Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 16 z 25
Strana 16 z 25 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25
Re: Arena
Akane Tetsune
Potěšeně jsme shledala, že její útok mou zeď nenarušil. To bylo dobré znamení. Vyšla jsem zpoza zdi a znovu přiložila prsty k ústům. Tentokráte mi z nich vyletělo pět lávových koulí, mířících přesně na Shizuku.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Hai, ten starý zmizel. Orochimaru poslal Danza, aby ho uvolnil. Myslel jsem si, žes to byl ty, ale Kyuubi mi prozradil, že to byl Stařec se sharinganem. Po následném vyšetřování jsme se nakonec dozvěděli pravdu."
Anonymní- Anonymní
Spravil som prvý krok smerom k východu z tribúny a potom som odišiel.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Lávové koule mířily přímo na mě. Přiložila jsem prsty k ústům a také vyplivla lávové koule. Její útok jsem pohldtila tím mým.
Než se usadil prach a dalo se opět dobře vydět. Udělala jsem pečeť a vytvořila jsem bestii.
Soustředila jsem se. Jakmile jsem zahlédla její obrys, zaútočila jsem. Bolest v hrudi se ozvala. Čekala jsem to. I přes bolest jsem nepovolila z útoku.
Než se usadil prach a dalo se opět dobře vydět. Udělala jsem pečeť a vytvořila jsem bestii.
Soustředila jsem se. Jakmile jsem zahlédla její obrys, zaútočila jsem. Bolest v hrudi se ozvala. Čekala jsem to. I přes bolest jsem nepovolila z útoku.
Anonymní- Anonymní
"heh....chuuninské zkoušky ?....aspoň nějaká možnost vyhrát peníze" henge jsem nepotřeboval jelikož mě nikdo neznal přišel jsem na tribunu a koukal se do arény "blbá mise se Sunou snad to Rei nebude vadit"
Anonymní- Anonymní
Akane Tetsune
Má taky youton? Vytřeštila jsem oči, ale to už jsem zahlédla, že na mě útočí. Vyplivla jsem před sebe lávu, která měla útok obalit a tím zneškodnit, ale pro jistotu, jsem se sama ještě schovala za prvně postavenou zeď. Člověk nikdy neví...
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Hm, minule to bylo jiné. Třeba před třemi lety tady." ušklíbl jsem se a pak pohlédl na obvázanou ruku.
"Nic vážného." usmál jsem se.
"Nic vážného." usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Bestii z čakry jsem zrušila a vytvořila ji novou. Netušila jsem co by to udělalo. Zdi jsem se vyhnula a bestie se objevila napravo od ní.
V ústech jsem ucítila kovovou pachuť. Kruci! Kolena se mi podlomila. Spadla jsem na zem. Bestie se zastavila kousek od ní. Vyplyvla jsem krev. Tušila jsem, že tenhle útok jsem projela.
V ústech jsem ucítila kovovou pachuť. Kruci! Kolena se mi podlomila. Spadla jsem na zem. Bestie se zastavila kousek od ní. Vyplyvla jsem krev. Tušila jsem, že tenhle útok jsem projela.
Anonymní- Anonymní
"Nudáááá fůůůůůj fůůůůůůj nůůůůůůůdááááááááááááá !!!" vykřikoval jsem z tribuny
Anonymní- Anonymní
Akane Tetsune
Bestie stála sotva dva metry ode mě. Bála jsem se pohnout. Zaujalo mě, že dívka spadla na kolena! Ani jsem se jí nedotkla! Vycouvala jsem od bestie na dost dalekou vzdálenost a podívala se na Shiz. "Ehmmm... jsi v pořádku?"
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Neměla by ses rozptylovat něčím jiným. Bojuj!" Opřela jsem se o nohu. Zkusila jsem opět rozhýbat bestii. Trhavými pohyby jsem ji kousek posunula k ní. Pak už to šlo celkem hladce. Zamířila jsem na místo kde stála.
Anonymní- Anonymní
Akane Tetsune
Uskočila jsem stranou několika přemety a vyplivla z úst pár jehlic z lávy na bestii. "Nepřijde mi, že by jsi byla ve stavu, kdy můžeš bojovat.. ta zranení jsem nezpůsobila já a tak se ptám! Nechceš raději zavolat doktory?" zajímala jsem se.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"fůůůůůj" zmuchlal jsem balíček od chipsů co ležel nazemi a hodil ho do arény
Anonymní- Anonymní
podíval jsem se vražedným pohledem na chlapíka který právě hodil balíček chipsů do arény
Anonymní- Anonymní
Ja som do toho papierika hodil kunai a ten odletel prec a nie do areny
Ani trochu ucty ach jaj to su mi dnes ludia a este to vyzera ze je to akasi obluda tak rad by som ho spalil XD
Ani trochu ucty ach jaj to su mi dnes ludia a este to vyzera ze je to akasi obluda tak rad by som ho spalil XD
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Rozhodně jsem se nechtěla vzdát. Bestie narazila do země a yhloubila tam díru. Pak ji zasáhly lávové jehly. Nechala jsem ji rozplynout se. Natáhla jsem ruku před sebe a použila čakrová vlákna.
Krouživými pohyby jsem je namířila na ni. Omotali se ji kolem těla, tak aby nemohla používat ruce.
Krouživými pohyby jsem je namířila na ni. Omotali se ji kolem těla, tak aby nemohla používat ruce.
Anonymní- Anonymní
"Cítil jsem v tom možná tak touhu ochránit Konohu a všechny ostatní." Co je to za debila? podíval jsem se na Zuka xD
Anonymní- Anonymní
Jen jsem protočila oči v sloup. Udělat tohle někdo mě, během souboje tak si snad přestanu všímat Shijin a vyletím na tribuny a... A nacpu mu ten sáček někam.
Ani nedomýšlet...
Dál jsem sledovala zápas a za chvíli jsem přestala vnímat okolí. Krucinál Shiz... vypadá to... jako vždycky...
Ani nedomýšlet...
Dál jsem sledovala zápas a za chvíli jsem přestala vnímat okolí. Krucinál Shiz... vypadá to... jako vždycky...
Anonymní- Anonymní
Co to je za debila?! Hodil jsem kunai, mířil přímo na hlavu toho borce, co se nechoval zrovna slušně. Kunaii se dalo ale v pohodě vyhnout.
"Chovejte se tam slušně, prosím!"
Dál jsem sledoval boj, tohle už budu muset ukončit..
"Chovejte se tam slušně, prosím!"
Dál jsem sledoval boj, tohle už budu muset ukončit..
Naposledy upravil Uzumaki Allii dne Sun 15 May - 18:23, celkově upraveno 1 krát
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Strana 16 z 25 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 16 z 25
Povolení tohoto fóra: