Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5 posters

Strana 11 z 19 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19  Next

Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 12:55

First topic message reminder :

Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 24 Nov - 14:21

5ekl jsem: "Vstup jsi-li hoden..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Len Thu 24 Nov - 14:31

Po tom čo som bol vyzvaní som otvoril dvere vošiel a za sebou zavrel. Jemne sa poklonil a povedal ,,Zdravím Tsuchikage-sama, volám sa Tasai a chcel som vás poprosiť o nejakú misiu či už prieskumnú, ochrannú alebo diplomatickú, predsa len som už dlhšie Chuuninom a potrebujem byť prínosom pre Iwagakure no Sato,, povedal som presvedčeným hlasom.
Len
Len

Počet príspevkov : 251

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 24 Nov - 15:05

"To se mi právě hodí... mohl by jsi prosímťě zaběhnout do Suny a najít tam Kazekageho... a oznámit mu,že tam "zítra" vyrazím" řekl jsem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Len Thu 24 Nov - 15:23

,,Hai Tsuchikage-sama, hneď vyrazím do Suny a keď nájdem Kazekageho mám v Sune na vás počkať alebo sa mám vrátiť do Iwy?,, povedal som nadšene že som sa dočkal svojej misie.
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 24 Nov - 15:54

"Ano,a říct mi,ať nechodím,pokud se tu však neukážeš,znamená to že tam je.... pak tedy počkej tam,dokud tam nepřijdu a zamluv mi tam nějaké místo v nejlepším občanském hotelu... nechci aby mě ubytovávali Suňané..." řekl jsem a hodil jsem Tasaiovi měšec s Ryo...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Len Thu 24 Nov - 16:06

,,Hai,, pvoedal som a nasadil som na seba čierny plášť taký aký majú ANBU ale kapucňu som si nedal a ešte som dodal ,,Dovidenia Tsuchikage,, povedal som a ešte som sa uklonil predtým než som odišiel. Otvoril som dvere a len čo som ich zatvoril som sa rozbehol preč. (Presun)
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 25 Nov - 13:53

Tasai se nevrátil a tak jsem nahodil bílí pášť a klobouk tsuchikageho... pak jsem si zavolal dva strážce a vyrazil jsem k bráně... (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 29 Nov - 20:28

Přišel jsem do kanceláře... odložil si věci na stojany a usedl jsem...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Len Thu 1 Dec - 5:50

Prišiel som pred kanceláriu a chcel som zaklopať ale bol som unavený z cesty tak som si sadol na lavičku a tam zaspal.
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 1 Dec - 13:34

Vycítil kse, Tasaiovu krev a tak jsem vylezl z kanceláře ... koukl na něj... a pak jsem zase zalezl zpět do kanceláře...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Len Thu 1 Dec - 16:00

Zobudil sa. Otvoril oči a ponaťahoval sa. Ešte rozospato vstal a zaklopal. Následne si zase sadol na lavičku a pretrel si oči.
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Dec - 13:12

Šel jsem ke kanceláři Tsuchikageho s Aotsuchim v patách.Stál tam ještě jeden týpek který se mi zdál matně povědomý ale nevzpomněl jsem si.Zdálo se že už tam nějakou chvíli čeká tak mi došlo že už asi klepal tak jsme čekali s ním.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Dec - 15:16

Já jsem sice ucítil,že někdo od nás přišel na lavičku a sedl si k Tasaiovi ale nijak mě to nevzrušovalo a dál jsem dělal svoji administrativu...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Dec - 17:32

Čekání mně začínalo štvát tak jsem šel znova zaklepat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Hiroshi Siakhi Fri 2 Dec - 17:55

Toshio Ookami

Po krátkej prechádzke cez Iwagakure no Sato nakoniec v pohode zvládli trafiť do budovy Tsuchikageho. Kanceláriu už nájsť nebol problém.,, Samozrejme, že vám otvorím Lady Mizukage." prehovoril, zaklopal a otvoril jej dvere.,, Bože je ona ale lenivá keď sa jej nechce." napadlo mu v duchu keď stál pri dverách.,, Veď ty počkaj, nechaj ma rozprávať ešte aj pred Tsuchikagem a večer ti to spočítam." premýšľal nad tým a keď vstúpila dovnútra tak vošiel aj on.
Hiroshi Siakhi
Hiroshi Siakhi

Počet príspevkov : 685

Shinobi
Vesnice: Kirigakure Kirigakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Dec - 18:03

Celou cestu až ke kanceláři nikdo z nás nepromluvil. Pak promluvil. Přejela jsem ho pohledem. Zaklepal a otevřel. Prošla jsem dovnitř.
"Zdravím Vás, Tsuchikage-dono."
Posadila jsem se do křesla a dala jsem si nohu přes nohu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Dec - 18:29

Najednou kolem mně prošla nějaká ženská která jen tak prošla dveřmi do Tsuchikageho kanceláře.Naklonil jsem se k Aotsuchimu:"Kdo to je?Je celkem pěkná" řekl jsem s mírným úšklebkem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Fri 2 Dec - 18:33

"Baka! To je Mizukage-sama!" Povedal som nahnevane. "Vieš čo by ti spravila, keby ťa počula?" Pokrútil som hlavou a zamyslel sa. "Hovoril si, že ovládaš lávu, však? Nechcel by si si neskôr zatrénovať?"
Midotsuchi
Midotsuchi

Počet príspevkov : 302

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Dec - 19:00

"Hmm,Mizukage,no stejně je to kočka" řekl jsem mírně zaraženě."Jinak trénink bych neodmítl,cvičiště jsem neviděl ani nepamatuju a můj poslední boj byl sice proti jinchuuriki ale to bylo už dávno a stejně si s náma jen hrála".

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Fri 2 Dec - 19:33

"Proti jinchuuriki, hovoríš? To mohlo byť zaujímavé." Usmial som sa. "Podáme hlásenie Tsuchikagemu-sama a pôjdeme trénovať." Posadil som sa na lavičku, pretože som predpokladal, že rozhovor s Mizukage bude na dlhšie.
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Dec - 20:07

Najednou jsem si vzpomněl že jsem tu kvůli něčemu jinému."Sensei můžete prosím podat hlášení sám?Musím si zajít do knihovny kvůli drakům,musím je zkrotit ale nepůjde to bez speciální smlouvy"řekl jsem náhle.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Fri 2 Dec - 20:26

"Hmm, áno. Stretneme sa teda za dva dni na cvičisku. Tu to bude na dlhšie." Zobral som si noviny, ktoré boli položené na lavičke a pustil sa do čítania.
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 2 Dec - 21:36

Děkuji mockrát sensei.
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Len Sat 3 Dec - 8:26

Celý čas som tu bol a čakal a pozoroval čo všetko sa tu dialo. Chcel som povedať Tsuchikageovi že správu pre Mizukage som odovzdal a že príde ale zrejme teraz to bolo bezpredmetné.
Tak som sa postavil a odišiel som preč si trocha oddýchnuť a najesť sa. (Presun)
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 3 Dec - 10:12

Zvedl jsem se mírně zaražen,neboť jsem nečekal,že se tu Shirio tak brzo ukáže. Udělal jsem malí úklon hlavou a řekl jseem "Dobrý den, doufám, že cesta sem byla jako procházka a že vás nikdo z Iwy moc neotravoval." řekl jsem... a ukázal jsem na křeslo,které stojí přímo mému stolu...

/Všem se omlouvám za částečnou neaktivitu,ale ležel jsem se zánětem krku... tak jsem se vždy k počítači dostal jen na chvilku...teď to bude lepší Razz /

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 11 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 19 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19  Next

Povolení tohoto fóra: