Ulice Listové
+11
Aitenn Megami
Len Kokoro
Kaito Yoshikuni
Ryuuji Akatsuchi
Ayame Takahashi
bijuu
Natsuki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Kushina Uzumaki
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 22 z 40
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Listové
Říkal jsi něco? zeptám se naštvaně.Kinomaru(pejsek) skočil do mojí kapuce
Anonymní- Anonymní
Zasmejem sa. "Áno, čo si nepočul? Mám to zopakovať?" zotriem si krv z úst a vystriem sa. Otvorím brašnu a stiahnem si rukavicu. Ľavú ruku, na ktorej mám druhé ústa strčím dnu a tie začnú okamžite pripravovať íl. Len pre istotu.
Anonymní- Anonymní
Ještě něco řekneš tak mi bude jestli budu mít problém,ale dostaneš do držky! zakřičím na něj
Anonymní- Anonymní
Uškrniem sa. "A čo ti mám povedať. Len sa smelo opýtaj," poviem mu a íl je už pripravený. Ešte s rukou v brašne z neho vytvorím malých vtáčikov ale ruku nevyťahujem.
Anonymní- Anonymní
Zamračil jsem se,ale nic co by mě naštvalo neřekl takže jsem šel dál.Za rohem se Kinomaru změnil na mě a vylezl já jsem se schoval a chtěl jsem udělat něco dobrého.Nemohl poznat,že se na mě Kinomaru změnil.
Anonymní- Anonymní
Uškrnul som sa. "Takže predsalen niesi tak tvrdý, na akého sa hráš. Ale i tak, si dosť agresívny," zasmejem sa a pomaly vykročím preč.
Anonymní- Anonymní
Kinomaru šel za ním.Já jsem vyskočil a praštil jsem ho velice silně pěstí do držky
Anonymní- Anonymní
Najprv som si všimol, ako ide za mnou. Tak som trošku pootočil hlavu, že sa na neho pozriem a vynadám mu, prečo ma sleduje. Avšak, kútikom oka som zazrel druhého jeho xD ako už útočí. Uškrnul som sa a v okamihu som už bol pri zemi, čiže ma netrafil. Mohol som vtedy zaútočiť aj ja, lenže, bol tam ten jeho klon, takže som pár premetmi uskočil z dosahu. "Ale ale ale. Takže si ma nesklamal, Pán Agresívny."
Anonymní- Anonymní
Kinomaru teď! Gatsuuga! bylo to opravdu velkou rychlostí a na genina to snad ani nemohl stihnout uhnout.
Anonymní- Anonymní
Všimla jsem si rozruchu který byl kousek ode mně když jsem vyděla útok Shewa tak jsem se pomoci shunshin dostala před Seita a použila kaiten "A dost ! co se tady děje ?!"
Anonymní- Anonymní
Došel jsem tam kde jsou ti dva, měl jsem sice čas ochránit ho sakinem, ale nechal jsem ho zasáhnout. "Vau, dobrá technika." Pochválil jsem mu ji. "no tak já chtěl vědět co to s ním udělá." Řekl jsem zklamaně.
Anonymní- Anonymní
Prekvapene som pozeral na jeho techniku. Už už som chcel ničo spraviť, ale v tú ranu sa tam objavil niekto, kto ma zachránil. Uškrnul som sa a pozviechal sa na nohy. "A-arigato," nesmelo som poďakoval Naomi a zazubil sa.
Anonymní- Anonymní
Skočil jsem od nich.Pořád jsem měl v očích naštvání a zlost,ale i únavu.Příště tě nikdo nezachrání a skončíš v nemocnici pomyslím si
Anonymní- Anonymní
Dostanu ho Sakinem, ani si toho nevšimne. Sakin se pomalu po zemi přesouval neslyšně k Seitovi.
Anonymní- Anonymní
když jsme se dotočila dala jsem Seitovy silný pohlavek a pak jsem zamířila s vražednm pohledem ke Shewovy "Co si že kur*a myslíte že děláte ?!?!"
Anonymní- Anonymní
Sakin se dostal až k němu já jsem se nemusel ani pohnout, obklopil mu celé tělo a zavřel ho do jakési Iglú s malím dýchacím otvorem. "Jak my?! Já jsem mu nic neudělal!" Tykev se rozprášila do vzduchu okolo mě.
Anonymní- Anonymní
"Au," pošúchal som si hlavu a potom pozrel ako dopadne Shew. No viac ma zaujal ten druhý, ktorý tu prišiel. "O čo sa pokúšaš?" zavrčal som na Aishiho a pozrel na jeho sakin, ktorý sa okolo mňa hromaždil. Vyskočil som do vzduchu, tesne pred tým, ako ma vnútri uväznil. "Vidím, že len tak slovami to nepochopíš," uškrniem sa, vytiahnem z brašny ruku a vypustím na ten jeho sakin dvoch ílových vtáčikov. Jeden zostáva stále v brašne ako záloha.
Anonymní- Anonymní
Z toho sakinu vyrazily dvě "lana" ty zničily ty ptáčky a zaměřily se na Seita ve vzduchu nemohl manévrovat, jak ho chytly tak s ním praštily o zem.
Anonymní- Anonymní
Uškrnul som sa. Skôr, ako laná narazili do vtáčikov som ich odpálil. "Katsu" čiže ten sakin ku mne nedošiel. Potom som konečne dopadol a uškrnul sa. Ruku som mal opäť v brašne a vyrábal bomby. "Vy dvaja ste dobrí blbci. To vám je jedno, že je tu Jounin?" pochyboval som totiž, že budú na rovnakej úrovni ako môj záchranca.
Anonymní- Anonymní
Blbci? Jujin bushin! Malej pejsek Kinomaru se změnil na mě.Shikakyu no Jutsu
Anonymní- Anonymní
"Tak dost." Pokud měla aktivovaný byakugan tak mohla poznat že čakra na to abych ho uzemnil mi nechybí. Vytáhl jsem svitek a vypečetil veškeré tykve bylo jich asi 12, všechny se staly sakinem. (Zlatý prach) a ten jsem poslal na seita ze všech stran na něj letělo obrovské množství "písku" (Jedna nebo 6 bomb prostě nepomůžou.). Měl jsem v plánu ho tam pohřbít.
Anonymní- Anonymní
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 22 z 40
Povolení tohoto fóra: