Příjmací hala
+5
Rin Kagayaki
Midotsuchi
Ayame Takahashi
Toshio Toppu
Makoto
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 14 z 14
Strana 14 z 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Příjmací hala
First topic message reminder :
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Anonymní- Anonymní
Re: Příjmací hala
Myslím že bola taká normálna nič čo by som nezvládol pusmial som sa a povedalBoli velmi zaujímavé
Anonymní- Anonymní
"Takže když to bylo nic co by jsi nezvládl tak co kdybych tě teď vyzkoušel já?Možná by jsi potom změnil názor na naše zkoušky."usmál jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
Myslím že radšej nie opeť som sa pousmial a povedal si Do pekla
ked ju budem musieť robiť znova tak ma asi trafi šlak zas také lachké neboli.
ked ju budem musieť robiť znova tak ma asi trafi šlak zas také lachké neboli.
Anonymní- Anonymní
"No uvidíme tohle stejně není konec tvých zkoušek a jestli jsi měl zkoušku lehkou tak touhle neprojdeš."zasmál jsem se mírně ďábelským stylem."Pojď zamnou."(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Dorazil jsem zpět a usedl jsem do svého křesla."Konečně klid."řekl jsem si a chvíli jsem odpočíval.
Anonymní- Anonymní
do vesnice přiletěl malý dráček sedls i Yatsuhovi na rameno a podal mu dopis
- pro velitele Kemono no sato:
Zdravím vás,
jistě rád vidíte,že vám píši. Ale j nejsem moc ráda. Včera v noci za mnou přišel váš člověk Toshio Toppu, snažím se být pohostiná ale mě poslední dobou trápí únava a bolesti hlavy a rozhodně nemám náladu na přijímání nezvaných hostů, mohl by jste si pro studenta dojít? Děkuji
s pozdravem Otokage
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Achjo achjo Toshio Toshio."řekl jsem si pro sebe když jsem převzal dopis a četl jsem si ho.Rychle jsem napsal dopis a připevnil jsme ho na dráčka kterého jsem pohladil a dal jsem mu kus masa který ležel na stole jako odměnu a poslal jsem ho zpět.
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
Otvoril obrovské dvere a vstúpil dovnútra. Hneď na to mu do náručia skočil Katsuro.,, No dobre dobre porozprávaš mi neskôr ako si sa mal." umlčal ho Toshio s úsmevom skôr než začal Katsuro rozprávať pretože to by nemalo konca.
Otvoril obrovské dvere a vstúpil dovnútra. Hneď na to mu do náručia skočil Katsuro.,, No dobre dobre porozprávaš mi neskôr ako si sa mal." umlčal ho Toshio s úsmevom skôr než začal Katsuro rozprávať pretože to by nemalo konca.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Toshio Toppu
V momente Katsuro zmizol a tak Toshio pokračoval k stene, posadil sa a chrbtom sa oprel. Pred ním sa zrazu objavil maličký pejsek v plášti.,, Jemine Fuchi nedáte mi ani chvíľu pokoja?" povzdychol si Toshio.,, Sťažnosti neskôr, teraz info." dodal, vyskočil mu na hlavu a tam sa uvelebil do klbka.,, Tak hovor." odvetil, zavrel oči a počúval.
V momente Katsuro zmizol a tak Toshio pokračoval k stene, posadil sa a chrbtom sa oprel. Pred ním sa zrazu objavil maličký pejsek v plášti.,, Jemine Fuchi nedáte mi ani chvíľu pokoja?" povzdychol si Toshio.,, Sťažnosti neskôr, teraz info." dodal, vyskočil mu na hlavu a tam sa uvelebil do klbka.,, Tak hovor." odvetil, zavrel oči a počúval.
Shinobi
Klan:
Prošel jsem kolem hlídačů a začal hledat, po chvíli jsem našel tu správnou osobu, Yatsua. "Dobrý den, já jsem si sem přišel na zkoušku, ale Reina, můj kage chce, aby jste poslal zprávu jak dlouho to bude trvat, asi nechce,. aby jsem se někde loudal."
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na nově příchozího ale také jsem si všiml že se vrátil Toshio."Hmm jak dlouho to vážně nevím běž tamhle zatím a ten tě možná vyzkouší pokud ne budeš muset počkat na jiného zkoušejícího."řekl jsem směrem k Argetovi a ukázal na Toshia.
Anonymní- Anonymní
"Ok...arigato." Odešel jsem směrem k Toshiovi. "Brý den...přišel jsem sem složit zkoušku."
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,,A ja som sem prišiel na dovolenku užiť si prostredia." odpovedal okamžite Toshio.,, Takže obaja sme tu z nejakého dôvodu ale netuším prečo si s týmto prišiel práve za mnou." odvetil.,, Nájdi si niekoho kto ťa vyskúša predsa." navrhol mu.,, Urobíš tak lepšie." doplnil, oprel hlavu o stenu za sebou a zavrel oči.
,,A ja som sem prišiel na dovolenku užiť si prostredia." odpovedal okamžite Toshio.,, Takže obaja sme tu z nejakého dôvodu ale netuším prečo si s týmto prišiel práve za mnou." odvetil.,, Nájdi si niekoho kto ťa vyskúša predsa." navrhol mu.,, Urobíš tak lepšie." doplnil, oprel hlavu o stenu za sebou a zavrel oči.
Shinobi
Klan:
"V tom případě...na blbosti nemám čas." Řekl jsem naštvaně, neměl jsem čas tady zůstat. Prostě jsem zmizel a šel směr, OTO! (přesun)
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
Toshio po dlhej dobe vstal a napravil si pášť.,, Oddychoval som už asi dosť." nadýchol sa pokojne a v krátkosti si rozstrapatil vlasy. Potom len kráčal k dverám a šiel do mesta.
Toshio po dlhej dobe vstal a napravil si pášť.,, Oddychoval som už asi dosť." nadýchol sa pokojne a v krátkosti si rozstrapatil vlasy. Potom len kráčal k dverám a šiel do mesta.
Shinobi
Klan:
Strana 14 z 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 14 z 14
Povolení tohoto fóra: