Příjmací hala
+5
Rin Kagayaki
Midotsuchi
Ayame Takahashi
Toshio Toppu
Makoto
9 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 2 z 14
Strana 2 z 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Příjmací hala
First topic message reminder :
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Je to obří budova která se nachází kousek za centrem vesnice v lese.Tam Yatsuho přijímá všechny návštěvníky.V hala jsou po celou dobu shinobi úrovně S takže kdyby se někdo o něco pokusil uklidní ho.
Anonymní- Anonymní
Re: Příjmací hala
Dorazil jsem k hale a uviděl tam chlapce."Ty budeš nejspíš ten shinobi co přišel složit zkoušku že ano?"zeptám se ho s úsměvem na rtech abych ho nějak nevylekal.
Anonymní- Anonymní
"To už vím z toho dopisu.Nejspíš si měl dlouhou cestu běž si prosím odpočinout do Obytné části stejně tu teď není nikdo kdo by tě mohl vyzkoušet takže budeš muset chvíli počkat."usmál jsem se na něj."Můžeš se zatím podívat po vesnici a třeba si něco koupit nebo tak.Teď pokud mě omluvíš jdu udělat nějaké papírování."Otevřel jsem dveře do haly a šel dovnitř zamnou se dveře zavřeli.
Anonymní- Anonymní
Vesel jsem do Prijmaci haly a cekal co bude dal.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Podíval jsem se na Jaye."Neučili tě klepat mladíku?"řeknu s úsměvem a potom ještě dodám."Vidím že jsi taky z Suny no tvůj přítel už se šel ubytovat prosím jdi za ním dám vám vědět jak budeme připraveni na vaši zkoušku."stále mám nasazený úsměv a mávám rukama ve stylu že už má jít.
Anonymní- Anonymní
Dobre rozumim A omlouvam se. Pote se otocim a odchazim(presun)
Shinobi
Toshio Toppu
Pokojne pristúpil k obrovským dverám a pozorne si ich pohľadom prezrel.,, Hmmm." dostal zo seba a hlasno zaklopil zo slušnosti a hneď na to opatrne vošiel dnu.,, Neruším?" spýtal sa nahlas keď vstúpil do miestnosti.,, Dopočul som sa, že zháňate shinobi." doplnil.
Pokojne pristúpil k obrovským dverám a pozorne si ich pohľadom prezrel.,, Hmmm." dostal zo seba a hlasno zaklopil zo slušnosti a hneď na to opatrne vošiel dnu.,, Neruším?" spýtal sa nahlas keď vstúpil do miestnosti.,, Dopočul som sa, že zháňate shinobi." doplnil.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Přistála jsem na nejvyším schodu, čakru jsem stáhla a rychle jsem pokračovala dovnitř. Došla jsem až k Yatsuhovi. Kývla jsem na pozdrav neznámému a pak se zaměřila na něj.
Mise byla úspěšně splněna! usmála jsem se na něj tak trochu dračím úsměvem.
Mise byla úspěšně splněna! usmála jsem se na něj tak trochu dračím úsměvem.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na Sango."Á roztomilá Sango se mi vrátila.Jsem rád a hned ti dám další úkol v Obytné části čeká nějaký Genin mám dojem že se jmenuje Jay cosi.Prosím jdi sním a vyzkoušej ho jestli je připraven na to ovládnout Kuchiyose.Děkuji."Potom jsem otočil hlavu na neznámého."Ano to sháníme, ale proč by jsme měli vzít zrovna tebe?"celou dobu co jsem mluvil jsem se usmíval.
Anonymní- Anonymní
Překvapeně jsem zamrkala.
Jestli je připraven převzít kuchyose? Víc mi neřekne?
Víc mi k tomu říct nechceš? naklonila jsem hlavu na stranu.
Jestli je připraven převzít kuchyose? Víc mi neřekne?
Víc mi k tomu říct nechceš? naklonila jsem hlavu na stranu.
Anonymní- Anonymní
"Ne víc k tomu neřeknu uznej za vhodné ty jak ho vyzkoušíš máš na to k dispozici dvě haly a teď kša mám tady práci."Mávl jsem rukama aby už šla.
Anonymní- Anonymní
H-hai! rychle jsem se otočila a zamířila k východu.
Áh, sakra, to je pěkně hloupí zvyk, nespecifikovat příkazi!
(přesun)
Áh, sakra, to je pěkně hloupí zvyk, nespecifikovat příkazi!
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,, Uhmmm." dostal zo seba keď okolo neho prešla nejaká kunocihi, no hneď na to sa pohľadom vrátil k osobe ktorá sa ho niečo pýtala.,, Prečo ma zobrať?" zopakoval potichu a povzdychol si.,, Počul som, že toto miesto je späté s Kuchiyose no jutsu a tým pádom zháňate niekoho so vzťahom k zvieratám a celkom schopného aby dokázal upokojiť ako vyvolané zvieratá tak ľudí ktorí sem o nich prídu požiadať." odpovedal pokojne.,, Schopnosti, záujem a vzťah k zvieratám mám. Je potrebné ešte niečo viac?" usmial sa pokojne.
,, Uhmmm." dostal zo seba keď okolo neho prešla nejaká kunocihi, no hneď na to sa pohľadom vrátil k osobe ktorá sa ho niečo pýtala.,, Prečo ma zobrať?" zopakoval potichu a povzdychol si.,, Počul som, že toto miesto je späté s Kuchiyose no jutsu a tým pádom zháňate niekoho so vzťahom k zvieratám a celkom schopného aby dokázal upokojiť ako vyvolané zvieratá tak ľudí ktorí sem o nich prídu požiadať." odpovedal pokojne.,, Schopnosti, záujem a vzťah k zvieratám mám. Je potrebné ešte niečo viac?" usmial sa pokojne.
Shinobi
Klan:
Došla jsem až nahoru. Byla to otrava šlapat, ale když jsem šla s Jayem, bylo by hloupé nejít pěšky. Otevřela jsem jedno křídlo a vyšla dovnitř. Došla jsem až k Yatsuhovi a na stůl před něj hodila svitek se závěrem. Byl udělaný tak, aby člověk při prvním rozvynutí viděl nakresleného rozzuřeného draka, který působil tak živě, že měl člověk pocit, že z něj vyskočí. Teprvé druhé odvinutí by ukázalo výsledek - způsobilí. V duchu jsem se pochechtávala a doufala, že to bude mít kýžený účinek. Ikdyž s těma zavázanýma očima... jeden nikdy neví.
Anonymní- Anonymní
Nasledoval jsem Sango-Sama A cekal jsem na vyjadreni.Ackoliv jsem byl nervozni nebot jsem mel byt uz na ceste do suny. Em..Sango-sama Omlouvam se za sve predchozi vyjadreni jsem nejak ve vasi pritomnosti nervozni rekl jsem a zacal se trochu cervenat. boze pripadam si jako vul
Shinobi
Stále jsem mluvil s Toshiem."To je dobrej důvod......Ale nejspíš si tě budu muset vyzkoušet jaké je tvoje jméno?"potom vešla do místnosti sango a já se na ni podíval.Takže už je po všem pomyslel jsem si.Vzal jsem od ní svitek.Když jsem ho rozbaloval tak tam bylo překvapení normální člověk by se lekl ale já už jsem byl moc starej a na takové vtípky zvyklej."Hmmm zajímavé.Nechte mě tady s Jayem osamotě."Podíval jsem se na Toshia."Běž zatím tady se Sango zavede tě do obytné části a tam si najdi nějaký dům.Potom jsem přijď."
Anonymní- Anonymní
Yatsuho vůbec nereagoval tak, jak by měl. Malinko jsem se zamračila. Vnitřní smích se změnil v nespokojené brblání. Kývla jsem na toho nového.
Tak tedy pojď.
Pomalím krokem jsem se vydala z haly. Venku jsem zastavila na kraji skály a čekala až vyjde i on.
Prý že není slepý. Chachá keci! Vsadím se, že sotva za námi zapadnou dveře, zeptá se Jaye, jak si vedl.
Tahle představa mi zase rychle zvedla náladu.
Tak tedy pojď.
Pomalím krokem jsem se vydala z haly. Venku jsem zastavila na kraji skály a čekala až vyjde i on.
Prý že není slepý. Chachá keci! Vsadím se, že sotva za námi zapadnou dveře, zeptá se Jaye, jak si vedl.
Tahle představa mi zase rychle zvedla náladu.
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
,, Tak moje meno je Toshio." prehovoril pokojne a v tom ich niekto vyrušil a v momente sa otočil za tým kto vstúpil.,, No fajnovo." napadlo mu v duchu a otočil sa na príjmajúceho.,, Tak teda ako poviete, ja nedbám." odpovedal spokojne a otočil sa za kunoichi ktorá ho mala doviesť do obytnej oblasti. Vyšiel vonku a zastavil sa až pri nej.,, Hmmm tak kam?" spýtal sa.
,, Tak moje meno je Toshio." prehovoril pokojne a v tom ich niekto vyrušil a v momente sa otočil za tým kto vstúpil.,, No fajnovo." napadlo mu v duchu a otočil sa na príjmajúceho.,, Tak teda ako poviete, ja nedbám." odpovedal spokojne a otočil sa za kunoichi ktorá ho mala doviesť do obytnej oblasti. Vyšiel vonku a zastavil sa až pri nej.,, Hmmm tak kam?" spýtal sa.
Shinobi
Klan:
Mávla jsem rukou ke schodům.
Prostě půjdeme dolů, dolů, dolů a pak po podobných schodech nahoru, nahoru nahoru. To je tady pořád, nechápu, co na tom všichni vidí, zakroutila jsem hlavou. Tou poslední větou jsem myslela svoje tělo a lidské tělo všeobecně.
No, tak tedy pojďme na to, vydala jsem se po schodech dolů a počítala, že půjde za mnou.
(přesun)
Prostě půjdeme dolů, dolů, dolů a pak po podobných schodech nahoru, nahoru nahoru. To je tady pořád, nechápu, co na tom všichni vidí, zakroutila jsem hlavou. Tou poslední větou jsem myslela svoje tělo a lidské tělo všeobecně.
No, tak tedy pojďme na to, vydala jsem se po schodech dolů a počítala, že půjde za mnou.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Toshio Toppu
Toshio v momente žasol ako tá kunoichi dokázala rozprávať takpovediac sama so sebou v neustálom monológu.,, Hmmmmm, ako povieš." pokrčil ramenami a po dlhom monológu ktorý si vypočul. Nakoniec len šiel teda priamo za ňou.
Toshio v momente žasol ako tá kunoichi dokázala rozprávať takpovediac sama so sebou v neustálom monológu.,, Hmmmmm, ako povieš." pokrčil ramenami a po dlhom monológu ktorý si vypočul. Nakoniec len šiel teda priamo za ňou.
Shinobi
Klan:
Stal jsem tam jak Solnej sloup a cekal jsem co bude dale.
Shinobi
Když byli všichni pryč podíval jsem se na Jaye."Takže jak si myslíš že jsi dopadl?"
Anonymní- Anonymní
Vazne nemam tuseni.Yatsuho-dono.
Shinobi
Strana 2 z 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Kemono no sato
Strana 2 z 14
Povolení tohoto fóra: