Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 22 z 25
Strana 22 z 25 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25
Re: Arena
Pomalu jsem otevřela oči. Dívala jsem se do stropu. Hlavu jsem měla výš než posledně. Trochu jsem ji otočila. Uviděla jsem Taikiho, jak spí. Hlavu jsem měla na jeho rameni. Trochu mi zčervenaly tváře. Posadila jsem se.
Anonymní- Anonymní
tím jak dala hlavu z mého ramene jsem se probudil a spozoroval jsem shiz
''ahojky''
zašeptal jsem
''ahojky''
zašeptal jsem
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na něj. "Ahoj." usmála jsem se.
Neslyšela jsem žádné zvuky z venčí. "To jsem prospala ostatní zápasy?"
Neslyšela jsem žádné zvuky z venčí. "To jsem prospala ostatní zápasy?"
Anonymní- Anonymní
Sklesle jsem sklonila hlavu. Pamatovala jsem se, že zápas jsem nedokončila. Típ pádem moje soupeřka vyhrála.
Najednou jsem měla zase divný pcoit jako prvně. Bolest hlavy a následné vrčení. Yonbi?! Chytila jsem se za hlavu.
Najednou jsem měla zase divný pcoit jako prvně. Bolest hlavy a následné vrčení. Yonbi?! Chytila jsem se za hlavu.
Anonymní- Anonymní
''umm, jsi v pohodě ?''
otázal jsem se a posadil jsem se vedle ní a mou rukou jsem jí objal kolem břicha
otázal jsem se a posadil jsem se vedle ní a mou rukou jsem jí objal kolem břicha
Anonymní- Anonymní
"Jo. Myslím, že jo." rukou jsem našátrala přívěsek hokageho přívěsek,. Oddychla jsem si, když jsem zjistila, že ho mám na krku. "Když jsem se v aréně zhroutila, dělal někdo něco? Tím myslím, viděl někdo to co jsem ti ukazovala?"
Anonymní- Anonymní
''umm, myslím že tsunade to viděla a něco i udělala ... nevím přesně co ale vypadalo to jako nějaká pečeť a říkala že už budeš v pohodě''
Anonymní- Anonymní
"Takže..." přemýšlela jsem nahlas. "... mi bude zase Yonbi dělat migrény." usmála jsem se. Ale pak jsem se trochu začala bát, když jsem si vzpomněla, jak mi vyhrožoval.
Anonymní- Anonymní
lehce jsem jí držel mou rukou kterou jsem jí objímal kolem pasu
''vypadáš nějak ustaraně''
pověděl jsem
''vypadáš nějak ustaraně''
pověděl jsem
Anonymní- Anonymní
Až teď jsem si uvědomila, že mě drží kolem pasu. "Ehm... to nic." vysoukala jsem ze sebe. "Jen jsem si na něco vzpomněla."
Anonymní- Anonymní
"Ano." řekla jsemtéměř slyšitelně. Ruce, které jsem si mezitím položila na nohy jsem rozpačitě sevřela v pěst.
Anonymní- Anonymní
Netušila jsem, co bych měla říct. Nadále jsem seděla a pozorovala protější spoj zdi se zemí.
Anonymní- Anonymní
"Nebojovala..." sklonila jsem hlavu. "S takovou nikdy nedokážu..." kousla jsem se do rtu.
Anonymní- Anonymní
''ale, mlč''
pověděl jsem a pohladil jsem jí po ruce
''bojovala jsi jak nejlépe jsi mohla a tvé tělo ti to dovolovalo, kdybych byl tvůj rodič byl bych na tebe hrdý''
pověděl jsem a pohladil jsem jí po ruce
''bojovala jsi jak nejlépe jsi mohla a tvé tělo ti to dovolovalo, kdybych byl tvůj rodič byl bych na tebe hrdý''
Anonymní- Anonymní
"Jenže... jsou mrtví." povzdechla jsem si. Přepadl mi smutek. Když jsem byla ze sestrou, tak jsem to zvládala s ní mnohel lépe. Ale takhle. Opřela jsem se o něho. Potřebovala jsem oporu. (tím nemyslím, aby se mohla jen opřít)
Anonymní- Anonymní
"Děkuji." cítila jsem teplo sající z jeho těla. Zavřela jsem oči.
Poté jsem si vzpomněla na Takera. Něco ve mě mě nutilo, odejít. I když to byla malá část, ale bylo to dosti silné. Náhle jsem seskočila z lůžka. Udělala jsem několik kroků od něj. Rukou jsem si přikryla ústa.
Poté jsem si vzpomněla na Takera. Něco ve mě mě nutilo, odejít. I když to byla malá část, ale bylo to dosti silné. Náhle jsem seskočila z lůžka. Udělala jsem několik kroků od něj. Rukou jsem si přikryla ústa.
Anonymní- Anonymní
"Už to dělám zase!" zašeptala jsem si pro sebe, takže to nemohl slyšet.
"Omlouvám se, a děkuji." řekla jsem mu otočená k němu zády. Rozešla jsem se k východu.
"Omlouvám se, a děkuji." řekla jsem mu otočená k němu zády. Rozešla jsem se k východu.
Anonymní- Anonymní
tupě jsem se před sebe díval a ani jsem nemrkal ... v mém hrudníku mě silně bušilo srdce a já nemohl přijít téměř na nic co bych jí mohl říci
''k-kam jdeš ?''
zeptal jsem se a můj hlas zněl divně
''k-kam jdeš ?''
zeptal jsem se a můj hlas zněl divně
Anonymní- Anonymní
Zastavila jsem se. Měla jsem v úmyslu bez dalšího slova odejít, ale když jsem slyšela jeho hlas.
"Já.... já.... nemůžu." zadržovala jsem slzy. V takových chvílích jsem prostě nemohla udržet vážnout tvář. Prostě mi to nešlo. Kdybych měla nějakou misi, kde bych měla někoho zabít, any bych nehnula vrbou, ale pokud šlo o moje city, sestru či Reinu... nedokázala jsem to.
"Já.... já.... nemůžu." zadržovala jsem slzy. V takových chvílích jsem prostě nemohla udržet vážnout tvář. Prostě mi to nešlo. Kdybych měla nějakou misi, kde bych měla někoho zabít, any bych nehnula vrbou, ale pokud šlo o moje city, sestru či Reinu... nedokázala jsem to.
Anonymní- Anonymní
Strana 22 z 25 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 22 z 25
Povolení tohoto fóra: