Ulice Listové
+11
Aitenn Megami
Len Kokoro
Kaito Yoshikuni
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
bijuu
Natsuki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Kushina Uzumaki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 13 z 40
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Zkusím to.Kinomaru! zakřičel jsem na kinomara a ten ihned přiběhl ke mě.Kývl jsem na Kinomara.Začal jsem hledat jeho pach.
Anonymní- Anonymní
Vyskočil jsem vedle něj." Naše útoky nejsou použitelné...není to originál...jen jeho odraz...musíme najít originál a ten zničit....nemohl bys ho najít podle pachu? " řekl jsem , ale pak jsem něco zaslechl.Někdo nadával.* Mám tě * pomyslel jsem si a chytil jsem Shewa za rukáv." Je někde támhle " zašeptal jsem a ukázal na místo odkud vyšel zvuk.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Klekl jsem na zem a oddechoval. Vyčerpalo mě to, mé svaly se svíraly v křečích. Celé tělo jsem měl pořád ztuhlé, nebylo připraveno na takový boj. Nicméně se podařilo.
"Dostaňte ho!" křikl jsem a dřevění kloni se rozpadli na třísky. Pomalu jsem se zvedl a odskočil mimo dosah. Položil jsem ruce na zem a byl připraven zvednout dřevěný štít před každého, kdo by byl v nebezpečí.
"Dostaňte ho!" křikl jsem a dřevění kloni se rozpadli na třísky. Pomalu jsem se zvedl a odskočil mimo dosah. Položil jsem ruce na zem a byl připraven zvednout dřevěný štít před každého, kdo by byl v nebezpečí.
Anonymní- Anonymní
"Tak lamy mě našly a chtějí zničit moji mušličku."udělal jsem několik pečetí a pořád se skrýval.
"Vy Smradi! To je všechno, co dokážete?!"
"Vy Smradi! To je všechno, co dokážete?!"
Anonymní- Anonymní
Ne to není všechno. usměju se hodil jsem po něm kunaie s výbušnými lístky (10) ale hodil jsem je tak aby neprošli aby bouchly předním nebo vedle něho.
Anonymní- Anonymní
" Já vím...ale odteď šeptáme aby o nás nevěděl " řekl jsem a do nohou dal chakru abych utlumil své kroky.Odloučil jsem se od Shewa aby o mně nevěděl.Pomalu jsem se rozběhl k jeho pozici (Takuya).Od včerejška se mi sice chakra doplnila , ale už jsem hodně používal Shōsen.Pokud ho nezasáhnu tak budu někde.Kolem rukou se mi vytvořil zase povlak Raitonu , ale tenčí než před tím.Běžel jsem pořád dál a po chvíli jsem stál za zády jeho originálu.Rozběhl jsem se proti němu a vrazil jsem do něj všech 64 úderů.Pokud je nezablokoval něčím hodně silným tak by už neměl být schopen stát avšak toho jsem nebyl ani já.Po chvíli jsem padl na kolena a vydýchával jsem to.
Shinobi
Mušle vyplázla jazyk a všechny kunaie pohltila. Pečetě už jsem měl připravené, tak jsem namířil obě ruce na Katashiho, když se dostatečně přiblížil vystřelil z obou prstů vodní kulky. Doufal jsem, že ho pořádně zraní.
Anonymní- Anonymní
Přemístila jsem se před Katashiho, protože jsem viděla, že má evidentně dost. Bylo mi celkem fuk, že na sebe upozorním.
Anonymní- Anonymní
Skočil jsem ke Katashimu jeho ruku jsem si dal kolem krku a skočil jsem dál od nich na jednom z domů jsem ho položil.V pohodě?
Anonymní- Anonymní
Bylo to hodně špatné.Netušil jsem že se o mně dozvěděl tak brzy.Dal jsem před sebe ještě ruce abych uchránil kritické oblasti , ale pak se stalo něco nečekaného.Nic mě nezasáhlo.Podíval jsem se před sebe a uviděl Mikomi." Arigatō " řekl jsem a z těží jsem se postavil a pak mě zachytil Shew." Jo..jen jsem....vypotřeboval trochu víc chakry... "
Shinobi
Všimla jsem si Mikomi, jak skáče na naprosto nelogické místo. Překvapeně jsem zamrkala.
Oni ho našli?
Sice už jsem nebyla kdoví jak fit, ale něco bych ještě zvládnout měla. Doskočila jsem k ní a zjistila, že je tu i Katashi.
Co se tu děje? spíš jsem to zašeptala, nežli řekla. Bylo hloupé tam jen tak stát, ale dokud jsem nevěděla co se děje, nemohla jsem jednat.
Oni ho našli?
Sice už jsem nebyla kdoví jak fit, ale něco bych ještě zvládnout měla. Doskočila jsem k ní a zjistila, že je tu i Katashi.
Co se tu děje? spíš jsem to zašeptala, nežli řekla. Bylo hloupé tam jen tak stát, ale dokud jsem nevěděla co se děje, nemohla jsem jednat.
Anonymní- Anonymní
"Ale Ale Ale.."Ušklíbl jsem se a zrušil iluzí mušle. Nemělo to smysl. "Tak pojď ženská."
Anonymní- Anonymní
Bylo lehké ho najít s tímhle čichem zasměju seMám nápad. skočil jsem blízko toho šmejda(Takyua) Hodil jsem po něm kunaie s výbušnými lístky,ale znovu jsem je hodil za něho věděl jsem,že když ho nemůžou probodnout tak mu musí přece ublížit to co bude blízko něho a udělá to výbuch.
Anonymní- Anonymní
V mém těle se objevily díry a znovu se zacelilo - Suika no jutsu -. Když letěly další kunaie odrazil jsem se od mušle a začal po Shewovi střílet z vodní pistole.
Anonymní- Anonymní
Na chvíli jsem se zacítila poněkud trapně. Ženská?
"Ptáš se té nepravé. Já do čerta vůbec nevím co se tu děje. Akorát si nechci nechat zabít posledního studenta." zavrčela jsem a začala koncentrovat chakru do dlaní. Když neúčinkuje juuken, nemám moc možností. Snad poskytnu někomu čas... někomu kdo nás zachrání... Použila jsem fuutonovou podstatu a vrhla se na toho magora s úmyslem ho naplátkovat. Jakmile ustaly výbuchy z lístků, rozeběhla jsem se na něj.
"Ptáš se té nepravé. Já do čerta vůbec nevím co se tu děje. Akorát si nechci nechat zabít posledního studenta." zavrčela jsem a začala koncentrovat chakru do dlaní. Když neúčinkuje juuken, nemám moc možností. Snad poskytnu někomu čas... někomu kdo nás zachrání... Použila jsem fuutonovou podstatu a vrhla se na toho magora s úmyslem ho naplátkovat. Jakmile ustaly výbuchy z lístků, rozeběhla jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
Párkrát jsem se vyhnul,ale pak mě to škrtlo o ruku.Kývl jsem na ostatní a dal jim najevo,že mají šanci.Ale pár ran mě trefilo do obou ruk a do stehna.
Anonymní- Anonymní
Změřila jsem si ho pohledem. neměla jsem techniku, která by ho dokázala zranit. Stejně jako on neměl techniku, která by dokázala zranit mě. Nebo jsem v to aspoň srdečně doufala. Jediné, co by na něj mohlo zabrat z věcí, co jsem měla u sebe byli výbušné lístky. Chytla jsem jílec jedno z mečů, které jsem měla na zádech, ale stále jsem čekala, jestli na něj nezaútočí někdo s raitonem.
Když jsem viděla, co dělá Mikomi, snažila jsem se jí asistovat v útoku za stejným účelem jako ona - získat čas pro ostatní.
Když jsem viděla, co dělá Mikomi, snažila jsem se jí asistovat v útoku za stejným účelem jako ona - získat čas pro ostatní.
Anonymní- Anonymní
Chakry jsem vážně moc neměl , ale techniku která spotřebuje minimum jsem měl.S menšími potížemi jsem se postavil a vytáhl několik senbonů do každé ruky.Vložil jsem do nich chakru a všechny se obalily Raitonem.Byl zaměstnán těmi 2 tak jsem je všechny na něj hodil , ale tak aby proletěly těsně kolem nich a trefily jen jeho.
Shinobi
Voda se ze mě roztřikovala všemožnými směry."Au to bolí, to bolí!" Nakonec jsem připomínal nějaký sliz. Složil jsem se a vystřelil vodní kulky po Mikomi a Roce. Bleskové kunaie mě však dostaly.
Anonymní- Anonymní
Všiml jsem si že jsem ho zasáhl a vypadalo to že jsem ho tím dostal.V té chvíli se mi však zatočilo v hlavě a já padl na zem do bezvědomí.
Shinobi
Vytáhl jsem z brašničky vojenské pilulky a hodil jsem je Katashimu.
Anonymní- Anonymní
Stála jsem dost blízko Takuya, takže jsem stihla akorát obalit tělo slabou vrstvou chakry. Přesto jsem cítila, že jsem dostala zásah. Bolest v rameni mě nenechávala na pochybách. Raději jsem příliš nezkoumala, jestli je to jen škrábnutí, nebo regulérní průstřel. Stáhla jsem se víc dozadu a snažila se to rozdýchat. Přesto jsem se pousmála, když jsem viděla, že ho zasáhly bleskové kunaie.
Anonymní- Anonymní
Klka mi prolétla přímo hlavou, ve které nechala úzkou vodní cestičku. Jen jsem se ušklíbla a odskočila jsem k Mikomi.
V pořádku?
V pořádku?
Anonymní- Anonymní
Vytáhl jsem si zpomaleně bleskové kunaie z těla, z rány mi tekla voda.Vyskočil jsem a natáhl jednu ruku. Znovu jsem vystřelil kulku z ruky.
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 13 z 40
Povolení tohoto fóra: