Ulice Listové
+11
Aitenn Megami
Len Kokoro
Kaito Yoshikuni
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
bijuu
Natsuki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Kushina Uzumaki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 7 z 40
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
položil jsem ruce na zem.
Velký Kamenný golem mě chránil před útokem.
"Tak teď to začne na plno.." sice už nedokážu používat Jinton, ale to vůbec nevadí.
Velký Kamenný golem mě chránil před útokem.
"Tak teď to začne na plno.." sice už nedokážu používat Jinton, ale to vůbec nevadí.
Anonymní- Anonymní
Když jsem dokončil útok, byl to můj poslední. Teď přijdou následky za půjčenou sílu. Modrá chakra kolem mě zmizela a já pocítil všechny zranění za dnešní den. Prvně co jsem cítil byly poškozené nervy, pak to byly snad všechny zlomené žebra z toho, jak jsem to schytal od Sanbiho z bijudama a nakonec mi chakra z kamene potrhala svaly a nějaké šlachy na nohou. To vypadá na rychlou.. Padl jsem na kolena a v dáli uviděl stát Assasina. Takže to nebyly halucinace. Usmál jsem se a z oka mi stekla slza. Vykašlal jsem tam ještě nějakou krev a pak jsem padl na zem s tváří přímo do země. Padal jsem pomalu do bezvědomí...
Anonymní- Anonymní
(Já ale opravdu nevím, co to za techniku je, tak by bylo vhodné to sem napsat..)
Anonymní- Anonymní
Mírně jsem se zamračila, i když jsem se usmívala. Takové pískle...
"O mě neměj starosti, ale sám se koukej otáčet, nebo přijdeš k úrazu." pravila jsem a rozpustila síť. Shew tak byl na svobodě a já se mohla hýbat. Přeskakovala jsem po střechách domů, zatím stojících a blížila se k našemu milému uživateli Jintonu.
"O mě neměj starosti, ale sám se koukej otáčet, nebo přijdeš k úrazu." pravila jsem a rozpustila síť. Shew tak byl na svobodě a já se mohla hýbat. Přeskakovala jsem po střechách domů, zatím stojících a blížila se k našemu milému uživateli Jintonu.
Anonymní- Anonymní
Ta jeho technika mě vážně překvapila , ale v mžiku se rozpustila.* Kso...já boj už moc dlouho nezvládnu....hlavně ne proti němu....prostě nemám šanci..chtělo by to víc lidí...i když....vypadá to že nemůžou používat chakru...ale jak? * pomyslel jsem si a trochu rychleji jsem dýchal , zatímco jsem vymýšlel jak jej (Fukushiho) porazit.
A tady máte Kirisame: http://naruto.wikia.com/wiki/Secret_Technique:_Mist_Rain - pro ty co nevědí co to je
A tady máte Kirisame: http://naruto.wikia.com/wiki/Secret_Technique:_Mist_Rain - pro ty co nevědí co to je
Naposledy upravil Katashi Aokawa dne Fri 18 Nov - 21:28, celkově upraveno 1 krát
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
(To je další technika WTF! xD Ta technika by se měla zakázat, je až moc OP. My tady bojujeme protože chceme pobavit. Mě příjde trapný padnout jako hruška, když jsem silný jako Druhý Tsuchikage!)
Anonymní- Anonymní
Všiml jsem si Seita.Kso! Skákal jsem po střechách a nakonec jsem doskočil až k němu vzal jsem ho a skočil jsem dál od souboje.Hej zůstaň při vědomí. řeknu mu a položím ho na dům který byl dál od boje.
Anonymní- Anonymní
(Omg...... google? Kirisame je déšť který vysává čakru ze všech technik, které použiješt tj. - momentálně můžete používat v podstatě jen taijutsu a některá genjutsu - tvůj odraz ne, protože na ten ten déšť může dopadnout...... ale jak chcete )
Nakonec už to na mě bylo moc,nedokázala jsem udržet soustředění tak dlouho. Kdybych dál udržovala Kirisame, uškodila bych i spojencům, proto jsem techniku zrušila a pomalu se vydýchávala.
(tak, ale žádný golem nebyl, vyhni se jinak, třeba uskoč )
Nakonec už to na mě bylo moc,nedokázala jsem udržet soustředění tak dlouho. Kdybych dál udržovala Kirisame, uškodila bych i spojencům, proto jsem techniku zrušila a pomalu se vydýchávala.
(tak, ale žádný golem nebyl, vyhni se jinak, třeba uskoč )
Anonymní- Anonymní
Huum pracujem? ja nepracujem.. whuaa vravím že tu bývam ! odpovedala mu Yuji a ruky si založila za hlavu, pohodlnejšie sa o ne oprela a znova sa na Taika tak zvesela usmiala. A ty ? pre koho pracuješ ? vrátila mu otázku stále takým veselým tónom hlasu, úplne jej stačilo že sa s ňou konečne niekto rozpráva.. a je úplne jedno o čom.
Anonymní- Anonymní
(Google v tomhle případě nepomohl, fillerový techniky nikdo nikam necpe.)
Pár kapek dopadlo na škebli, ovšem to nic neměnilo natom, že odraz zůstal. Chakru to odčerpávalo pouze pravému já, ale té jsem měl ještě dost.
Pár kapek dopadlo na škebli, ovšem to nic neměnilo natom, že odraz zůstal. Chakru to odčerpávalo pouze pravému já, ale té jsem měl ještě dost.
Anonymní- Anonymní
Vytasil jsem oba meče, které jsem měl na zádech. Rozběhl jsem se ke stojícímu Katashimu.
Anonymní- Anonymní
he ? dělá si snad ze mě srandu ?
''pro hokageho a jménem hokageho tě zabiju, nepříteli ! zodpověz mou otázku !''
z držení kunaie mě začali bolet ruce a proto jsem je dal podél těla, avšak byl jsem stále ve střehu
''pro hokageho a jménem hokageho tě zabiju, nepříteli ! zodpověz mou otázku !''
z držení kunaie mě začali bolet ruce a proto jsem je dal podél těla, avšak byl jsem stále ve střehu
Anonymní- Anonymní
Meeh.. ja na Konohu neútočím.. baka ! zaškerila sa Yuji v mojom tele a následne si pozornejšie premerala Taikiho. Hokage? t.. to si shinobi? whuaa já neviem bojovať !.. aj keď.. Yumi-senpai a Yuki-san vedia.. dobre.. hahaha tie by ti nakopali prdel.. vyplazila som na neho jazyk a znova som sa tak zvesela zaškerila.
Anonymní- Anonymní
Všiml jsem si že běží přímo na mně se 2 meči v rukou.Vytasil jsem své Ninjato a do druhé ruky jsem vytáhl obyčejný kunai.Nohama jsem se zapřel a silně jsem se odrazil a vyběhl proti němu.Měl jsem v plánu použít svou oblíbenou taktiku.Kunai jsem po něm hodil , udělal pečeť a v obláčku kouře jsem zmizel , přičemž jsem se objevil za ním a sekl na jeho záda.
Shinobi
Sedl jsem si na tu nyní opuštěnou střechu a jen s úsměvem pod maskou, užíval pohled na tu opojnou destrukci téhle ubohé vesnice. Využíval jsem toho, že si mě nikdo nevšímá. Neměl jsem pražádný důvod zapojit se do víru bitvy.
Anonymní- Anonymní
Když mě Shew odnesl pryč, jenom jsem mu ukázal prstem na bojiště a dal mu jasně najevo, ať mě nechá, že budu v pořádku a ať jde pomoct na bojiště. Pak jsem zavřel oči a padal do spánku.
Anonymní- Anonymní
Půjdu na bojiště jen co tě odnesu do nemocnice! řeknu vezmu ho a rychle jsem běžel i s ním do nemocnice.(přesun se Seitem.)
Naposledy upravil Shew Inuzuka dne Fri 18 Nov - 21:46, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
To co řekla mě urazilo a já jí přiložil kunai ke krku
''přestaň si semnou hrát, nebo tě opravdu zabiju, myslíš že nepoznám ty tvé hrátky s mou psychickou ? ovšem to jsi se spletla na mě tohle neplatí, takže všechno vyklop ! nebo tě sprovodím z tohoto světa''
přitlačil jsem kunai tupou stranou na její krk. avšak jak mile jsem začla mluvit o smrti, něco... něco mi problesklo s hlavou a já kunai pustil, pod ofinou jsem se bez mrkání díval tupě před sebe, vypadalo to jako bych se díval na ní, avšak nedíval, byl jsem zrakem uvnitř své duše, bylo to jako by má vnější část přestala žít
''přestaň si semnou hrát, nebo tě opravdu zabiju, myslíš že nepoznám ty tvé hrátky s mou psychickou ? ovšem to jsi se spletla na mě tohle neplatí, takže všechno vyklop ! nebo tě sprovodím z tohoto světa''
přitlačil jsem kunai tupou stranou na její krk. avšak jak mile jsem začla mluvit o smrti, něco... něco mi problesklo s hlavou a já kunai pustil, pod ofinou jsem se bez mrkání díval tupě před sebe, vypadalo to jako bych se díval na ní, avšak nedíval, byl jsem zrakem uvnitř své duše, bylo to jako by má vnější část přestala žít
Naposledy upravil Taiki dne Sat 19 Nov - 1:27, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
"Hej, co ty tady machruješ?" objevil jsem se za Tasherem a u krku mu držel kunai.
"Nelíbí se mi, jak tady postáváš.."
"Nelíbí se mi, jak tady postáváš.."
Anonymní- Anonymní
Zablokoval jsem jeho první útok, rychle se otočil a zablokoval jeho útok ze zadu. Držel jsem meč, se kterým jsem náhle otočil.
Vyskočil jsem a mocným kopnutím se snažil ho odkopnout.
Vyskočil jsem a mocným kopnutím se snažil ho odkopnout.
Anonymní- Anonymní
Oběvil jsem se před nějakou holkou(Yukimichiji) kterou obtěžoval Taiki.Být tebou se uklidním. zamračím se
Anonymní- Anonymní
Stála jsem na kraji střechy a ještě se rozdýchávala, když jsem uslyšel a známí hlas. S maskou stále na obličeji jsem se o točila a vyvalila oči.
H-hokage? Tascher? malinko jsem potřásla hlavou. Připadala jsem si jak v Jiříkově vidění.
H-hokage? Tascher? malinko jsem potřásla hlavou. Připadala jsem si jak v Jiříkově vidění.
Anonymní- Anonymní
Mezitím jsem už byla dostatečně blízko. Seskočila jsem na zem a napřáhla se. Vší silou jsem Fukushiho udeřila tak, aby nemohl Katashiho zasáhnout. Běžný smrtelník, by už nejspíš byl po smrti, protože můj zásah mířil na hrudník.
Anonymní- Anonymní
Před jeho kop jsem stihl dát ještě zkřížené ruce , ale v té chvíli zničeho nic se objevila Mikomi , která ho zřejmě už dokončila , i když byl docela silný , a ani bych se nedivil kdyby se ještě postavil.Mou ruku znova obalil Raiton a na něj vyběhla další bestie , která měla v úmyslu narazit do jeho hlavy.
Shinobi
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 7 z 40
Povolení tohoto fóra: