Příjmací hala
+5
Rin Kagayaki
Midotsuchi
Ayame Takahashi
Toshio Toppu
Makoto
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 5 z 14
Strana 5 z 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Příjmací hala
First topic message reminder :
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Anonymní- Anonymní
Re: Příjmací hala
To sú tí dvaja z Iwagakure prečo nie (zamyslený pohľad)
Už sa poznáme takže to nebude problém šefe...
Už sa poznáme takže to nebude problém šefe...
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na Rinjiho.
Teda, to ti to trvalo, posílala jsem pro tebe... na zkoušku je tady jen tenhle mladý muž, kývla jsem hlavou na Hitomiho. Na Yatsuha jsem se místo pozdravu jen usmála.
Teda, to ti to trvalo, posílala jsem pro tebe... na zkoušku je tady jen tenhle mladý muž, kývla jsem hlavou na Hitomiho. Na Yatsuha jsem se místo pozdravu jen usmála.
Anonymní- Anonymní
Viděl jsem že Sango to měla pevně v rukách a nedělalo jí to žádné problémy.Položil jsem jí ruku na hlavu a podrbal jsem ji."Hodná holka."řekl jsem a začal jsem se smát.Potom jsem se podíval na Rinjiho."Dobrá tak pokud ti to nedělá problém jdi ho vyzkoušet."usmál jsem se na něj a šel jsem si pomalu sednout.
Anonymní- Anonymní
Ja žijem v ínom časovom pásme povedal som Sango.
V poriadku išiel som za Hitomim.
V poriadku išiel som za Hitomim.
Anonymní- Anonymní
(Ok,ok na jeden post se ještě zmůžu )
Poslouchal jsem hovor těch tří a nakonec jsem viděl že ten kterému říkali Rinji šel směrem ke mně,trochu jsem znejistěl."Takžééé,čím začneme?" zeptal jsem se Rinjiho.
Poslouchal jsem hovor těch tří a nakonec jsem viděl že ten kterému říkali Rinji šel směrem ke mně,trochu jsem znejistěl."Takžééé,čím začneme?" zeptal jsem se Rinjiho.
Anonymní- Anonymní
"Ty si ten s krátkodobou pamäťou, však?" Zasmial som sa a naklonil sa k Hitomimu. "Dávaj si pozor. Možno počas skúšky zabudne, čo je jeho úlohou."
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Ako prvé sa ta potrebujem opýať aký typ summona vlastne chceš? Pozrel som sa na Aotsuchiho: Ano ten s krátkodobou pamäťou (úsmev)
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem došla do haly.
"Zdravím," pronesla jsem neurčitě ke všem přítomným a nervózně stiskla Raikageho pověření k návštěvě této vesnice. Zároveň mi v očích bleskla zvědavost. Prohlížela jsem si to tu s velkým nadšením.
"Zdravím," pronesla jsem neurčitě ke všem přítomným a nervózně stiskla Raikageho pověření k návštěvě této vesnice. Zároveň mi v očích bleskla zvědavost. Prohlížela jsem si to tu s velkým nadšením.
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Zamyslel jsem se."Hm vzhledem k mému elementu asi něco lávového,náš klan měl většinou draky pokud vím" řekl jsem.Byl jsem opět trochu nervózní."Ano draci,vždycky prý bývali agresivní a těžcí k uplnému"ochočení""zamyslel jsem se.
Anonymní- Anonymní
Zatím si mne nikdo nevšímal, tak jsem jen přecházela velmi pomalým krokem po hale a jantarovýma očima sledovala dění. Zajímala mne architektura i osoby. Zkrátka úplně všechno okolo mne. Zároveň jsem byla nervózní, i když jaké zvíře bych ráda přivolávala jsem už věděla.
Rin Kagayaki- Jounin
(Omlouvám se píšu za tuto postavu ale dnes nestíhám. )
YATSUHO
Podíval jsem se na nově příchozí a šel jsem k ní."Přejete si mladá slečno?"řekl jsem milým přívětivým hlasem a usmál jsem se na Ikaros.
YATSUHO
Podíval jsem se na nově příchozí a šel jsem k ní."Přejete si mladá slečno?"řekl jsem milým přívětivým hlasem a usmál jsem se na Ikaros.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
"Zdravím," podala jsem mu papír od Raikageho. "Posílá mne Raikage kvůli mému Kuchiyose. Umím ho, ale bez smlouvy je mi k ničemu."
Rin Kagayaki- Jounin
YATSUHO
"No tak v tom případě jestli chceš můžeš jít udělat zkoušku a dozvíme se jestli vůbec nějaké Kuchiyose mít budeš."usmál jsem se na ni."Ale neboj zatím každá dopadla dobře."kdyby věděla že zatím byla jen jedna asi by jí to vůbec neuklidnilo."Řekni tady Sango že tě posílám aby jsi splnila zkoušku bude na tebe určitě hodná."ukázal jsem na Sango a šel jsem si sednout.
"No tak v tom případě jestli chceš můžeš jít udělat zkoušku a dozvíme se jestli vůbec nějaké Kuchiyose mít budeš."usmál jsem se na ni."Ale neboj zatím každá dopadla dobře."kdyby věděla že zatím byla jen jedna asi by jí to vůbec neuklidnilo."Řekni tady Sango že tě posílám aby jsi splnila zkoušku bude na tebe určitě hodná."ukázal jsem na Sango a šel jsem si sednout.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
"Arigato," odvětila jsem pouze a pomalu zamířila ke zmíněné.
Sango... Zvláštní jméno. Pěkné.
"Etto..." začala jsem, aby si všimla, že mluvím na ni. I když to bylo asi zřejmé, když v okolí nikdo jiný nebyl XD
"Zdravím, prý mne budete mít při zkoušce na starost."
Sango... Zvláštní jméno. Pěkné.
"Etto..." začala jsem, aby si všimla, že mluvím na ni. I když to bylo asi zřejmé, když v okolí nikdo jiný nebyl XD
"Zdravím, prý mne budete mít při zkoušce na starost."
Rin Kagayaki- Jounin
Byla jsem zrovna zabraná do svých myšlenek, když mě z nich vytrhla nějaká dívka. Popravdě jsem se opět zaobírala otázkou sleposti Yatsuha, začínalo to být pořádně divné. Když na mě ta dívka promluvila malinko jsem trhla hlavou.
Vážně?
Přeměřila jsem si jí pohledem a pak jsem se podívala směrem k Yatsuhovi.
Takže to mám zase vymýšlet z fleku?! A tentokrát se mi to ani neuráčí říct osobně. Hmpf.
Kývla jsem na ní.
No, tak to by jsme se měli dát do práce............ a už víš, s kým by jsi chtěla podepsat smlouvu?
Vážně?
Přeměřila jsem si jí pohledem a pak jsem se podívala směrem k Yatsuhovi.
Takže to mám zase vymýšlet z fleku?! A tentokrát se mi to ani neuráčí říct osobně. Hmpf.
Kývla jsem na ní.
No, tak to by jsme se měli dát do práce............ a už víš, s kým by jsi chtěla podepsat smlouvu?
Anonymní- Anonymní
"Ano, vím." mírně jsem se pousmála."Doufám, že si získám důvěru šavlozubého tygra." (Třetí film Naruta. Ohledně kočkovitých šelem jsem mluvila s Ayame a proti tygru nic nemá)
Pozorně jsem si ji prohlížela, i když ne moc okatě, abych ji neurazila. Líbila se mi a vypadala navíc silně.
Pozorně jsem si ji prohlížela, i když ne moc okatě, abych ji neurazila. Líbila se mi a vypadala navíc silně.
Rin Kagayaki- Jounin
Prisiel som do miestnosti a videl som dve slecny tak som za nimi prisiel a pozdravil ich a povedal : Prosim vas ked som odovzdal svitok strazam neviete co mam robit dalej ?
Anonymní- Anonymní
Naklonila jsem hlavu na stranu.
Hmm, šavlozubého tygra, říkáš? znělo to minimálně zajímavě. Ale neměla jsem moc přestavu jak jí vyzkouším. Pak se tu objevil ten kluk. Kývla jsem směrem k Yatsuhovi, sedícímu ve prostřed místnosti za svým stolem.
On je tu šéf, jdi za ním, v duchu jsem se ušklíbla.
Alespoň tohle by mohl zařídit on.
Pak jsem se obrátila znovu na tu dívku.
No, tak asi půjdeme, ne?
Hmm, šavlozubého tygra, říkáš? znělo to minimálně zajímavě. Ale neměla jsem moc přestavu jak jí vyzkouším. Pak se tu objevil ten kluk. Kývla jsem směrem k Yatsuhovi, sedícímu ve prostřed místnosti za svým stolem.
On je tu šéf, jdi za ním, v duchu jsem se ušklíbla.
Alespoň tohle by mohl zařídit on.
Pak jsem se obrátila znovu na tu dívku.
No, tak asi půjdeme, ne?
Anonymní- Anonymní
"Hai," přikývla jsem a pokusila se neusmívat.
Ještě nevíš, jestli to zvládneš, baka!
Stejně mi to nedalo.
Ale mám to na dosah!
Ještě nevíš, jestli to zvládneš, baka!
Stejně mi to nedalo.
Ale mám to na dosah!
Rin Kagayaki- Jounin
Kývla jsem na ní.
No, tak tedy pojď.
Vyšla jsem z haly a jen jsem se podívala na ty schody bylo mi špatně.
Jak to ti lidé můžou vydržet? Tolik schodů? Já si tu můžu aspoň mimo službu létat, ale oni to musí chodit pořád. Chudáčci.
S povzdechem jsem se vydala dolů po schodech a pak zase nahoru a pak dál, přes devaero schodů až ke zkouškovým halám.
(přesun)
No, tak tedy pojď.
Vyšla jsem z haly a jen jsem se podívala na ty schody bylo mi špatně.
Jak to ti lidé můžou vydržet? Tolik schodů? Já si tu můžu aspoň mimo službu létat, ale oni to musí chodit pořád. Chudáčci.
S povzdechem jsem se vydala dolů po schodech a pak zase nahoru a pak dál, přes devaero schodů až ke zkouškovým halám.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Letmým pohledem jsem přejela schody.
Co prosím? Tolik?
Spolkla jsem všechno, co jsem k tomu mohla říct a vydala se se zničeným výrazem za ní.
(Přesun)
Co prosím? Tolik?
Spolkla jsem všechno, co jsem k tomu mohla říct a vydala se se zničeným výrazem za ní.
(Přesun)
Rin Kagayaki- Jounin
Všiml jsem si že vešel někdo nový a zase bez toho aby počkal na vyzvání.
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,, Tak teda to aby som si prišiel pozrieť niečo." prehovoril Toshio a vkráčal do miestnosti so šteňaťom na halve.,, Musím tu byť?" spýtal sa Fuchi na jeho hlave.,, Chcel si preberať dôležité veci tak ich budeme preberať. Nesmieš rušiť, mám aj iné starosti. Takže trpezlivosť." pousmial sa Toshio.,, Tej som si za tie storočia užil." povzdychol si Fuchi.
,, Tak teda to aby som si prišiel pozrieť niečo." prehovoril Toshio a vkráčal do miestnosti so šteňaťom na halve.,, Musím tu byť?" spýtal sa Fuchi na jeho hlave.,, Chcel si preberať dôležité veci tak ich budeme preberať. Nesmieš rušiť, mám aj iné starosti. Takže trpezlivosť." pousmial sa Toshio.,, Tej som si za tie storočia užil." povzdychol si Fuchi.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Strana 5 z 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 5 z 14
Povolení tohoto fóra: