5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 2 z 19
Strana 2 z 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re:
First topic message reminder :
Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.
Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Takže jste tu všichni tři... to se mi líbí..." sedl jsem si znovu... obrátil jsem ten svitek přečetljsi první řádky a pak jsem se kouknul na ně a řekl jsem: "Potřebuju,co nejvíc záznamů o Yonbim... prý se pohybuje docela nedaleko..." (To že jsem jinchuuriky je tajný i pro vesnici)
"Takže půjdete společně do všech vělkých vesnic... zastavte se i v Tsuchikagure... a zjistěte,jestli nám pomůžou,nebo ještě s náma nechtějí mít nic společného...Do Suny jděte jako do poslední... myslím,že tam si chvíli zatrénujete... (I když jsem to řekl všem,tak jsem hodil okem po Carmackovi...) a pak se vraťte..." řekl jsem a podal jsem jim svitky:
(6x tento svitek:
/PS: Kdo si zde : https://nsgoon.forumczech.com/f44-tymy-a-mise nezaloží svůj topic,bude mu odepřena možnost stát se chuninem.../
"Takže půjdete společně do všech vělkých vesnic... zastavte se i v Tsuchikagure... a zjistěte,jestli nám pomůžou,nebo ještě s náma nechtějí mít nic společného...Do Suny jděte jako do poslední... myslím,že tam si chvíli zatrénujete... (I když jsem to řekl všem,tak jsem hodil okem po Carmackovi...) a pak se vraťte..." řekl jsem a podal jsem jim svitky:
(6x tento svitek:
- Spoiler:
- Vesnice Iwagakure no satto žádá z bezpečnostních důvodů o všechny knižní materiály tíkající se bijju Yonbiho... prosím zapůjčte nám je...
Kyūdaime Tsuchikage - Shiki Tooya Smortn
/PS: Kdo si zde : https://nsgoon.forumczech.com/f44-tymy-a-mise nezaloží svůj topic,bude mu odepřena možnost stát se chuninem.../
Anonymní- Anonymní
Re:
Hmm, asi nerád spolupracuje. Ani nepočkal na nás.
Podal som Tsuchikagemu potvrdenie o splnení mojej misii a čakal na Hitomiho.
Podal som Tsuchikagemu potvrdenie o splnení mojej misii a čakal na Hitomiho.
Anonymní- Anonymní
Re:
Očakával som, že mi dá Tsuchikage peniaze, ale všetci sa ponáhľali, tak som išiel aj ja.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Re:
Vzal jsem si svitky ale zachvátila mě žízen... podivná žízeň kterou jsem nemohl uhasit žádnou vodou... a i když mi praskal pupek,tak jsem jí měl... tak jsem šel do nemocnice...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tsuchikage-sama... někdo se pokusil zaútočit na dědinu,ale když zjistil,že je moc slabý,nechal toho a radši utekl..."
"A to je vše? Měl nějaké poznávací znamení,nebo něco?"
"Ne neměl..."
"Dobrá... tak tedy nějaká vesnice si asi zkoušela obranu... nevadí...změníme hlídky.."
/ Růžová= sekretářka/
po rozhovoru jsem začal přepisovat hlídky a po chvíli jsem to poslal na schválení od mích rádců(kteří to mohli buď zamítnou(což by vedlo k tomu,že by mi to poslali a já bych to musel přepsat nebo říct že prostě to tak bude )nebo to schválí)
"A to je vše? Měl nějaké poznávací znamení,nebo něco?"
"Ne neměl..."
"Dobrá... tak tedy nějaká vesnice si asi zkoušela obranu... nevadí...změníme hlídky.."
/ Růžová= sekretářka/
po rozhovoru jsem začal přepisovat hlídky a po chvíli jsem to poslal na schválení od mích rádců(kteří to mohli buď zamítnou(což by vedlo k tomu,že by mi to poslali a já bych to musel přepsat nebo říct že prostě to tak bude )nebo to schválí)
Anonymní- Anonymní
Re:
Přišel jsem do kanceláře Tsuchikage:''Přál jste si mně vidět?''řekl jsem s mírnou poklonou a zadíval jsem se z okna naproti Tsuchikageho stolu,(jak to tam máš teda? xD)vesnice vypadala už docela spravená.''Během těch posledních let se tu mnoho změnilo''řekl jsem tak do vzduchu a znova jsem se podíval na Tsuchikageho.
Anonymní- Anonymní
Re:
"To jo... změnilo se dost a jak tak koukám... už bych měl začít přemýšlet nad chuninskými zkouškami..." řekl jsem a pak jsem řekl: "Mohl bys prosím tě zatím svolat všechny... začíná se proslíchat pár zajímavostí o člověku,co tu jednou byl a vraždil... a já bych ho s chutí našel a nechal popravit..."
Anonymní- Anonymní
Re:
''Carmacka a Rokkua jsem dneska ještě neviděl,snad příjdou''řekl jsem protože hledat se mi je teď opravdu nechtělo.
''Potřebuju se na něco zeptat''řekl jsem ''dostaneme nějakého senseie?''řekl jsem tiše a znova jsem se zadíval z okna.
''Né že by to teď bylo nějak moc důležité přece jen 2 roky se nikdo neukázal a brzo budou chuuninské zkoušky,ale přece jen...........''povzdychl jsem si.
''Potřebuju se na něco zeptat''řekl jsem ''dostaneme nějakého senseie?''řekl jsem tiše a znova jsem se zadíval z okna.
''Né že by to teď bylo nějak moc důležité přece jen 2 roky se nikdo neukázal a brzo budou chuuninské zkoušky,ale přece jen...........''povzdychl jsem si.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No tak já rád bych s vámy chodil a tak... ale povinosti mě jaksi uvázali ve vesnici... a v tuhle chvíli máme dost málo ninjů co by byli ochotní do toho jít... a ti co jsou ochotní již svoje tými mají..."
Anonymní- Anonymní
Re:
Sokolo přiletěl k oknu a zaťukal na něj. V kožené brašničce měl svitek.
- Spoiler:
- Raikage, Tsuchikage, Mizukage, Kazekage a Tsukikage,
Sedmý Hokage, Assasin Senju musel odejít na dlouhou misi na Západní Kontinent a přenechal mi úřad. Jsem Hokagem teprve jeden den, ale objevil jsem několik nesrovnalostí, proto bych se chtěl s vámi dompluvit a popřípadě obnovit, přepsat, mírové smlouvy nebo pakty o neútočení. Také píšu proto, abych vám oznámil tuto skutečnost. Děkuji za odpověď.
Uchiha Itachi, Kyuudaime Hokage
Anonymní- Anonymní
Re:
"Začíná to vypadat,že Kage co nám zažili válku nějak odcházejí na nebezpečné mise a nechávají své rádce stát se kagemi...zajímavé..."
pak jsem vzal svitek a začal jsem do něj psát...
pak jsem vzal svitek a začal jsem do něj psát...
Anonymní- Anonymní
Re:
''Yay vypadá to že Tsuchikage má opět moc práce''pomyslel jsem si přesto sem jej ale vyrušil.''Můžu vědět proč jsme sem měli přijít?''otázal jsem se Tsuchikageho.
Podíval se na mně krvavě rudýma očima:''Hm buďto je naštvaný nebo mu prostě opět ujely jeho Tooya oči(xD)''radši jsem už nic neříkal a radši jsem se posadil a čekal jsem než dojdou Carmack s Rokkuem.
Podíval se na mně krvavě rudýma očima:''Hm buďto je naštvaný nebo mu prostě opět ujely jeho Tooya oči(xD)''radši jsem už nic neříkal a radši jsem se posadil a čekal jsem než dojdou Carmack s Rokkuem.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No chci vás poslat na misi,na které byste se připravili na chuninské zkoužky... "
(od zítra do středy tu budu jen po večerech...)
(od zítra do středy tu budu jen po večerech...)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Čo bude našou úlohou? Teda ak sem Carmack príde." Hmm, dúfam, že to zasa nedopadne ako pri získavaní informácií o Yonbim.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozdravil jsem se s Rokkuem a houkl jsem směrem k němu:''Pozor vypadá to že má zase špatnou náladu,jako když jsme zapomněli vypůjčit svitek o Yonbim z jedné vesnice a museli jsme tam jít znova,a navíc ty oči které na nás udělal tehdy už nechci znova vidět''řekl jsem trochu nervózně.''Myslím že nakonec zůstanu pouze ochráncem neboť povinnosti kage by mne asi zabily kdybych se jím měl někdy stát'řekl jsem a zazubil jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Vůbec o to m ani nemluv... " vyštěkl jsem na něj... a pak jsem dodal... "někdy bych všechny..." řekl jsem ale pak jsem se uklidnil a pomyslel: "V klidu... musíš být v klidu... jinak se tě zmocní Yonbi..."
Pak jsem ale otočil jsem se na Rokkua a řekl: "Půjdete do jedný a zabijete tam pár lidí (NPC)... jsou moc otravný "
Pak jsem ale otočil jsem se na Rokkua a řekl: "Půjdete do jedný a zabijete tam pár lidí (NPC)... jsou moc otravný "
Anonymní- Anonymní
Re:
Na okno usedla ledová holubice, která nesla vzkaz. Jen co si vzkaz Kage převezme, holubice se roztříští. Prozatím zůstala sedět a sem tam zaťukala na okno či na parapet.
- Upozornění:
- Zdravím, milí Kage,
chtěla bych upozornit na velice nemilou věc..Včera jsem byla unesena a tím mohla vidět ,,znovuzrození" leadra Akatsuki, Reiny Kany. Vypadá to, že je silnější, než dříve. Podle toho, co jsem slyšela i viděla, se má spojit s jistým Kagamim Uchihou a po jeho boku nám všem vládnout. Stane-li se tak, je Shinobi svět v obrovském ohrožení.
Bohužel to není vše. Vypadá to, že se po vesnicích potuluje Tsukiko Tooya s nějakým jinchuurikim, který ovládá Kekkei genkai s kostmi. Tsukiko jedné mé kunoichi dala prokletou pečeť. Nevím proč to dělá, ale Shinobi by se měli mít na pozoru.
S pozdravem Shichidaime Mizukage, Hitomi Yamada.
Anonymní- Anonymní
Re:
přečetl jsem vzkaz a řekl jsem: "zajímavé.... změna plánu hoši... budete někoho hledat..."
Anonymní- Anonymní
Re:
Díval jsem se jak se ledová holubice která vletěla do kanceláře roztříštila a malé střepy se hned rozpustily.Jakmile Smortn dočetl vzkaz který na sobě měla holubice přivázaný,střelil po mně a po Rokkuovi pohledem který jsem tipl na ''Změna plánu''.
Kupodivu o pár chvil později nám sdělil že půjdeme hledat nějakou osobu.
Kupodivu o pár chvil později nám sdělil že půjdeme hledat nějakou osobu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Půjdete hledat Rainu..." řekl jsem a mé oči zrudli a zorničky se zcvrkly na dvě malý tečky a okolí zchladlo...
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 2 z 19
Povolení tohoto fóra: