Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Listové

+11
Aitenn Megami
Len Kokoro
Kaito Yoshikuni
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
bijuu
Natsuki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Kushina Uzumaki
15 posters

Strana 5 z 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Goto down

Ulice Listové - Stránka 5 Empty Ulice Listové

Příspěvek pro Anonymní Thu 10 Nov - 18:11

First topic message reminder :

Ulice Listové - Stránka 5 Nar-konoha-street1
Ulice Listové - Stránka 5 Nar-konoha-street2
Ulice Listové - Stránka 5 Konoha-600x449

Noční Konoha ^^ xD
Ulice Listové - Stránka 5 Night_in_konoha_by_orangebox01-d3bkhes

Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ulice Listové - Stránka 5 Empty Re: Ulice Listové

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:04

Útoky mnou proletí, ovšem když na mne hodí Roka kunaie s výbušnými lístkami, vyskočím z kořenů a vyhnu se kunaiům.
Trochu je zmátnu... hehehehe...
"Má technika je neomezená, žádné slabiny hledat nemusíte, to, že jsem se teď vyhnul znamená pouze to, že jsem vám chtěl ukázat, že má technika funguje i při letu. Hokage.. jste říkali? Asi se teleportuju pryč..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:06

Když se ke mě blížila moje pravá ruka se ponořila do zeminy. Napřáhl jsem se a silou se snažil ji odhodit, aby se mě už víckrát nedotkla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:07

Yumi sa mojím telom na Taikiho zákerne pozrela... vyzeralo to že už už ide zasadiť druhú ranu no v tú chvíľu sa objavila Yuchi ktorá sa konečne prebrala zo sladkého bezvedomie.. po ústach jej tiekla slinka a chytila Yumi, ktorá bola v mojom tele za plecia.. aa..a..AKO SA OPOVAŽUJEŠ ? Pozri sa aký je rozkošný !! zavrčala pri čom bola v tvári úplne červená.. v momente z môjho tela Yumi doslova "vyrvala" a sama sa do neho preniesla.. Zvedavo sa v mojom tele pozrela na Taikiho no v momente sčervenala ešte viac a začala niečo mlieť.. niečo naozaj nezrozumiteľné.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:08

Zadívala jsem se na toho chlápka.
Jeho kecům nevěřte! Teleportovat se neumí, je to pouze genjutsu, ta škeble vytváří jeho odraz.
Byl by hloupý ten, kdo by si myslel, že jsem nestudovala techniky svého klanu, ikdyž jsem je neovládala.
Musíme najít pravou škebli, když jí donutíme se stáhnout, nebude moct ten odraz používat!
Pak jsem cukla hlavou do strany, a prohlédla si toho člověka na hadu.
Žeby to byl..... ne, to je hloupost!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:09

Vycítil jsem ještě něco.Skočil jsem od nich dál.Došel jsem až do jednoho obchodu.Už zase ty? promluvil jsem na Taikiho.Ty se moc rád předvádíš co?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro bijuu Fri 18 Nov - 20:10

Okamžitě ho začali poutat další silné kořeny a dokonce některé i drtit. Přidali se k tomu, další a další, prostě jakoby ho celého obmotávali kolem dokola, jak ocasy, tak i vše kolem toho."Árghhhtttt!!!" Vypustil víc čakry a začal se vzpírat a některé větve popraskali. Pořád byl dost silný, ale tom na něj dopadli nějaké kvádry, které ho doslova přirazili zpátky k zemi. Znova silně zařval, protože tohle už bylo dost nepříjemné. Někdy dokázal nabrat dost síly a zuřivosti, aby tomu odolal, ale všechno stále přibývalo a přibývalo. Stále však mohl mluvit a toho chtěl využít...
Dlouze zapískal tak, že jim to doslova mohlo protrhat ušní bubínky a všichni zase začali upadat do Genjutsu ( Je to genjutsu typu S). Doslova všichni kolem, všichni, co ten zvuk slyšel.
Ulice Listové - Stránka 5 Illusionary_Mist
Cítili se jakoby měli právě umřít, cítili úzkost, chlad, tíhu oceánu, zoufalství, všechno a přitom ten hrozný zvuk, ze kterého klidně mohli zesílit. Sanbi do toho tentokrát dal mnohem víc čakry, aby Genjutsu bylo co nejsilnější a nejefektivnější. Jen tak někdo se neměl šanci z něho dostat.
bijuu
bijuu

Počet príspevkov : 183

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:10

(ehm byl si v genjutsu no nevadi) Drak opět začal chrlit oheň na škebli "Vypadá to že dneska bude na večeži pečené škeblí maso...má vůbec škeble maso ?" ptala jsem se sama sebe

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:11

Otočil jsem se na ní a měl jsem na tváři již cool pohled, který byl připravený střetnout se s tou ukrutnou ženou a oplatit jí její ránu, avšak jakmile jsem se otočil, spozoroval jsem to stejné děvče, avšak úplně červené a jak něco nesrozumitelně mele, nevěřícně jsem zatřásl hlavou, tohle bylo už i na mě fakt hodně, již o dost opatrněji jsem k ní natáhl prst a ďobl jsem jí do ruky, ihned na to jsem udělal rychlí krok zpět

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:14

(A já říkám, že ne? Prostě jsem tím proletěl, jelikož na mě genjutsu nemá vliv)
Začal jsem se opravdu hlasitě smát.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Fri 18 Nov - 20:15

Nad poznámkou Nandaimeho jsem se jen pousmál.* No jo..už to jsou 2 roky co jsme se viděli...ani se mu nedivím... * pomyslel jsem si a znova jsem se pousmál.Pak mě vyrušil známý hlas.* Genjutsu??Cože??Mikomi...myslím že se mi teď ten výcvik proti Genjutsu pomůže * pomyslel jsem si a zastavil jsem svou chakru a pak jí vypustil v jednom místě , avšak tohle nemělo účinku.* Jak jinak jí najít?? * pomyslel jsem si a skočil jsem vedle Roky." Hodně toho o ní víš....kde je její slabina? " optal jsme se jí , ale pak jsem se ocitnul někde ani sám nevím kde.Byl jsem nikde , ale přitom vše se kolem mně divně kroutilo.Cítil jsem se jako bych měl co nevidět zemřít , nějaký divný pocit mě tlačil u srdce.* Kso...tak tohle je Genjutsu...asi to bude větší problém * pomyslel jsem si a zkusil jsem jej zrušit , ale nějak se mi to nepovedlo.* Špatné..tohle je špatné...moc špatné * pomyslel jsem si , padl na kolena a držel jsem se za hlavu.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Fri 18 Nov - 20:17

Pomocou Kagura Shinganu som sa o necelú chvíľku dostala spod nadvlády genjutsu.. je náš.. prebehlo mi hlavou a v momente som znova pouźila Kouton: spútanie.. reťaze ho znova začali obmotávať pri čom na neho stále tlačili koutonové koly..
Natsuki
Natsuki

Počet príspevkov : 402

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:20

Všechnu chakru kamene jsem soustředil do uší, takže jsem zamezil zvuku, ale přece jen se nějaký zvuk dostal do hlavy a já padl do genjutsu. Naštěstí nebylo tak silné díky zamezení zvuku, takže jsem se z toho dostal celkem brzo. Tak snad už je po něm.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:21

"Já vím, co je to smrt. A to doslova.." můj had se vrhl na Sanbiho a přitiskl ho ještě víc k zemi.
Já jsem seskočil k zemi a snažil se nic z toho nevnímat.
"Tohle je genjutsu, ze kterého není cesty zpět.." skousl jsem si ret, ze kterého steklo pár kapek krve. Zavřel jsem oči a přestal vnímat tlukot svého srdce. Ne! Nejsem už tam..jsem zpátky. jsem živý, mohu napravit to, co jsem spáchal. začal jsem kroutit hlavou.
"Hokage.." padala na mě tíha genjutsu.
"Shiki.." dělal jsem pomalu pečetě a nevzdával se.
"Jijun.."další pečeť.
"jutsu." klekl jsem k zemi a zamrkal. Oční víčka byla těžká a zavírala mi oči.
"Ty bestie! Budeš poslouchat! Kakuan kanzen!" před očima jsem viděl průzračné vězení, ve kterém jsem byl stravován ohněm společně s Bývalými Hokage, Kabutem a Sarutobim Sasukem.
Dlaň jsem položil na zem a moje ovládací technika, vyvinutá Prvním Hokagem se aktivovala. Z dlaně vylezli provazce zářivé čakry, které spoutaly Sanbiho důkladněji než celý Mokuton.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:22

Chtěla jsem Katashimu odpovědět, když se ozval ten hrozný zvuk. Chytila jsem se za hlavu a zavřela oči. Najednou se mě zmocnili strašné pocity. Otevřela jsem oči a zjistila, že jsem někde, ani nevím kde. Měla jsem tři stíny a nikde nebyl žádný zdroj světla.
Genjutsu? pokusila jsem se ho zrušit, ale nezbaralo to. Znovu jsem zavřela oči. Z toho zvuku mě bolela hlava.
Ksó!!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:24

Něco se mi nezdálo tak jsem běžel zpátky.Viděl jsem tam,že si tam drží hlavu přiskočil jsem k té holce.(Roka) Kso zřejmě Genjutsu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:25

Keď ma ďobol do ruky tak som.. to proste nevydržala !!.. z hlavy sa mi doslova parilo a v zápätí som začala padať.. Yuchi sa "vykotúľala" z môjho tela a to na zlomok sekundy ostalo úplne prázdne, v momente ho však ovládla Yuji .. tá.. hyperaktívna. Jee AOOJ !! zaškerila sa pri čom ešte ani nestihla otvoriť oči, už bola na nohách a na Taikiho sa vrhla .. na tvári mala naozaj pojašený výraz.. budeš sa so mnou hraať ? kúpiš mi zmrzku? čkokoládu ? sladkosti? máš rád bábiky? ja nie.. etoo a koníkov ? taky ne !! whuaa aooj ! škerila sa pri čom bola stále " vo vzduchu" v priamom lete priamo na neho. Ja som momentálne bola niekde v kúte podvedomia.. sedela som na stole a sledovala som tie scénky. A jéje.. takto to dopadne keď niektorú z vás poslúchnem !! zamumlala som dvom bezvedomím osobnostiam.. Yumi stále ležala a nad hlavou jej krúžili hviezdičky, Yuchi ju totiž z môjho tela vybrala až prílIš rýchlo a brutálne !.. Yuchi zase ležala pri čom jej z nosa tiekli potoky krvi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:34

Ten její úder mě odhodil, letěl jsem vzduchem a pak se uprostřed letu narovnal.
Spojil jsem ruce a vystřeloval proti ní malé jintonové krychle.
Ať mě dlouho nese*e.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:36

(A což takhle reakce na sanbiho? Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:37

Tolik informací za tak krátkou dobu na mě vymlela, že jsem to téměř nedokázal zpracovat, než jsem se nadál už na mě letěla a díky tomu jak jsem byl mimo jsem přistál zády na zemi, kde jsem jen zůstal nehybně ležet a díval jsem se do stropu, což ona přes ofinu neviděla
tohle je nějaký psychický útok který mě má psychicky odrovnat ? ksakru, musím se jí zbavit, než se jí to povede ! počkat takže... útoky na mysl to je ... ninjutsu ? ne... taijutsu, ano ! taijutsu, a tó... to se ničí, aha, musím jí prostě zneškodnit
usmál jsem se a rukou jsem zajel do kapsy která byla na mém pravém stehně a vytáhl jsem z ní kunai

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:39

Podíval jsem se na Sanbiho a pak znovu na tu holku(Roka) Vzal jsem ji a odskočil s ní dál od souboje.Položil jsem ji na střechu domu tak aby byla mimo dosah nepřítele.Kso teď by se hodilo něco na zrušení genjutsu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:41

Hee.. žiješ ? haloo Žijeeš ? spýtala sa Yuji v mojom tele spýtavo a chytila ho za ramená s ktorými začala mixlovať. Nevšimla si kuaniu a tiež nebola zrovna silná takže bolo dosť možné že s Taikim ani nepohla. Ja som sa na ňu pozerala celkom komickým spôsobom. Aspoň že bolo pri vedomí aspoň to milšie.. aj keď hyperaktívnejšie ja.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:43

Sledovala jsem ty maličké věci z prapodivného materiálu... ksoo, tentokrát je stihl dokončit.. Tak tak jsem popadla dech a postavila se na nohy. Nevěděla jsem, jestli mi to pomůže, ale jinou obranu jsem stejně neměla.

Ulice Listové - Stránka 5 Cb885c6324_80032148_u

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro bijuu Fri 18 Nov - 20:45

(Pardon xD Máma xD Sanbík dostal vynadaný za to, že si neuklidil pokojík xDDD)

Sanbiho síly byli čím dál tím menší a menší. Stále víc ho poutali a poutali a on se neměl jak z toho dostat. Byl skoro úplně znehybnění a to byl opravdu problém....
Když v tom ho začala obmotávat nějaká zářivě bílá čakra. Spoutávala ho opravdu důkladně a velmi pevně. Dokonce už neměl možnost ani pořádně zařvat.
Nakonec to prostě vzdal a povolil. Dolehl z hlasitým žuchnutím na zem a jen kmital očima sem a tam. Z nosu vyfukoval velké proudy vzduchu a rychle dýchal. Někdy ještě trochu zavrčel, ale už spíš jen ležel, protože už na to neměl síly a hlavně, taky by se z toho už nedostal. Tohle byl už jeho konec....
Samozřejmě, že tím se uvolnilo i jeho genjutsu a všichni se zase vrátili zpátky do reality...
bijuu
bijuu

Počet príspevkov : 183

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:46

vytáhl jsem si kunai a v mžiku jsem jí povalil na zem a posadil jsem se na ní plnou mou váhou abych jí uzemnil
''myslíš, že když na mě budeš zkoušet ty tvé taijutsu psychické útoky, že na to nepřijdu ?!''
zasmál jsem se
''jsem druhý nejlepší ninja ve vesnici, hned po hokagem, na mě si jen tak nikdo nepřijde''
vyzdvihl jsem kunai nahoru a měl jsem v plánu jí jej bodnout přímo do srdce
''dotala jsi se do potyčky s nejlepším, žákem, který kdy v shinobi světě byl, tvé iluze mě nijak neublíží''
konečně ! porazím tohoto nepřítele, a budu ve vesnici za hrdinu a uznají mé síly

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:47

Přimhouřil jsem oči. Jintony při nárazu s kaitenem vytvořily menší výbuchy.
Vznesl jsem se do vzduchu a velkou silou kopl do země. Začala se třást a praskat, tvořit se krátery.
Je silná, a to dost..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: