Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5 posters

Strana 4 z 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Next

Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 12:55

First topic message reminder :

Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 16 Sep - 15:01

Přišel jsem do kanceláře a koukl na dopis... pak jsem se otočil a řekl: "Tak teda někoho pošlu i do Kumy..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 17 Sep - 12:19

"Môžete tam poslať mňa. V dedine sa mi zostávať nechce, keď budete preč." Posadil som sa do kresla, ale hneď sa zasa postavil, pretože mi to Tsuchikage nedovolil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 18 Sep - 17:40

"Dobrá,půjdeš do Kumo,ale půjdou s tebou ještě dva chunini a jeden jounin..."řekl jsem a pak jsem řekl: "No a já půjdu za feudálem..."
/za ty tři hraj i ty a piš o nich v tvých příspěvcích,děkuju.../

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Sep - 16:24

Pomalším, neistejším krokom som sa blížil ku kanclu Tsuchikageho, bol to celkom zvláštny pocit, keby som mal povedať že som nervózny tak by som však klamal. Bol som úplne v pohode ! ako v podstate vždy. Ruky som mal vo vreckách mikiny, na chrbte som mal ruksak ktorý bol skôr tak "cez plece", ako nohavice som mal kratšie jednoduché čierne nohavice ktoré boli, tak akurát, nebránili mi v pohybe a cítil som sa v nich pohodlne takže mi to úplne stačilo. Nakoniec som prišiel až k "tým" dverám. Naklonil som sa k nim trocha bližšie a vytiahol som jednu ruku z vrecka, s ktorou som na ne zaklopal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Sep - 17:22

"Dále..." řekl jsem můj zrak se stočil k dveřím... a mé smysli mi řekli,že se nemusím bát,že je to někdo z kamené...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Sep - 17:37

Pomaly som pootvoril dvere, nakukol som do vnútra a po tom čo som usúdil že moc neruším tak som aj vošiel. Dobrý deň Tsuchikage-sama, moje meno je Oga a, prišiel som sa prihlásiť k týmu, pred nedávnom som vyšiel z akadémie.. Povedal som takým, asi úplne normálnym tónom hlasu. Nebolo v ňom žiadne opovrhovanie, ale zase ani žiadne zbožňovanie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Sep - 17:53

"No právě se jde na dvě důležité mise... pomoct Kumě a za feudálem... " odpověděl jsem bez pozdravu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Sep - 17:58

Aha.. a čo to má spoločného s tým týmom ? spýtal som sa trocha neisto po čom som sa mierne zamrvil. Nevedel som či to nedochádza iba mne, alebo sa pomýlil.. alebo som naozaj až taký pako ako o mne ostatný z akadémie toľko rozprávali.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Sep - 18:56

"Ty nevíš že já zde nedělám tými... nejsem žádnej připitomělej konožan... " řekl jsem... "Naši geninové nepotřebují být v týmu na to aby splnili misi a navíc... naši lidé jsou sice uzavření,ale jen k cizím...copak si v Akademii spal???"

/Já najedu podle toho,jak to je v anime,protože tam je ukázán jen systém Konohy a já věřím že jinde to je jinak,,, navíc kamená na mě podle anime působí chladně a taky tak se ji snažím vychovat.../

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Sep - 19:52

Trocha zdesene som sa na neho pozrel. HAI! Povedal som nahlas pri čom som sa vystrel do pozoru, moja odpoveď bola taká, multifunkčná, zároveň to bola odpoveď na otázku či som na akadémii spal a zároveň to bolo niečo ako odsúhlasenie toho že rozumiem. Taak, ak by ste mi to povolili zobral by som tú s feduálom.. ak môžem byť taký.. ehm.. trúfalý.. dodal som trocha uvoľnenejším tónom hlasu.

/Haai já to chápu aaa je to sugooi ! =)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 19 Sep - 20:40

"Dobrá,tak to půjdeš i se mnou a světšinou..." řekl jsem "Tak teda... sejdeme se u brány... zítra (zítra večer) zatím si zajděte pro vybavení a skočce si zatrénovat a vyspat se...." pak jsem vzal nějaké papíry a začal jsem na ně něco psát a podepisovat a podobně...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 8:26

Prikývol som, po tom som sa len otočil a vyšiel som z kanclu. Nakoniec som sa predsa len riadil jeho radou a išiel som si zobrať vybavenie.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 15:45

Tak jsem vše dopsal a řekl: "Tak Rozchod na mise... ty co jdou se mnou nechť si dojdou pro vybavení..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 17:51

Tak nic no... kdo neni on-line jeho smůla... já vyrážím... (Odchod brána...)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 24 Sep - 10:11

Vešel jsem do kanceláře.... a šel si sednout k za stůl.... a než jsem se nadál,tak už jsem měl na stole mnoho papírů ... tak jsem začal podepisovat...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 24 Sep - 14:40

zvedl jsem se a šel jsem na cvičiště...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Sun 2 Oct - 18:21

Zastal som pred kanceláriou a zaklopal na dvere. Na hlave som mal ako vždy kapucňu, cez ktorú mi bolo veľmi ťažko vidieť do tváre. Ale môj úsmev sa rozoznať dal. Usmieval som sa skoro stále, iba pri boji som mal vážnu tvár.
Midotsuchi
Midotsuchi

Počet príspevkov : 302

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 20:03

Já jsem přišel za Aotsuchiho a řekl jsem: "Klepáš marně."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Sun 2 Oct - 20:17

"Ospravedlňujem sa, Tsuchikage-sama." Otočil som sa na prichádzajúceho a mierne sa uklonil. "Stalo sa niečo konkrétne, kvôli čomu ste sa boli prejsť po dedine?"
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 2 Oct - 21:07

"Vůbec ne... jen se snažím přijít na to jak ovládnout tu blbou čakru co mám v sobě... " řekl jsem... a odemkl jsem dveře do kanceláře a vešel jsem..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Mon 3 Oct - 12:38

Vstúpil som za Smortnom do kanceláriu. "Možno by vám v tom mohla pomôcť Kumo, Tsuchikage-sama. Vraj majú nového Raikage. Mohli by ste sa s ním skúsiť porozprávať."
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 14:08

"No nejspíš by bylo nejlepší,kdybych zjistil kdo je další jinchuuriky... " řekl jsem a pak jsem dodal: "Asi tě pošlu,aby jsi zjistil co nejvíc informací o tom,kdo všechno jsou jinchuuriky...a jinak do Kumy se také někdy vydám..."

(Omlouvám se za svojí neaktivitu,ale přez neděli a pondělí mocaktivní nebudu,protože je mám kupodivu nejvíce zaneřáďěné :-D)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Mon 3 Oct - 15:09

"Ako to myslíte, Tsuchikage-sama? Mám sa spýtať ostatných Kage alebo je to špionážna misia?" Otočil som hlavou do strany, akože nechápem.
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 3 Oct - 21:06

"Našich spojenců bych chtěl aby jsi se zetpal (Suna,Kumo,Kiri)... ale u těch ostatních jak uznáš za vhodné..." řekl jsem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Tue 4 Oct - 14:07

Prikývol som. "Je to všetko, Tsuchikage-sama? Rád by som už išiel." Tázavo som hľadel na Smortna.
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 4 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19  Next