Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 2 z 25
Strana 2 z 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Re: Arena
Když mi dal pěstí tak jsem vyskočil a dal jsem mu kopačkou do žebeč a pomocí přístroje na ruce jsem ho střelil senbonama které byli naplněné anestetikem.
Anonymní- Anonymní
Naklonill jsem se k němu a zašeptal.Kosuke Senju napsal:Vstoupil jsem do arény a nevrlým pohledem jsem si tady všechny prohlédl.
"Hm, to je celkem zajímavé." Zabručel jsem nepříjemně a kulhavě jsem šel na nejvyšší tribunu. Stoupl jsem si vedle Hokageho.
"Jsem tu pane." ušklíbl jsem se.
"Ach, vítej Kosuke. Jak to jde?"
Anonymní- Anonymní
"Všechno jde podle plánu."pošeptal jsem tak, aby to ani Raikage neslyšel.Assasin Senju napsal:Naklonill jsem se k němu a zašeptal.Kosuke Senju napsal:Vstoupil jsem do arény a nevrlým pohledem jsem si tady všechny prohlédl.
"Hm, to je celkem zajímavé." Zabručel jsem nepříjemně a kulhavě jsem šel na nejvyšší tribunu. Stoupl jsem si vedle Hokageho.
"Jsem tu pane." ušklíbl jsem se.
"Ach, vítej Kosuke. Jak to jde?"
NEpřátelsky jsem si pak Raikageho prohlédl a pak sem se otočil a sledoval zápas.
Anonymní- Anonymní
Jeden senbon sem chytil a před pádem jsem mu ho bodl do krkuKin Uchiha napsal:Když mi dal pěstí tak jsem vyskočil a dal jsem mu kopačkou do žebeč a pomocí přístroje na ruce jsem ho střelil senbonama které byli naplněné anestetikem.
Anonymní- Anonymní
Měl v sobě zapíchnuté 4 senbony a já 1.Odvolal jsem Katsuyu a použil Katon.
Anonymní- Anonymní
"Konec!" řekl jsem a ukončil bitvu.
"Teď si dáme přestávku. Zatím se všichni občerstvěte, uklidněte, uzdravte a připravte."
"Teď si dáme přestávku. Zatím se všichni občerstvěte, uklidněte, uzdravte a připravte."
Anonymní- Anonymní
Nad arénu přiletěl roj velký roj včel chvilku nehybně stál a po chvíli si to zamířil na ochoz kde bylo nejmeně lidí.Roj se uklidnil a poté se z něj vynořila hlava pak ruce,tělo i nohy vypadalo to jakoby bych vylézal z kanálu.Hmm,zas du pozdě otevřel jsem ústa a roj mi vletěl do úst a náasledně do útrob těla.Lidé okolo mě nevěřícně hleděli
Anonymní- Anonymní
Pozdravil jsem se Reizem a odešel na chvíli za arénu.
Už je pozdě, chvíli počkám a pak ji přivolám.
Už je pozdě, chvíli počkám a pak ji přivolám.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som do arény a tašku som položil vedľa sedadla, kam som si sadol.
Potom som sa len obzeral, či niekde neuvidím Assasina.
Potom som sa len obzeral, či niekde neuvidím Assasina.
Anonymní- Anonymní
Nevrátila se...
"Kuchiyose: Edo tensei!" položil jsem ruce na zem a přivolal Kushinu.
"Kuchiyose: Edo tensei!" položil jsem ruce na zem a přivolal Kushinu.
Anonymní- Anonymní
Vstal som a vzal si požičanú tašku a potom som sa prechádzal okolo arény, až som si všimol Assasina.
Ostal som na mieste, aby som na seba neupozornil.
Hmmm?
Ostal som na mieste, aby som na seba neupozornil.
Hmmm?
Anonymní- Anonymní
Já sedíc vedle stojícího Hayata jsem řekl: "Pane,nemohl byste si kousek popojít,překážíte mi ve výhledu."
Anonymní- Anonymní
v henge za assasinovu stráž jsem šla až k assasinovy protože jsem cítila trožky jeho chakry "dobrý den hokage-sama prominte že jsme přišel pozdě ale mněl jsem ještě práci"
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem za Hokagem.
Assasin-sensei už jsem pochopil co to znamená být ninjou z listové.
Assasin-sensei už jsem pochopil co to znamená být ninjou z listové.
Anonymní- Anonymní
Opřel jsem se a skouknul oba kage ale v tom jsem se zaraženě podíval na stráž senseie.
"Stráže? Myslel jsem že bude mít jen toho Kosukeho.. Něco tady nehraje..A proč je tady Kushina? Myslel jsem že utekla z vesnice.."
"Stráže? Myslel jsem že bude mít jen toho Kosukeho.. Něco tady nehraje..A proč je tady Kushina? Myslel jsem že utekla z vesnice.."
Anonymní- Anonymní
"To je ale otrava... tahle přestávka mně už leze na nervy... kdyby tu aspoň byly hudebníci,artisti či tanečnice"
Anonymní- Anonymní
Podpíraná Mizukage jsem došla ke Kage lóži. "Dobrý den!" pozdravila jsem s úsměvem a posadila se na jednu volnou židli. "Děkuji!" usmála jsme se na Hitomi. "Už to začalo?" položila jsem otázku spíš sama sobě a rozhlížela se po aréně.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
,,Není za co." nechala jsem Kazekage posadit a starostlivě na ni pohlédla. Poté jsem se usadila vedle ní. Dívala jsem se doprostřed arény. Běhal mi mráz po zádech. Nebylo to zimou, vždyť na tu jsem zvyklá, spíš mi tu něco nesedělo. Něco se chystá, bliklo mi v hlavě a toho pocitu jsem se už nezbavila.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 2 z 25
Povolení tohoto fóra: