Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Kazekage

+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters

Strana 25 z 38 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 38  Next

Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 25 Empty Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Tue 18 Oct - 18:57

First topic message reminder :

Zabezpečení

Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!

Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.

Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.

Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole
. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 25 Empty Re: Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 13:41

(Můžeš být rád, že tu gravitaci nepoužívám, abych tě mrskl o stěnu, nebo tě nevyhodil z okna. Smile)

KLON

Dej si zpátečku. Nezapomínej kde se právě nacházíme. Ano, je to Kazekageho kancelář. Nemíním to tady celé rozsekat na třísky, takže jsem se do teď držel pouze uhýbání.
Usmál jsem se pod maskou.
Navíc pokud se opravdu řídíš svou vůlí, měl by si vědět, že se nechováš vůbec slušně. Na to, že máš být člen rady.
Stále se opírám naprosto klidně o futra a nevykazuji žádné známky agrese.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 13:47

Ryu

A nenapadlo tě, že kdybych nebral ohled na to, že je to Kazekageho kancelář, byl bys už dávno usmaženej jako karbanátek? podívám se na něj s klidem. Že se nechovám slušně? Co s tím? Nejsem člen rady, ani nejsem člen Suny. Jsem ochranka tohohle osla. kývnu na Zoramua. Potom tam přílítne nějaká holčina. Je to trestný, když mi k tomu radní nedá rozkaz, což dal.

(Fakt nemusim nedotknutelný OPčkáře jako ty. Wink mimoto, gravitací se mnou o zeď neprskneš. Tu kolem mě můžeš akorát tak zvýšit nebo snížit. U prvního začnu krásně plachtit ve vzduchu a u druhého ztěžknu. Toť vše. )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Fri 25 Nov - 13:48

Zoramu

Jinchuriki sem našel.Přistoupím k tascherovi.Mylísm že se rád zklidníš.
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Počet príspevkov : 440

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 13:51

Aiko Naihi

,, Asi nepoznáš pravidlá, že akýkoľvek atak v prítomnosti Kazekageho je považaný za vlastizradu a tým pádom útokom na Sunagakure no Sato. Bezpečnostné pravidá ktoré by mal poznať aj člen rady." dokončila a pozrela na člena. V momente mykla zbraňou tak aby jemne odsunula tú jeho ale vlastnú držala pevne v rukách.,, Čo sa týka mňa prišla som samostatne takže zásluhy na mojom návrate vám neprislúchajú." podotkla stroho pričom sa postavila pred Tashera.,, Myslím, že si pokecáme asi my. Ale politika vám asi nič nehovorí. Nečudujem sa, že je Suna tam kde je keď člen rady nedokáže jednať s chladnou hlavou a správne sa rozhodovať a predovšetkým používať jazyk a nie zbraň." odpovedala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 14:04

Na tohle fakt nemám náladu...
"Zoramu, okamžitě jsi zproštěn své funkce v této vesnici. Ještě jeden útok a dám tě zavřít." v celé budově se spustil alarm. Stačilo zkusit trhnout šuplíkem aniž bych použila klíč. Šuplík vybuchl. Bylo mi to jedno, byl prázdný. Spolu s ním celý stůl a místnost byla v té chvíli plná kouře.
"Senno Sosa no Jutsu!" do hlavy jsem mu rychlým pohybem, když jsem se k němu rychle přitočila v kouři, zabodla jen malou jehlu. Jen malinkou jehlu díky které bude teď zcela pod mou kontrolou. Nemohl tomu zabránit.

(To je trest za útok uvnitř kanceláře a za ten zmatek, co jste tu nadělali. P.S. Jsem moc ráda, že máme zpět Jinchuuriki XD)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arisu Otoginokuni Fri 25 Nov - 14:07

Zoramu

Radova chladná hlava začala žhnout vzteky,proto že zbytek vedení,se tu střídá jak na běžícím páse.To že to ty Idioti blbě vedou,za to já nemůžu.Když to příjdu urovnat,seběhne se na mě půlka vesnice.Pokud si myslíš že tvé postavení jakožto chunina mě zajímá tak se pleteš hočičko.To že si Jinchuriki je tvoje plusová věc,a já slíbyl že budu pomáhat všem Shinobi a Kunoichi z vesnice.Ale ikdybi si byla feudál,todle si dovolovat nebudeš.Přisoupil jsem blíž.Ryu.Pamatuješ jak jsem tě přijímal?Řekl jsem než se to semlelo.Když sem ucítil bolest,zabdl jsem jí mečem z reflexu.

Naposledy upravil Mister_zx dne Fri 25 Nov - 14:09, celkově upraveno 1 krát
Arisu Otoginokuni
Arisu Otoginokuni

Počet príspevkov : 440

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 14:08

Aiko Naihi

,, Ale v tomto som výnimočne nevinne." ukázala do vzduchu a podotkla, že skutočne možno žiaľ nebola príčinou ona. V momente keď to ani nestihla zareagovať už len začula výbuch a piesok uzavrel do gule Aiko aj s Tascherom ako prípadu obranu pred útokom.,, Ja som mu hovorila, že bude mať prúser.... nepočúval." pokrčila ramenami Aiko a čakala kedy pominie nebezpečenstvo. Až potom sa začal piesok sťahovať späť do tykve na jej chrbte.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 14:09

Ryu

V momentě kdy nastane výbuch kolem Zoramua instiktivně udělám kopuli tvořenou mým ohněm. Pokud pokračovala v pokus ho bodnout musela projít tím ohněm, který nyní obklopoval mě i Zoramua. Hai. kývnu na něj.

(Brát prosím na vědomí, že to je spíš srovnatelné s Amaterasu, než s obyč ohněm.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 14:12

Aiko Naihi

,,Očividne toto bude väčší problém." povzdychla si a piesok automaticky spustil svoju obranu pri tom ako sa všade rozmohol oheň.,, Chladná hlava znamená zachovanie si rozvážnosti za každých podmienok. SIla vodcu a hlavne politického vodcu sa meria rozhodnutiami než skutkami. Ak nedokážete riešiť niečo pokojne začnete byť zbrklý a nedokážete uvažovať racionálne. V tom prípade je mi vás ľúto, ste na tom horšie ako Jinchuuriky." usmiala sa.,, A to ma ešte ani nepoznáte tak verte, že atak na mňa by bolo len vypustenia monštra ktorému nesiahate ani po ponožky ktoré nenosí." doplnila.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Fri 25 Nov - 14:13

1) Nemáte právo ničit tu kancelář. Hrajete jednou za uherský rok a teď si tu budete hrát na spasitele světa? WTF?

2) Geraltwolf jako ne-shinobi neumí žádné techniky. Ani jednu. Všichni je tedy smí ignorovat dokud nebude mít obvyklou hodnost, barvu a schválený životopis.

3) Mistr - Funkce rady vesnice ti byla udělena proto, že jsi zodpovědný. Teď vidím že ne. Suna má dost problémů i bez té paseky, co jste tu nadělali.

Jak se pokračuje?
Joki ovládá oba dva Sasoriho technikou Senno Sosa no Jutsu. Poslala je ven před kancelář. Uvnitř zůstal Tascher, který tam byl i na začátku. Před kanceláří čeká Tasai a Aiko.
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Fri 25 Nov - 14:14

Giro zastavil nad strechou budovy ja tam seskocil Diky Giro a jiro hneh zmizel. [i]A vbehl jsem rychle do kancelare.
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 14:18

Ehm pardon? Můj životopis i techniky byly schváleny Assasinem.

https://nsgoon.forumczech.com/t1475-ryu-geraltwolf koukni sama.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 14:23

(Nebudeme to řešit. Jakmile jsou techniky v podpisu, je to v pořádku. Jako každý normální hráči budete i vy čekat před kanceláří. Omlouvám se za takovou reakci, ale Suna už toho má opravdu dost.)

Otočila jsem se na Taschera, ale nejdřív jsem musela otevřít okna, aby byl dým pryč.
Jaye jsem vyhodila ven, protože neklepal a měla jsem tu frontu. Přitom jsem stihla navíc pozvat dovnitř i Aiko.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 14:24

Aiko Naihi

,,Hmmm čakala som, že mi aspoň párty urobia keď sa vrátim." povzdychla si a znudene sa oprela o stenu vedľa dverí. Z nudy tam zaklopala aby sa nepovedalo.,, No čo možno zabudli, možno im nedošla správa, že sa vrátim alebo to bude ako prekvapko a teraz všetci vyskočia s balónami." snívala Aiko.,, Ty nie si odtiaľto čo?" spýtala sa keď si pohľadom premerala Tasaia.
,,Pardon ja už musím." uškrnula sa a vošla dovnútra kancelárie.,, Takže balóny tu nemáte a ani darčeky." zašepkala potichu sklamane.,, Konichiwa." usmiala sa nahlas.,, Som doma." dodala hrdo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Fri 25 Nov - 14:25

Čakal som pred kanceláriou a pozoroval som dievča a neskôr aj toho chalana čo sem prišli. Len som kývol na pozdrav a bol som ticho.

Len
Len

Počet príspevkov : 251

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Makoto Fri 25 Nov - 14:26

(Sorry omlouvam se blbe sem to upravil)
Zaklepal jsem na dvere a cekal na vyzvani vstoupit Very Happy
Makoto
Makoto

Počet príspevkov : 2328

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Washi_Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 14:30

"Kde jsi byla? Dokážeš si představit, co se dělo?" spustila jsem s vyčítavým tónem, ale nakonec jsem jen povzdechla a přívětivě jsem se usmála.
"Je tu menší zmatek, takže vítej. A doufám, že už se nám nebudeš ztrácet, bylo tu bez tebe... Dejme tomu, že tu chyběla tvá energická povaha, i když to nerada přiznávám."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 14:33

Aiko Naihi

,,No veď som videla ten bordel. Čosi strašnééééé." potiahla poriadne Aiko.,, Ešte, že som sa vrátila lebo bezo mňa by to tu všetko bolo stratené je jasné, že proste potrebujete mňa. Ale to nevadí ja to o sobe viem a to som skromná." zasmiala sa Aiko.,, Ale som sa opálila.... bola som biela ako stena no." dodala keď pozrela na sovje ruky.,, Ale tak samozrejme som sa vrátila ako inak. Ešte som sa nestala ani Jouninom. Musím zapracovať aby som nestagnovala oproti mojim súperom ktorí boli na chuuninskych. Mám čo doháňať." povzdychla si.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 14:36

"Tak to abych ti rovnou půjčila nějaké svitky, že?" rozesmála jsem se. "Vyber si jaké chceš, jen bych ráda, aby to byly ty, jež ti pomáhají ovládat písek. Opravdu ráda bych tě někdy viděla bojovat, mohlo by to být zajímavé." Pootevřela jsem dveře.
"Prosím, pojďte dovnitř," kývla jsem na zástupce Iwy, abysme vyřešili tohle, dokud si Aiko bude vybírat svitky.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 14:39

Aiko Naihi

,,Ehmmmm." nadhodila Aiko.,, O silu mi ani tak nejde." prehovorila odrazu.,, Všetko čo som dosiahnuť chcela som už dosiahla a omnoho viac. Svoju silu som posunula za hranice o ktorých som ani nedúfal. Momentálne plánujem viac než len zvitkové techniky ale to až na neskôr." obkecávala Aiko.,, Ja sa potrebujem stať Jouninom pretože schopnosti na to istotne mám." ubezpečila ju.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Fri 25 Nov - 14:42

Počul som výzvu na vstup tak som vkročil do kancelárie. Len čo som za sebou zavrel dvere som kľakol na jedno koleno a povedal ,,Zdravím Kazekage-sama, dostal som úlohu od Tsuchikage aby som zistil či vás môže prísť dnes navštíviť,, povedal som zo sklonenou hlavou k zemi.
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 14:47

KLON

Znovu zeptám zda mi dáš to povolení opustit Sunu a přejít do jiné vesnice.
Mluvil jsem zcela klidným a uctivým hlasem.
S odvahou nemám žádný problém. Jinak bych sem nepřišel pro povolení a prostě bych utekl jako Shiro. Tím však neříkám, že je zbabělec.
Mírně jsem se usmál a dal si ruce do podpaží.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 14:54

"Bohužel, Kazekage-sama je momentálně nepřítomný," prohodila jsem směrem k Tasaiovi. "Měl by se tu objevit asi v pondělí. Měl ale v plánu cestu do Iwy, tak co kdybyste vyřídil, že až tu bude, vydá se tam?"

"Aiko, to věřím," zamyslela jsem se. "Pak ti tedy budu muset sehnat nějakou misi, nemyslíš?"

"Taschere, myslíš si, že je to poslední možnost? Nechtěl bys třeba raději tady Aiko doprovodit na misi?" otázala jsem se s menším úsměvem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 14:57

KLON

Doprovodit? Myslím, že je zcela objektivně silnější než já. Takže bych jí až tak moc k užitku nebyl.
Usmál jsem se.
Více méně mi je to, ale jedno. Poslední misi klidně udělám.
řekl jsem klidným hlasem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Len Fri 25 Nov - 15:08

,,Aha tak to sa ospravedlňujem, lenže zrejme Tsuchikage už je na ceste, takže zrejme vás poctí svojou návštevou,, pomaly som sa postavil a chystal som sa na odchod.
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 25 z 38 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 38  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: