Tréninkové oblasti
+7
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Katashi Aokawa
Nara Kagayami
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 23 z 26
Strana 23 z 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Tréninkové oblasti
First topic message reminder :
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti
prišiel a začal trénovať chodeňie po vode v nedalekom malom potôčiku
Anonymní- Anonymní
hmm už sa tam dokážem udržať ale len chvilku budem museť pokračovať v tréningu ale teraz si musím oddychnuť povedal a oprel sa o najbližší strom
Anonymní- Anonymní
už som plňe oddychnutý povedal a pokračoval v tréningu chodeniu po vode
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem až sem. Jasně, jít na cvičiště v Kumo by bylo daleko kratší a méně namáhavé, ale zase by bylo víc času, což znamený více nudy!
Když jsem si tak prohlížel prázdné prostory, všiml jsem si kluka, co seděl u stromu, zaujatě zíral na oblohu a zjevně mu bylo ukradený, že si tu pochoduju. No komu by taky nebylo?! Dal jsem si ruce za hlavu a s veselým úsměvem k němu došel.
"Zdravím!" věnoval jsem mu jeden úsměv ze série superslunečné a vrazil ruce do kapes.
Když jsem si tak prohlížel prázdné prostory, všiml jsem si kluka, co seděl u stromu, zaujatě zíral na oblohu a zjevně mu bylo ukradený, že si tu pochoduju. No komu by taky nebylo?! Dal jsem si ruce za hlavu a s veselým úsměvem k němu došel.
"Zdravím!" věnoval jsem mu jeden úsměv ze série superslunečné a vrazil ruce do kapes.
Anonymní- Anonymní
Ahoj kdo si ? spítla som sa podivného chlapíka ktorí sa namňa pozeral a všimol som si že je z kumo ako to krásne dievča čo som nedávno videl volala sa Ikaros pomyslel som si a pozrel sa znovu na toho típka
Anonymní- Anonymní
"Jsem Sho, těší mě! No... obvykle takhle lidi jen tak neděsím, ale tak... říkal jsem si, že když tu jsme sami dva, můžeme si zatrénovat! Teda, jestli ti o nevadí. Já se dost nudím..." zazubil jsem se, div jsem nevypálil díru do ozonu a čekal na jeho odpověď.
Anonymní- Anonymní
Ty chceš som nou bojovať? spítal som sa priamo a pousmial som sa
Anonymní- Anonymní
Pokrčil jsem rameny. "No... jestli ti to nevadí..? I kdyby jsi mě měl přizabít, lepší, než sedět doma a nudit se!" odfrkl jsem si a dal zase ruce za hlavu. "Řekneš mi alespoň, jak se jmenuješ..? Abych věděl, od koho jsme se nechal dobrovolně zmlátit!" pousmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Volaj ma Takasimopousmial som sa a hňed dopovedal Tvoju výzvu prijmam postavil som sa a bol som pripravený k boju a odstúpil som radšej 3 metre od svojho súpera
Anonymní- Anonymní
"Těší mě!" usmál jsem se. "Fajn, jdeme na to... doufám, že jsi nějaký over power ninja a já dostanu přes hubu.." mluvil jsem spíš sám pro sebe. Vyndal jsem několik kunaiů a jen tak zkusmo, na zkoušku jsem je na něj hodil.
Anonymní- Anonymní
ukáž sa povedal som vybral som tiež kunaye a odrazil jeho útok odrazil som sa od stromu a ked som bol ťesne nad ním Katon:housenka no jutsuohňe leteli priamo na ňeho
Anonymní- Anonymní
"Sáááákra katon?! Tos měl říct, že ze mě bude pečená kachna!" ušklíbl jsem se, poskládal pečetě a pomocí Shunshin no jutsu se dostal o kus dál. "Začíná tu být horko!" ušklíbl jsem se a začal skládat pečetě. "Tak přiložíme! Raiton: Jibashi!" vykřikl jsem.
Anonymní- Anonymní
ako sa tak na mna blížili blesky tak som pocitil bolest v oku a zrazu mi sčervenali oči vihol som sa blesku a začal v dosledku prveho vyvolania očí ohnivý dážd.čo to ksakru je pomyslel som si
dážd oko
dážd oko
Anonymní- Anonymní
"Co to sakra...?!" nestačil jsme reagovat, protože jsem se musel vyhýbyt dešti. Nebyla to sranda, nemít rychlost našeho klanu, byl bych v kelu.. nebo spíš popel! Stejně jsem se ale všemu vyhnout nedokázal, zasáhlo mě to do ruky a jedna střela do zad. Co je ten kluk zač..?
Anonymní- Anonymní
oči mi zmizli a dali sa do normálu a bol som strašne zoslabnutý ale sila sa mi pomali vracala ale pre istotu som povedal stop! nemôžem dalej pokračovať
povedal som a padol som na kolená pozerajú čo sa to somnou stalo ale vtej chvíli ako keby sami opeť vrátila sila takže by som kludne mohol pokračovať ale radšej som to necha na neskôr
povedal som a padol som na kolená pozerajú čo sa to somnou stalo ale vtej chvíli ako keby sami opeť vrátila sila takže by som kludne mohol pokračovať ale radšej som to necha na neskôr
Anonymní- Anonymní
Doběhl jsem k němu. Vyděsilo mě to. "Hej kámo, jsi v pohodě..? Víš po tom útoku jsem se měl složit já!" usmál jsem se. "Jsi v pohodě..? Co to bylo za techniku..? Sedni si, ať mi tu nezkolabuješ, při první pomoci jsme spal."
Anonymní- Anonymní
Som v pohode pousmial som sa a dopovedal som sám neviem čo to bolo ale bolo to husté!!! vykríkol som
Anonymní- Anonymní
"No husté to bylo, ale taky tě to hustě složilo!" zakřenil jsem se. "Jak můžeš používat techniku, o které nevíš, co je zač..? Co jsi vlatsně za hodnost..?" zaujatě jsem čekal, co odpoví. Nějaká nuda byla dávno v trapu!
Anonymní- Anonymní
Ja som Genín a neviem čo to bolo ja ani neviem kdo boli moji rodičia o svojej mynulosty neviem nič povedal som zo smutnym hlasom
Anonymní- Anonymní
Chvíli jsem na něj jen koukal, než jsem se mírně pousmál. "No.. s minulostí ti bohužel nepomůžu... ale na něco k jídlu tě pozvat můžu, hlad tiší smysly a ramen je přímo přehlušuje!" zazubil jsem se. "Jestli ti nevadí jít do Kumo..?"
Anonymní- Anonymní
Nemám stím problémpousmial som sa a ktomu dodal nechceš sa stať mojim Senseiom spital som sa priamo
Anonymní- Anonymní
Zůstal jsem na něj zírat. "Emmmm sensei? Já..? Jsi si jistej, že ti při tý technice nespadlo něco na hlavu?! Brácha tvrdí, že vrcholem mé inteligence bylo, když jsem si zavázal tkaničky a ty chceš, abych tě učil..? Sakra, Toshiho klepne!" Zasmál jsem se. "Nemůžu ti slíbit, že budeš za dva dny oplívat ultra silným ninjou... ale budu se snažit!" zazubil jsem se. "Já mám fakt studenta!" mumlal jsem si pro sebe nevěřícně a vydal se pomalu k vesnici.
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 26 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26
Similar topics
» Tréninkové oblasti
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 23 z 26
Povolení tohoto fóra: