Kancelář Kazekage
+6
Sho Rin
Akasuna no Ruki
Katashi Aokawa
Shijin Hyuuga
Tatsuo Reigi
Makoto
10 posters
Strana 26 z 38 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Zabezpečení
Kancelář a budova:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Před budovou stojí stráže a uvnitř je vždy přítomno několik Jouninů včetně rady starších.
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí (V celé budově, ve zdech)
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu)- Možnost vystřelit i ven.
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
Aiko Naihi
,, A nejako byrokraticky by sme misie nemohli obskočiť?" povzdychla si Aiko.,, No tak dobre ale keď už mi dávate misiu tak by som požadovala S misiu aby som vám ukázala, že som schopná byť jouninom. Či už s doprovodom alebo bez neh oto už je jedno." dodala potichu s úsmevom.
,, A nejako byrokraticky by sme misie nemohli obskočiť?" povzdychla si Aiko.,, No tak dobre ale keď už mi dávate misiu tak by som požadovala S misiu aby som vám ukázala, že som schopná byť jouninom. Či už s doprovodom alebo bez neh oto už je jedno." dodala potichu s úsmevom.
Anonymní- Anonymní
Prešiel som okolo radného, ktorého som si pohľadom premeral. Pod maskou som sa kyslo usmial a vstúpil do svojej pracovne, v ktorej stála Aiko, Tasai, Tascher a Joki-dono. "Takže naša Jinchuuriki sa vrátila?" Poznamenal som bez akéhokoľvek záujmu. "A aj náš diplomat." Posadil som sa za svoj stôl. "Ale teba nepoznám?" Hľadel som na Tasaia. "A prečo mám zničený stôl?" Spýtal som sa Joki.
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Zaklepal jsem a všel do dveří.Políbil jsem ruku zástupkyni.Jdu sníst Kazekageho plášť a ten zamnou jeho klobouk.
Zaklepal jsem a všel do dveří.Políbil jsem ruku zástupkyni.Jdu sníst Kazekageho plášť a ten zamnou jeho klobouk.
Arisu Otoginokuni- Počet príspevkov : 440
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Asi jsem jim tou technikou trochu... Poničila mozek..." rozpačitě jsem si prohrábla vlasy.
"Vyrazili dveře a chtěli vedení Suny." pokrčila jsem rameny směrem ke Kazekagemu. "Odnesl to stůl."
"Vyrazili dveře a chtěli vedení Suny." pokrčila jsem rameny směrem ke Kazekagemu. "Odnesl to stůl."
Anonymní- Anonymní
Hneď mi bolo jasné kto je tu Kazekage, znova som si kľakol na jedno koleno a spustil som ,,Zdravím Kazekage-sama som diplomat z Iwagakure no sato, mám misiu zistiť či ste v dedine, a ak ste tak vám mám povedať že dnes zrejme príde Tsuchikage za vami,, stále som kľačal a hovoril som so milým hlasom.
Len- Počet príspevkov : 251
"Možno preto je Suna v tak biednom stave. Pozrite sa na nich. Nie sú schopní ani previesť atentát. Ten stôl im strhneme z platu." Ignoroval som jeho nevhodné správanie. "Môžem vedieť, kde ste obaja boli? A hlavne ty?" Ukázal som na Jinchuuriki. "To ťa únosca prepustil?" Niečo mi hovorilo, že jej nemám dôverovať, ale v tej chvíli mi to bolo všetko jedno. Mal som chuť zbaliť si veci a odísť ďaleko za dedinu.
Anonymní- Anonymní
KLON
Jen jsem se pod maskou pobaveně usmál, ale jinak jsem byl ticho.
(Jak mě sakra mohou všichni poznat, když mám masku??? )
Jen jsem se pod maskou pobaveně usmál, ale jinak jsem byl ticho.
(Jak mě sakra mohou všichni poznat, když mám masku??? )
Anonymní- Anonymní
Aiko Naihi
,,Prstom sa neukazuje je to neslušné." odpovedala mu jasne.,, Svoju slobodu som si vybojovala." podotkla ale prestala ho vnímať a otočila sa k Joki.,, Tak čo je tam v tých papieroch nejaká tá S misia?" šeptom sa spýtala zo zvedavosti a nevedela sa dočkať niečoho.
,,Prstom sa neukazuje je to neslušné." odpovedala mu jasne.,, Svoju slobodu som si vybojovala." podotkla ale prestala ho vnímať a otočila sa k Joki.,, Tak čo je tam v tých papieroch nejaká tá S misia?" šeptom sa spýtala zo zvedavosti a nevedela sa dočkať niečoho.
Anonymní- Anonymní
"Víš co? Necháme to tu na nich," povzdechla jsem, vzala papíry s misemi s sebou a doslova Aiko odtáhla na klidnější místo. Ať si to vyřídí větší kapacity.
(Přesun)
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
(Skôr je otázka: "Ako to, že tvoj klon prežil niekoľko útokov, výbuch v pracovni a ešte si pri tom udržal masku?" Myslel som, že to dokáže iba Tobi.
Ale ospravedlňujem sa, pri rýchlom čítani som to prehliadol.)
"Ešte som neskončil!" Nahnevane som udrel do stola. "Bolo by od teba pekné, keby si opísala únoscu. Predsalen si s ním bojovala. Musíš o ňom aspoň niečo vedieť."
Otočil som sa na Tasaia. "Áno, ďakujem za správu. Na príchod Tsuchikageho sa pripravíme."
Ale ospravedlňujem sa, pri rýchlom čítani som to prehliadol.)
"Ešte som neskončil!" Nahnevane som udrel do stola. "Bolo by od teba pekné, keby si opísala únoscu. Predsalen si s ním bojovala. Musíš o ňom aspoň niečo vedieť."
Otočil som sa na Tasaia. "Áno, ďakujem za správu. Na príchod Tsuchikageho sa pripravíme."
Anonymní- Anonymní
,,Ďakujem Kazekage-sama za prijatie a váš čas, Dovidenia,, postavil som sa ešte uklonil na rozlúčku a odchádzal som preč. (Presun)
Len- Počet príspevkov : 251
( On měl štěstí a vždy se držel od výbuchů dál, navíc ho ochránil písek Aiko. )
KLON
Vydal jsem se prozatím za Joki a Aiko.
Ta S mise mě totiž celkem zaujala.
(přesun)
KLON
Vydal jsem se prozatím za Joki a Aiko.
Ta S mise mě totiž celkem zaujala.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Kazekage.Dojdu k němu a vemu do ruky jeho plášť.Chutná dobře?
Kazekage.Dojdu k němu a vemu do ruky jeho plášť.Chutná dobře?
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Oprel som sa do kresla a snažil sa odpočívať. Suna má ďalších adeptov na nukenina. Povzdychol som si. V tom som si spomenul, že nie som v pracovni sám. Otovril som oči a pri mne stál člen rady. "Joki-dono mala pravdu. Asi mu poškodila mozog." Odstrčil som ho od seba. "Mám zavolať ANBU, alebo zvládneš cestu z budovy sám?"
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Poď bojovat.Řek sem velmi mile a usmál se na něj přátelsky.Nebo se bojíš?
Poď bojovat.Řek sem velmi mile a usmál se na něj přátelsky.Nebo se bojíš?
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Platia ti snáď málo, že potrebuješ vyššiu pozíciu? Môj plat nie je o nič väčší." Ďalej som sa opieral v kresle a nevenoval mu veľkú pozornosť. Nukeninov som mal za poslednú dobu plné zuby.
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Při boji si prý spojený se soupeřem.Chchi ti vysvětlit,co děláš špatně.Zazubil sem se.Ale můžu to udělat po staru jestli mě chápeš.
Při boji si prý spojený se soupeřem.Chchi ti vysvětlit,co děláš špatně.Zazubil sem se.Ale můžu to udělat po staru jestli mě chápeš.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Znovu jsem zaklepal na dvere kancelare nebot jsem mel za posledni dnu cekani uz Plny Pytel. a cekal na vyzvani
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
"Zle? Že mi to hovorí ten, čo napadol moju asistentku." Prešiel som od kresla až po okno. "Dnes je vonku krásne. Bojovať sa mi, ale nechce. Tvoje prehnutie po moci ťa časom zničí."
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Po moci tu prahnou jiní.Já prahnu po harmonii.Chci aby si buď pořádně zařídil vesnici,a nebo se vzdal titulu.Slyšel sem klepání tak jsem otevřel.Má jednání tak makej.
Po moci tu prahnou jiní.Já prahnu po harmonii.Chci aby si buď pořádně zařídil vesnici,a nebo se vzdal titulu.Slyšel sem klepání tak jsem otevřel.Má jednání tak makej.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Otvárať dvere počas boja nie je veľmi múdre. Predsa nechceš zabiť shinobi z vlastnej dediny?" Ďalej som už na nič nečakal. Nedokázal som ovládať svoju zlosť a jeho správanie to iba zhoršovalo. Začal som skladať pečate.
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Nastavil jsem ruku.Tak prej počkej.Zasmál jsem se mile.
Nastavil jsem ruku.Tak prej počkej.Zasmál jsem se mile.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Pri ústach sa mi začala tvoriť veterná guľa. Čakal som na jeho reakciu. Nemohol som ju poslať, pretože stál pri dverách, kde bol Jay.
Anonymní- Anonymní
Zoramu
Meiton:Shinku ! na ruce se mi oběvili znaky které vsáli jutsu.
Meiton:Shinku ! na ruce se mi oběvili znaky které vsáli jutsu.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Veterná guľa sa začala rozpadať. Ostal som mierne v šoku, ale rýchlo som sa spamätal. Poskladal som ďalšie pečate a cez okno v rýchlosti zmizol. Stál som na streche budovy naproti pracovni. "Je ti jasné, že zaplatíš všetky škody?!"
Anonymní- Anonymní
Strana 26 z 38 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38
Povolení tohoto fóra: