+4
Len Kokoro
Katashi Aokawa
Len
Makoto
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 10 z 25
Strana 10 z 25 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25
Re:
First topic message reminder :
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Ale...... jakmile mě obejmula tak jsem se na ní podíval.Kso takže to neuděláte ani jeden z vás? zeptám se
Anonymní- Anonymní
Re:
Upřímně. Tím kunaiem by jste mi neublížila, ale bylo vidět jak si to užíváte. Proto jsem hrál podle vašich pravidel. Takže pro dnešek máme padla ano? Mohl bych si zažádat o nějaké svitky s technikami?
Dál jsem se jen usmíval a díval se jí do očí.
Dál jsem se jen usmíval a díval se jí do očí.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Myslíš, že jsem neměla čest setkat se se členy z klanu Hoozuki? Jak sis mohl všimnout, mám techniky na to aby ses vypařil."
Otočila jsem se.
"Zajdi si do knihovny, tam by některé mohli být, pokud ne, tak budou v mé kanceláři. Všechno?"
Otočila jsem se.
"Zajdi si do knihovny, tam by některé mohli být, pokud ne, tak budou v mé kanceláři. Všechno?"
Anonymní- Anonymní
Re:
Hai. Myslím, že vás s ničím již obtěžovat nechci.
Usměji se.
Teď si už jen musím najít místo kam složím hlavu. Asi budu zatím nocovat tady někde, pod širým nebem...
Když jsem dokončil tenhle monolog, znovu jsem se na ni podíval.
Každopádně vám za všechno co jste pro mě udělala, moc děkuji.
Mile jsem se usmál.
Usměji se.
Teď si už jen musím najít místo kam složím hlavu. Asi budu zatím nocovat tady někde, pod širým nebem...
Když jsem dokončil tenhle monolog, znovu jsem se na ni podíval.
Každopádně vám za všechno co jste pro mě udělala, moc děkuji.
Mile jsem se usmál.
Anonymní- Anonymní
Re:
Neměl jsem důvod tu dál postávat, tak jsem se vydal taky směrem ke Kiri. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Došla jsem až sem. Stála jsem v prostřed cvičiště se zachmuřenou tváří.
Musím trénovat. Možná jsem trochu zesílila, ale stále je to málo. Určitě příjdou další lidé. Silnější než Tsukiko, nebo kdokoliv kdo Kiri dělal problémi.
Hlavou se mi na okamžik mihla vzpomínka na maskovaného muže, jenž tvrdil, že je Madara.
Musím být dost silná abych ochránila Kiri a meče!
Poskládala jsem pečetě a rychle přejela rukama po bandážích. Vyřinulo se z nich množství vody, která se vznášela okolo mě. Po chvíli se spojila v jeden obrovský pramen. Začala jsem trénovat jeho řízení, když obrovskou rychlostí létal po okolí.
Musím trénovat. Možná jsem trochu zesílila, ale stále je to málo. Určitě příjdou další lidé. Silnější než Tsukiko, nebo kdokoliv kdo Kiri dělal problémi.
Hlavou se mi na okamžik mihla vzpomínka na maskovaného muže, jenž tvrdil, že je Madara.
Musím být dost silná abych ochránila Kiri a meče!
Poskládala jsem pečetě a rychle přejela rukama po bandážích. Vyřinulo se z nich množství vody, která se vznášela okolo mě. Po chvíli se spojila v jeden obrovský pramen. Začala jsem trénovat jeho řízení, když obrovskou rychlostí létal po okolí.
Anonymní- Anonymní
Re:
Prisel jsem na cviciste udela pecete na:
Chakra Eagle Transform (přeměněna v čakrového orla)
po chvili se kolem meho tela obalovala ma cakra jenz menila barvu z modre na zlatou jakmile obalovala me telo jakmile obalila me telo tak se zacalo formovat do tvaru orla a ja se ocitnul v jeho stredu.jakmyle nabrala ma cakru podobu zhustila se tak ze s z ni stal temer nedobytny stit.
Chakra Eagle Transform (přeměněna v čakrového orla)
po chvili se kolem meho tela obalovala ma cakra jenz menila barvu z modre na zlatou jakmile obalovala me telo jakmile obalila me telo tak se zacalo formovat do tvaru orla a ja se ocitnul v jeho stredu.jakmyle nabrala ma cakru podobu zhustila se tak ze s z ni stal temer nedobytny stit.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Re:
Šla jsem spíše na cvičiště hlava mě pořád bolela a tak jsem tak tak povyskočila na strom a lehla si na větev. Nechala bolest odeznít a zase slezla. Šla si sednout a zase trénovala. Měla jsem vějíř od Shira trošku jsem se pousmála a lehce vějířem pohnula.
Anonymní- Anonymní
Re:
Po chvíli tréninku jsem se s povzdechem vydala zpět do vesnice. Nebylo to stále ještě dost dobré, ale měla jsem i nějaké povinosti.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Po transformaci jsem roztahnul ruce a cakrovy orel sva kridla mavnul jsem kridly a zkridel vyletelo 8 pirek
Ninpo: Feather Chakra Shuriken: (péřový cakra shuriken) a vsech 8 pirek se okamzite promenilo na Shurikeny jenz jsem ovladal ale jeden znich proletel tesne kolem Hikariny hlavy a jeden Kolem Yuuskeho ocasu
Ninpo: Feather Chakra Shuriken: (péřový cakra shuriken) a vsech 8 pirek se okamzite promenilo na Shurikeny jenz jsem ovladal ale jeden znich proletel tesne kolem Hikariny hlavy a jeden Kolem Yuuskeho ocasu
Shinobi
Re:
Nahromadila jsem chakru a Rychle ji vypustila z úst.
Vítr která se vytvořil strhl shuriken. Naznačil mu značně směr a
shuriken rychlým pohybem projel kmen stromu.
Yuusuke mrskl ocasem nabitým chakrou a shuriken byl ten tam.
Vítr která se vytvořil strhl shuriken. Naznačil mu značně směr a
shuriken rychlým pohybem projel kmen stromu.
Yuusuke mrskl ocasem nabitým chakrou a shuriken byl ten tam.
Anonymní- Anonymní
Re:
Shurikeny se okazite zmenily smer zpet na Hikari a yuusukeho a zacaly kolem nich krouzit jako hladovy zraloci.A mezitim jsem si lital ve vzduchu a pozoroval ci ti dva udelaji asi tak 100m nad nima
Shinobi
Re:
Vějířem jsem švihala sem a tam. Yuusuke se do jednoho zakousl.
Moc příjemně mi z toho nebylo, ale na práci jsem měla ten druhý.
vyndala jsem druhý a nabyla ho chakrou nechala ho létat tak tak a
kunai odporovala Shurikenu.
Moc příjemně mi z toho nebylo, ale na práci jsem měla ten druhý.
vyndala jsem druhý a nabyla ho chakrou nechala ho létat tak tak a
kunai odporovala Shurikenu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Přišla jsem sem. Cestou jsem se stavila doma, kde jsem si našla svoji starou katanu, kterou jsem používala kdysi dávno.
Snad s ní ještě budu umět tak obratně zacházet.
Čekala jsem na ně až přijdou.
Snad s ní ještě budu umět tak obratně zacházet.
Čekala jsem na ně až přijdou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Trošku jsem se podivila na Jay-san, ale později jsem toho nechala být.
Trénovala jsem zas a zas Ressenpu. Už mi to začalo jít, ale...
No, pořád jsem měla co dělat.
Trénovala jsem zas a zas Ressenpu. Už mi to začalo jít, ale...
No, pořád jsem měla co dělat.
Anonymní- Anonymní
Re:
Dorazil jsem na cvičiště a rozhlížel se kolem. (zatím jen tak obecně, kdyby měl někdo zájem hodit řeč )
Anonymní- Anonymní
Re:
XD Trošku jsem se skácela, jelikož jsem byla už téměř na konci svých možností.
Touha ovládnutí techniky mě hnala dopředu tak silně až jsem si ani nevšimla toho, jak jsem vyčerpaná a už už jsem si musela sednout.
Touha ovládnutí techniky mě hnala dopředu tak silně až jsem si ani nevšimla toho, jak jsem vyčerpaná a už už jsem si musela sednout.
Anonymní- Anonymní
Re:
Šel jsem k dívce která právě vyčerpáním odpadla.
Jsi v pořádku?
když jsem jí to říkal, vypadal jsem jako na tom svém avataru. ()
Jsi v pořádku?
když jsem jí to říkal, vypadal jsem jako na tom svém avataru. ()
Anonymní- Anonymní
Re:
´´H-hai..´´ vzhlédla jsem ke chlapci co se mne tázal
a chabě jsem se pousmála. Yuusuke (bílosrstý vlk) ke mě přiběhl a začal vrčet.
Nevěděla jsem o co mu jde a taky jsem se k němu do mozku nedostala.
a chabě jsem se pousmála. Yuusuke (bílosrstý vlk) ke mě přiběhl a začal vrčet.
Nevěděla jsem o co mu jde a taky jsem se k němu do mozku nedostala.
Anonymní- Anonymní
Strana 10 z 25 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa
Strana 10 z 25
Povolení tohoto fóra: