Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 18 z 25
Strana 18 z 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Re: Arena
Měla jsem co dělat abych ignorovala pořvávání toho... jak ho jen nazvat. Dívala jsem se jak odnášejí Shiz a na Taikiho. Doprovází ji. Pořád...
Hm, Shizuka... kolik má ještě tajemství?
Loupla jsem očima po tom uřvanci a pak s napětím sledovala začátek dalšího zápasu. Všichni si zatím vedli dobře...
Jak jsem na tom byla já v porovnání s ostatními?
Hm, Shizuka... kolik má ještě tajemství?
Loupla jsem očima po tom uřvanci a pak s napětím sledovala začátek dalšího zápasu. Všichni si zatím vedli dobře...
Jak jsem na tom byla já v porovnání s ostatními?
Anonymní- Anonymní
"Že emoce vedou k válce, vidíš snad toho troubu, ne?" ukázal jsem na zuka.
"Tohle je můj student. Jsem na něho hrdý, i když nevyhraje, tak pro mě bude vítěz."
"Tohle je můj student. Jsem na něho hrdý, i když nevyhraje, tak pro mě bude vítěz."
Anonymní- Anonymní
"Hele prcku nečum na mě " ukázal jsem směrem na Ryuujiho aniž bych se na něj podíval
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Zuka. ,,Boha jeho už se klidni. Všem nám to tu ulehčí." Otočil jsem se zase zpátky a čekal jsem na souboj.
Anonymní- Anonymní
"nevím...proti geninovy nemá cenu se ani hýbat ale budiž" pootočil jsem a jakoby plivnul po něm malý ohýnek
Anonymní- Anonymní
"Jenom jsem mu popřál štěstí. Kdybych to řekl potichu, tak by to asi těžko slyšel. A navíc, je to můj student." řekl jsem to nekompromisně.
Anonymní- Anonymní
Zoskočím do arény. Kuknem smerom na Infiniho Čau... Usmejem sa a pripravím sa na boj.
Anonymní- Anonymní
"Hm, že to zrovna říkáš ty. A navíc, nejsem si vědom, že by mi šlo vidět i to druhé oko." on snad nevidí, tu čelenku, kterou mám zakrytou přes sharingan?
Anonymní- Anonymní
"Ahoj." Pravím s úsměvem.
Kývnu na Alliho na znamení, že jsem připraven.
Přivím se na boj.
Kývnu na Alliho na znamení, že jsem připraven.
Přivím se na boj.
Anonymní- Anonymní
"Výborně.. teď pravidla. V boji můžete použít, co chcete. Nechceme akorát smrtelné zásahy, nebo žádné dodělávky. Ukončuji to já nebo Hokage. Zhruba 45 minut!"
Odskočil jsem několik metrů dozadu.
"Začněte!"
Odskočil jsem několik metrů dozadu.
"Začněte!"
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
"takže taky máš rád oheň co...a jak jsem si všiml ani jsi neudělal pečeť aby si ho nějak odrazil.....žeby další slaboch s klanu co se přidal k vesnici...a ještě ke Kiri ?" zasmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Vytáhl jsem 2 senbony z pouzdra a vložil si je do koutku úst.
Začal jsem skládat pečetě a čekal co udělá soupeř.
[Ve víru boje by se senbon nahmátnul špatně.]
Začal jsem skládat pečetě a čekal co udělá soupeř.
[Ve víru boje by se senbon nahmátnul špatně.]
Anonymní- Anonymní
Spravil som pečate a predo mnou sa objavilo 30 senbonov. 20 sa rozletelo na Infiho. Medzitým som začal robiť dalšie pečate.
Anonymní- Anonymní
[Cože?]
Uskočil jsem, naštěstí mě všechny senbony minuli.
Dodělal jsem poslední pečeť a vytáhl senbon z koutku úst.
"Kaminari senbon!" (Pokud se trefí tak je místo dopadu paralyzované pozor ) Křikl jsem a na Shinjiho se rozletěli 2 senbony nabité raitonem aby přerušili jeho pečetě.
Přiložil jsem dlaně k sobě a začal skládat další pečetě
Uskočil jsem, naštěstí mě všechny senbony minuli.
Dodělal jsem poslední pečeť a vytáhl senbon z koutku úst.
"Kaminari senbon!" (Pokud se trefí tak je místo dopadu paralyzované pozor ) Křikl jsem a na Shinjiho se rozletěli 2 senbony nabité raitonem aby přerušili jeho pečetě.
Přiložil jsem dlaně k sobě a začal skládat další pečetě
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 18 z 25
Povolení tohoto fóra: