Kancelář Kazekage
+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters
Strana 30 z 38 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 34 ... 38
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Zabezpečení
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
Dobře, takže se vydám na tréningové centrum zatím naschle Kazekage-sama." Lehce jsem se na ní pousmál a zmizel. Jediné co po mě zbylo byl malý záblesk světla.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Vkráčal som bez klopania či, nejakých podobných nezmyslov priamo do kanclu Kazekageho. Pozorne som zhodnotil situáciu no na tvári sa mi neobjavili žiadne známky nejakých citov. Ruki tu bol? spýtal som sa skôr pre seba a následne som svoju hlavu pootočil k Aiko. Chcem vedieť kde je pochovaná Chiyo, pri jej tele by malo byť aj jej päť legendárnych bábok. Spustil som takým melodramatickým spôsobom no bol som.. viac menej úplne.. "kľudný" alebo ako to povedať.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,Pekné od teba, že si zaklopal a počkal na povolenie vstúpiť." povzdychla si Aiko a pohľadom si ho premerala.,, Chiyo aj s jej 5 legendárnymi loutkami?" zopakovala potichu a odfúkla si.,, To ti teda skutočne neviem poradiť." daoala a prezerala si všetky možné papiere.,, Na tvojom mieste by som skúsila cintorín." odporúčila mu to.
,,Pekné od teba, že si zaklopal a počkal na povolenie vstúpiť." povzdychla si Aiko a pohľadom si ho premerala.,, Chiyo aj s jej 5 legendárnymi loutkami?" zopakovala potichu a odfúkla si.,, To ti teda skutočne neviem poradiť." daoala a prezerala si všetky možné papiere.,, Na tvojom mieste by som skúsila cintorín." odporúčila mu to.
Anonymní- Anonymní
Len som prikývol.. bolo to všetko, nešlo mi ani tak o polohu ako o to, či ich môžem zobrať, tým že mi povedala kde by som mohol hladať tak mi vlastne chtiac nechtiac dala zvolenie použiť jej bábky a aj.. "ju".. presne, mal som v pláne z Chiyo spraviť živú bábku. Len som sa pootočil k východu a behom sekundy som shunshinom vyrazil preč.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Keď sme prišli pred kanceláriu zaklopal som sa dvere a od dverí odstúpil a čakal čo sa bude diať.
Len- Počet príspevkov : 251
Aiko Naihi
,, Zase niekto?" povzdychla si nad tým rušnom ktoré nastalo vo vesnici.,, No nevadí." zašepkala potichu a poriadne sa posadila.,, Vstúpte." prehovorila nahlas a pripravená čakala na to kto vojde tenotraz do tejto miestnosti vzhľadom na to, že už celá vesnica prešla týmito dverami.
,, Zase niekto?" povzdychla si nad tým rušnom ktoré nastalo vo vesnici.,, No nevadí." zašepkala potichu a poriadne sa posadila.,, Vstúpte." prehovorila nahlas a pripravená čakala na to kto vojde tenotraz do tejto miestnosti vzhľadom na to, že už celá vesnica prešla týmito dverami.
Anonymní- Anonymní
Došel jsem se skupinkou rovnou k Tasaiovi... a jen když jsemdošel uslyšel jsem: "Vstupte..." tak jsem před sebe pustil jounina,co mě doprovázel a ten aby mě uvedl... a poté,co mě uvedl jsem vstoupil do místnosti a venku se postavil anbu,který hlídá chodbu...
Jakmile jsem vstoupil tak jsem udělal malý úklon a řekl: "Dobrý podvečer..." ale poté co můj zrak plně zbystřil Aiko... jsem dodal.. "čekal jsem někoho jiného na tomto postě..."
Jakmile jsem vstoupil tak jsem udělal malý úklon a řekl: "Dobrý podvečer..." ale poté co můj zrak plně zbystřil Aiko... jsem dodal.. "čekal jsem někoho jiného na tomto postě..."
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
Aiko zbadala ako postava vošla dovnútra a očividne už jej došlo kto je to aj podľa spôsobov. Jemne sklonila hlavu s klobúkom na znak úcty ale jej oči nespúšťali pohľad z tých jeho.,,Dobrý." pozdravila a vypočula si jeho prvé slová.,, Ani ja som nečakala, že do Sunagakure no Sato príde ozbrojená eskorta.." odpovedala pokojne.,, Smiem vedieť dôvod tejto vzácnej návštevy?" spýtala sa.
Aiko zbadala ako postava vošla dovnútra a očividne už jej došlo kto je to aj podľa spôsobov. Jemne sklonila hlavu s klobúkom na znak úcty ale jej oči nespúšťali pohľad z tých jeho.,,Dobrý." pozdravila a vypočula si jeho prvé slová.,, Ani ja som nečakala, že do Sunagakure no Sato príde ozbrojená eskorta.." odpovedala pokojne.,, Smiem vedieť dôvod tejto vzácnej návštevy?" spýtala sa.
Anonymní- Anonymní
Já jsem se při tom,když řekla o ozbrojené eskortě podíval na ostatní od ná a jen jsem udiveně zvedl jedno obočí když jsem koukal ven z místnosti na Tasaie a Anbu ale hned jsem ho spustil dolů a dělal jakoby nic... a poté jsem řekl:
"Tak původně jsem šel za Chisunou ... no ale důvod se myslím, že nemění... jsem tu abych upevnil vztahy mezi Sunou a Iwou... navíc co jsme tak debatovali, tak jsme se schodli na tom,že spojenectví Iwa-Suna-Kiri... by mělo udělat menší samit před velkým střetnutím kagů..."
"Tak původně jsem šel za Chisunou ... no ale důvod se myslím, že nemění... jsem tu abych upevnil vztahy mezi Sunou a Iwou... navíc co jsme tak debatovali, tak jsme se schodli na tom,že spojenectví Iwa-Suna-Kiri... by mělo udělat menší samit před velkým střetnutím kagů..."
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,Pokiaľ trváte na rokovaní s bývalym Kazekagem tak ešte stále leží na strechce tejto budovy, lenže je celkom tuhý." usmiala sa spokojne ale hneď zvážnela aby si vypočula aj zvyšok jeho príhovoru.,, Čo sa jedná o upevnenie vzťahov tak to súhlasím len je otázkou akým spôsobom. Nová politika Sunagakure no Sato je otvorená diplomatickým riešeniam a snahe o vytvorenie čo najväčšej miery mieru." nadýchla sa.,, Zrazk Kage... stačí navrhnúť miesto a čas a ja so strenutím medzi šiestimi očami budem súhlasiť." prikývla.
,,Pokiaľ trváte na rokovaní s bývalym Kazekagem tak ešte stále leží na strechce tejto budovy, lenže je celkom tuhý." usmiala sa spokojne ale hneď zvážnela aby si vypočula aj zvyšok jeho príhovoru.,, Čo sa jedná o upevnenie vzťahov tak to súhlasím len je otázkou akým spôsobom. Nová politika Sunagakure no Sato je otvorená diplomatickým riešeniam a snahe o vytvorenie čo najväčšej miery mieru." nadýchla sa.,, Zrazk Kage... stačí navrhnúť miesto a čas a ja so strenutím medzi šiestimi očami budem súhlasiť." prikývla.
Anonymní- Anonymní
"To bude asi nejlepší... Jinak mě upřímně mrzí,že Chisuna tu neni... Věřím,že se mi s vámi bude spolupracovat dobře, ale měl jsem s ním dobrý vztah..." pak jsem se koukl na Sunu z okna a řekl: "Mohla byste mě zavést za Chisunou,ať se mohu za něj pomodlit?"
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,, Tak v dobrú spoluprácu a prosperitu verím aj ja. Dúfam, že to tak aj stále ostane." pousmiala sa a potom začula poznámku a Chisunovi.,, Ja som vám neklamala Lord Tsuchikage. Jeho telo a telo jeho nepriateľa stále leží na strechce tejto budovy pretože ešte sme nerozhodli kde ho pochováme a aký hrob mu vytvoríme. Prebieha posudok jeho života." informovala ho.,, Pomodliť sa môžte aj tu." doplnila.
,, Tak v dobrú spoluprácu a prosperitu verím aj ja. Dúfam, že to tak aj stále ostane." pousmiala sa a potom začula poznámku a Chisunovi.,, Ja som vám neklamala Lord Tsuchikage. Jeho telo a telo jeho nepriateľa stále leží na strechce tejto budovy pretože ešte sme nerozhodli kde ho pochováme a aký hrob mu vytvoríme. Prebieha posudok jeho života." informovala ho.,, Pomodliť sa môžte aj tu." doplnila.
Anonymní- Anonymní
"Promiňte,ale pomodlit se tady odmítnu... nemějte to za zlé,ale není to dostatečně svaté místo... A popravdě,chtěl jsem se pomodlit u jeho těla na střeše..." řekl jsem,když jsem pochopil,že to pochopila jinak...
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,, Tak nech sa vám páči, to vám teda odmietnuť nemôžem." prikývla Aiko.,, Ale nechápte ma zle, hádam neplánujete s jeho telom nič nekalé. Preto smiete k jeho telu len vy vzhľadom na to, že bol vašim blízkym priateľom. " doplnila.,, Tešilo ma, nabudúce." pozdravila.
,, Tak nech sa vám páči, to vám teda odmietnuť nemôžem." prikývla Aiko.,, Ale nechápte ma zle, hádam neplánujete s jeho telom nič nekalé. Preto smiete k jeho telu len vy vzhľadom na to, že bol vašim blízkym priateľom. " doplnila.,, Tešilo ma, nabudúce." pozdravila.
Anonymní- Anonymní
"Dobrá... to beru... " řekl jsem pak jsem jen kývl na Jounina a řekl jsem : "Doufám,že vaše duše bude tu déle,než mnozí z vašich předchozích kage... hned jak se spojím s Mizukage a vymyslíme datum,dáme vám vědět... zatím krásné dny a naviděnou..." řekl jsem vystoupil jsem ze dveřích a řekl jsem Tasaiovi,ať již jde s mím doprovodem k bráně... pak jsem se dal na cestu na střechu (přesun)
Anonymní- Anonymní
Tasai
Urobil som čo Tsuchikage povedal a pobral som sa k bráne. (Presun)
Urobil som čo Tsuchikage povedal a pobral som sa k bráne. (Presun)
Len Kokoro- Počet príspevkov : 1057
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Já jsem došel na střechu... tam jsem došel k Chisunovu tělu ,klekl na jedno koleno....odříkal jsem modlidbu krvavého boha k mrtvím duším a poté jsem se zvedla a dal jsem se pomalím krokem k bráně...
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem ke kanceláři kazekage. Zvednu ruku abych zaklepala, ale potom ji zase
spustím dolu. ´´Yuusuke .. teď buď poslušný a seď ano?´´pohladila jsem ho po hlavě
a zaklepala.
spustím dolu. ´´Yuusuke .. teď buď poslušný a seď ano?´´pohladila jsem ho po hlavě
a zaklepala.
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,, Huh? Zaseeeee?" zaskočila sa keď znova niekto zaklopal.,, Táto kancelária sa stala prestupnou stanicou ako tak pozerám." pousmiala sa ale tešilo ju, že to tu opäť ožíva ako kedysi.,, Vstúpte." prehovorila pokojne a hlavne nahlas aby ju bolo počuť.
,, Huh? Zaseeeee?" zaskočila sa keď znova niekto zaklopal.,, Táto kancelária sa stala prestupnou stanicou ako tak pozerám." pousmiala sa ale tešilo ju, že to tu opäť ožíva ako kedysi.,, Vstúpte." prehovorila pokojne a hlavne nahlas aby ju bolo počuť.
Anonymní- Anonymní
´´Omlouvám se za vyrušení..´´ vstoupím a podívám se. Byla tam nová kazekage.
Usmála jsem se. ´´Ehm... mohla bych dostat nějakou silnou větrnou technikou?´´
zeptala jsem se a mile sem se na kazekage usmála.
Usmála jsem se. ´´Ehm... mohla bych dostat nějakou silnou větrnou technikou?´´
zeptala jsem se a mile sem se na kazekage usmála.
Anonymní- Anonymní
Vylezl jsem do nejvissiho patra a zaklepal na dvere a cekal na povoleni vstoupit
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Klan: Washi_Sennin
Aiko Naihi
,,Juuuuj kawai holčička." usmiala sa potichu a vypočula si jej požiadavku.,, Ouuuu miláčku moja ale takto to u mňa nechodí." pokrútila hlavou.,, Musíš povedať čo odo mňa chceš lebo inak sa v tých zvitkoch stratí ešte som vo funkcii len skutočne krátko." zasmiala sa a začula opäť klopanie.,, Vstúpte." prehlásila ešte.
,,Juuuuj kawai holčička." usmiala sa potichu a vypočula si jej požiadavku.,, Ouuuu miláčku moja ale takto to u mňa nechodí." pokrútila hlavou.,, Musíš povedať čo odo mňa chceš lebo inak sa v tých zvitkoch stratí ešte som vo funkcii len skutočne krátko." zasmiala sa a začula opäť klopanie.,, Vstúpte." prehlásila ešte.
Anonymní- Anonymní
Dobry vecer Kazekage-sama Chtel bych jeste jeden svytek S technikou Rekl jsem a Uklonil jsem se
Shinobi
´´Fuuton: Atsugai-Vítr: Síla krvácení...ta by šla?´´ zeptám se.
´´nebo...Ninpou: Fuusajin-Prašný vítr´´ řeknu si o techniky.
Asi bude lepší půjčit si oba svitky... řeknu si a kývnu si.
´´nebo...Ninpou: Fuusajin-Prašný vítr´´ řeknu si o techniky.
Asi bude lepší půjčit si oba svitky... řeknu si a kývnu si.
Anonymní- Anonymní
Ja bych potreboval
Shunshin no jutsu - Technika problesknutí
Shunshin no jutsu - Technika problesknutí
Shinobi
Strana 30 z 38 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 34 ... 38
Povolení tohoto fóra: