5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 19 z 19
Strana 19 z 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Re:
First topic message reminder :
Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.
Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.
Anonymní- Anonymní
Re:
Tak jsem se zase oběvil zde. Zase jsem stál na chodbě před kanclem a doufal že nepřindu jako přiliš otravný. Zaklepal jsem na dveře a čekal na výzvu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zrovna jsem popíjel víno na pohovce a pozoroval jsem Iwu skrze velké okno...
"Vstup..."
"Vstup..."
Anonymní- Anonymní
Re:
Vstoupil jsem a všimnul jsem si že Kage zase chlastá. Uklonil jsem se a pozdravil "Dobrý den pane Tsuchikage, smím poprosit o nějakou misi ? cokoliv' hrozně se nudíím" jsem ze sebe hned vyhrkl. "A je už nějaký Sensei k dispozici?" Jsem rychlo ještě dodal.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ninja který má potenciál stát se tvým učitelem je zrovna na tajné misi,takže tak..." řekl jsem a upil jsem víno... a pak jsem řekl: "A proti nudě mám jedinečné řešení: Trénování... ale jestli chceš tak ti mohu přidělit třeba misi v Iwatsucho no satto... abys pomohl nějakým obchodníkům..."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Rád si vezmu tu misi a zkombinuju ji s tréninkem" odpověděl jsem Nechápajíc koukat jak Kage neustále lije do sebe víno.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobrá... tak si zba věci jdeš do Iwatsuchi... tady máš informace o tom,kde máš toho obchodníka nalézt..." řekl jsem a hodil jsem mu spis...
Anonymní- Anonymní
Re:
Zachytil jsem spis do levé ruky. "Děkuju pane Tsuchikage" Odpověděl jsel a vytratil z místnosti.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Před kancelář dorazil posel z Otogakure (nebo byl přivlečen, na tom nesejde): Nesu zprávu z Otogakure. Reina Kana je mrtvá. Zabil ji Naruto Uzumaki a celá Otogakure volá po pomstě. Kapitán ANBU Faito Dansaku chce vědět, zda může počítat s vaším spojenectvím.
Anonymný- Anonymní
Re:
/Příště projdi bránu a hranice... jinak tě budu ignorovat, i když je to jen NPC./
Nepozdravil jsem ho a rovnou jsem řekl:
"Spojenectví? Co z toho... spíš bych nejdříve se chtěl sejít a domluvit... řekni,že by bylo nejlepší se sejít na nějakém neutrálním místě..."
Nepozdravil jsem ho a rovnou jsem řekl:
"Spojenectví? Co z toho... spíš bych nejdříve se chtěl sejít a domluvit... řekni,že by bylo nejlepší se sejít na nějakém neutrálním místě..."
Anonymní- Anonymní
Re:
U vína jsem rozmyslel co a jak... a vydal jsem se pryč... dolů... dolů ... dolů do temných síní...
Kancelář jsem zamozřejmně zamknul a před tím ještě donesl sekretářce papíry,aby je šla uklidi do bezpečné kartotéky...
přesun
Kancelář jsem zamozřejmně zamknul a před tím ještě donesl sekretářce papíry,aby je šla uklidi do bezpečné kartotéky...
přesun
Anonymní- Anonymní
Strana 19 z 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 19 z 19
Povolení tohoto fóra: