Ulice Listové
+11
Aitenn Megami
Len Kokoro
Kaito Yoshikuni
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
bijuu
Natsuki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Kushina Uzumaki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 3 z 40
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Zachytil jsem nevinného občana a odnesl ho kousek dál, takže ho vodní pistole netrefila. Následně, když jsem zjistil, že je to pěkný mladý muž, jsem si poupravil vlasy a hodil po něm okouzlující úsměv. V očích se mi přitom rozzářila anime srdíčka.
Anonymní- Anonymní
Vracela jsem se do vesnice z mého bezvýslednho pátrání po Zetsu a procházela ulicemi když jsem náhodou narazila na Shinjin a ostatní (fakt netuším kolik vás tu je ) všimla jsem si útoku na občana tak jsem pohotově zasáhla a bez otázek jsem na něj skočila a povalila k zemi tak aby minul "Ehm ? co se tu děje ?" postavila jsme se a přišla blíže k Shijin
Anonymní- Anonymní
Vydra
Přikývla a jenom poskočila do vzduchu.
Provedu! Jak nejrychleji budu moct.
Pak už se jenom s tichým puf vypařila do své vlastní dimenze.
Přikývla a jenom poskočila do vzduchu.
Provedu! Jak nejrychleji budu moct.
Pak už se jenom s tichým puf vypařila do své vlastní dimenze.
Anonymní- Anonymní
(Nějak moc ne? xD)
Když jsem uviděl Seita, rozpřáhl se a udeřil ho svou nadpřirozenou silou.
Když jsem uviděl Seita, rozpřáhl se a udeřil ho svou nadpřirozenou silou.
Anonymní- Anonymní
(Nevím, jak chcete zachránit občana, když po něm střílím kulku z vody rychlostí, jakou se střílí normální kulky z normální pistole, ale budiž.)
Odskočil jsem dál a v letu začal skládat pečetě, tím jsem se také vyhnul útokům, které letěly na mne.
Odskočil jsem dál a v letu začal skládat pečetě, tím jsem se také vyhnul útokům, které letěly na mne.
Anonymní- Anonymní
Skočil jsem od nich.Shijin uhni!Nechci tě zranit! zavolám na ní
(chtěl bych poprosit o pořadí )
(chtěl bych poprosit o pořadí )
Anonymní- Anonymní
(Néé..xD)
Sharinganem jsem jeho pohyb zaregistroval a tak jsem se mu i vyhnul. Taijutsu nebude jeho silná stránka. Začal jsem ho zasypávat údery.
Sharinganem jsem jeho pohyb zaregistroval a tak jsem se mu i vyhnul. Taijutsu nebude jeho silná stránka. Začal jsem ho zasypávat údery.
Anonymní- Anonymní
Jelikož nikdo nereagoval, golem pod ním se pod mým úderem rozpadl na prach XD
Já odskočila k Naomi.
"Sensei! Oni útočí na Konohu.. A Hokage-sama zmizel bůh ví kam. Sanbiho jsme zvládli a zapečetili. Zbývají tihle dva!"
Já odskočila k Naomi.
"Sensei! Oni útočí na Konohu.. A Hokage-sama zmizel bůh ví kam. Sanbiho jsme zvládli a zapečetili. Zbývají tihle dva!"
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Skočil jsem k Shijin.Shijin-sama hokage on.....ze..... nemohl jsem to doříct
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se přes mou ofinu na dívku, která na mě promluvila, chvíli jsem se na ní díval a bezmyšlenkovitě jsem jí sledoval, stále jsem se vydýchával, jakmile jsem nabral stálý, normální a klidný dech založil jsem si ruce na rukou a přišel jsem blíže k ní
''Ahoj, co děláš na tak nebezpečném místě ?''
ještě se mi připlete do cesty a já jí budu muset zachraňovat
''Ahoj, co děláš na tak nebezpečném místě ?''
ještě se mi připlete do cesty a já jí budu muset zachraňovat
Anonymní- Anonymní
(jo jo já musím mít akční nástup ) "Moc informací na mě pomaleji prosím"
Anonymní- Anonymní
Pobíhala jsem si po střechách Konohy a hledala zdroje nezvyklého ruchu. Díky byakuganu to nebyl vůbec problém. Viděla jsem neznámou chakru, která byla až příliš aktivní. Aniž bych na něco čekala, zaútočila jsem přímo na Fukushiho, který byl zaneprázdněn útokem na Seita. Seskočila jsem ze střechy a co následovalo, se ani nedá slovy popsat xD
Anonymní- Anonymní
Jenom ho chytit, a přeměním ho v kámen! soustředil se na jeho údery a snažil se vyhýbat. Pak jsem začal s proti údery. Stačilo škrábnutí a mohla ho má síla zabít.
"Ty parchante! kengan no jutsu!"
"Ty parchante! kengan no jutsu!"
Anonymní- Anonymní
Hups. Jakmile začal s proti údery, musel jsem se pro změnu vyhýbat já a když jsem uviděl to jutsu, radši jsem rychle odskočil a doufal, že Mikomi ho zasáhne svým útokem.
Anonymní- Anonymní
Všichni útočejí na Fukushiho, toho musím využít.
Když jsem doskládal pečetě, ve vzduchu jsem přivolal obrovskou škebli a s ní dopadl na zem. Stopnul jsem si za ní, aby mi sloužila jako štít a z otvoru začala vypouštět kouř/páru.
Když jsem doskládal pečetě, ve vzduchu jsem přivolal obrovskou škebli a s ní dopadl na zem. Stopnul jsem si za ní, aby mi sloužila jako štít a z otvoru začala vypouštět kouř/páru.
Anonymní- Anonymní
Mlátim Yuji.. Bláznim sa z Yumi.. bwheee.. "eh".. reakcie mojich ja ma celkom .. zaskočili.. aj keď boli viac než očakávané. Ja tu bývam, teda.. patrí to tu mojim známym.. uistila som ho z jemným úsmevom.. Whuaa zabi ho ! pozri sa ako sa pozerá !! podceňuje ma !! zavrčala mi v hlave Yumi. Skôr si myslím že sa tak pozerá na mňa.. nie na teba Yumi.. zamumlala som jej na odpoveď a hodila som po nej taký karhavý pohľad.. bolo celkom prekvapením keď mi jednu vrazila priamo do hlavy.. bolelo to..
Naposledy upravil Yukimichiji dne Fri 18 Nov - 19:31, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Nějaká skvrna s bílýma očima na mě zaútočila, párkrát mě škrábla, nakonec jsem ji odstrčil zemní pěstí a vznesl se několik stop do vzduchu.
"Tak to ne, to jsi přehnala..Jinton: Genkai Hakuri no jutsu!! "
"Tak to ne, to jsi přehnala..Jinton: Genkai Hakuri no jutsu!! "
Anonymní- Anonymní
Začala jsem zkládat pečetě hned když jsem vyděla tu obří škebli "Kuchiose no jutsu !" na ulici se oběvil "menší" drak a já na něj vyskočila a společně s ním vzlétla "Utok !" poručila jsem a drak začal na škebli chrlit oheň a já mu pomáhala svým ninjutsu
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem sem a ten pohled se mi vůbec nelíbil.Uviděl jsem nějakou přerostlou škebli a na ní týpka co se bavil tím co viděl (Takuya).Stál jsem za ním , a on o mně zřejmě neviděl.Do jedné ruky jsem vytáhl několik senbonů , které obalil Raiton a druhou mi taky obalil Raiton.Senbony jsem na něj hodil a po chvíli mi z ruky vyletěla Blesková Stvůra (něco jako pes) a běžela přímo na něj.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Vzal jsem kunaie s výbušnými lístky a hodil je na tu škebli.Šmejde!
Anonymní- Anonymní
Preletela som nad hlavami bojujúcich, nešla som cez bránu.. proste som preletala na gryfinovi zhora. Zmobilizujte sa.. šepla som do sluchátka páč sa mi podarilo vypátrať zopár členo Sora no Kuni ktorý sa v Konohe usídlili.. tí už vedeli čo majú robiť.. začali vo veľkej "kružnici" na okolí do zeme a budov zabodávať menšie kovové tyče.. niektorý začali brať ranených a vlastne celú oblasť pred civilmi doslova uzavreli.. jeden či dvaja sa začali starať o zranených shinobi.. ja som len zrušila Kuchiyosen no jutsu a dopadla som na strechu jednej z budovy.. na sebe som mala anbu uniformu, spevnený ruksak prehodený na chrbte a masku zo znakom Sora no Kuni.
Natsuki- Počet príspevkov : 402
Škebli to nic neudělalo, pouze začal trochu černat a uvnitř zvracet.
WTF? Udivil jsem se. Poté, když zaútočil Katashi, mnou senbony pouze proletěly a Blesková stvůra též, to samé Inuzuky věcičky.
"Hehehe.. Opravdu si myslíte, že na mě budou působit obyčejné útoky, když vlastním jikkukan ido, které mi dovoluje se odhmotnit?" Začal jsem se ďábelský smát.
WTF? Udivil jsem se. Poté, když zaútočil Katashi, mnou senbony pouze proletěly a Blesková stvůra též, to samé Inuzuky věcičky.
"Hehehe.. Opravdu si myslíte, že na mě budou působit obyčejné útoky, když vlastním jikkukan ido, které mi dovoluje se odhmotnit?" Začal jsem se ďábelský smát.
Anonymní- Anonymní
(Takže prý mě pečetili, ale špatně xDD Takže najednou se tam jakoby objevím a vy jste ani neviděli asi 50 metrového Bijuu, jak přichází ano? xDDD Nééé... nějak to vyřeším xDDD...)
Pečetící tým se ho snažil zapečetit, ale něco tak složitého prostě nemohli zvládnout. Najednou se zem zase všude otřásla, protože se Sanbi znova probudil. Ležel na zemi a byl celý spoutaný. Shinobi kolem něho mohli uslyšet jen poslední zavrčení, než nastal výbuch, který jeho pouta rozmetal na milion kousků, jak Sanbi vypustil svou čakru a vši silou se zapřel a zvedl do vzduchu. Zařval na celé kolo, až všem přítomným zamrazilo a silně všemi ocasy udeřil do země."Tak tohle jste přehnali!!! Árghhhrhhhh!!!"
Pečetící tým se ho snažil zapečetit, ale něco tak složitého prostě nemohli zvládnout. Najednou se zem zase všude otřásla, protože se Sanbi znova probudil. Ležel na zemi a byl celý spoutaný. Shinobi kolem něho mohli uslyšet jen poslední zavrčení, než nastal výbuch, který jeho pouta rozmetal na milion kousků, jak Sanbi vypustil svou čakru a vši silou se zapřel a zvedl do vzduchu. Zařval na celé kolo, až všem přítomným zamrazilo a silně všemi ocasy udeřil do země."Tak tohle jste přehnali!!! Árghhhrhhhh!!!"
bijuu- Počet príspevkov : 183
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 3 z 40
Povolení tohoto fóra: