Ulice Listové
+11
Aitenn Megami
Len Kokoro
Kaito Yoshikuni
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
bijuu
Natsuki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Kushina Uzumaki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 12 z 40
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
* Takže máme někoho s úžasnou rychlostí....to je výborné!A my co máme Raiton jsme tu taky * pomyslel jsem si a usmál jsem se." Takže myslím že máme vše zařízeno..teď ten plán ještě spustit....no....radil bych vám abyste se vzdálili...bude to docela fuška...zatím " řekl jsem a pak přišel klon Roky.* Kso....nedá nám ani šanci abychom ho dostali... * pomyslel jsem si a začal jsem se vzdalovat od toho klonu.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
"Ani mi nebudeš věřit, s kým jsem to mluvil," ušklíbl jsem se na Mikomi a odskakoval. Ve vzduchu jsem dělal pečetě.
"Mokuton:Jukai Heki!" Udělal jsem kolem našeho bojiště dřevěnou zeď, sám jsem stál za ní a doufal, že mě před výbuchem ochrání.
"Mokuton:Jukai Heki!" Udělal jsem kolem našeho bojiště dřevěnou zeď, sám jsem stál za ní a doufal, že mě před výbuchem ochrání.
Anonymní- Anonymní
Mluvil? Škoda že na pokec fakt není čas...
Doufala jsem, že ostatní mají také pud sebezáchovy a hodlají vyklidit pole. Udělala jsem několik rychlých skoků a skryla se v dostatečné vzdálenosti za nějaké trosky. Přitiskla jsem se k zemi a kryla si hlavu.
Tohle nám byl čert dlužen...
Doufala jsem, že ostatní mají také pud sebezáchovy a hodlají vyklidit pole. Udělala jsem několik rychlých skoků a skryla se v dostatečné vzdálenosti za nějaké trosky. Přitiskla jsem se k zemi a kryla si hlavu.
Tohle nám byl čert dlužen...
Anonymní- Anonymní
"Kabom!" zasmál jsem se, stál na mušli, která mě zahalila mlhou. Takže tam byl jen můj šklebící se odraz. Klon se nafoukl a vybouchl. Pára se dostala k obloze, ochladila se a začalo pršet. Chibi klon se začal zmenšovat a nafukovat.
Anonymní- Anonymní
Všechny klony se stáhli do jakési kruhové formace za jedním z baráků. Originál byl uprostřed. všechny najednou poskládali pečetě a přejeli po obvazech na přivolávání vody.
Gyaku suiro no jutsu!
Většina klonů na krajích to stejně neustála. Zbylo jich tak polovina. Když výbuch ustal, rychle jsem techniku zrušila.
Teď musíme rychle jednat!
Gyaku suiro no jutsu!
Většina klonů na krajích to stejně neustála. Zbylo jich tak polovina. Když výbuch ustal, rychle jsem techniku zrušila.
Teď musíme rychle jednat!
Anonymní- Anonymní
Po chvíli výbuch ustal , a já vstal a oprášil jsem se.Zranilo mě to naštěstí jen málo , protože jsem byl docela daleko a Nandaime udělal i zeď z Mokutonu.Věděl jsem že se teď musí něco dělat.Rychle jsem se rozběhl k místě originálu.Zeď jsem pouze přeskočil a ruce mi už obalila vrstva Raitonu.Držel jsem si od něj ještě menší odstup a natáhl na něj ruce." Raiton : Raijuu hashiri no jutsu " vykřikl jsem a na originál se rozběhly 2 bleskové šelmy.
Shinobi
Díval jsem se pořád z dálky na souboj a potom jsem vstal.Hodil jsem po tom chlápkovi nečekaně zezadu kunaie s výbušnými lístkem(byly 3)
Anonymní- Anonymní
Když se ozval výbuch, zeď se otřásla a pak roztříštila na kusy. Tlaková vlna mě prudce odhodila a zastavil jsem se u nějakého kamene. Cítil jsem v puse pachuť krve.
On si nedá pokoj?
Zamračil jsem se. Udělal jsem rychle několik pečetí a z mých ramen vyrostly dva dřevění kloni. Ukryli se v zemi a čekali na můj povel. Vyhodil jsem všechny své hiraishin kunaie a ty se zabodly do několika míst.
On si nedá pokoj?
Zamračil jsem se. Udělal jsem rychle několik pečetí a z mých ramen vyrostly dva dřevění kloni. Ukryli se v zemi a čekali na můj povel. Vyhodil jsem všechny své hiraishin kunaie a ty se zabodly do několika míst.
Anonymní- Anonymní
"O můj bože, né, Raiton nee."ušklíbl jsem se a blesková stvůra mnou prošla.
Chibi klon vyrazil dostředu bojiště a roztočil se kolem dokola. U pravé ruky měl velkou sekeru. Byl opravdu velice rychlý.
Chibi klon vyrazil dostředu bojiště a roztočil se kolem dokola. U pravé ruky měl velkou sekeru. Byl opravdu velice rychlý.
Anonymní- Anonymní
Zamračila jsem se.
Už tu jeden kráter je, když se klon dostane vždy v okamžik výbuchu, do jeho středu, nenadělá už větší škody.
Fajn! Prokřupla jsem si prsty a poskládala pečetě. Předemnou se začal tvořit klon z vody a oleje. Mezitím ke Katashimu přiskočil jeden z mých klonů, kteří to vydrželi.
Katashi, už zase používá tu mušli, tohle je jen kopie!
Už tu jeden kráter je, když se klon dostane vždy v okamžik výbuchu, do jeho středu, nenadělá už větší škody.
Fajn! Prokřupla jsem si prsty a poskládala pečetě. Předemnou se začal tvořit klon z vody a oleje. Mezitím ke Katashimu přiskočil jeden z mých klonů, kteří to vydrželi.
Katashi, už zase používá tu mušli, tohle je jen kopie!
Anonymní- Anonymní
Běžel jsem blíž k tomu chlapovi na mušli měl jsem to naplánované.Kinomaru byl na druhé straně a běžel také,ale ten byl docela daleko.Když jsem byl blízko skočil jsem. Gatsuuga! věděl jsem,že projdu,ale pořád jsem to měl naplánované.
Anonymní- Anonymní
* Kso!Je rychlejší než jsem si myslel * pomyslel jsem si a začal jsem zase uskakovat , ale i přes to byl mnohem rychlejší než já takže mě po chvíli trefil a já se trochu proletěl až jsem narazil do nějakých trosek domu nebo čeho.V puse jsem něco ucítil.Mělo to docela divnou chuť a tak jsem to vyplivl a až pak jsem zjistil že je to krev.* Kso...je silný...bude to těžší než jsem myslel... * jednu ruku jsem měl podél těla a druhou jsem měl na hrudi a kolem ní smaragdově zelenou chakru.* Díky bohu že jsem se ho naučil.... * pomyslel jsem si a po chvíli jsem vstal.* Chce to více síly... * pomyslel jsem si a porozhlédl jsem se po bojišti kdo by nám mohl pomoct." Já vím...to jsem pochopil když to ním proletělo... "
Shinobi
"Další klon? Vždyť nás to zabije!" Na nic jsem nečekal. Začal jsem se časoprostorově přenášet z jednoho místa na druhé, až jsem připomínal jednu velkou šmouhu.
Kunaiem jsem se přiblížil ke klonu, švihl jím a dotkl se jeho sekery. Odrazil jsem se od něj nohama.
Věděl jsem, že ho to nedostane, ale doufal, že ho to alespoň zpomalí. Moji kloni se dostávali do středu, pod zemí, aby jsme měli správnou formaci pro pečeť.
Kunaiem jsem se přiblížil ke klonu, švihl jím a dotkl se jeho sekery. Odrazil jsem se od něj nohama.
Věděl jsem, že ho to nedostane, ale doufal, že ho to alespoň zpomalí. Moji kloni se dostávali do středu, pod zemí, aby jsme měli správnou formaci pro pečeť.
Anonymní- Anonymní
Jenom jsem zívl a sledoval jak mnou proletěl. Trochu jsem se ušklíbl, když se do boje připletl i Hokage. Můj klon trochu vybouchl ve středu těch spletitých dřevin. Začal se opět zvětšovat a zchlazovat.
Naposledy upravil Takuya Shinsuke dne Sat 19 Nov - 18:42, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
V bezpečné vzdálenosti jsem kroužila okolo bojiště. Neskrývala jsem se, záměrně jsem byla co nejvíc vidět. Věděla jsem, že moje útoky nemají proti klonu účinek, takže jsem se nepletla ostatním do rány. Byla jsem tu jako pojistka pro případ, že by se někdo dostal do nesnází.
Anonymní- Anonymní
Jakmile jsem proletěl.Všiml jsem si hokageho.Hned jsem zkusil toho na mušli zabavit tím,že jsem těsně vedle něho házel kunaie s výbušnými lístky takže jakmile vedle něj dopadli vybuchli.
Anonymní- Anonymní
Klon byl hotový. Ač se to mohlo zdát jako, že jsem se zbláznila, ve skutečnosti to bylo jednoduché. Nevytvořili jsme klon ve stejnou chvíli a tak logicky musel jeden vybuchnout dřív. Pokud by v tu chvíli byl poblíž i druhý, vzalo by ho to sebou. Výbuch by byl tedy ve výsledku jen jeden. Navíc jsem slyšela Hokageho s jeho plánem na zapečetění. Doufala jsem, že se mému klonu podaří dostatečně zaměstnat jeho, tak aby se to povedlo. Což by mělo, vzhledem k tomu, že se rychlostně vyrovnali a tím pádem se to v podstatě změnilo na klasický taijutsu souboj. Klon přiskočil před ten jeho a začal na něj neuvěřitelnou rychlostí útočit. Doufala jsem, že to poskytne dost času.
Anonymní- Anonymní
Prichádzal som bližšie k bojisku ale stále som bol dosť ďaleko, zastavil som sa potreboval som si oddýchnuť a z diaľky som sledoval boj, "Kso nemám najmenšiu šancu" v tom som zbadal Nanadiame Hokageho Assasina Senjua ,,Čo tu robí on?,, povedal som si v tichosti pre seba, v tom som začal kašlať a vykašliaval som krv, utrel som si krv z úst a pozoroval z úžasom čo som neveril že je to pravda
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Shew začal být nebezpečně blízko. Namířil jsem na něj opatrně rukou a vystřelil.
Docela mě naštvalo, že její klon zaútočil na můj. Nějak se mi to nelíbilo a dost rychle něco začali podnikat. Kolega byl mrtvý, ten mi moc nepomůže.
Docela mě naštvalo, že její klon zaútočil na můj. Nějak se mi to nelíbilo a dost rychle něco začali podnikat. Kolega byl mrtvý, ten mi moc nepomůže.
Anonymní- Anonymní
Kinomaru! byl změněn na mě,ale jen kousek mě dostal od střeli.Trefil mě do ramena a já dopadl na zem.Z ramene mě silně tekla krev.Kso já se nevzdám! snažil jsem se postavit,ale nešlo to moc dobře.
Anonymní- Anonymní
Kývl jsem na Roku. Klon byl dostatečně zaměstnán jejím klonem. Já jsem se teleportoval na značku blízko jejich taijutsu souboje. Mé dva klony vyskočily a postavily se do trojuhelníku.
"Sankaku fuuin!"
Utvořili jsme kolen nich formaci a začali s pečetí. Doufal jsem, že to výjde a právě teď ani jeden z nich nevybouchne.
"Sankaku fuuin!"
Utvořili jsme kolen nich formaci a začali s pečetí. Doufal jsem, že to výjde a právě teď ani jeden z nich nevybouchne.
Anonymní- Anonymní
Viděl jsem co se dělo okolo a pozici originálu jsem neznal , ale pomoct jsem mohl i jinak.Přiskočil jsem k Shewovi a rukou ho přidržel na zemi." Nehýbej se... " řekl jsem a druhou ruku jsem mu dal nad ránu.Kolem ruky se mi vytvořila smaragdově zelená chakra a rána se začala pomalu léčit.* Kso...ale ten Shōsen mě hodně vyčerpává...nevím jak dlouho to tu vydržím * pomyslel jsem si a po chvíli dal ruku pryč a po ráně tam nebyla žádná stopa." Dávej na sebe větší pozor... "
Shinobi
Díky Katashi. zvednu se a skočil jsem na jeden z domů.Takže tohle nesmím. díval jsem se na jinou možnost.
Anonymní- Anonymní
"Ku*va!"zaklel jsem a ve stínu první mušle se zamračil. Klon právě dostal, co proto. Naposledy se nadoufal v pečeti a snažil se vybouchnout. Vybouchl, ale už po něm nic nezbylo. Zatracený Hokage stihl zapečetit Chibi klona.
Anonymní- Anonymní
Mému klonu by ještě nějakou chvíli mělo trvat, nežli vybuchne. Doufala jsem, že i tomu druhému to bude chvíli trvat. Zároveň se můj klon snažil ten jeho svými taijutsu útoky udržet uvnitř trojuhelníků tvořeného Hokageho klony.
Prosím, prosím, ať to nebouchne, mám sice ohromnou zásobu čakry, ale tahle technika jí spotřebováv opravdu dost. Navíc jsem předtím už použila Kirisame a vytvořila spoustu klonů. Určitě bych to zvládla ještě jednou zoopakovat, ale pak už si vážně nejsem jistá...
Sledovala jsem ten boj z dostatečné vzdálenosti a přemýšlela nad tou iluzí, kterou vyvolávala mušle.
Pak jeho klon vybuchl. ale už se nesložil. Oddychla jsem si a zadívala se na odraz mušle.
Zabralo by, kdyby jsme použili dostatečně velký plošný útok, který by zranil tu mušli?
Prosím, prosím, ať to nebouchne, mám sice ohromnou zásobu čakry, ale tahle technika jí spotřebováv opravdu dost. Navíc jsem předtím už použila Kirisame a vytvořila spoustu klonů. Určitě bych to zvládla ještě jednou zoopakovat, ale pak už si vážně nejsem jistá...
Sledovala jsem ten boj z dostatečné vzdálenosti a přemýšlela nad tou iluzí, kterou vyvolávala mušle.
Pak jeho klon vybuchl. ale už se nesložil. Oddychla jsem si a zadívala se na odraz mušle.
Zabralo by, kdyby jsme použili dostatečně velký plošný útok, který by zranil tu mušli?
Naposledy upravil Roka Hoozuki dne Sat 19 Nov - 19:05, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 12 z 40
Povolení tohoto fóra: