stenu z ohna ktora mala vychylit miesto toho aby sa mi kunaie zabodli do tela sa mi zabodli do dlani 3 ta vlna zmietla aj ked som cakal ze bude mat lepsi efekt no tym som teraz dopadol nanho ale uz som ho nemohol udriet ked som mal tie kunaie v rukach iba by som si uskodil takze som ako planoval sa odhodil prec kunaie som si vytiahol zatial
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Dopadol na jedného z klonov, ktorý kvôli tomu praskol a zmenil sa na biely dym. Môj originál medzi tým, ako to dialo poskladal pečate. Využil som toho, že sa Ryuuji zamestnáva vyberaním kunaiov.
> Katon: Goukakyuu no Jutsu [C]
Veľká ohnivá guľa sa rútila priamo na neho.
> Katon: Goukakyuu no Jutsu [C]
Veľká ohnivá guľa sa rútila priamo na neho.
Anonymní- Anonymní
Ako namna sla ta gula hned som cely vzplanul na taketo pripady som toto vzplanutie trenoval
pohlave som skocil do toho ohna a akokeby som si ho privlastnil nemusel som si minat chakru aby som vytvoril okolo seba nieco tak velke takze som zmenil smer tej gule a vrhol som sa tak nanho v stredu tej gule som bol ja
pohlave som skocil do toho ohna a akokeby som si ho privlastnil nemusel som si minat chakru aby som vytvoril okolo seba nieco tak velke takze som zmenil smer tej gule a vrhol som sa tak nanho v stredu tej gule som bol ja
Shinobi
Dobrý souboj. Vypadá to nerozhodně, sice nevím, kde se Ryuuji naučil techniku klanu Inuzuka, ale využívá ji skvěle.
Anonymní- Anonymní
Heh na toto som čakal, ak vie ovládať oheň tak ako my to ukázal, ani sa nedivím, že dokáže ovládať aj ten môj... teda pre neho cudzí oheň. Takže katon z mojej strany nie je výhodou. Dva klony ma chytili a odrazili stranou pred ohňom, ktorý sa na mňa rútil. Vyhol som sa mu, no ostatné klony, to už nestihli a Ryuuji ich zničil. Aspoň, že klony môžem vážne robiť do nekonečna. Ako som bol stranou zasa som vytvoril klony. Tento krát 4 klony. Na všetky som umiestnil výbušné lístky. Všetci piati sme sa rozbehli do strán od seba.
Anonymní- Anonymní
On ako odskocil a zasa vytvoril klony ja som zatial vyskocil z ohna a poslal som po nom ten ohen lebo ked som bol v nom bol pomalsi teraz aspon nabral na rychlosti ako nanho utocil ja som zatial zacal z tvorbou pecati
Shinobi
Veľký oheň nabral jedného môjho klona a toho hneď aj zničil. V aréne teda zostali 4 Hisagiovia. Dvaja sa rozbehli k Ryuujimu. Bežali rýchlo. Jeden ostal nehybne stáť na mieste, asi 6 metrov od Ryuujiho a posledný Hisagi stále taktiež nehybne asi 6 metrov od Ryuujiho no na opačnej strane, skladal pečate.
Anonymní- Anonymní
Dobrý zápas. (Heh, ovládat oheň, to se někdo má...) Povzdechnu si a upřu pohled zpět do arény.
Anonymní- Anonymní
Klony, ktoré utekali na Ryuujiho ostali na mieste stáť. Nevedeli kde je. Klon, ktorý robil pečate prestal. Myslím som, že pôjde na toho čo robí pečate... obvykle by pečate robil len pravý ninja... Usmial som sa. Nevadí, kým je niekde skrytý dáva mi príležitosť na veľké finále. Začal som sa sústrediť. V okolí začal viať silný vietor a listy zo stromov začali viať vo vetre.
"HAAAAAA!"
"HAAAAAA!"
Anonymní- Anonymní
Ako to tak vidim a citim dostal som ja teda pekne silneho supera aj ked mam aj ja posilenu chakru no to mi proti jeho nepomoze saka co je zac ? no nesmiem stracat hlavu ale ak mi vyjde to co chcem tak mu to nepomoze musim si verit
vytvoril som 3 bunshiny ktore sa rozbehli do 3 stran zatial som sa dalej sustredil na techniku z toho miesta kde som sa skrival slo velke teplo
Sakra len nech ma nevymakne musim to stihnut
vytvoril som 3 bunshiny ktore sa rozbehli do 3 stran zatial som sa dalej sustredil na techniku z toho miesta kde som sa skrival slo velke teplo
Sakra len nech ma nevymakne musim to stihnut
Shinobi
"Tam!" Ukázal som na miesto skadiaľ vybehli traja Ryuujiovia. Dva klony, ktoré len tak postávali sa rozbehli na miesto odkiaľ Ryuuji vyslal bunshiny. Na miesto, kde sa nachádzal. Ja som využil plášť líšky, ktorý mi dával rýchlosť a silu na to, aby som sa rýchlo dostal k jednému z bunshinov. Udrel som ho a až potom som zistil, že je to len bunshin.
Moje dva klony však dobehli k miestu, kde je Ryuuji. "KAI!" Výbušné lístky, ktoré boli na klonoch explodovali blízko pri pravom Ryuujim. Neviem či tam bol alebo nie... ešte sú tu dvaja... Rozbehol som sa k zvyšným dvom bunshinom.
Moje dva klony však dobehli k miestu, kde je Ryuuji. "KAI!" Výbušné lístky, ktoré boli na klonoch explodovali blízko pri pravom Ryuujim. Neviem či tam bol alebo nie... ešte sú tu dvaja... Rozbehol som sa k zvyšným dvom bunshinom.
Anonymní- Anonymní
Ty schody mě málem zabily...
Dopajdala jsem na volné místo a s vypětím sil se posadila. Stále jsem se držela za břicho a bylo mi jasné, že jakmile zkoušky skončí, nejradši se uvidím doma v posteli. Občas se na mě někdo divně podíval, ale spíš než oslnivým výkonem, to bylo tím, že jsem připomínala ofačovanou mumii.
Ksó, takový skvělý zápas jsme předvedly se sestrou a teď nás stejně nikdo nepozná.
Pousmála jsem se těm pošetilým myšlenkám a se zájmem sledovala zápas.
Dopajdala jsem na volné místo a s vypětím sil se posadila. Stále jsem se držela za břicho a bylo mi jasné, že jakmile zkoušky skončí, nejradši se uvidím doma v posteli. Občas se na mě někdo divně podíval, ale spíš než oslnivým výkonem, to bylo tím, že jsem připomínala ofačovanou mumii.
Ksó, takový skvělý zápas jsme předvedly se sestrou a teď nás stejně nikdo nepozná.
Pousmála jsem se těm pošetilým myšlenkám a se zájmem sledovala zápas.
Anonymní- Anonymní
Odhodilo ma no ruky som drzal stale pri sebe uz na dialku bolo citit cim dalej viac tepla to aj preto lebo cele moje telo horelo
Celu dom som sa neucil ziadnu inu techniku len nez vytvorit "toto" a aj tak mi to trva ak to nevyvolam je urcite koniec
vstal som hned na nohy a rozbehol som sa prec kvoli vybuchu som bol uz aj zraneny celu chakru som uz koncentroval na privolanie teda vytvorenie ohnivej prisery no moje cele telo zaclo cerniet
Celu dom som sa neucil ziadnu inu techniku len nez vytvorit "toto" a aj tak mi to trva ak to nevyvolam je urcite koniec
vstal som hned na nohy a rozbehol som sa prec kvoli vybuchu som bol uz aj zraneny celu chakru som uz koncentroval na privolanie teda vytvorenie ohnivej prisery no moje cele telo zaclo cerniet
Shinobi
Ako som si všimol Ryuujiho, a videl že je v ohni, okamžite mi došlo, že tamto sú už len rovnaké bunshiny ako ten, ktorý som zničil. Dostal zásah od lístkov... Začal som skladať pečate.
Anonymní- Anonymní
Moj vzhlad sa cely zmenil
no drasticky mi spadla aj chakra takze v tomto co som teraz bol som mohol byt mas tak na 5 min
Viem ze je to hlupe no som rad ze som zatial unho nepostrehol Suiton lebo bez neho uz velmi sancu nema je to skvela silna obrana aj utok
hned som nanho zautocil
no drasticky mi spadla aj chakra takze v tomto co som teraz bol som mohol byt mas tak na 5 min
Viem ze je to hlupe no som rad ze som zatial unho nepostrehol Suiton lebo bez neho uz velmi sancu nema je to skvela silna obrana aj utok
hned som nanho zautocil
Shinobi
"OH? Čo to?!" Dokončil som pečate a na mieste zostalo len kus polena. Na polene boli však dva výbušné lístky, tie hneď pri Ryuujim vybuchli. Ja som sa objavil na múre arény. Bol som na tom múre prichytený pomocou chakry a z diaľky som sledoval to čo sa deje.
Anonymní- Anonymní
Ako som videl poleno a listky uz som chcel odskocit no odhodilo ma zasa smerom ale k tomu muru ja som to vyuzil a vystrelil som nanho plamen
Keby som bol rozumnejsi tak pouzijem nieco ine no co uz skor ma to nenapadlo ....
Keby som bol rozumnejsi tak pouzijem nieco ine no co uz skor ma to nenapadlo ....
Shinobi
Zasa raz len plášť líšky. Mal som ho na sebe, a rýchlo som pred plameňom uskočil. Kým mám plášť som rýchly asi tak, akoby som používal Shinshin no Jutsu, len tak ma nezasiahne. No na druhú stranu neviem ako na neho zaútočiť. Pristál som na zemi, plameňu som sa vyhol úspešne.
Anonymní- Anonymní
Ako sa vyhybal po tom smeri som hodil kunaie teda skor po tom smere kade sa vyhybal som hodil 3 kunaie keby sa chcel vratit na ten smer vyletel 1 kunai a potom okolo neho slo ostatnych 6 lenze hacik bol v tom ze vsetky kunaie horeli preto mohli nabral taku rychlost ako mal on lebo boli vystrelene akokeby z kanona mne uz ale ostavali tak 3 minuty a ostaly mi este tak 10 kunaiou
No ako vidim bude utekat takze bude lepsie ked sa vzdam no co hanbu som si snad nespravil
No ako vidim bude utekat takze bude lepsie ked sa vzdam no co hanbu som si snad nespravil
Shinobi
Souboj dvou monster..Už by to měl ukončit, jinak tady budeme do deseti do večera.
Anonymní- Anonymní
(Dobré, tak končíme z důvodu překročení časového limitu, už jste ho překročili vážně o hodně. )
"KONEC!" zakřičel jsem, jak to jen šlo. "Omlouvám se, ale souboj končí remízou, protože nemáme dostatek času. Budete vyhodnoceni, tak jako tak. Prosím vás o odchod, bojovali jste dobře."
"KONEC!" zakřičel jsem, jak to jen šlo. "Omlouvám se, ale souboj končí remízou, protože nemáme dostatek času. Budete vyhodnoceni, tak jako tak. Prosím vás o odchod, bojovali jste dobře."
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Klan: Uzumaki
> Gamayudan [C]
Zasiahol som kunai, olej sa síce chytil horieť, no kunaie sa už ku mne nedostali. Kusol som sa do prstu a začal skladať pečate.
(Prepáč, netušil som že sa to takto natiahne... ale dobojovať chcem...)
Zasiahol som kunai, olej sa síce chytil horieť, no kunaie sa už ku mne nedostali. Kusol som sa do prstu a začal skladať pečate.
(Prepáč, netušil som že sa to takto natiahne... ale dobojovať chcem...)
Anonymní- Anonymní
(Tak teraz neviem mne aj tak aj tak mozem este 2 komenty kedze kazdy koment mi zmizla 1 minuta )
v tej podobe som jeho koniec akokeby prepocul a on ako skladal pecate hned som nanho zasa vystrelil 3 kunaie
ostavala mi posledna minuta uz som planoval ukoncit
v tej podobe som jeho koniec akokeby prepocul a on ako skladal pecate hned som nanho zasa vystrelil 3 kunaie
ostavala mi posledna minuta uz som planoval ukoncit
Shinobi
Strana 14 z 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 14 z 25
Povolení tohoto fóra: