Tréninkové oblasti
+7
Shijin Hyuuga
Aki Kana
Katashi Aokawa
Nara Kagayami
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
11 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 21 z 26
Strana 21 z 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Tréninkové oblasti
First topic message reminder :
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Alianční cvičiště pro Konohu, Kumo, Tsuki a Soru. Přesun z těchto vesnic zabírá 15 minut (10 minut na dopravním prostředku). Z ostatních oblastí trvá přesun klasických 25 minut. Jedná se o společné území, proto obranu této oblasti zajišťují všechny vesnice v Alianci.
...
Oplocená oblast, obklopená lesem. Poblíž najdete jezírko, kamenný terén a sklad se vším potřebným pro trénink. K dispozici jsou stroje, které vystřelují gumové makety zbraní i překážková dráha.
Anonymní- Anonymní
Re: Tréninkové oblasti
Dorazil som do trénovacich priestorou a mal som chuť si zatrénovať .
Rongu ale tentoraz nie nevedel som prečo no tak on šiel opodiaľ a sledoval ma .
Moje ruky začali horieť.
Bolo tam v zadu pár ohoraných figurím čo som mal v pláne už doničiť vrhol som sa po nich a celou silou skombinovanou z ohňom som dával poriadne rany .
Po týchto ranách som ešte skončil doprostred a vyskočil som ako som dopadol udrel som rukami do zeme nastal obrovský výbuch.
Po tejto paseke čo tu ostala som pozeral k obrovskému stormu bol naozaj hrubý pritom mi ale myseľ zablúdila niekam preč .
Čo teraz asi tak Shijin robí ?
Ako aj predtým vždy mi utečie ešte sa zasa stane niečo zlé ... bude lepšie keď ju potom pôjdem pozrieť a keby tak si ešte pôjdem aj po misiu .
Okolo mňa sa až do hora ako sĺt zformoval oheň.
Vyrútil som sa na ten strom bol to zlomok sekundy ani to nie a bol som pri ňom .
Celú tú hybnú silu z posíleným som doňho vrazil
Nech bol aký chcel nevydržal to a v tom mieste sa zlomil a začal horieť .
Nebol som skoro vôbec unavený .
Kameň ako vždy moju chakru dostatočne posiloval.
A preto som sa teraz rozhodol "posilovať" aj keď tu len zo svojou váhou tak to nevadilo.
Mal som v pláne si dáť aj pár koleček.
Rongu ale tentoraz nie nevedel som prečo no tak on šiel opodiaľ a sledoval ma .
Moje ruky začali horieť.
Bolo tam v zadu pár ohoraných figurím čo som mal v pláne už doničiť vrhol som sa po nich a celou silou skombinovanou z ohňom som dával poriadne rany .
Po týchto ranách som ešte skončil doprostred a vyskočil som ako som dopadol udrel som rukami do zeme nastal obrovský výbuch.
Po tejto paseke čo tu ostala som pozeral k obrovskému stormu bol naozaj hrubý pritom mi ale myseľ zablúdila niekam preč .
Čo teraz asi tak Shijin robí ?
Ako aj predtým vždy mi utečie ešte sa zasa stane niečo zlé ... bude lepšie keď ju potom pôjdem pozrieť a keby tak si ešte pôjdem aj po misiu .
Okolo mňa sa až do hora ako sĺt zformoval oheň.
Vyrútil som sa na ten strom bol to zlomok sekundy ani to nie a bol som pri ňom .
Celú tú hybnú silu z posíleným som doňho vrazil
Nech bol aký chcel nevydržal to a v tom mieste sa zlomil a začal horieť .
Nebol som skoro vôbec unavený .
Kameň ako vždy moju chakru dostatočne posiloval.
A preto som sa teraz rozhodol "posilovať" aj keď tu len zo svojou váhou tak to nevadilo.
Mal som v pláne si dáť aj pár koleček.
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Pomalu jsem došel na cvičiště. Už jsem tu nebyl hodně dlouho. A taky jsem hodně dlouho neviděl Tsukikage. Přemýšlel jsem, co asi může dělat.
Anonymní- Anonymní
Ako vždy som ležal pod stromom a spal.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Ja som skončil z tréningom a začal som hľadať niekoho kto by si zatrénoval somnou .
Shinobi
Všiml jsem si kluka, se kterým jsem kdysi bojoval. Měl jsem od něj slušnou zásobu čakrových lístků s ohnivými technikami. Chvíli jsem přemýšlel, že bych se s ním dal do řeči, ale nakonec jsem vyrazil do Tsuki. Přece jen, ta Tsukikage mi dělala starost.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
(presun)
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Klan: Uchiha
Tadao
Dorazil jsem až sem protože zde jsem cítil Mikomi.Pomalým krokem jsem k ní došel." Hyuuga Mikomi??Ryuu vás svolává kvůli plánu mise...sraz je na monumentech.. ." řekl jsem vážně.
Dorazil jsem až sem protože zde jsem cítil Mikomi.Pomalým krokem jsem k ní došel." Hyuuga Mikomi??Ryuu vás svolává kvůli plánu mise...sraz je na monumentech.. ." řekl jsem vážně.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Klan: /
Nakoniec po menšom odpočinku som pokračoval v tréningu .
Myslel som si že mám dosť no pravda bola opakom .
Myslel som si že mám dosť no pravda bola opakom .
Shinobi
(presun)
Shinobi
Pomaly som došla až k tréningovým oblastiam.. vlastne som si tu vyhliadala nejakú obeť.. alebo ako to povedať (xD).. nevedela som tak úplne ako mám túto techniku trénovať sama a, popravde som netušila kde sa sensei nachádza. Tiež som nevedela či by bolo zrovna príjemné mať v hlave napríklad Yuji alebo Yumi. Takto som len spolia palce s ukazovákom a tým som spravila niečo ako "okienko".. alebo ako to nazvať. Rozkročila som sa a zamierila som s ním na jedného spiaceho týpka (NPC XD). Výmena myslí ! šepla som a následne som len pocítila ako začínam opúšťať moje telo.. to však neostalo "nechránené" páč sa ho ujala Yuchi ktorá.. bola asi najnormálnejšia. Ja som však.. narazila do stromu ?!?! ako môže vedomie naraziť do stromu?.. a kde je teloo ?? rozmýšľala som na plné obrátky.. bola som úpne na dne "!! proste som sa nevedela vrátiť k môjmu telu a dosť ma to vystrašilo.
Anonymní- Anonymní
Hyuuga Fū
Dosť pomalým krokom som sem prišla...Ani som sa neporozhliadala, vlastne ma teraz nezaujímalo, či tu niekto je...Podišla som k jednému stromu. Zatvorila som oči a chvíľku som si premietala slová otca, ktoré mi ustavične pripomínal...Považoval ich za veľmi dôležité pre Hyuuga člena...Ešte predtým než som prišla, som si chcela zatrénovať, odrazu ma však chuť na trénovanie prešla, a tak som si len sadla pod strom...
Dosť pomalým krokom som sem prišla...Ani som sa neporozhliadala, vlastne ma teraz nezaujímalo, či tu niekto je...Podišla som k jednému stromu. Zatvorila som oči a chvíľku som si premietala slová otca, ktoré mi ustavične pripomínal...Považoval ich za veľmi dôležité pre Hyuuga člena...Ešte predtým než som prišla, som si chcela zatrénovať, odrazu ma však chuť na trénovanie prešla, a tak som si len sadla pod strom...
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
Vstala som...Nechcelo sa mi len tak sedieť pod stromom, rozbehla som sa teda do Konohy..
Aitenn Megami- Tokubetsu Jounin (Gobi no Jinchuriki)
- Počet príspevkov : 408
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Itako
po mesiaci treningu Taijutsu a 2 jutsu Katon som sa zlepšil a vratil som sa do vesnice (presun)
(Ospravedlňujem sa že som tu tak dlho nebol )
(Ospravedlňujem sa že som tu tak dlho nebol )
Anonymní- Anonymní
Tááákže...Kota schválně protáhl a přiběhl na cvičiště.
První. Katon: Goukakyuu...předveď se. Vyskočil n strom, kde si lehl a pozoroval ho.
První. Katon: Goukakyuu...předveď se. Vyskočil n strom, kde si lehl a pozoroval ho.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Takasimo urobil pečate a hovoríKaton:Goukakyuu no jutsu
(dúfam že sa namňa nehňeváš)
(dúfam že sa namňa nehňeváš)
Naposledy upravil Takasimo Hatchimiri dne Sat 10 Dec - 17:33, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Dobřeee....teď Katon: Housenka. Pozorně ho sledoval a přitom si stále olizoval packu.
Shinobi
Dobře. Teď si vyber strom a vyšplhej na něj jenom za pomoci nohou. Chtěl vidět, jak se zlepšit.
Shinobi
Hay no tak Takasimo už si to robil pomyslel si.Koncentroval čakru do nôh vybral si strom. rozbehol sa obroti nemu.začal šplhať šplhal šplhal až ku koruňe.A kričí Tak čo zvladalol som to ? pusmial sa
Anonymní- Anonymní
Hmm...šlo to. Dobře.
Kota se postavil a seskočil na zem.
V tlamě držel malý přívěsek.
Sber mi ho. Přikázal Takasimovi a zakýval hlavou, až se přívěsek zatřást a chvíli se houpal ve vzduchu.
Kota se postavil a seskočil na zem.
V tlamě držel malý přívěsek.
Sber mi ho. Přikázal Takasimovi a zakýval hlavou, až se přívěsek zatřást a chvíli se houpal ve vzduchu.
Shinobi
Prostě mi ho seber.
Kota protočil očima a znovu zamával přívěskem.
Kota protočil očima a znovu zamával přívěskem.
Shinobi
Hay Bushni no jutsu povedal som urobil som tri klony a tie sa rozbeholi oproťi kotovi ja som vyskočil a pred tím než tam došli klony som použil tecniku Katon:Housenka no jutsu
Anonymní- Anonymní
Kota uskočil před všemi ohnivými koulemi. U klonů stačilo, aby se jich dotkl ocasem a oni zmizeli. Koneckonců...nebylo to kage bunshin.
Shinobi
Strana 21 z 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Similar topics
» Tréninkové oblasti
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové oblasti Suna-Kiri-Iwa
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora
Strana 21 z 26
Povolení tohoto fóra: