+4
Len Kokoro
Katashi Aokawa
Len
Makoto
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 18 z 25
Strana 18 z 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Re:
First topic message reminder :
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Anonymní- Anonymní
Re:
Sabaku no Riko (Hiashi)
Lítání? koukla jsem se na něj trochu skepticky. Stála jsem kus od něj. Prostě jsem si udržovala pro mě příjemnou zdálenost kterou jsem si držela od všech lidí. Milovala jsem velké skoky to byla pravda. Milovala jsem vítr ve tváři a ten pocit že se čas jakoby zastavil. Jen lehce jsem se zasnila.
Lítání? koukla jsem se na něj trochu skepticky. Stála jsem kus od něj. Prostě jsem si udržovala pro mě příjemnou zdálenost kterou jsem si držela od všech lidí. Milovala jsem velké skoky to byla pravda. Milovala jsem vítr ve tváři a ten pocit že se čas jakoby zastavil. Jen lehce jsem se zasnila.
Riko- Počet príspevkov : 304
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan:
Re:
Sabaku no Riko (Hiashi)
Koukla jsem se na to co udělal. Přepadlo mě nutkání ho poslechnout a sedout si. Ale pak se ozval můj vnitřní hlas. On se mě snad vědomě snaží sbalit?! heeeeeh......hned na to jsem si ovázala zpět šátek a spravila si tykev na zádech. ,,Heeeeeh. Skoro se ti to povedlo. Skoro.Takže teď zase můžeš vychladnout" s těmito slovy jsem se otočila a mířila si to přímo do tréninkových protstor v Sunagakure no Sato. Toho kluka jsem nechávala za sebou.
Koukla jsem se na to co udělal. Přepadlo mě nutkání ho poslechnout a sedout si. Ale pak se ozval můj vnitřní hlas. On se mě snad vědomě snaží sbalit?! heeeeeh......hned na to jsem si ovázala zpět šátek a spravila si tykev na zádech. ,,Heeeeeh. Skoro se ti to povedlo. Skoro.Takže teď zase můžeš vychladnout" s těmito slovy jsem se otočila a mířila si to přímo do tréninkových protstor v Sunagakure no Sato. Toho kluka jsem nechávala za sebou.
Shinobi
Klan:
Re:
Hele to neni zas tak jak to vypada ja ti jenom nabizim vylet nic jineho v tom nehledam. Ale neznam nic lepsiho nez pocit vetru ve vlasech. Ale nebudu te tu drzet ani te premlouvat. Tak pod GIRO alespon se teda chvili proletime abych te tu nevolal zbytecne Po chvili GIRO vzletl a zacal letat okolo treninkovych oblasti. Po chvili jak jsem byl tak 200metru nad zemi jsem skocil dolu Diky Jiro uz se muzes vratit. OK Jayi a Priste me neprivolavej kvuli takovy nagoukany koze jasny!!!!!!! rekl to tak na hlas aby to slysela i Riko pote okamzite zmizel. a ja dale padal dolu
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Re:
Sabaku no Riko (Hiashi)
Šla jsem pomalu dál svojí cestou. Slyšela jsem to ale jen jsem se usmála pod šátkem . Tak je to správně. Na nikoho se nevázat. Další utrpení už ne . projelo mi myslí a ani jsem se neohlížela. Možná že mi něco v duchu říkalo at zpomalým nebo at cvhíli počkám ale já se prostě neposlouchala. Neměla jsem chut se vrhat do dalšího poranění smutku a žalu. Už ne .
Šla jsem pomalu dál svojí cestou. Slyšela jsem to ale jen jsem se usmála pod šátkem . Tak je to správně. Na nikoho se nevázat. Další utrpení už ne . projelo mi myslí a ani jsem se neohlížela. Možná že mi něco v duchu říkalo at zpomalým nebo at cvhíli počkám ale já se prostě neposlouchala. Neměla jsem chut se vrhat do dalšího poranění smutku a žalu. Už ne .
Shinobi
Klan:
Re:
Behem chvile Celeme telo obalila zlata cakra a zformovala se do orliho tvaru a tesne nadzemi jsem zmenil drahu ze stremhl;aveho letu na normalni a letel jsem za Rikou a natahnul ruce ze se ji pokocim chitit a proletim se na chvili sni.
Shinobi
Re:
Sabaku no Riko (Hiashi)
Šla jsem uplně normálně. No nakonec jsem se přeci jen ohlédla a to bylo možná dostačující k tomu abych mu uhla. Nejen že jsem uskočila ale už jsem měla tendenci i udělat pečetě na jednu techniku. Přihmouřila jsem oči a raději trochu zrychlila abych byla co nejřív pryč a sama.
Šla jsem uplně normálně. No nakonec jsem se přeci jen ohlédla a to bylo možná dostačující k tomu abych mu uhla. Nejen že jsem uskočila ale už jsem měla tendenci i udělat pečetě na jednu techniku. Přihmouřila jsem oči a raději trochu zrychlila abych byla co nejřív pryč a sama.
Shinobi
Klan:
Re:
Vyletel jsem do vzduchu a zrusil techniku pristal jsem kousek Pred Riko no nic ja padim nemam uz Moc casu tak se mej snad se brzy potkame pousmal jsem se zkocncentroval cakru do chodidel a pouzil tecniku:Shunshin no jutsu - Technika problesknutí (presun)
Shinobi
Re:
Přišla jsem s Yuusukem na cvičiště a začali jsme trénovat. Yuusuke jen tak tak taijutsu
a já techniku s pliváním jehel. Zase jsem to do nekonečna zkoušela a doufala, že mi to
půjde. NAkonec to šlo. Radostně jsem zavýskla a na chvilku si zase sedla.
a já techniku s pliváním jehel. Zase jsem to do nekonečna zkoušela a doufala, že mi to
půjde. NAkonec to šlo. Radostně jsem zavýskla a na chvilku si zase sedla.
Anonymní- Anonymní
Re:
Doletel som na toto miesto kde som si všimol Hikari .
Mrzalo ma že som ju včera neoslovil alebo tak preto som v k nej v tichosti zletel a zozadu ako som bol potichu u nej som jej priložil ruky na ramená ako sedela a v tichosti som len riekol .
"Ahój .... "
Mrzalo ma že som ju včera neoslovil alebo tak preto som v k nej v tichosti zletel a zozadu ako som bol potichu u nej som jej priložil ruky na ramená ako sedela a v tichosti som len riekol .
"Ahój .... "
Anonymní- Anonymní
Re:
Pocítila jsem ruku na rameno, trochu jsem stuhla. Po té jsem uslyšela známý z
hlas, otočila jsem se za ním a uviděla chlapce ze včerejška. *Tak přeci jsi to byl ty...*
smutně jsem se usmála a taky pozdravila "Ahoj"
hlas, otočila jsem se za ním a uviděla chlapce ze včerejška. *Tak přeci jsi to byl ty...*
smutně jsem se usmála a taky pozdravila "Ahoj"
Anonymní- Anonymní
Re:
" To nic nevšimej si toho..." přiblížila jsem se k němu.
"Jak jsi se měl?" zeptala jsem se a chytila jeho ruku.
"Jak jsi se měl?" zeptala jsem se a chytila jeho ruku.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vyzdvihol som ju k sebe .
"Ale toho si nedá nevšimnúť .... a ja no zatiaľ ešte žijem .
No a neviem či ťa to poteší ako na teba pozerám ale ostávam asi v sune ."
"Ale toho si nedá nevšimnúť .... a ja no zatiaľ ešte žijem .
No a neviem či ťa to poteší ako na teba pozerám ale ostávam asi v sune ."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Opravdu zůstáváš?" rozzářily se mi oči.
"Waaa..." vydala jsem ze sebe a obejmula ho.
"Ani nevíš jak jsi mi chyběl.."hlesla jsem a přitiskla jsem se k němu.
"Waaa..." vydala jsem ze sebe a obejmula ho.
"Ani nevíš jak jsi mi chyběl.."hlesla jsem a přitiskla jsem se k němu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Objal som ju aj ja .
Pevne ju stisol .
"Aj ty si mi chýbala .... a to poriadne ."
Poviem a držím si ju u seba .
Pevne ju stisol .
"Aj ty si mi chýbala .... a to poriadne ."
Poviem a držím si ju u seba .
Anonymní- Anonymní
Re:
" Hmm... a co budeš dělat teď? "
pomalu jsem se zvedla a políbila ho. Bylo to už vážně dlouho.
Propletla jsem si s nim ruce a seděla u něj.
pomalu jsem se zvedla a políbila ho. Bylo to už vážně dlouho.
Propletla jsem si s nim ruce a seděla u něj.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nakoniec sme teda sedeli .
Nevadilo mi to bol som predsa len u nej .
"No teraz sa budem snažiť dostať na Jounina a byť pri teba ... "
Nevadilo mi to bol som predsa len u nej .
"No teraz sa budem snažiť dostať na Jounina a byť pri teba ... "
Anonymní- Anonymní
Re:
" Wa...to ti budu fandit!" řekla jsem a usmála se na něho.
"Yuusuke? Pozdravíš ho?" pobídla jsem ho a Yuusuke ne moc ochotně zaštěkal.
Měl sice Shira rád, ale trošku mu vadil náš vztah...
Pohladila jsem Yuusukeho po hlavě.
"Yuusuke? Pozdravíš ho?" pobídla jsem ho a Yuusuke ne moc ochotně zaštěkal.
Měl sice Shira rád, ale trošku mu vadil náš vztah...
Pohladila jsem Yuusukeho po hlavě.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pohladil som ho aj ja a potom som sa natočil k Hikari a pobozkal ju .
"Tak ako si sa tu vlastne mala ?"
"Tak ako si sa tu vlastne mala ?"
Anonymní- Anonymní
Re:
" Já no... tak znáš to... teď mi přidělili senseie.Tak snad se nějak zlepším..."
opětovala jsem polibek a podívala se mu do očí. "Kde budeš dneska spát?"
zeptala jsem se a mírně se začala smát.
opětovala jsem polibek a podívala se mu do očí. "Kde budeš dneska spát?"
zeptala jsem se a mírně se začala smát.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Umm ... vadilo by keby u teba ?"
Opýtal som sa jej a prešiel jej rukami po chrbte .
Opýtal som sa jej a prešiel jej rukami po chrbte .
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jasně že by mi to nevadilo..." přitulila jsem se k němu.
"Pojď už je pozdě!" vstanu a podám mu ruku.
Vytáhnu ho na nohy a pojdu s ním domu. (presun)
"Pojď už je pozdě!" vstanu a podám mu ruku.
Vytáhnu ho na nohy a pojdu s ním domu. (presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Došla jsem do tréninkových místností a mírně jsem se rozkročila na vodě. Pak jsem se pustila do cvičení. Hýbala jsem se jen málo. Fyzická síla rozhodně nebyla mou prioritou, zato zásobu chakry jsem měla velkou. Oči se mi rudě rozzářily.
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 25 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 21 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 18 z 25
Povolení tohoto fóra: