Tréninkové oblasti
+7
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Katashi Aokawa
Nara Kagayami
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 22 z 26
Strana 22 z 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Tréninkové oblasti
First topic message reminder :
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti
Ŕrrz urobil som ešte raz 3 klony rozutekal som sa oproti kotovi aj zo svojimi klonmy ked som bol prinom asi 2 metro urobil som pečate Katon: Goukakyyu no jutsu
Anonymní- Anonymní
Kota uskočil a vyškrábal se na strom, čímž uhnul kouly. Potom skočil a padal na ně zvrchu. Kolem něho už vířil ohěň.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
klony zmizli vitiahol som katanu odrazil som sa od odseknutého kusku stromu rozhodol som sa čeliť kotovi s očí do očí.Tak sa ukáž pomyslel som si ked som sa mu pozeral do očí
Naposledy upravil Takasimo Hatchimiri dne Sat 10 Dec - 19:27, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
(Od těch klonů se nemůžeš ani odrazit, jsou to iluze )
Kota se sklonil, aby ho nezasáhla katana, ale oheň vyšlehl a zamířil směrem ke kataně.
Kota se sklonil, aby ho nezasáhla katana, ale oheň vyšlehl a zamířil směrem ke kataně.
Shinobi
(aha oki opravil som to)
Takasima zasiahol ohen a padol nazem a katana vedla ňeho.Už nemam vela čakri
Katon:Housenka no jutsu ohne leťeli rovno na kotu
Takasima zasiahol ohen a padol nazem a katana vedla ňeho.Už nemam vela čakri
Katon:Housenka no jutsu ohne leťeli rovno na kotu
Anonymní- Anonymní
Jedna ohnivá koule zasáhla Kotu, ale jako by si z toho nic nedělal.
Koule jednoduše splynul s ohněm, který kolem něho vířil.
Podíval se na Takasima a přívěsek se mu stále houpal mezi zuby.
Nezískal jsi ho...hmm...možná to bylo tím ,že to je trénink pro týmy...Naklonil hlavu zamyšleně na stranu.
No...nevadí. Nebylo to zlé.
Koule jednoduše splynul s ohněm, který kolem něho vířil.
Podíval se na Takasima a přívěsek se mu stále houpal mezi zuby.
Nezískal jsi ho...hmm...možná to bylo tím ,že to je trénink pro týmy...Naklonil hlavu zamyšleně na stranu.
No...nevadí. Nebylo to zlé.
Shinobi
Hmm dakujem čo budeme teraz robiť? spital sa koti.Ach škoda že som to nedokazal som to ale slaboch
Anonymní- Anonymní
Už máš málo chakry. Můžeš meditovat, nebo si jít domů odpočinout. Já...půjdu zkontrolovat Tsukikage. Přivčel oči.
Shinobi
Hmm...to nevím...Najdu si tě. Zatím buď někde tady, nebo běž do vesnice.
S těmito slovy a lehkým kývnutím zmizel.
S těmito slovy a lehkým kývnutím zmizel.
Shinobi
ked som sa ráno zobudil dal sa si rozvičku 100 klikov,100 brušákov a 100 drepou
Anonymní- Anonymní
po chvilke som to mal hotové tak som si sadol a začal som meditovať
Anonymní- Anonymní
Došla jsem na cvičiště.
Neznámému jsem kývla na pozdrav a pohledem vyhledala jednu z figurín.
Prvně jsem vytáhla z kapsy dvě gumičky a sepnula si vlasy, aby mi při boji nepřekážely. Připravila jsem si pečetě a následně vytáhla katanu.
"Kumo-Ryuu: Omotegiri!" rozběhla jsem se proti figuríně, rozmáchla se a zepředu po ní sekla mečem. Jedna z otáčivých částí se mi protočila těsně nad hlavou. Skrčila jsem se a zasáhla dřevo prudce rukojetí.
Následoval jednoduchý úskok a druhý pokus o přední ránu oblačného stylu. Povedla se.
Figurína tentokrát skončila rozsekaná na menší kousky dřevo. Spokojeně jsem vydechla a odhrnula si z čela neposedný pramen, který se mi nepodařilo sepnout. Teď už jsem se spokojeně usmívala.
Nejsem tak slabá...
Neznámému jsem kývla na pozdrav a pohledem vyhledala jednu z figurín.
Prvně jsem vytáhla z kapsy dvě gumičky a sepnula si vlasy, aby mi při boji nepřekážely. Připravila jsem si pečetě a následně vytáhla katanu.
"Kumo-Ryuu: Omotegiri!" rozběhla jsem se proti figuríně, rozmáchla se a zepředu po ní sekla mečem. Jedna z otáčivých částí se mi protočila těsně nad hlavou. Skrčila jsem se a zasáhla dřevo prudce rukojetí.
Následoval jednoduchý úskok a druhý pokus o přední ránu oblačného stylu. Povedla se.
Figurína tentokrát skončila rozsekaná na menší kousky dřevo. Spokojeně jsem vydechla a odhrnula si z čela neposedný pramen, který se mi nepodařilo sepnout. Teď už jsem se spokojeně usmívala.
Nejsem tak slabá...
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Pozrel som sa na neznáme dievča a na jej krásne modré vlasy To čo si predviedla bolo velmi zaujímavépodotkol som pozerajúc sa naňu.A pokračoval som v meditacii
Anonymní- Anonymní
"Děkuji," prohodila jsem spokojeně a zadívala jsem se na něj jantarovýma očima. Teprve teď jsem si ho pořádně prohlížela.
Rin Kagayaki- Jounin
zdvihol som sa zo zeme a prišiel som bližšie k dáme a pozeral som jej priamo do očí
Môžem vedieť vaše meno ? spital sa neznamej šarmanťe vipadajucej ženy
Môžem vedieť vaše meno ? spital sa neznamej šarmanťe vipadajucej ženy
Anonymní- Anonymní
"Ikaros," odvětila jsem jemně.
Lidi jsem hodnotila podle očí a to, že se přímo díval do mých se mi líbilo.
"A vaše jméno?"
Lidi jsem hodnotila podle očí a to, že se přímo díval do mých se mi líbilo.
"A vaše jméno?"
Rin Kagayaki- Jounin
volam sa Takasimo odpovedal som a stále som sa pozeral do jejich krásnich gulatich očiek.taku krasku som tu este nevidel
Naposledy upravil Takasimo Hatchimiri dne Sun 11 Dec - 17:16, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Tak teď vidíte," rozesmála jsem se, ale tváře mi značně zčervenaly.
"Watashi... Watashi... Budu muset jít..." sama nevím, čeho jsem se lekla, ale nebyla jsem příliš zvyklá na společnost. Pár kroků od něj jsem se prudce zastavila.
"Ale určitě se ještě uvidíme." pak už jsem se vytratila.
(Přesun)
"Watashi... Watashi... Budu muset jít..." sama nevím, čeho jsem se lekla, ale nebyla jsem příliš zvyklá na společnost. Pár kroků od něj jsem se prudce zastavila.
"Ale určitě se ještě uvidíme." pak už jsem se vytratila.
(Přesun)
Rin Kagayaki- Jounin
Zaujimavé dievča pomyslel som si a pokračovl v meditacii
Naposledy upravil Takasimo Hatchimiri dne Sun 11 Dec - 17:16, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 22 z 26 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» Tréninkové oblasti
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 22 z 26
Povolení tohoto fóra: