Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ryu - GeraltWOLF

Goto down

Ryu - GeraltWOLF Empty Ryu - GeraltWOLF

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Sep - 17:20

Jméno: Ryu

Příjmení: Otanagi

Podstata: Katon

Věk: 25

Národ: Narozen v zemi ohně. Nyní v zemi větru.

Vesnice: Suna

Povaha: Klidný, tajemný, nekonfliktní. Dokáže si zachovat "chladnou" hlavu ve většině situací.

Zbraně/Výbava: Pouze svůj meč (Rikichi). Může ho tasit pouze on, díky svému Kekkei Genkai.

Spoiler:

Vzhled:
Spoiler:

Výška: 187 cm

Váha: 81 kg

Umění se zbraněmi: Mistrovské ovládání meče.
Zaměření: Tai/Nin
Kekkei Genkai: Karyu
Popis Kekkei Genkai: Ohnivé Kekkei Genkai. Podle prastarých pověstí jsou jeho uživatelé reinkarnace draků. Jejich kůže snese prakticky jakýkoli žár. Mohou se koupat v lávě a absolutně nic jim to neudělá (Odolnost proti žáru je i bez vytasené čepele). Jejich síla je však uzavřená v meči, který se narodí s nimi. Uživatelé mají vyšší tělesnou teplotu a rychlejší metabolismus s čímž je spojená i rychlejší regenerace (v praxi to znamená, že musí více jíst) Jejich techniky jsou spojené pouze s jejich ohněm. Nemohou ovládat jiné elementy. Plameny mají modrou barvu a obalí celé uživatelovo tělo, stejně jako obalí i čepel. Tyto plameny jsou žhavější než normální oheň a vydrží hořet až den. (Záleží na jakém místě.) Můžu ho využívat až půl hodiny s přestávkami.

Životopis: Narodil jsem se v Zemi ohně. U jedné z mála sopek které tu byly. Z mého klanu jsem zbyl pouze já a mí rodiče. Již od mala mě trénovali v boji s mečem a v kontrole mích plamenů. Povinostmi jsme nebyly vázáni ke Konoze a tak sme si nerušeně mohli žít. Takhle to šlo celých 16 let. Do zkoušky mé dospělosti. V našem klanu se skládala zkouška jednoduchým způsobem. Vyšplhat až na vrchol sopky, skočit do jejího jícnu a vrátit se zpátky dolů živ. Povedlo se mi to. Další 2 roky spokojeného života. Podle tradic klanu jsem se v 18ti musel vydat na cestu světem a vrátit se až naleznu odpověď na jednoduchou otázku. Proč?

Moje kroky mě zavedli přes rozpálenou poušť až do Suny. Mého talentu si všimla jistá Zoramu Xenidy a najala si mě jako strážce.

Techniky:
Karyu - Uvolnění (Tasím čepel a obalí mě plameny.)
Karyu - Ryuka (Sekem uvolním ohnivou vlnu z čepele.)
Karyu - Akatsuki (Obalí mě ohnivá koule a následný výbuch ničí bezprostřední okolí v okruhu 30ti metrů. Vizuálně připomíná výbuch supernovy.)
Neovládám ani E techniky z Akademie. Oficiálně ani nejsem Shinobi.
Taijutsu - zvládám skvěle. Mám široký repertoár úderů kopů a ač neumím Shunshin. Moje fyzická rychlost dalece převyšuje mnoho ninjů (je tak na úrovni Jounina zaměřeného na Taijutsu.) Mám docela úctyhodnou fyzickou sílu a velkou výdrž.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ryu - GeraltWOLF Empty Re: Ryu - GeraltWOLF

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Sep - 18:02

hodnost?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Sep - 18:21

Jak sem psal. Papírově není Shinobi. Ale úroveň je ... takový průměrný Áčko řekl bych. Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Sep - 18:34

Assasine jako promiň, ale jsem rozhořčena Very Happy Všem tu okukuješ nové postavy jediná chudinka Renzo Kin je nedotčená! Jsem uražena,rozhořčena, znechucena Very Happy Mimochodem omlouvám se, že to píšu sem Very Happy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 28 Sep - 19:08

Dobře, napiš si do podpisu, že jsi ale na úrovni A.
Sayuri xD musíš čekat..nejsem jediný admin xD

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: