Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 24 z 25
Strana 24 z 25 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25
Re: Arena
"Většinou, když se mi něco děje se objevíš ty a utěšuješ mě." trochu jsem se pousmála.
Anonymní- Anonymní
''jelikož tě mi .... ehm''
zakašlal jsem trochu
''jelikož tě mám rád''
zašeptal jsem
zakašlal jsem trochu
''jelikož tě mám rád''
zašeptal jsem
Anonymní- Anonymní
Aby mi docvaklo, co chtěl poprvé říct, jsem nebyla dostatečně v tu chvíli bystrá. Ucítila jsem bodavou bolest u srdce. Zavřela jsem oči. Věděla jsem, že bych mu na to měla něco říct, ale došly mi slova.
Anonymní- Anonymní
"M-mě-měla bych jít." prolomila jsem ticho, které panovalo. Přesto jsem nadále seděla a neměla se k činu.
Anonymní- Anonymní
"Neměl bys být s tou, kterou miluješ?" vzpomněla jsem si, co řekl předtím. Hned na to jsem si v duchu vynadala.
Anonymní- Anonymní
vzdychl jsem si ...
kdybych jí to řekl tak jí jen přihorším ...
''hai, ale ona to vydrží''
kdybych jí to řekl tak jí jen přihorším ...
''hai, ale ona to vydrží''
Anonymní- Anonymní
''proč myslíš ?''
zeptal jsem se a to že jsem jí lhal ... mě dohánělo k šílenství jelikož jsem nikdy nelhal
zeptal jsem se a to že jsem jí lhal ... mě dohánělo k šílenství jelikož jsem nikdy nelhal
Anonymní- Anonymní
"Protože, když se takhle chováš ke mě, tak ona se musí cítit jako královna."
Anonymní- Anonymní
po chvíli jsem začal trochu rychleji dýchat až jsem dýchal opravdu, opravdu rychle a najednou jsem omdlel a spadl jsem na zem
Anonymní- Anonymní
"Taiki!" naklonila jsem se nad něj. Vzala jsem ho za rameno a jemě jím zatřásla.
Anonymní- Anonymní
chvíli jsem ani nedýchal... ale po chvíli jsem začal normálně dýchat a otevřel jsem oči ... zmateně jsem se koukla očima kolem sebe ale nehýbal jsem se
Anonymní- Anonymní
''ne... víš... umm... žádná holka není, nedokážu ti lhát a proto jsem asi takto zkolaboval ... nemiluji nikoho... tedy miluji ...''
koukal jsem se někam jinam
''tebe''
zamumlal jsem
koukal jsem se někam jinam
''tebe''
zamumlal jsem
Anonymní- Anonymní
Ztuhla jsem. Netušila jsem, co mu na to mám říct, hlavně po tom, co jsem mu řekla. Sklonila jsem hlavu.
Anonymní- Anonymní
''p-promiň... neměl jsem ti to říkat měl jsem být zticha potom by jsi se měla líp, dělej jako bych ti to neřekl a buď s člověkem kterému patří tvé srdce''
mluvil jako by to byla má poslední slova před smrtí
mluvil jako by to byla má poslední slova před smrtí
Anonymní- Anonymní
"Ale ty jsi to řekl." šeptala jsem. "Je mi líto, že nemůžu dostatečně opětovat tvoje city." slzy se mi hrnuly do očí.
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 25 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 24 z 25
Povolení tohoto fóra: