Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5 posters

Strana 2 z 19 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 12:55

First topic message reminder :

Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 21 Aug - 11:12

"Takže jste tu všichni tři... to se mi líbí..." sedl jsem si znovu... obrátil jsem ten svitek přečetljsi první řádky a pak jsem se kouknul na ně a řekl jsem: "Potřebuju,co nejvíc záznamů o Yonbim... prý se pohybuje docela nedaleko..." (To že jsem jinchuuriky je tajný i pro vesnici)

"Takže půjdete společně do všech vělkých vesnic... zastavte se i v Tsuchikagure... a zjistěte,jestli nám pomůžou,nebo ještě s náma nechtějí mít nic společného...Do Suny jděte jako do poslední... myslím,že tam si chvíli zatrénujete... (I když jsem to řekl všem,tak jsem hodil okem po Carmackovi...) a pak se vraťte..." řekl jsem a podal jsem jim svitky:

(6x tento svitek:
Spoiler:

/PS: Kdo si zde : https://nsgoon.forumczech.com/f44-tymy-a-mise nezaloží svůj topic,bude mu odepřena možnost stát se chuninem.../

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 21 Aug - 11:13

Mlčky jsem vzal svitek a odešel jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 21 Aug - 13:01

Hmm, asi nerád spolupracuje. Ani nepočkal na nás.
Podal som Tsuchikagemu potvrdenie o splnení mojej misii a čakal na Hitomiho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 21 Aug - 20:13

''Nooo,jdeme.
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 21 Aug - 20:20

Očakával som, že mi dá Tsuchikage peniaze, ale všetci sa ponáhľali, tak som išiel aj ja.

(Presun.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 22 Aug - 12:17

Vzal jsem si svitky ale zachvátila mě žízen... podivná žízeň kterou jsem nemohl uhasit žádnou vodou... a i když mi praskal pupek,tak jsem jí měl... tak jsem šel do nemocnice...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 22 Aug - 20:33

"Tsuchikage-sama... někdo se pokusil zaútočit na dědinu,ale když zjistil,že je moc slabý,nechal toho a radši utekl..."
"A to je vše? Měl nějaké poznávací znamení,nebo něco?"
"Ne neměl..."
"Dobrá... tak tedy nějaká vesnice si asi zkoušela obranu... nevadí...změníme hlídky.."

/ Růžová= sekretářka/

po rozhovoru jsem začal přepisovat hlídky a po chvíli jsem to poslal na schválení od mích rádců(kteří to mohli buď zamítnou(což by vedlo k tomu,že by mi to poslali a já bych to musel přepsat nebo říct že prostě to tak bude )nebo to schválí)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 25 Aug - 19:42

Zavolal jsem si trojku (ty tři co bývají online)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 9:44

Přišel jsem do kanceláře Tsuchikage:''Přál jste si mně vidět?''řekl jsem s mírnou poklonou a zadíval jsem se z okna naproti Tsuchikageho stolu,(jak to tam máš teda? xD)vesnice vypadala už docela spravená.''Během těch posledních let se tu mnoho změnilo''řekl jsem tak do vzduchu a znova jsem se podíval na Tsuchikageho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 10:22

"To jo... změnilo se dost a jak tak koukám... už bych měl začít přemýšlet nad chuninskými zkouškami..." řekl jsem a pak jsem řekl: "Mohl bys prosím tě zatím svolat všechny... začíná se proslíchat pár zajímavostí o člověku,co tu jednou byl a vraždil... a já bych ho s chutí našel a nechal popravit..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 11:07

''Carmacka a Rokkua jsem dneska ještě neviděl,snad příjdou''řekl jsem protože hledat se mi je teď opravdu nechtělo.
''Potřebuju se na něco zeptat''řekl jsem ''dostaneme nějakého senseie?''řekl jsem tiše a znova jsem se zadíval z okna.
''Né že by to teď bylo nějak moc důležité přece jen 2 roky se nikdo neukázal a brzo budou chuuninské zkoušky,ale přece jen...........''povzdychl jsem si.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 12:32

"No tak já rád bych s vámy chodil a tak... ale povinosti mě jaksi uvázali ve vesnici... a v tuhle chvíli máme dost málo ninjů co by byli ochotní do toho jít... a ti co jsou ochotní již svoje tými mají..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 13:11

Sokolo přiletěl k oknu a zaťukal na něj. V kožené brašničce měl svitek.
Spoiler:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 13:35

"Začíná to vypadat,že Kage co nám zažili válku nějak odcházejí na nebezpečné mise a nechávají své rádce stát se kagemi...zajímavé..."
pak jsem vzal svitek a začal jsem do něj psát...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 19:03

''Yay vypadá to že Tsuchikage má opět moc práce''pomyslel jsem si přesto sem jej ale vyrušil.''Můžu vědět proč jsme sem měli přijít?''otázal jsem se Tsuchikageho.
Podíval se na mně krvavě rudýma očima:''Hm buďto je naštvaný nebo mu prostě opět ujely jeho Tooya oči(xD)''radši jsem už nic neříkal a radši jsem se posadil a čekal jsem než dojdou Carmack s Rokkuem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 19:30

Vstúpil som do kancelárie. "Tsuchikage-sama, prepáčte, že meškám. Čo sa deje?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 19:33

"No chci vás poslat na misi,na které byste se připravili na chuninské zkoužky... "
(od zítra do středy tu budu jen po večerech...)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 19:37

"Čo bude našou úlohou? Teda ak sem Carmack príde." Hmm, dúfam, že to zasa nedopadne ako pri získavaní informácií o Yonbim.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 19:55

Pozdravil jsem se s Rokkuem a houkl jsem směrem k němu:''Pozor vypadá to že má zase špatnou náladu,jako když jsme zapomněli vypůjčit svitek o Yonbim z jedné vesnice a museli jsme tam jít znova,a navíc ty oči které na nás udělal tehdy už nechci znova vidět''řekl jsem trochu nervózně.''Myslím že nakonec zůstanu pouze ochráncem neboť povinnosti kage by mne asi zabily kdybych se jím měl někdy stát'řekl jsem a zazubil jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 26 Aug - 20:57

"Vůbec o to m ani nemluv... " vyštěkl jsem na něj... a pak jsem dodal... "někdy bych všechny..." řekl jsem ale pak jsem se uklidnil a pomyslel: "V klidu... musíš být v klidu... jinak se tě zmocní Yonbi..."
Pak jsem ale otočil jsem se na Rokkua a řekl: "Půjdete do jedný a zabijete tam pár lidí (NPC)... jsou moc otravný "

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 30 Aug - 15:12

Na okno usedla ledová holubice, která nesla vzkaz. Jen co si vzkaz Kage převezme, holubice se roztříští. Prozatím zůstala sedět a sem tam zaťukala na okno či na parapet.
Upozornění:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 31 Aug - 19:41

přečetl jsem vzkaz a řekl jsem: "zajímavé.... změna plánu hoši... budete někoho hledat..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 3 Sep - 10:50

/Nějak neaktivní jste poslední dny.../

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 3 Sep - 17:40

Díval jsem se jak se ledová holubice která vletěla do kanceláře roztříštila a malé střepy se hned rozpustily.Jakmile Smortn dočetl vzkaz který na sobě měla holubice přivázaný,střelil po mně a po Rokkuovi pohledem který jsem tipl na ''Změna plánu''.
Kupodivu o pár chvil později nám sdělil že půjdeme hledat nějakou osobu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 3 Sep - 19:47

"Půjdete hledat Rainu..." řekl jsem a mé oči zrudli a zorničky se zcvrkly na dvě malý tečky a okolí zchladlo...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 19 Previous  1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Povolení tohoto fóra: