Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 19 z 25
Strana 19 z 25 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25
Re: Arena
"Hm. Teď tiše, chci sledovat svého studenta." postavil jsem se a opřel o zábradlí.
Anonymní- Anonymní
Zostalé senbony leteli na Infiho tak aby sa len tažko uhol a namiesto mna sa objavilo drevo. Bol som za Infim a katanou som sa ho snažil seknúť zozadu keby sa chcel vyhnúť senbonom.
Anonymní- Anonymní
[Je rychlý.]
Složil jsem v rychlosti pečetě a objevil se za Shinjim, chytil jsem to rukama pod krkem a letící senbony vypadali že se zabodají do něj. Uhne se?
Složil jsem v rychlosti pečetě a objevil se za Shinjim, chytil jsem to rukama pod krkem a letící senbony vypadali že se zabodají do něj. Uhne se?
Anonymní- Anonymní
Senbony predo mnou popadali na zem. katanou som svižne sekol dozadu a snažil som sa mu zasiahnuť ruky.
Anonymní- Anonymní
Rychle jsem Shinjiho pustil, ale katana mě lehce pořezala předloktí pravé ruky.
V rychlosti mrknutí oka jsem se objevil pomocí Kage buyou pod Shinjim a snažil se ho kopnout do brady a následně Shishi rendan. Povede se mi?
V rychlosti mrknutí oka jsem se objevil pomocí Kage buyou pod Shinjim a snažil se ho kopnout do brady a následně Shishi rendan. Povede se mi?
Anonymní- Anonymní
Dopr..! Prekrížil som ruky a dal som ich pre seba. Trochu som kop stlmil ale vyletel som do mierne nad zem. V rýchlosti som urobil pečate a okolo mna sa utvorilo asi 40 youton senbonov. Rozložili sa okolo mňa a utvorili akoby ochranu ako keď je ježko v guličke.
Anonymní- Anonymní
[Teď!]
Setřel jsem si krev z pravé ruky a udělal pečetě.
"Kuchiyose no jutsu!" Zakřičel jsem a kolem mě se objevila známá smečka psů kteří se rozutekli v rozestupu asi 3 metrů ode mě.
Rozhlídl jsem se a ujistil se, že je každý na svém místě, cítil jsem jak mi dochází chakra.
[Musím to rychle ukončit.]
Začal jsem skládat další pečetě.
Setřel jsem si krev z pravé ruky a udělal pečetě.
"Kuchiyose no jutsu!" Zakřičel jsem a kolem mě se objevila známá smečka psů kteří se rozutekli v rozestupu asi 3 metrů ode mě.
Rozhlídl jsem se a ujistil se, že je každý na svém místě, cítil jsem jak mi dochází chakra.
[Musím to rychle ukončit.]
Začal jsem skládat další pečetě.
Anonymní- Anonymní
Taiki napsal:''hai''
pověděl jsem a odnesl jsem ji do jedné místnosti v aréně kde nikdo nebyl... vypadalo to že je to tu určené pro zraněné účastníky jelikož zde byla postel, položil jsem proto shiz do postele a sedl jsem si u ní
Cítila jsem na tváři čerství vzduch. Pod sebou měkkou podložku. Víčka jsem měla těžká a bolest byla slabá. Zkusila jsem pohnout rukou. Připadalo mi, jako by vážila o deset klilo víc.
Otevřela jsem ústa a těžce jsem vydechla. Hlavu jsem otočila na stranu a pootevřela jsem oči.
Anonymní- Anonymní
Urobil som salto a zoskočil som na zem. čo to sakra má znamenať? Za chvílu prídem o všetku chakru...Toto nesmiem prehrať! Pomyslim si a začnem robiť pečate
Anonymní- Anonymní
Všichni jsme se rozběhli na Shinjiho. Psi ho obíhali aby ho obklíčili a já se složenými pečeťmi jsem natáhl ruku před sebe.
"Kaminari nami!" Křiknul jsem a kolem ruky se mi objevila záplava modrých jisker a z ruky mi vysřelila vlna blesků která se řítila na Shinjih.
[Co udělá teď?]
"Kaminari nami!" Křiknul jsem a kolem ruky se mi objevila záplava modrých jisker a z ruky mi vysřelila vlna blesků která se řítila na Shinjih.
[Co udělá teď?]
Anonymní- Anonymní
Všetky senboni leteli na Infiho. Namiesto mňa tam bolo zasa poleno xD Zozadu som na neho 8 shurikenov a kunai s výbušním lístkom.
Anonymní- Anonymní
Viděla jsem rozmazaně. Chvíli jsem mžourala. "Jak to dopadlo?" byla první věc co jsem ze sebe dostala. V ústech jsem měla sucho a stále jsem cítila kovovou chuť. Zamračila jsem se a jazykem přejela po vnitří straně úst.
Anonymní- Anonymní
[Kawarimi vyčerpává hodně čakry, už musí mít minimum.]
Vryhlosti jsem složil pečetě, Shunshin no jutsu mě přesunulo za něj.
Vytáhl jsem z pouzdra senbony a nabil je raitonovou čakrou.
Snažil jsem se mu je bodnout do zad.
Vryhlosti jsem složil pečetě, Shunshin no jutsu mě přesunulo za něj.
Vytáhl jsem z pouzdra senbony a nabil je raitonovou čakrou.
Snažil jsem se mu je bodnout do zad.
Anonymní- Anonymní
Zvedla jsem hlavu. Chtěla jsem se zvednout i na loktech, ale po marným snažení jsem to vzdala. "Myslela jsem, kdo vyhrál." tušila jsem odpověď.
Anonymní- Anonymní
Senboni sa predo mnou zase zastavili až na 5. Tie nás prebodli v ramene, 2x v hrudi, v bruchu a v nohe. Vyplul som krv a z posledných síl som vzal do lavej ruky katanu a sekol som po ňom.
Naposledy upravil Shinji Yakamichi dne Sun 15 May - 20:29, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Zavřela jsem oči. Kdybych mohla pohnout rukou, tak bych si ji dala k hlavě. Povzdechla jsem si. "To se dalo čekat." řekla jsem smutně.
Anonymní- Anonymní
Strana 19 z 25 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 19 z 25
Povolení tohoto fóra: