Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Listové

+11
Aitenn Megami
Len Kokoro
Kaito Yoshikuni
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
bijuu
Natsuki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Kushina Uzumaki
15 posters

Strana 4 z 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Goto down

Ulice Listové - Stránka 4 Empty Ulice Listové

Příspěvek pro Anonymní Thu 10 Nov - 18:11

First topic message reminder :

Ulice Listové - Stránka 4 Nar-konoha-street1
Ulice Listové - Stránka 4 Nar-konoha-street2
Ulice Listové - Stránka 4 Konoha-600x449

Noční Konoha ^^ xD
Ulice Listové - Stránka 4 Night_in_konoha_by_orangebox01-d3bkhes

Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ulice Listové - Stránka 4 Empty Re: Ulice Listové

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:39

Ani za mák se mi nelíbilo co se chystá. Rozhodla jsem se zaútočit, a doufala jsem, že budu rychlejší, než stačí své jutsu dokončit. Když jsem na něj nemohla dosáhnout, nezbylo mi nic jiného než použít Prázdnou dlaň.

Ulice Listové - Stránka 4 B459e7eaec_80032165_u

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:40

Odskočil jsem a všiml si Sanbiho,ale soustředil jsem se na toho chlápka na škebly.Já i Kinomaru(pejsek) jsme udělali Gatsuugu na toho chlápka (Takuya)Gatsuuga! Ulice Listové - Stránka 4 Hjhjjjjjj

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:41

he ? je v pohodě ? proč se dívá do té zdi ?
natáhl jsem k ní ruku a lehce jsem do ní strčil
''hej, mluv semnou, ty pošahanej cvoku''
ihned jak jsem to dořekl se celý obchod zatřásl a zeď kolem nás začala praskat
c-c-co to ?
hned na to jsem zaslechl strašidelný řev a hluboce jsem polkl
to-tohle je konec světa nebo co se tu ksakru děje ?!
měl jsem sto chutí jít se podívat ven, ale můj smysl pro přežití mi říkal, nechoď tam

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Fri 18 Nov - 19:42

Sanbi.. musíme sa o neho postarať.. šepla som skôr pre seba a v momente som sa objavila pred ním. .teda na budove. Okolo mňa som vytvorila piatich klonov ktorý ho rozostúpili.. všetci sme v momente začali skladať pečate a na Sanbiho sa vyrútilo nespočetne veľa reťazí ktoré ho mali spútať.. aj keď len na chvíľku.. mali by byť toho schopné páč dokázali absorbovať chakru.
Natsuki
Natsuki

Počet príspevkov : 402

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:43

Uviděl jsem v dáli Sanbiho. Dělá si ze mě pr*el? Doufal jsem, že Mikomi sejme toho nukenina a já se vydal naproti Sanbimu. Jakmile jsem byl blízko u něj poskládal jsem pečetě a Sanbiho začaly opět poutat kořeny.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Fri 18 Nov - 19:43

* Kso!Jemu to nic neudělalo...ale má pravdu...když má Časoprostorovou techniku..tak je to zbytečné...Itachi-sama...teď byste se tady vážně hodil...vy byste určitě věděl co udělat v tomhle případě.... * pomyslel jsem si a trochu jsem uskočil , avšak jsem neútočil.Po chvíli se ozval nepříjemný zvuk a země se otřásla.* Co to ksakru??Že by další nepřítel?? * pomyslel jsem si , ale stejně sem neútočil , jen jsem byl v pozoru.Až pak mě to napadlo.Hodně jsem se nadechl a poté jsem z mých úst vypustil jedovatý mrak který obalil Takuyu.

GIFSoup
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:44

"Ahh.. Už to přichází.. To je součást mého jutsu, nazývám to Jokuro no jutsu! Vyvolání obřího želvího démona, který střílí stlačenou chakru v rychlosti světla.." Řekl jsem uvolněně, mezi tím, co mnou procházela getsuuga.
"Má technika nemá jedinou slabinu.. Je jen má dobrá vůle, že vás tu bavím, jinak se klidně můžu teleportovat pryč.." Neustále se usmívám a zadržuji záchvat smíchu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

"Magen: Jubaku Satsu" šeptla jsem a u Takyuy se oběvil strom ze kterého vyrostly větve které ho připevnili ke stromu a začali ho drtit znehmotnit se však nemohl

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

"Kuchiyose no jutsu!" ozvalo se odněkud. Objevil se před Sanbim výbuch a ve výbuchu byl velký tříhlavý had. Zuřivě se po sobě každá hlava podívala a pak na Sanbiho.
"Velká želva, která si jen tak chodí po světě a ničí Konohu. Je načase ukončit tenhle večírek a vyhodit několik nezvaných hostů!"
Ulice Listové - Stránka 4 Sage_Naruto_arrives_by_loryyyyyfluturash

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:46

Co? prošel jsem a pak skočil ke Katashimu.Já proti němu nemám šanci! řeknu potichu potom jsem po něm hodil 10 kunaiů s výbušným lístkem.Potom jsem se otočil.To je.......

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:47

Zvedavo som sa na neho pozrela no v momente keď sa ma dotkol tak ma prebrala Yumi. Vystrela som jednu ruku a doslova som mu vrazila.. na tvári sa mi objavil pohoršený výraz a v očiach sa mi začali striedať.. snáď všetky farby dúhy. Ne*er ma Kora a nedotýkaj sa ma ! zavrčala som no.. nebola som to ja !! bola to Yumi ktorá ma zrovna doslova posadla.. ja som tým pádom odstúpila od svojho tela .. nechala som to však na nej a pozrela som sa na Yuji. Si v poriadku ? spýtala som sa jemne na čo len začala hyperaktívne prikyvovať.. očividne ani jednej z nás nevadilo to zemetrasenie.. či čo to je.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:47

Stromy mne obvázaly, ovšem kunaie mnou zase prošly.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Fri 18 Nov - 19:49

"Hokage-sama!" v očích se mi objevilo nové světlo.
Zalapala jsem po dechu, ale následně jsem se rozběhla znovu proti nukeninovi.
Vytvořila jsem několik chakrových vran, které k němu doletěly místo mne a snažily se ho zasáhnout. Doslova jsem se rozzářila.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:49

Kso!Musí to mít přece jen nějaký limit! řeknu Shikakyu no Jutsu! nabral jsem obří rychlost a velkou rychlostí jsem běžel proti Takuyovi a chtěl ho silně praštit pěstí do hlavy.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Fri 18 Nov - 19:50

" Nandaime Hokage , Assasin Senju! " doplnil jsem Shewa s úsměvem.No , i když jsem věděl co se přibližně událo tak jsem nečekal že se zde hned objeví." Tvoje útoky nepůsobí...moje taky ne...ale můžu udělat ještě jednu věc " řekl jsem a pomocí Shōsenu jsem ho začal léčit avšak pak zase vyběhl pryč.Vytáhl jsem další Senbony , napuštěné Raitonem a hodil je těsně vedle Shewa a je možnost že si jich ani nevšiml.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:52

Prázdná dlaň byla opět rychlejší než já. Už mě to začíná srát. Nejenom to, ale i tohle. Další šílenec.
"Zabiju tě, dě*ko.." zasyčel jsem na Mikomi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:53

Dopadla jsem na jednu ze střech a rychle se rozhlédla kolem. Na sobě jsem měla ANBU masku, ale oblečení jsem měla svoje.
Kdo je kdo?
Ten obvázaný mění věci na prach a ten druhý....
.... je z mého klanu. Vidím tu mušli.
Do toho všeho tu byl ještě Sanbi, který se vymkl kontrole.Na toho se zdá se, ale v tuto chvíli soustředilo již dost lidí. Jen tak jsem zkusila hodit po Takuyovi kunai s výbušným lístkem, abych věděla, jestli genjutsu mušle už funguje.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:54

Z očí mi ztekly slzy "Assasin ?" šeptla jsem strom toho nukenina drtil dál

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro bijuu Fri 18 Nov - 19:54

(Takže... zase napíšu to stejný... když na někoho zapomenu... ozvyte se xDDD)
Ihned ho začali poutat nějaké řetězy a samozřejmě i ty kořeny, zase...."Zase ty?!!! Dej mi už pokoj!!" Znovu silně začval, ale tentokrát to udělalo tlakovou zvukovou vlnu, kterou provázel hrozný pískot, který trhal uši a také okamžitě rozmetal kořeny a řetězy (Rozmetá to dokonce velký rasengan...).
Ulice Listové - Stránka 4 774px-Nine-Tails_Sonic_Roar
Potom se po obouch otravech ohnal ocasem, pro každého jeden. To už však před ním stále nějaký divně vypadající týpek s velkým tříhlavým hadem."Chceš mě zkoušet?! Jsi hned další na řadě!!!" A vystartoval po něm posledním ocasem.
bijuu
bijuu

Počet príspevkov : 183

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:56

"Katashi, Shijin, vyrostli jste," ušklíbl jsem se a uviděl kořeny jak poutají Sanbiho.
"Seito, Naomi.." udělal jsem pečeť.
"Mokuton hijutsu: Jukai koutan!" Ulice Listové - Stránka 4 Hashirama_kontra_Madara
Pod Sanbim začali růst stromy, mohutné kořeny, kterého doslova přišpendlili k zemi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:58

Zahlédla jsem stopu známé chakry. Není to snad nesmysl? Jak... Nebyl však čas na dlouhé uvažování a odolala jsem nutkání otočit se. Není pochyb.
"Teď už sotva." ušklíbla jsem se. Tentokrát jsem se opět přiblížila na kratší vzdálenost.
"Hakke Rokujuyon Sho."

Ulice Listové - Stránka 4 1369d7173d_80031259_u

V duchu jsem se akorád modlila, aby neměl nějakou zákeřnost co se taijutsu týče.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 19:59

Ocasu jsem uskočil, ale tentokrát už jsem ten jeho zvuk pocítil. Ani má chakra není věčná. Tak si pospěš. Pak jsem v dáli uviděl mi známou osobu. Nemohl jsem tomu uvěřit. To je ta daň za tvou pomoc, že mám halucinace? Ne. Baka, soustřeď se na boj se Sanbim. Poskládal jsem pečetě a opět se opakovalo to samé, ale teď se moje dřevo spojilo s Assasinovym, takže to na Sanbiho působil 2x silněji.

Naposledy upravil Seito Senju dne Fri 18 Nov - 20:02, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:00

Skočil jsem k Shijin-sama. Ještě jste na mě naštvaná Shijin-sama? zeptám se

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 20:01

Po tom co mi jednu vrazila, narušila veškeré mé myšlenky a já se začal soustředi na ní
''Jak se opovažuješ mě bít !''
Uraženě jsem se na ní podíval a rychle jsem se otočil k ní zády lehce jsem se skrčil a položil jsem si dlaň na místo kam mě praštila
bolí bolí bolí bolí
Po tváři mi začali stékat anime slzy proudem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Fri 18 Nov - 20:03

Keď popretrhával moje reťaze tak som si len povzdychla.. vidím že odolal prvému stupňu.. trojice techník ktoré som vyvinula na spútanie Jinchuuriky a Bijuu.. takže prejdeme na druhý.. pomyslela som si no v tom som uvidela Assasina.. celkom ma to zaskočilo, mala som pootvorené ústa no hneď sa mi na nich objavil úšmev.. Onee-chan.. nádej umiera posledná.. čo ? prebehlo mi hlavou no len som poskladala pečate. Kouton: Spútanie piatimi kolmi ! sikla som a natrčila som ruky k Sanbimu.. nad ním sa vo vzduchu vytvorilo päť veľkých kvádrov ktoré na neho doslova dopadli a mali by ho zatlačiť na zem.. mali veľmi veľkú kapacitu a začali mu veľmi rýchlo vysávať chakru.. čím by ho mali značne oslabovať.. spolu s mokutonom tých dvoch.. som pochybovala že sa z toho dostane.
Natsuki
Natsuki

Počet príspevkov : 402

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: