Příjmací hala
+5
Rin Kagayaki
Midotsuchi
Ayame Takahashi
Toshio Toppu
Makoto
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 3 z 14
Strana 3 z 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Příjmací hala
First topic message reminder :
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Anonymní- Anonymní
Re: Příjmací hala
"Dobrá."Podíval jsem se na něj vážněji."Takže podle Sango jsi způsobilí tadááá."Začal jsem se smát."Teď ale příjde ta nejdůležitější část zkoušky."
Anonymní- Anonymní
Dobre jsem Jsem pripravenej Yatsuho-dono.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
"Běž na portálové pole tenhle amulet ti pomůže projít barierou ale jen tam je to jen na jeden vstup jakmile projdeš portálem je to na tobě jak se od tam dostaneš."usmál jsem se."Tady máš mapu k portálu od Kuchiyose které je podle mě pro tebe nejvhodnější."stále jsem se usmíval."Jestli se od tam dostaneš tak ode mě pozdravuj Kazekageho.A jestli se od tam nedostaneš tak mi bylo ctí tě poznat."při poslední větě jsem se už tak neusmíval.
Anonymní- Anonymní
To Myslite vazne ze se odtama nemusim dostat?
Shinobi
"Ano to myslím vážně.Teď už jdi mám i jinou práci."Usmál jsme se na něj a dál jsem ho nevnímal.
Anonymní- Anonymní
Dobre Rozumim Jestli se Nevratim Bylo mi cti vas take poznat.Yatsuho-dono. Dekuji(presun)
Shinobi
Došli jsme k hale. Stále jsem se pozorně rozhlížela kolem, stejně jako kočky.
Bylo to tu opravdu hezké. Uvidíme, jestli budou ochotni vyhovět mé žádosti.
Usmála jsem se tím způsobem, že jeden koutek jsem měla výš, než ten druhý. Mohl znamenat spoustu věcí, ale teď zračil nedočkavost a to, že se těším, až potkám vůdce téhle vesničky.
Prošli jsme malou dřevěnou branou a stanuli jsme před velkými vstupními dveřmi.
,,Slušně.'' Řekla jsem jediné slovo a odpovědí mi bylo zavrčení od všech šelem, než jsem zaklepala na dveře.
Bylo to tu opravdu hezké. Uvidíme, jestli budou ochotni vyhovět mé žádosti.
Usmála jsem se tím způsobem, že jeden koutek jsem měla výš, než ten druhý. Mohl znamenat spoustu věcí, ale teď zračil nedočkavost a to, že se těším, až potkám vůdce téhle vesničky.
Prošli jsme malou dřevěnou branou a stanuli jsme před velkými vstupními dveřmi.
,,Slušně.'' Řekla jsem jediné slovo a odpovědí mi bylo zavrčení od všech šelem, než jsem zaklepala na dveře.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
"Dále"řekl jsem.Poslední dobou tady pořád někdo je kde jsou ty doby kdy tady nidko nebyl.pomyslel jsem si.Potom jsem se podíval na Rinjiho."Tak jak to šlo?Měli by jste se s tvojí partnerkou víc sehrát došla před tebou."Usmál jsem se a čekal kdo vejde.
Anonymní- Anonymní
Dosedla jsem na skálu před halou. Tohle jsem vážně potřebovala. Ještě chvíli jsem si to užívala a pak čakru stáhla.Všimla jsem si Tsukikage.
Zdravím. Tak jste tedy přišla. A celkem brzy.
Usmála jsem se.
Zdravím. Tak jste tedy přišla. A celkem brzy.
Usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
,,Říkala jsem to.'' Usmála jsem se, pak jsem zatlačila do dveří a otevřela je dokořán.
Vstoupila jsem a za mnou všechny kočky.
,,Dobrý den.'' Pozdravila jsem a trochu kývla hlavou.
Vstoupila jsem a za mnou všechny kočky.
,,Dobrý den.'' Pozdravila jsem a trochu kývla hlavou.
Shinobi
Podíval jsem se na nově příchozí a byla to nádherná slečna s .....třemi kočičkami."No teda konečně sem přišla nějaká krásná slečna?Co si přejete Tsukikage?"usmál jsem se.Musela být nejspíš velmi zaskočená že vím kdo je.
Naposledy upravil Yatsuho dne Tue 8 Nov - 20:43, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem za ní, neboť mě přemohla zvědavost. Došla jsem k Yatsuhovi a postavila se za něj. Zvědavá jsem sice byla, ale nechtěla jsem rušit.
Anonymní- Anonymní
,,Hmm...'' Usmála jsem se, když mi řekl titulem. Trochu jsem sklonila hlavu a probodla ho pohledem, přičemž se mi kočičí zorničky zúžily do tenké škvírky.
Popošla jsem dopředu, Tenshi šel přede mnou, zatímco Taiyo napravo ode mě a Subarashii nalevo.
,,Chtěla bych vás požádat o malou laskavost.'' Natočila jsem si na prst pramínek vlasů a stále se na něj usmívala.
Popošla jsem dopředu, Tenshi šel přede mnou, zatímco Taiyo napravo ode mě a Subarashii nalevo.
,,Chtěla bych vás požádat o malou laskavost.'' Natočila jsem si na prst pramínek vlasů a stále se na něj usmívala.
Shinobi
Všiml jsem si Sango a jen jsem se na ni usmál.Potom jsem se podíval zpět na Ayame."Nu a o co by šlo?"Nahodil jsem usměv když jsem si všiml jejího chování."Ale co jsem to za Gentlemana omlouvám se."šel jsem k ní a obešel kočičky a když jsem procházel kolem nich tak jsem je podrbal na hlavě.Potom jsem ji chytil ruku a políbil ji na dlaň.Zvedl jsem k ní hlavu."Těší mě mé jméno je Yatsuho."
Anonymní- Anonymní
Když procházel kolem Tenshiho, leopard zavrčel, ale držel se toho, že jsem chtěla, aby se chovali slušně.
,,Ayame.'' Usmála jsem se a trochu přimhouřila oči.
,,Těší mne. Bohužel zde nejsem kvůli přátelskému popovídání, nýbrž služebně.''
Otočila jsem se na podpatku asi o 45 stupňů a vykročila více doprostřed místnosti. Šelmy proběhly kolem něj, přičemž o něj hravě, nebo spíše dráždivě, lehce pleskly ocasy.
,,Jde o to, že bych potřebovala využít vašich...služeb. Nebo spíše služeb vesnice.'' Ušklíbla jsem se nad tím neúmyslným dvojsmyslem.
,,Ayame.'' Usmála jsem se a trochu přimhouřila oči.
,,Těší mne. Bohužel zde nejsem kvůli přátelskému popovídání, nýbrž služebně.''
Otočila jsem se na podpatku asi o 45 stupňů a vykročila více doprostřed místnosti. Šelmy proběhly kolem něj, přičemž o něj hravě, nebo spíše dráždivě, lehce pleskly ocasy.
,,Jde o to, že bych potřebovala využít vašich...služeb. Nebo spíše služeb vesnice.'' Ušklíbla jsem se nad tím neúmyslným dvojsmyslem.
Shinobi
Dívala jsem se na to co Yatsuho vyvádí.
Ó můj bože, o co se to snaží? Neříkejte, že jí chce sbalit. To je fraška. Slepec se smyslem pro drama.[/b]
Naklonila jsem hlavu na stranu.
[i]No, slepý asi nakonec nebude, když si umí vybrat, ušklíbla jsem se.
Ó můj bože, o co se to snaží? Neříkejte, že jí chce sbalit. To je fraška. Slepec se smyslem pro drama.[/b]
Naklonila jsem hlavu na stranu.
[i]No, slepý asi nakonec nebude, když si umí vybrat, ušklíbla jsem se.
Naposledy upravil Sango. dne Tue 8 Nov - 21:07, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
"Hmm dobrá."podíval jsem se na ni a změnil výraz na vážnější.Kočiček jsem si tak moc nevšímal."Musím vám však připomenout že tato vesnice je neutrální takže jestli to bude v rozporu s našimi pravidli nepommůžu vám."usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
,,Myslím, že to by snad nebyl problém.'' Přešlápla jsem z nohy na nohu a nahodila nevinný výraz, jaký mívají štěňata...v mém případě koťata. Došla jsem až k němu a vzhlédla, protože byl vyšší, než já - jako ostatně téměř kdokoliv.
,,Hmm...'' Naklonila jsem hlavu na stranu. ,,Stala se mi taková nemilá věc. Onemocněla mi tygřice, ale jaksi se místo do rukou veterináře dostala k lidskému doktorovi. Ne, že by udělali špatnou práci, ale její druh špatně reaguje na lidské medikamenty.''
Zhluboka jsem se nadechla a zatvářila se ztrápeně a bezradně xD
,,Její babička jí odvedla do jejich říše. A já bych se tam měla dostavit taky. Ostatně...mohu odmítnou ,pozvání' od královny?
Nehledě na to, že se bez své spřízné duše člověk cítí trochu sám.''
Stále jsem se tvářila nejroztomileji, jak jsem uměla a upírala na něj své kočičí oči.
,,Hmm...'' Naklonila jsem hlavu na stranu. ,,Stala se mi taková nemilá věc. Onemocněla mi tygřice, ale jaksi se místo do rukou veterináře dostala k lidskému doktorovi. Ne, že by udělali špatnou práci, ale její druh špatně reaguje na lidské medikamenty.''
Zhluboka jsem se nadechla a zatvářila se ztrápeně a bezradně xD
,,Její babička jí odvedla do jejich říše. A já bych se tam měla dostavit taky. Ostatně...mohu odmítnou ,pozvání' od královny?
Nehledě na to, že se bez své spřízné duše člověk cítí trochu sám.''
Stále jsem se tvářila nejroztomileji, jak jsem uměla a upírala na něj své kočičí oči.
Shinobi
"Hmmm"podíval jsem se na ni zamyšleným pohledem a naklonil se k ní."Takže co po mě přesně chcete?"řekl jsem něžným hlasem.
Anonymní- Anonymní
,,Jak jsem již řekla, potřebuji se dostat do říše koček.'' Usmála jsem se a když se ke mě naklonil, neuhnula jsem.
,,A doufala jsem, že mi zde pomůžete.''
,,A doufala jsem, že mi zde pomůžete.''
Shinobi
"To bych mohl zařídit normálně bych za to nic nechtěl ale že jste to vy tak to zadarmo nebude"jak jsem to dořekl tak jsem se zase narovnal a zasmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Tenshimu se to co řekl vůbec nelíbilo. Začal vrčet a scvakl čelisti.
,,Ššš...'' Pokynula jsem mu rukou, že se nic neděje.
,,Co si pod tím představujete?'' Zvedla jsem jedno obočí.
,,Ššš...'' Pokynula jsem mu rukou, že se nic neděje.
,,Co si pod tím představujete?'' Zvedla jsem jedno obočí.
Shinobi
Podíval jsem se na ni vážnějším pohledem."Zajdete semnou na rande až skončíte."Začal jsem se smát.
Anonymní- Anonymní
,,Myslím, že až se vrátím, tak na to nebudete mít ani pomyšlení.'' Utrousila jsem tiše, protože jsem měla v živé paměti, jak Shi reaguje na každého, koho si ona nevybere mezi své Zvolené.
,,Uvidíme.'' Přimhouřila jsem oči.
,,Uvidíme.'' Přimhouřila jsem oči.
Shinobi
Strana 3 z 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 3 z 14
Povolení tohoto fóra: