Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 3 z 25
Strana 3 z 25 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25
Re: Arena
Sedl jsem si ke zdi a sundal batoh,načež jsem v něm začal hledat...po chvíli jsem vyndal uzlíček Ha,tady to je,domácí medové koláčky jeden vezmu a začnu jej pojídat Není nad vlastní med hehe chvili jsem se ládoval...Nuda je tu nějaká vyndal jsem si cigaretu,zapálil a opřel se o zeď a hledím na nebe
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se v aréně v cool poze a čekal než přijde můj protvník.Všiml jsem si že na VIP tribunách je všech 5 Kage.
Anonymní- Anonymní
Skouknul jsem kage a řekl si pro sebe.
"Za pokus to stojí.."
"Za pokus to stojí.."
Naposledy upravil Grimmjow Nara dne Sun 6 Feb - 11:18, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
"No dobře no... tak teda jde se dolů..." řekl jsem poté,co mi nějaký jounin naznačil abych se tam vypravil...
Ps:Není tamvšech pět kage,místo Tsuchikaga je tam jeho pravá ruka/vosa
Anonymní- Anonymní
Smortn napsal:"No dobře no... tak teda jde se dolů..." řekl jsem poté,co mi nějaký jounin naznačil abych se tam vypravil...
/já sedím jinde nebudu sedět s kage ne jsem jen jonin a kdyžtak včela vosy moc medu nevyrobí
Anonymní- Anonymní
"Díky, ale mě jako osobní stráž stačí Kosuke."Ukázal jsem nahoru na starého ninju, který bedlivě pozoroval celou situaci každým jiným okem. Vypadal zamračeně a nebezpečně.Naomi Hyuuga napsal:(a taky hokage je za arenou xD)
"Kine jdi do arény. Kushino, promluvíme si potom, teď nás tady pořád někdo bude vyrušovat. Dej mi šanci drahá." zašeptal jsem ji do ucha a odešel na tribunu.
"Zápas může začít!" zavelel jsem.
"Kosuke, co to mělo znamenat, ten pohled?" zašeptal jsem Kosukemu do ucha.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k raikagemu.
"Dobrý den, neměl byste svitek nebo neumíte techniku černého blesku? Nevim kde bych se jí naučil jelikož je tajná a předává se z generace na generaci, nenaučil byste mě jí?"
"Dobrý den, neměl byste svitek nebo neumíte techniku černého blesku? Nevim kde bych se jí naučil jelikož je tajná a předává se z generace na generaci, nenaučil byste mě jí?"
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na něj vražedným pohledem.Naomi Hyuuga napsal:šla jsem a postavila se za assasina
"Pane, je obalen čakrou." odpověděl jsem.
Anonymní- Anonymní
"Hmm. Možná je to nějaké jutsu. Nevěřím, že by někdo z Konohy by byl schopen nás zradit."Kosuke Senju napsal:Podíval jsem se na něj vražedným pohledem.Naomi Hyuuga napsal:šla jsem a postavila se za assasina
Anonymní- Anonymní
"Mám vám připoomenout vaši sestru a bývalého studenta?"zeptal jsem se jízlivě.Assasin Senju napsal:"Hmm. Možná je to nějaké jutsu. Nevěřím, že by někdo z Konohy by byl schopen nás zradit."Kosuke Senju napsal:Podíval jsem se na něj vražedným pohledem.Naomi Hyuuga napsal:šla jsem a postavila se za assasina
Anonymní- Anonymní
"hele když se bavíte o někom kdo je poblíž mohly by ste aspon potichu" řekla jsem jako muž "a obalen chakrou jsem protože se mi to líbí"
Anonymní- Anonymní
Ne nenaučil.Edward Nara napsal:Přišel jsem k raikagemu.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Prišiel som k Assasinovi, ale nie moc blízko. Stál som tak meter od neho aj s požičanou taškou v ruke.
"Mám pre vás niekoľko vecičiek."
Anonymní- Anonymní
Kulhavě jsem vstal a píchl muže prstem do hrudi. "Něco se mi na tobě nezdá!"Naomi Hyuuga napsal:"hele když se bavíte o někom kdo je poblíž mohly by ste aspon potichu" řekla jsem jako muž "a obalen chakrou jsem protože se mi to líbí"
Anonymní- Anonymní
"Ano poslouchám." zašeptal jsem tak, aby to slyšel jen Hayato.Shizuma Hayato napsal:Prišiel som k Assasinovi, ale nie moc blízko. Stál som tak meter od neho aj s požičanou taškou v ruke.
"Vy dva, přestaňte."napomenul jsem muže a Kosukeho.
Anonymní- Anonymní
Postavil jsem se přimo před yomuneho..naklonil jsem hlavu k pravému rameni a se šíleným pohledem jsem řekl: "Nechceš si radši zahrát prší?"
Anonymní- Anonymní
"Trošku som vyraboval kanceláriu kageho v Tsukigakure no sato, síce neviem čo všetko by tam mohlo byť, ale možno by sa niečo našlo."
Trošku som podvihol tašku, na znak toho, že to čo som pobral mám v nej.
Trošku som podvihol tašku, na znak toho, že to čo som pobral mám v nej.
Anonymní- Anonymní
ts....kam mi to šahá ???!! "hele nepíchej do mně jo ?? jseš jak buzna" řekl jsem na kosukeho a potom jeste dodal "ano hokage-sama"
Anonymní- Anonymní
"Mé konečky jsou v pohodě." Kouknul jsem se na rozbouřené publikum,které chce vidět akci,ale zatím zde vidí dva dohadující se nekňuby... "No co tak si začnem ne,nebo budem mít potíže s tím krvežíznivím davem co nad námi řve... Ach... jak lidé mohou být krutí..."
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 25 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 3 z 25
Povolení tohoto fóra: