Příjmací hala
+5
Rin Kagayaki
Midotsuchi
Ayame Takahashi
Toshio Toppu
Makoto
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 6 z 14
Strana 6 z 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Příjmací hala
First topic message reminder :
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Anonymní- Anonymní
Re: Příjmací hala
Toshio Toppu
,, No vidíš to, ešte len som prišiel a hneď už aj sa po mne zháňajú." zašepkal mu potichu keď zbadal Yatsuho ako na neho kýva.,, No jasne, machruj sa machruj sa." zaštekal potichu Fuchi a pomaly zaspával. Toshio automaticky kráčal vpred smerom k Yatsuhovi.,, Volal si ma?" spýtal sa zo zvedavosti Toshio.
,, No vidíš to, ešte len som prišiel a hneď už aj sa po mne zháňajú." zašepkal mu potichu keď zbadal Yatsuho ako na neho kýva.,, No jasne, machruj sa machruj sa." zaštekal potichu Fuchi a pomaly zaspával. Toshio automaticky kráčal vpred smerom k Yatsuhovi.,, Volal si ma?" spýtal sa zo zvedavosti Toshio.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
"Máš úkol.Právě tu byla nějaká dívka a Sango s ní odešla na zkoušku dožeň je a vem tu zkoušku místo Sango řekni jí ať si odpočine.A všechny co tu zatím jsou a nemají semnou co řešit zrovna zaveď do Obytné části at se tam zatím ubytují a chodí zamnou po jednom.Plus jestli jde někdo na zkoušku tak ať počká až pro něj někdo příjde jelikžo teď dvě zkoušky probíhají.Děkuji."usmál jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
Prisiel som za Yatsuhom a pozdravil som ho potom som povedal ze ma poslala ta jedna slecna za nim.
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,, No super aspoň niečo." pousmial sa a zbadal vedľa seba Matira.,, Máš sa dostaviť na ubytovňu a tam počkať kým si pre teba príjde skúšajúci." oboznámil mu to dôrazne Toshio a ohliadol sa na celú sálu. Hlasno zvískol aby si získal pozornosť okolia.,, Kto čaká na skúšku nech sa láskavo odoberie do ubytovne a tam si pre neho príjde jeho skúšajúci. Koniec hlásenia." zakončil to a potom už šiel vlastnou cestou.
,, No super aspoň niečo." pousmial sa a zbadal vedľa seba Matira.,, Máš sa dostaviť na ubytovňu a tam počkať kým si pre teba príjde skúšajúci." oboznámil mu to dôrazne Toshio a ohliadol sa na celú sálu. Hlasno zvískol aby si získal pozornosť okolia.,, Kto čaká na skúšku nech sa láskavo odoberie do ubytovne a tam si pre neho príjde jeho skúšajúci. Koniec hlásenia." zakončil to a potom už šiel vlastnou cestou.
Shinobi
Klan:
Vrátila jsem se do haly s nepřítomným výrazem.
Sango-san mne včera večer dovedla na ubytovnu, ale dnes pro mne nikdo nepřišel. Místo toho mi bylo řečeno, že se mám dostavit sem.
Zmatek...
Ve dveřích jsem se v zamyšlení málem s někým srazila.
"Ettoo... Zdravím."
Sango-san mne včera večer dovedla na ubytovnu, ale dnes pro mne nikdo nepřišel. Místo toho mi bylo řečeno, že se mám dostavit sem.
Zmatek...
Ve dveřích jsem se v zamyšlení málem s někým srazila.
"Ettoo... Zdravím."
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Toshio Toppu
Toshio v momente prudko zabrzdil keď v poslednej chvíli pred sebou niekoho zbadal. Hneď na to neprítomný Fuchi preletel dverami vonku a kde bolo počuť len puf.,, Ou tak ten ma zabije keď ho znova privolám." zašepkal s úsmevom na tvári a pozrel na osobu pred sebou.,, Žeby mám fakt šťastie?" napadlo ho v duchu.,, Zdravím." dodal a nedalo mu sa to neopýtať.,, Nečakáš náhodou na skúšku? Mám totiž jednu naplánovanú takže hľadám už len tú kunoichi." spýtal sa zo zvedavosti.
Toshio v momente prudko zabrzdil keď v poslednej chvíli pred sebou niekoho zbadal. Hneď na to neprítomný Fuchi preletel dverami vonku a kde bolo počuť len puf.,, Ou tak ten ma zabije keď ho znova privolám." zašepkal s úsmevom na tvári a pozrel na osobu pred sebou.,, Žeby mám fakt šťastie?" napadlo ho v duchu.,, Zdravím." dodal a nedalo mu sa to neopýtať.,, Nečakáš náhodou na skúšku? Mám totiž jednu naplánovanú takže hľadám už len tú kunoichi." spýtal sa zo zvedavosti.
Shinobi
Klan:
"Vlastně čekám. Bylo mi řečeno, abych se podívala sem," přejela jsem ho zvědavým pohledem. Vypadal mile.
"Watashi wa Ikaros Tenmitsu desu, těší mne, že vás poznávám,"
"Watashi wa Ikaros Tenmitsu desu, těší mne, že vás poznávám,"
Rin Kagayaki- Jounin
Toshio Toppu
,,No super o problém menej." pousmial sa spokojne Toshio keď zistil, že si ušetril cestu a hľadanie.,, Tak ja som Toshio Toppu, tvoj skúšajúci takže ak neprejdeš môžeš podať sťažnosť na vedení." zasmial sa.,, No poď teda." pokynul jej rukou a viedol ju do skúšajúcich priestorov.
,,No super o problém menej." pousmial sa spokojne Toshio keď zistil, že si ušetril cestu a hľadanie.,, Tak ja som Toshio Toppu, tvoj skúšajúci takže ak neprejdeš môžeš podať sťažnosť na vedení." zasmial sa.,, No poď teda." pokynul jej rukou a viedol ju do skúšajúcich priestorov.
Shinobi
Klan:
"Nemyslím si, když neprojdu zkusím to znovu," Tedy pokud to bude možné...
"Tak lehce se nevzdávám." Vydala jsem se bez dalších slov za ním.
(Přesun)
"Tak lehce se nevzdávám." Vydala jsem se bez dalších slov za ním.
(Přesun)
Rin Kagayaki- Jounin
Vrátila jsem se do přijímací haly a pohledem vyhledala Yatsuha.
Ještě jsem si cestou trochu poupravila vlasy. Přece jen po fyzické zkoušce jsem skončila na zemi a vypadala jsem jako kdybych se právě probudila XD
Zamířila jsem k němu. Říkali mi, že mu mám oznámit jak uspěji.
Ještě jsem si cestou trochu poupravila vlasy. Přece jen po fyzické zkoušce jsem skončila na zemi a vypadala jsem jako kdybych se právě probudila XD
Zamířila jsem k němu. Říkali mi, že mu mám oznámit jak uspěji.
Rin Kagayaki- Jounin
Prišiel som do haly a porozhliadol som sa po celej hale. Potom som pozdravil s úsmevom,, Zdravím,, pozdrav bol skôr do okolia všetkým a nie jednotlivcom. Po pozdrave som čakal čo sa bude diať lebo som nemal ani najmenšie tušenie čo teraz.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Příjdu všimnu si lidí co tu byli.Takže je tu Shimon. pomyslím si. NInja z Konohy?Jednoho jsem dneska už potkal. řeknu a příjdu blíž k Shimonovi.Ty jsi z konohy jako ten kluk než jsem ho zabil myslím,že si říkal Shew nebo Shiw. usměju se šíleně a narovnám si čelenku Otogakure.
Anonymní- Anonymní
Pomaly som sa otáčal smerom odkiaľ išiel hlas ,,HH,, pousmial som sa ,,Shewa by len tak niekto nezabil a hlavne nie nejaký pes z Oto,,
Shinobi
Začal jsem se smát.Takový slaboch to byl.Blbec používal jen Taijutsu.Pamatuju si jeho poslední slova.Řekni komukoli z konohy mé sbohem začal jsem se ještě víc smát.
Anonymní- Anonymní
,,I keď tomu neverím tak si si práve podpísal rozsudok smrti, a slaboch to nebol, na slabochov sú odborníci v Oto predsa nie? na tvári som mal stále lišiacky úsmev
Shinobi
Já se podepsal rozsudek smrti podle toho co ten kluk měl na čele a měl tu čelenku škrtlou tak je to mou povinností. řeknu šíleným hlasem
Anonymní- Anonymní
,,A mojou povinnosťou je zabiť každého zmetka z Oto, bez zľutovania,, môj lišiacky úsmev sa premenil na nahnevaný výraz
Shinobi
Tak do toho zaútoč stejně budeš mít problémy. Usměju se,ale po chvíli mi úsměv spadne protože jsem si vybavil vzpomínky.Kso na tohle už myslet nesmím.
Každého zmetka z Otogakure?Skvělé i kdyby jsi útočil nemohl bych tě zabít protože........ nedořeknu to
Každého zmetka z Otogakure?Skvělé i kdyby jsi útočil nemohl bych tě zabít protože........ nedořeknu to
Anonymní- Anonymní
,,Myslíš že som niekto z Oto ktorému rozkážeš trhaj a on začne trhať?,, pobavene som sa ho opýtal "Tu nie potom po skúškach vonku"
,,Viem prečo to nemôžeš, lebo by si to nedokázal,, zrazu som si chytil brucho lebo mi na mieste kde som mal pečať vystrelila ostrá bolesť.
,,Viem prečo to nemôžeš, lebo by si to nedokázal,, zrazu som si chytil brucho lebo mi na mieste kde som mal pečať vystrelila ostrá bolesť.
Shinobi
Druhou rukou som ho odsotil od seba ,,Nič z čím by som si sám neporadil,, povedal som pomedzi zaťaté zuby "Čo odkiaľ vie moje meno? Sakra ak budem s ním potom bojovať neviem či to zvládnem, neviem ako zareaguje pečať na moju chakru"
Shinobi
Hele teď by jsi měl být v klidu.Pak si s tebou klidně zabojuju. řeknu pak se usměju Řeknu ti něco zajímavého.Jmenuješ se Shimon Senju používáš Tanto a máš v sobě Sanbiho. řeknu mu a ušklíbnu se.
Anonymní- Anonymní
,,HH takže v Konohe je špión alebo Shew hovoril viac ako jednu vetu, a to sa stav že keď opustíš Kemono no Sato už nám neutečieš, hovoril som agresívnym hlasom
Shinobi
První špatně a to druhé též.Ale přemýšlej kdo tohle o tobě ví řeknu.Shimone já nikomu ublížit nechci. podívám se na něj.Ve mě ten Shew které ho jsi znal už zřejmě nežije.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 6 z 14
Povolení tohoto fóra: