Arena
+5
Shinobi
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
Nawaki
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 7 z 25
Strana 7 z 25 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Re: Arena
oběvila jsem se za mizukage a kazekage "nebojte postarám se o vás kazekage-sama prosím nebojujte"
Anonymní- Anonymní
"No fajn!"
Chytil som Rin okolo pásu a jeden kunai hodil pri Kazekage. V sekunde sme boli obaja pri nej a pri Mizukage.
Rin som položil na nohy.
"Zdravím Mzukage-sama!"
Chytil som Rin okolo pásu a jeden kunai hodil pri Kazekage. V sekunde sme boli obaja pri nej a pri Mizukage.
Rin som položil na nohy.
"Zdravím Mzukage-sama!"
Anonymní- Anonymní
Vytvořil jsem oštěp ze země a dal do něj bleskovou chakru a hodil ho po 2 ninjech co šli proti kazekage a mizukage a poté jsem sjel rukou po automailu a vytvořila se mi tam čepel a utíkal jsem proti nim bojovat.
Anonymní- Anonymní
"Kdo jste?" otočila jsme se na ní. "A proč bych nebojovala?"Naomi Hyuuga napsal:oběvila jsem se za mizukage a kazekage "nebojte postarám se o vás kazekage-sama prosím nebojujte"
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Zlehka jsem dopadla na nohy a zůstala stát u Hayata, přičemž jsem si pohledem měřila ostatní.
Mizukage, hm?
Mizukage, hm?
Anonymní- Anonymní
,,Hai." křikla jsem a otočila se. Za mnou byl jeden z nepřátel. Sakra, zaklela jsem. Kousla jsem se do prstum vytáhla svitek a přejela svou krví přes něj.
,,Kuchiyose no Jutsu!" zvolala jsem a v ruce se mi objevila kosa s ledovým ostřím. Zamračila jsem se, nechala svou chakru proudit kosou a napřáhla se po nepřítelovi.
,,Kuchiyose no Jutsu!" zvolala jsem a v ruce se mi objevila kosa s ledovým ostřím. Zamračila jsem se, nechala svou chakru proudit kosou a napřáhla se po nepřítelovi.
Anonymní- Anonymní
"jste na tom dost zle" zrušila jsem henge "a jsem sestra hokageho a víjmečne na vaší straně"
Anonymní- Anonymní
Pomali jsem šel k Mizukage a Kazekage.
2 kage u sebe to mám ale štěstí!Senseiuv plán vychází perfektně!
2 kage u sebe to mám ale štěstí!Senseiuv plán vychází perfektně!
Anonymní- Anonymní
"A-aha..." kývla jsem. "Co je to za lidi? Proč zaútočili na vesnici?"Naomi Hyuuga napsal:"jste na tom dost zle" zrušila jsem henge "a jsem sestra hokageho a víjmečne na vaší straně"
Shinobi
Shizuma Hayato napsal:"No fajn!"
Rin som položil na nohy.
"Zdravím Mzukage-sama!"
,,No ahoj.." odpověděla jsem zmateně. ,,Kdo jsou ti ninjové, odkud jsou?"
Anonymní- Anonymní
Akasuna no PiliKKa napsal:"N-Neuro?" vytřeštila jsem oči.Naomi Hyuuga napsal:"nevím....ale mám takový pocit......podle mně je to neuro a jeho banda"
,,Už zase?!" zamračila jsem se.
Anonymní- Anonymní
"Suiton, Suiryuudan no jutsu!"
Z vody vyletělo obrovské množství vody ve tvaru draka na Lawa.
Z vody vyletělo obrovské množství vody ve tvaru draka na Lawa.
Anonymní- Anonymní
Room.Shambles.Změnil jsem dráhu draka na toho kdo jí uděla.Útok mečem jsem vykril.Je mi líto děcka nemám čas si s váma hrát.
Anonymní- Anonymní
Udělal jsem pečeť a shurikeny se zabodly do mě.Neuro Uchiha napsal:Hahahahahahaha.
Odskočil jsem od Hokageho a hodil jsem na něj shurikeny.
Objevil jsem se kus od něj.
"Teď já! Katon: Karyuu endan!"
Anonymní- Anonymní
Voda se předemnou roztříštila.
"Docela dobrý.."
"Suiton: Gōsuiwan no Jutsu"
Poběžel jsem proti němu a praštil ho pěstí do břicha.
"Docela dobrý.."
"Suiton: Gōsuiwan no Jutsu"
Poběžel jsem proti němu a praštil ho pěstí do břicha.
Naposledy upravil Hōzuki Zangetsu dne Sun 6 Feb - 19:40, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Zase ty?" zaměřila jsme na něj svůj pohled.Law napsal:Room.Shambles.Změnil jsem dráhu draka na toho kdo jí uděla.Útok mečem jsem vykril.Je mi líto děcka nemám čas si s váma hrát.
Shinobi
Tlesknul jsem rukama a chvíli je takhle držel a poté jsem je položil na zem a země pod Lawem naklonila a nadhodila ho.
Anonymní- Anonymní
Vyběhl jsem po stěně a seskočil jsem k Reizovi... a tam jsem se edle něho postavil ... pak jsem koukl na Yomuneho ukázal jsem směrem ke kouři a že teď nechci bojovat s ním...
Pak jsem začal sledovat kouř...
Pak jsem začal sledovat kouř...
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 25 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 7 z 25
Povolení tohoto fóra: