5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 3 z 19
Strana 3 z 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Re:
First topic message reminder :
Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.
Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No přesně... má být vůdce Akatsuki,proti kterým jsme vedli válku... naneštěstí to však nebyli Akatsuki,co vesnici zničili,ale Otokagure... Nebo spíše otokage... aspoň tak to vyplívá ze všech těch věcí,co jsme zde vyřešili...A já bych chtěl využít Akatsuki k nalezení pár lidí... podle předpokladů mají výborné senzibili a já nechci jen tak posílat naše senzibili někam...Už se musím nějak zbavit těch lidí co v mynulosti zhřešili a nebyli potrestání... A je jich prostě moc... i když máme dostatek hledačů... Napadlo,mě,že bychom najali ještě Kumo,ale Akatsuki mají víc informací o Otokage...a ty po nich chci taky..." řekl jsem aby pochopili,proč je chci najít...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale na nájdenie ich skrýše budeme potrebovať senzibila. Nemáme ani tušenie, kde by sa mali nachádzať. Mám pravdu?" Prehovoril som a prešiel bližšie pred Tsuchikageho stôl.
Anonymní- Anonymní
Re:
''Hlavně mne zajímá jestli nás Reina nezabije jen co nás uvidí,nerad bych byl mrtvý dřív než stačíme říct co po ní chceme''řekl jsem rozrušeně.
''Sakra,geniny posílat na misi najítí vůdce akatsuki,no asi je velká krize''pomyslel jsem.
''Sakra,geniny posílat na misi najítí vůdce akatsuki,no asi je velká krize''pomyslel jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No chci si vás prověřit... a proč ne...navíc nebudete jediný tým který jí hledá... no v podstatě tohle je mise všech... ale je podružná... Tohle budete plnit při každé misi... budete se snažit najít informace či Reinu samotnou... ale jinak... půjdete za feudálním pánem země...chci abyste mu donesli dopis že za ním přijedu ale také chci abyste se koukli jaké má zabezpečení protože sám nechci být napaden.... " řekl jsem...
Vše je napsané v dopise...(že chci před návštěvou prohlídku bezpečnosti a že vůbec ho navštívím...)
Vše je napsané v dopise...(že chci před návštěvou prohlídku bezpečnosti a že vůbec ho navštívím...)
Anonymní- Anonymní
Re:
''Nebudu tedy ztrácet čas''řekl jsem a pokynul jsem na ty zbyle dva(Alizeer je poslední dobou nějak mimo a Rokku kdyžtak napíše až budeme v Iwatsuchi)
Odešli jsme za feudálním pánem,do Iwatsuchi no satto.
(přesun)
Odešli jsme za feudálním pánem,do Iwatsuchi no satto.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Zastal som pred Tsuchikageho pracovňou a zaklopal na dvere. Za mnou stál ninja, ktorý ma doprevádzal od hlavnej brány. Aj naďalej som sa tváril, že som dedinčan z Ame.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dále..." řekl jsem ale tón mého hlasu byl naplněn takovou temnoutou že až z toho běžel mráz po zádech...
Anonymní- Anonymní
Re:
Vstúpil som do miestnosti a snažil sa Tsuchikagemu vyhnúť pohľadom. "Dobrý deň, Tsuchikage-sama. Prepáčte, že vás ruším." Zložil som zo seba plášť Ame.
Anonymní- Anonymní
Re:
Došli jsme všichni ke kanclu Smortna-sama a dveře byly otevřené.
Vešli jsme tedy dovnitř a viděli jsme jak tam stojí před Smortnovým stolem někdo,podle pláště asi někdo z kumogakure.
Řekl jsem pouze:''Lorde Tsuchikage,feudální pán vám posílá hlášení o opatřeních''a čekal jsem na jeho reakci.
Vešli jsme tedy dovnitř a viděli jsme jak tam stojí před Smortnovým stolem někdo,podle pláště asi někdo z kumogakure.
Řekl jsem pouze:''Lorde Tsuchikage,feudální pán vám posílá hlášení o opatřeních''a čekal jsem na jeho reakci.
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmial som sa a nasadil si čelenku Kumo. "Ospravedlňujem sa, že som svoju identitu neprezradil hneď. V dnešnej dobe nemôžem dôverovať nikomu. Prichádzam sa iba porozprávať ako to funguje v Iwe."
(Ehm, ospravedlňujem sa, že som za Rokkuho nepísal. Úplne som zabudol. xD)
(Ehm, ospravedlňujem sa, že som za Rokkuho nepísal. Úplne som zabudol. xD)
Anonymní- Anonymní
Re:
Podíval jsem se nejdříve na Hitomiho a řekl jsem : "Jděte zatím cvičit,já za vámi pak zajdu a vyslechnu si všechno od vás a přečtu si i sdělení..." pokynul jsem jim k odchodu a pak jsem koukl na Riichi a řekl jsem: "Iwě to poslední dobou klape jako hodinky a o t důvěřivosti.... myslím,že se nedá nikdy nikomu důvěřovat..." pak jsem ale zase změnil téma zpět a zeptal se: "A jak to funguje v oblačné?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Všetci sa tvária, že je všetko v poriadku, ale ja už to tam nemôžem vydržať. Predchádzajúci Raikage je po smrti oslavovaní ako hrdina. Pričom skoro zapríčinil zánik dediny. Prechádzam sa po svete a hľadám dedinu, ktorá zdieľa rovnaký názor. V Konohe a Sune zvolili za Kage vrahov. Uchiha Itachi, Sabaku no Gaara a Nagato. Oni všetci zachránili životy ľudí, ktorých sami ohrozili. To nie je hrdinstvo." Tváril som sa dosť nahnevane.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ach tak no v tom ti nepomůžu neb my tu oslavujem naše bojovníky... možná proto,že naše kamená vůle vždy byla založena na bojovném duchu... i když oslavujeme tu i Oonokiho a podobné kteří dokonce používali k válce Akatsuki a tak a přesto oslavujem je za to,co pro nás všechno udělali..." pak jsem ale přešl k oknu a řekl jsem : "A popravdě... hrdinové z jiných vesnic stojí za zmínku ale v naší hitorii byli lepší hrdinové... navíc i dítě co zachrání kočku a je z naší vesnice,je pro mě vždy větším hrdinou než člověk co zachrání stovky životů v jiné zemi... a ninja ze spojenecké armády co zachránil několik životů,je pro mě větší hrdina než slavný Uzumaki Naruto..."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dúfal som, že aspoň Iwa bude v tomto smere prísnejšia." Sarkasticky som sa usmial. "Aspoň vám poviem informácie, ktoré som pri výlete do Ame zistil. Konoha viedla misiu na odstránenie Hanzou, ale nepodarilo sa im to. Mali dosť problémov s jedným Jouninom, ktorého nakoniec zabili, ale za krátku dobu ich premohol sám Hanzou. Následne ich pustil v nádeji, že Konoha a Ame uzatvoria spojenectvo."
Zasa som sa usmial. "Ovládam pár trikov, vďaka ktorým môžem do dediny vstúpiť nepozorovane. Takže môžem chodiť na pravidelné výlety."
Zasa som sa usmial. "Ovládam pár trikov, vďaka ktorým môžem do dediny vstúpiť nepozorovane. Takže môžem chodiť na pravidelné výlety."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Toho už si mí stráže všimli,že máte své vlastní triky... " řekl jsem a usmál jsem se: "...já osobně si vážím takových lidí...co dokáží si dělat blázna z lidí...Taky dělám z lidí někdy blázny... ale vždy za vyšším ůčelem..." můj úsměv se změnil na šibalský...
Anonymní- Anonymní
Re:
Postavil som sa. "Váš úsmev mi naháňa hrôzu. Ak už nič nepotrebujete pôjdem špehovať ďalšie dediny."
Anonymní- Anonymní
Re:
''Uzumaki Naruto.....mm......O tom jsem slyšel už i v Konoze'' zauvažoval jsem trochu hlasitěji.''Každopádně na vás tedy budem čekat na cvičišti''řekl jsem opět plným hlasem a kývnul jsem na Rokkua.Ovšem Carmack se nám někde po cestě asi ztratil.
Podíval jsem se na Tsuchikageho a vypadalo to že si toho také všiml.''Zkusíme ho po cestě najít''šeptl jsem k Rokkuovi který jako vždy že dokonale nic netuší.
Ještě mezi dveřmi jsem tomu ninjovi z kumo,který právě mluvil o Tsuchikageho děsivém úsměvu řekl:''Myslím že pokud si s panem Tsuchikagem ještě párkrát promluvíte,bude vás na našem Tsuchikage děsit o mnoho víc věcí''čímž jsem myslel hlavně jeho hrozné oči.
Odešli jsme na cvičiště.
(přesun)
Podíval jsem se na Tsuchikageho a vypadalo to že si toho také všiml.''Zkusíme ho po cestě najít''šeptl jsem k Rokkuovi který jako vždy že dokonale nic netuší.
Ještě mezi dveřmi jsem tomu ninjovi z kumo,který právě mluvil o Tsuchikageho děsivém úsměvu řekl:''Myslím že pokud si s panem Tsuchikagem ještě párkrát promluvíte,bude vás na našem Tsuchikage děsit o mnoho víc věcí''čímž jsem myslel hlavně jeho hrozné oči.
Odešli jsme na cvičiště.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"No kdyžtak rád bych dal někdy sněm s Raikage... tak kdyžtak vyřiď ať se ozve a že doufám že je plná zdraví a přejuji ji krásné dny..."Pak jsem se obrátil na chunina a řekl jsem: "Doprovoď tady shinobiho z kumo k bráně a pak ještě až k červenému vršku." (hodinka cesty od brány)
a pak jsem se ještě kouknul na Riichiho a řekl jsem: "Jak jsme říkali,neměli bychom zas tolik důvěřovat,ale myslím,že to pochopíš... a zatím se loučím."
a pak jsem se ještě kouknul na Riichiho a řekl jsem: "Jak jsme říkali,neměli bychom zas tolik důvěřovat,ale myslím,že to pochopíš... a zatím se loučím."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ak sa do Kumo vrátim určite jej to odkážem." Pokúsil som sa o úsmev a v sprievode shinobiho som odišiel z dediny.
(Odchod.)
(Odchod.)
Anonymní- Anonymní
Re:
Tak ještě tady dodělám nějakou tu práci a půjdu na ccvičiště
(Promintě ale musím se učit...neb mám 1) předsevzetí a za 2)čekají mě testy... a zítra jsem na bitvě takže až večer zítra...)
(Promintě ale musím se učit...neb mám 1) předsevzetí a za 2)čekají mě testy... a zítra jsem na bitvě takže až večer zítra...)
Anonymní- Anonymní
Re:
Jeden s vtákov doletel až do kancelárie Tsuchikage no bol to jeden s obyčajných vtákov kedže som nevedel ako je to medzi Tsuchi a Kumo tak som nechcel byť celkom stručný ako pri Konohe.
Vták pristal parapete okna a na nohe mal priviazaný malí svitok kde stálo.
Vták pristal parapete okna a na nohe mal priviazaný malí svitok kde stálo.
- Spoiler:
- Tsuchikage-sama touto cestou vas zdravím ale podme priamo k veci.
"Kumokagure bola napadnutá a skoro cela zničená rád by som vás ako jeden zo shinobi a za celu našu zem požiadal či by ste nam nemohla poskitnuť pomoc ohladne opravi našej zeme za vašu pomoc vám vopred dakujem a určite by boli vaše službi oplatené.Raikage-sama vam nemohla zdeliž tuto správu kedže je ohladom toho čo sa stalo zarmutená prosím o skoru odpoved poprípade hned pomoc.
Dakujem s pozdravom Michio Isas"
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 3 z 19
Povolení tohoto fóra: