Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5 posters

Strana 1 z 19 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 12:55

Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 18 Aug - 12:58

Přikývla jsem a pousmála se.
"Snad cesta proběhne v klidu. Těšilo mne, Tsuchikage-sama. Nashledanou.." Pousmála jsem se a znovu jsem se mírně poklonila. Potom jsem opustila kancelář a doufala, že ti dva půjdou k bráně vesnice také.
(Přesun)
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 14:55

"Klid" poprvý od doby,co jsem byl tsuchikage... "A i tak mě jen napadá,že bych měl jít trénovat...ale jaksi nemůžu..."

Vzal jsem do ruky obrázek Midotsuchiho... a řekl jsem: "Taky jsi mě mohl trochu na to připravit..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 18:23

Stúpal som po schodoch až pred dvere kancelárie a zaklopal. Čakal som na povolenie vstúpiť a zatiaľ som sa posadil na lavičku.
Mohla by to byť žena. Keiko-sama a Kurotsuchi-sama mali nádherné postavy!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 19:33

"Dále..." řekl jsem...
poté co jsem slyšel zaklepaní a hodil jsemobrázek za hlavu a ten se rozbil o zeď co je za mnou (přece nebudu mít normální kancelář... ještě když mít za sebou okno je nebezpečné...)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 19:39

Vstúpil som dnu. Počul som buchnutie a pád črepov na zem, ale nevenoval som tomu pozornosť.
Takže je to muž...
"Dobrý deň, Tsuchikage-sama. Volám sa Rokku a som genin z klanu Iwatsuchi."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 19:53

Ztěžkla mi hlava zklamání... pak jsem ji zase narovnal a řekl: "Ty genini jsou ale nevychovaný... asi tu uvedu nové zákony... Midotsuchi to měl moc volný... " pak jsem mu odpověděl kývnutím a pokynul jsem aby mluvil dál....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 20:00

Preglgol som. Snáď si nemyslel, že budem čakať na povolenie hovoriť.
"Prišiel som si pre misiu. Ak teda nejakú máte."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 20:25

"Mám... ale je to otravná mise.... pomoct jedné starší paní s okopání záhonků a opravy domů tady v Iwě... má to prý k narozeninám,ale to už je vedlejší... hlavní je že nám její vnukové zaplatí..." řekl jsem a podal jsem informace o misi Rokkuovi...

Obtížnost: E
Odměna: 20 ryo
Min.počet příspěvků: 5 (2procházení - 3pracování)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 20:30

"Nič iné som ani nečakal." Prečítal som si informácie od Tsuchikageho.
To by ma ako dar nikdy nenapadlo...
"Kde presne sa dom nachádza?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 21:00

"Na severu Iwy... asi dvěstě metrů od chrámu země... nějaký s květinkovanýma závěsama..." řekl jsem a pak jsem řekl: "A teď již odejdi..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 6:58

Po vstupu do Tsuchikageho budovy jsem si prohlížel okolní rostliny.. ,,Hmm, ani jsem nevěděl, že tu pěstujou rajčata" pomyslel jsem si nadšeně. ,,Tsuchikage-dono Smortn stejně ve mě ještě nemá důvěru.. to bude problém.. čeká mě ještě dlouhá cesta, než uvidim znovu Yoko.. řekl bych".. při chůzi po schodech nahoru jsem nebyl zrovna nadšený.. schodů bylo strašně moc a já byl unavenej cesty, Hitomi taky nevypadal zrovna plný energie. Přišli jsme ke kageho kanceláři a já zaklepal na dveře se slovy: "Snad tam je.." a čekali jsme, než se někdo ozve nebo otevře.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 7:52

Otočil som sa a otvoril dvere. Prešiel som okolo Carmacka.
"Snaž sa byť milý. Nemá dobrú náladu...ako vždy."
Dvere som pre istotu zatvoril a odišiel do dediny.

(Presun.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 9:56

"Ty dveře si vážně mlžete rovnou podávat... tady vážně je to horší než na náměstí...." řekl jsem když jsempřez otevřené dveře viděl Carmacka
V hlavě: "Jeden odejde,druhý přijde a třetí... třetí na mě odněkad vyskočí... a když odejdou tak zase přijde první... už to vidím... hmm... zajímalo by mě,co by se stalo,kdybych z těch třechuděal malej tým..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 10:38

Viděl jsem že dveře předemnou jsou otevřené tak jsem teda vstoupil.. chvilku jsem si prohlížel místnost a pak jsem se snažil bejt milej na rozzuřeného Tsuchikage-dono. "Tsuchikage-dono, tady je kopie smlouvy od Kazekage PiliKKa-sama." řekl jsem a podal mu smlouvu.. "Teda věřte tomu, že špízy v Suně nejsou o moc lepší než ty naše" řekl jsem a usmál jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 10:44

Vstoupil jsem do dveří za Carmackem a uviděl jsem naštvaného Tsuchikageho-''Hmm takhle jsem ho ještě neviděl,no to zas bude''pomyslel jsem
''Carmacku domluvili jste se nakonec na tvém cvičení s Yoko?''zeptal jsem se zvědavě a pomrknul na Carmacka.
Pak jsem se podíval na Tsuchikage-dono,který vypadal dost ustaraně.
''Zajímalo by mě,co se tu stalo''což jsem ale nahlas neřekl.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 11:07

"Říkal jsem si,jestli nezapomenete..." řekl jsem a ještě jednou jsem se kouknul na smlouvu,pak jsem jí založil do kartotéky s názvem ULOŽIT...
Pak jsem vzal 40ryo,hodil jsem je do váčku a hodil jsem je těm dvoum..
A pak jsem se tázavě zadíval na Carmacka...(také mě zajímá odpověď)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 11:09

Hodil jsem těch 40 ryo do kapsy a pak jsem se kouknul na Tsuchikageho. ,,Asi chce vědět odpověd na otázku kterou položil Hitomi, když vidim ten jeho pohled" pomyslel jsem si. "Yoko i PiliKKa-sama souhlasili, ale počítal jsem s tím, že vy mě nikam nepustíte Tsuchikage-dono, když ve mě ještě nemáte tu důveru" řekl jsem zklamaně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 11:16

"O tom jestli pustím... to ještě uvidím... a jinak ty peníze jsou pro oba dva..." řekl jsem a koukl jsem se za ně na okno,co je přímo,proti mému stolu... (Asi bych měl nakreslit interiér Razz )
A řekl jsem: "Jděte zatím cvičit... pak mám jednu větší misi... a o něco náročnější pro vás... ale půjde s vámi ještě třetí osoba..."
V hlavě se mi ozvalo: "A nechtěl bys je zabít hned,než posílat na smrt...můžeš použít mojí sílu.... MUHAHA."
A já v hlavě si odpověděl: "Nejsem takový,abych je posílal na smrt,pokud to nebude za potřebí... jen si chci něco ověřit... oni přežijí..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 11:17

Podal jsem Hitomimu lakomě těch 20 ryo a odešel jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 11:20

''No každopádně doufám že nechceš zničit náš tým''houknul jsem na Carmacka mezi dveřmi.
''Je možné že když ho bude trénovat Yoko moc se tu objevovat nebude''zapřemýšlel jsem'' no ale když to tak chce nemůžeme mu bránit.........snad kromě Tsuchikageho''.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 20:00

Zastal som pred kanceláriou a nadýchol sa. Musel som sa pripraviť na Tsuchikageho zlú náladu. Opatrne som zaklopal a v druhej ruke držal potvrdenie o splnení misie.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 20:15

Čekal jsem spolu s Rokkuem až nám Tsuchikage otevře.
Zátím jsem si prohlížel obrazy předchozích Tsuchikagů.
''Oh tenhle teda vypadá''pomyslel jsem si nad obrazem pod kterým byl nápis Oonoki ''ale přece jenom je to bývalý tsuchikage takže je třeba chovat k němu úctu.
Otočil jsem se zpět ke dveřím a čekal jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 21:42

Já jsem se zvedl protáhl a řekl jsem ať jdou dále... přitom jsem však obrátil svitek,který mi leží na stole...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 21 Aug - 8:09

Přišel jsem ke kanclu Tsuchikageho a viděl ty dva stát přede dveřmi.. "Hi" řekl jsem a vstoupil snima do kanclu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 19 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Next

Povolení tohoto fóra: