Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Kazekage

+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters

Strana 34 z 38 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38  Next

Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 34 Empty Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Tue 18 Oct - 18:57

First topic message reminder :

Zabezpečení

Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!

Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.

Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.

Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole
. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 34 Empty Re: Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 14:01

"Momentálně čekám až se naučí chodit po vodě, jinak to nemá cenu, musíme zesílit jako tým a krom toho já jednu techniku už trénuji k tomu i ten Shunshin, takže, na chvíli si ještě k tomu po boji, dám oraz." Potom jsem se spiš podíval do země. "A ono nejde se nedívat na takovou krásku." Zamumlal jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 14:21

Aiko Naihi

,, Len žeby to nebolo to posledé čo tvoje oči uvidia a potom ťa dám hoc aj vyhlásiť za mučeníka, ktorý posledné čo videl bol piesok a červené škvrny." usmial sa milo a zaklipkala očami keď sa na neho pozerala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 14:30

"To by mi za to stálo." Odpověděl jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 14:41

Aiko Naihi

,,Skutočne?" zaskočila sa a na jej tvári sa zjavil neopakovateľný výraz. Pocítila šancu zabiť.,, Budiš tvoje prosby a slová vyslišané." odpovedal a jediným mávnutím ho piesok začal spútavať.,, Posledné slová pri pohľade na mňa?" spýtala sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 14:46

Čeho si nevšimla bylo to že jsem měl u sebe svůj meč a měl jsem na něm ruku nechal jsem se spoutat, ale jak už mi neviděla na meč jsem do něj pustil čakru, projela ním energie a už stačilo jen abych chtěl, ale zatím jsem nechtěl. "Ano, jste nádherná." Řekl jsem naprosto upřímným hlasem a kochal jsem se pohledem na Aiko. Při tom jsem měl ruku na meči do které ho proudila pořád moje čakra.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Riko Sun 4 Dec - 15:19

Sabaku no Riko (Hiashi)

Jen jsem tiše pozorovala ty dva. Ještě jsem se ani nedostala k tomu co chci ja. Ale měla jsem dojem že v té chvíly to bylo vcelku jedno. Tihle dva si měli co vyřizovat.Lehce jsem se opřela i se svojí tykví o zed a nerušila jsem je. Jen jsem sledovala jak písek obaluje jeho tělo. Což mi připomínalo moji techniku co jsem se chtěla nučit.
Riko
Riko

Počet príspevkov : 304

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 4 Dec - 15:27

Prisel jsem do budovy a cekal pred kancelari byl jsem opreny o zed naproti dverim
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 16:26

Vešel jsem do budovy a zaklepal na dveře kanceláře. Mezi tím jsem čekal až se objeví Shiro.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 16:27

Aiko Naihi

,, No super tak zbohom." usmiala sa keď ho úplne celé pokryl piesok. Aiko jemne stlačila ruku do päste.,, Sabaku Kyu." dokončila techniku, no jej účinok bol len taký, že piesok sa extrémne spevnil a zabránil mu v akomkoľvek pohybe.,, Chvíľu si tam počkáš." dodala a otočila sa na Riko.,, No čo ? " spýtala sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Riko Sun 4 Dec - 16:32

Sabaku no Riko (Hiashi)

Ještě chvíli jsem sledovala učinek oné techniky než jsem se opět probrala do reality. ,,Ehm,Kazekage-sama měla bych zájem o dvě techniky" začala jsem a pak se jí podívala přímo do očí. ,,Chci se naučit Sabaku Kyu a Daisan no Me" řekla jsem jí to bez obalu. Nechtěla jsem chodit kolem horké kaše. Možná se mohlo zdát až šílené že někdo v mém věku chce umět tak smrtící techniku ale mě to přišlo jako rozumný nápad. Jako poslední možnost boje.

Sabaku Kyu- pouštní pohřeb
Daisan no Me - třetí oko
Riko
Riko

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 16:36

Aiko Naihi

,,Výborne to sa mi páči." usmiala sa spokojne a otvorila šuplík so zvitkami. Chvíľku hľadala no hneď na to vytiahla obe zvitky.,, Tak tu máš teda Riko." dodala a hodila jej obe.,, Dúfam, že v dohľadnej dobe ich vrátiš so slovami, že si ich zvládla." podpichla ju jemne s úsmevom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Riko Sun 4 Dec - 16:39

Sabaku no Riko (Hiashi)

Když mi svitky podala koukla jsem se na ně. Lehce jsem se usmála. ,,Hai,Kazekage-sama" lehce jsem sklonila hlavu a pak jsem dala svitky do kapsy abych se z nich následně učila . Sabaku Kyu bylo pro mě něco jako legenda. Slyšela jsem jak tuto techniku používal dědeček. Když to zvládl on....tak já taky! pomyslela jsem si. Když jsem vyšla z kanclu všimla jsem si toho kluka z tréninkáče. Jen jsem na něj kývla na pozdrav.
Riko
Riko

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 16:39

Dorazil som za tasherom .
Videl som že tam ešte čaká .
Tak som sa k nemu len postavil .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Sun 4 Dec - 16:44

Kyvnul jsem na Ni jako na odpoved prisel jsem k ni A rekl ji Chci stebou mluvit o samote vzal jsem ji za ruku a tahnul na cviciste (presun)

Naposledy upravil JayJazWashiSennin dne Sun 4 Dec - 16:49, celkově upraveno 1 krát
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Riko Sun 4 Dec - 16:46

Sabaku no Riko (Hiashi)

Jakmile mě vzal za ruku tak jsem se mu vyvlíkla a koukla na něj vražedným pohledem. ,,Chodit umím sama" procedila jsem skrz zuby a sama se vydala na cvičiště. Stejnak jsem tam chtěla jít .

(Přesun)
Riko
Riko

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 16:48

Aiko Naihi

,, Hmmm ešte sa mi tam chudák udusí." povzdychla si a pustila toho chalana z väzenia piesku, ktorý sa vrátil do tykve. Ešte registrovala ako niekto klopal.,, Vstúpte." prehovorila nahlas a čakala kto sa objaví.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 16:51

Najednou se otevřeli dveře a v nich se objevila nějaká maskovaná geninka. Počal jsem než prošla a následně jsem se Shirem vešel do Kanceláře. Kývl jsem na pozdrav Aiko a následně se opřel o stěnu vedle dveří. Mluvit měl Shiro, ne já. Proto jsem byl zticha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 16:53

Ja som vstúpil do dverí bol som naozaj ostražitý a mohli cítiť že vietor bol trocha silnejší aj v kancelárii .
"Dobrý večer ... dopočul som sa že je po mne nejaká zháňka ... "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 16:54

Jen jsem se tam opřel a znovu pozoroval Aiko. "Ne jen nádherná, ale i nebezpečná. A sexy." Řekl jsem ještě než vstoupil naprosto normálním hlasem. A pozoroval jsem ji. Safír na meči doslova svítil, byl přeplněn čakrou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:06

Aiko Naihi

Toho blázna už dokonca aj ignorovala. Asi mu ten piesok udrel na mozog alebo mu asi náhodou pri tej technike rozdrvila zdravý rozum. Pozrela na Shira a zhlboka sa nadýchla. Vytiahla papier a položila ho na stôl. Na papiery bola jeho fotka aj s odmenou.,, Si hľadaným Nukeninom je ti to jasné snáď nie?" nadhodila Aiko.,, Ako to chceš vysvetliť, ten svoj neodôvodnený útek." doplnila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:11

"Prečo ?
Tak odkedy tu už nebola Yoko neplnili sa žiadne misie a jediné čo som robil bol tréning bolo tu už prá ľudí a tak no morálka upadla a ja som sa potreboval nejako rozvíjať a nezdalo sami že tu sa to dá a ešte k tomu rád cestujem "

Nemal som v pláne niečo vysvetľovať alebo sa ospravedlnovať neľutoval som toho čo som spravil .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:13

Jen jsem se v rohu místnosti mírně usmíval a souhlasil se Shirem.

Naposledy upravil Tascher dne Sun 4 Dec - 17:14, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:13

Aiko Naihi

,, Aha tak to teda isto chápem, viem aký bol systém v Suangakure no Sato predtým." prehovoril pokojne.,, A teraz ako si sa rozhodol teraz?" spýtala sa.,, Máš šancu byť omilostený a vrátiť sa do Suny. Pre tvoje šťastie bývalý Kazekage vypísal odmenu za teba len ako za živého." dodala a čakala na jeho rozhodnutie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:18

"Vážně je krásná, ale proč musí být zrovna ona, to nemůže být kage někdo průměrný, musí to být zrovna někdo kdo je krásnější jak anděl..." Přemýšlel jsem zase nahlas a ruku jsem měl na jílci meče.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 4 Dec - 17:22

"No tak môžem tu skúsiť ale nemám v pláne ak by sa mi tu stále nepáčilo tu ostať lebo som našiel miesto kde to dobré je ... "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 34 z 38 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: