Příjmací hala
+5
Rin Kagayaki
Midotsuchi
Ayame Takahashi
Toshio Toppu
Makoto
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 4 z 14
Strana 4 z 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Příjmací hala
First topic message reminder :
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Anonymní- Anonymní
Re: Příjmací hala
"Dobrá tak tedy uvdiíme potom.Bohužel nemůžu jít s vámi ale pošlu s vámi tady Sango aby vás vzala k portálu který vede k vaším miláčkům."jak jsem to dořekl přišel jsem k Sango a dal jsem jí mapu k portálu který to je.Pak jsem se ještě otočil na Ayame."Doufám že se tedy ještě potkáme krásná Tsukikage."sedl jsem si do křesla a čekal až odejdou.
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se.
,,Je to velice pravděpodobné.''
Potom jsem se otočila k Sango a i na ní jsem se usmála.
Čekala jsem, jestli bude něco namítat, nebo jestli proti tomu nebude nic mít.
,,Je to velice pravděpodobné.''
Potom jsem se otočila k Sango a i na ní jsem se usmála.
Čekala jsem, jestli bude něco namítat, nebo jestli proti tomu nebude nic mít.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Povzdechla jsem si.
Bóže. Typický cholerický melancholik vše naplánuje. Ještě tady balí Tsukikage a já tu pak běhám.
Kývla jsem na Tsukikage.
No, tak pojďte, obešla jsem Yatsuha a zamířila k východu.
Bóže. Typický cholerický melancholik vše naplánuje. Ještě tady balí Tsukikage a já tu pak běhám.
Kývla jsem na Tsukikage.
No, tak pojďte, obešla jsem Yatsuha a zamířila k východu.
Anonymní- Anonymní
,,Děkuji.'' Usmála jsem se na Sango a s ostatními zamířila za ní.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
No ona bola celkom šikovná takže som nestíhal pousmial som sa... Máte premna nejakú úlohu pane?
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
Toshio pomaly kráčal až do budovy. Pred ňou na okamih zastal a zaklopal na obrovské dvere, následne zatlačil a vstúpil dovnútra. Prišiel opäť za tým istým človekom s ktorým sa rozprával aj predtým.,, Ospravedlňujem sa za zdržanie, bola to moja chyba." ospravedlnil sa Toshio.,, Tak potrebujete odo mňa ešte niečo?" opýtal sa zo zvedavosti.
Toshio pomaly kráčal až do budovy. Pred ňou na okamih zastal a zaklopal na obrovské dvere, následne zatlačil a vstúpil dovnútra. Prišiel opäť za tým istým človekom s ktorým sa rozprával aj predtým.,, Ospravedlňujem sa za zdržanie, bola to moja chyba." ospravedlnil sa Toshio.,, Tak potrebujete odo mňa ešte niečo?" opýtal sa zo zvedavosti.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Posadil som sa do jedného z kresiel, ktoré sa nachádzali v hale. Pohľadom som kontroloval vstupné dvere, aby som vedel, kedy Hitomi vstúpi. Strácal som nádej, že ho ešte uvidím. Tsuchikage-sama sa bude hnevať, keď zistí, že som stratil zverenca.
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Klan:
Podíval jsem se na Toshia."Nu zatím tu nic není jestli chceš tak můžeš jít trénpovat a nebo něco dělat."Usmál jsem se na něj."A říkej mi Yatsuho."
Anonymní- Anonymní
Nemůže být ani jeden den v klidu.Pomyslel jsem si a potom jsem vyšel pryč z haly.Ještě jsem se otočil a řekl."Musím si jít něco zařídit nevím jak dlouho budu pryč kdyby někdo přišel mím zástupcem je zatím Sango."otočil jsem se a pokračoval pryč.(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,,Okej vedúci." zasmial sa Toshio keď ho videl utekať.,, Keďže mi nepovedal čo je mojou prácou tým pádom mi nezadal nijakú úlohu. A keďže mi nezadal nijakú úlohu a ja neviem čo e moja práca z toho môžem vyvodiť, že mám voľno." premýšľal spokojne a celkom sa mu páčili závery ku ktorým prišiel.,, Sa mi páči táto robota." dodal potichu pre seba a odišiel preč z miestnosti.
,,Okej vedúci." zasmial sa Toshio keď ho videl utekať.,, Keďže mi nepovedal čo je mojou prácou tým pádom mi nezadal nijakú úlohu. A keďže mi nezadal nijakú úlohu a ja neviem čo e moja práca z toho môžem vyvodiť, že mám voľno." premýšľal spokojne a celkom sa mu páčili závery ku ktorým prišiel.,, Sa mi páči táto robota." dodal potichu pre seba a odišiel preč z miestnosti.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Klan:
''Kde může sakra být''zaklel jsem když jsem stále nemohl najít Aotsuchiho.Vstoupil jsem do velkého domu před kterým stáli stráže.Žádný problém při vstupu nebyl.
V hale jsem spatřil Aotsuchiho pohodlně svaleného v křesle.Mávnul jsem na něj a sednul jsem si za ním.Byl jsem celkem naštvaný že mně jen tak nechal za sebou.
V hale jsem spatřil Aotsuchiho pohodlně svaleného v křesle.Mávnul jsem na něj a sednul jsem si za ním.Byl jsem celkem naštvaný že mně jen tak nechal za sebou.
Anonymní- Anonymní
"Už som si myslel, že sa ti niečo stalo." Usmial som sa. "Teraz by si mal ísť zložiť skúšku. Aby na našu správu, Tsuchikage-sama nemusel dlho čakať." Posadil som sa hlbšie do kresla a užíval si pokoja, ktorý tu vládol.
Shinobi
Klan:
"No jo,no jo." houkl jsem.Vešel jsem do obrovské místnosti.Nikdo uvnitř nebyl,vrátil jsem se tedy zpět a řekl jsem to Aotsuchimu.Nevypadal nějak rozrušeně tak jsem si řekl že tu prostě počkáme.
Anonymní- Anonymní
"Ach, to je zasa strata času. Tsuchikage-sama sa bude veľmi hnevať." Nálada sa mi mierne zhoršila. "Zatiaľ mi niečo o sebe povedz. O tvojich schopnostiach, ambíciach a záľubách."
Shinobi
Klan:
Došla jsem k hale. Pěšky! Byl to na mě celkem výkon, ale byla jsem naštvaná na Yatsuha, takže jsem to ani nevnímala.
Pff, někam si odejde a mě to celé hodí na krk! To je už zase ten jeho cholerický flegmatizmus.
Teď jsem si všimla, že před branou sedí nějací lidé. Došla jsem až k nim.
Zdravím, co vás sem přivádí?
Pff, někam si odejde a mě to celé hodí na krk! To je už zase ten jeho cholerický flegmatizmus.
Teď jsem si všimla, že před branou sedí nějací lidé. Došla jsem až k nim.
Zdravím, co vás sem přivádí?
Anonymní- Anonymní
"Zdravím,poslal nás Tsucikage-sama mimo jiné již vyřešené záležitosti jsem tu pro to abych se naučil Kuchiyose no jutsu"řekl jsem s mírným ůsměvem a pak jsem se podíval na Aotsuchiho.
Anonymní- Anonymní
Veľmi rýchlo som sa postavil z kresla. "Teší ma. Volám sa Aotsuchi a prichádzam z Iwy. Je to presne tak, ako Hitomi povedal." S úsmevom na tvári som pohľadom prechádzal po Sango.
Shinobi
Klan:
Naklonila jsem hlavu na stranu.
Naučit Kuchyose řikáš? Ale mi umožňujeme jen podepsat smlouvu.
Povzdechla jsem si.
No nic, najdu někoho, kdo tě podrobí zkoušce.
Uvolnila jsem částečně dračí čakru, takže se nade mnou zformovala v hlavu a mohutně zařvala. O chvíli později přiletěl malinkatý dráček.
Najdi prosím Rinjiho.
Kývla jsem na něj a on rychle zmizel.
Naučit Kuchyose řikáš? Ale mi umožňujeme jen podepsat smlouvu.
Povzdechla jsem si.
No nic, najdu někoho, kdo tě podrobí zkoušce.
Uvolnila jsem částečně dračí čakru, takže se nade mnou zformovala v hlavu a mohutně zařvala. O chvíli později přiletěl malinkatý dráček.
Najdi prosím Rinjiho.
Kývla jsem na něj a on rychle zmizel.
Anonymní- Anonymní
Čekání mne začalo nudit tak jsem se zeptal Aotsuchiho:"Sensei,jaký používáte element?".Hodil na mně pohled "co tě to zajímá" ale stejně jsm čekal na odpověď
Anonymní- Anonymní
"Ovládam Doton, ale v boji sa častejšie zameriavam na svoju Kekkei Genkai. Dokážem produkovať lávu." Hrdo som sa usmial. "Ale prvý som sa pýtal ja. Aké sú tvoje schopnosti?"
Shinobi
Klan:
Zarazil jsem se a řekl jsem si pro sebe"Tak to je teda něco,má stejné elementy jako já''.Utekl jsem zpět od svých myšlenek a řekl jsem:''Mé schopnosti jsou stejné jako vaše,sensei,používam Doton a Yōton".Díval se na mně poněkud překvapeně.
(Pro dnešek to balím takže další posta až zítra :-) )
(Pro dnešek to balím takže další posta až zítra :-) )
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem do haly a koukal jsem se kolem bylo tady plno lidí které jsem neznal.Došel jsem k Sango a řekl"Ti všichni přišli na zkoušku nebo jen aby tu mohli kecat?"zasmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Prišiel som do haly: Zdravím šefe (úsmev)
Tak čo mám dnes za úlohu...
Tak čo mám dnes za úlohu...
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Rinjiho."Ach ahoj no vypadá to že tu máme nějaké dva hosty nevím jestli přišli kvůli zkoušce oba nebo ne ale můžeš je prosím vyzkoušet?"zeptal jsem se ho s úsměvem.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 4 z 14
Povolení tohoto fóra: