Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5 posters

Strana 5 z 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next

Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 12:55

First topic message reminder :

Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 14:47

"Ano,všechno... můžeš jít... " řekl jsem a zrovna otevíraje skříň s lahvemi s červenou tekutinou...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Tue 4 Oct - 15:59

Chcel som sa pozrieť čo sa v skrini nachádza, ale predstava ako sa Tsuchikage hnevá ma odradila. "Dovidenia, Tsuchikage-sama." Spravil som menší úklon a opustil kanceláriu.

(Presun.)
Midotsuchi
Midotsuchi

Počet príspevkov : 302

Shinobi
Vesnice: Iwagakure Iwagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 4 Oct - 16:44

Já vyndal láhev s červeným mokem a nalil si ho do skleničky na červené víno... poté jsem přešel k oknu i s mokem a koukal ven a upíjel...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 12:42

Po nejakom.. hodne dlhom čase som sa vrátil späť do Iwagakure, nedalo sa povedať že sa sem zrovna teším no, bral som to s mojim zvyčajným optimizmom.. prechádzal som sa ulicami a rovno som mieril k budove Tsuchikageho, len som vstúpil, došiel som až k dverám a zaklopal som

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Sat 8 Oct - 15:28

Zastal som pred kanceláriou Tsuchikageho a chcel zaklopať na dvere, ale všimol som si Ogu. "Ty musíš byť jeden z geninov, ktorý sa dostali do poslednej skúšky chuuninov." Usmial som sa. "Ako si dopadol?"
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 15:35

Hlavou som si premeral týpka ktorý ma oslovil. Áno pane, volám sa Oga, zamumlal som a na jeho otázku som sa len zamyslel, posledný zápas som prehral.. povedal som pri čom som mu ukázal ruky ktoré som mal stále v obväzoch a prstom som naznačil na tvár na ktorej mi obväzy zakrívali spálenú pokožku. Ale, skúšky som spravil, som chuninom.. dodal som a mierne som sa pousmial.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Sat 8 Oct - 15:37

"Skvelé! Teda až na tie zranenia." Zasmial som sa. "Predpokladám, že Tsuchikage-sama má nejakú prácu. Tak skoro neotvorí."
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 15:45

Hmm? dobre, len by som chcel zvitky s technikami Iwagakure no sato, teda s niektorými ako napríklad ten kamenný golem, lietanie či podobne. viem že ich Iwagakure má a zobral by som si ich aj sám ale.. neviem kde. Nemohli by ste mi povedať kde ich mám nájsť? spýtal som sa po čom som len zložil ruky znova do vreciek.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Sat 8 Oct - 15:50

"Chceš sa naučiť lietať? Technika lietania ma dokázala vždy nahnevať." Usmial som sa a zdalo sa, že si na niečo spomínam. "Ľutujem, ale k týmto technikám má prístup iba náš Kage. Dal by som ti ich, ale vieš ako by sa Tsuchikage-sama hneval."
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Oct - 15:54

Nie, nehneval by sa, môžte mi veriť.. mal som to potešenie byť s nim na jednej misii.. zaškeril som sa po čom som si len povzdychol, musím trénovať, nemám čas flákať sa.. dodal som pri čom som si takmer vrazil facku, bolo to asi prvý krát čo som povedal niečo.. takéto xD:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Sat 8 Oct - 17:41

"Skutočne by som ti rád pomohol, ale nemám kľúč od pracovne." Sklonil som hlavu. "A ani neovládam veľa techník Dotonu. Nemám ťa čo naučiť. Ak sa teda nechceš skrývať v kameni."
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 10:41

Hm.. tak okej, ďakujem.. zamumlal som takmer bez slova po čom som sa len otočil a vydal som sa do knižnice.. nič viac som už nehovoril a na tvári sa mi usadil až taký, mĺkvy výraz.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 19:11

"Dále..." řekl jsem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Sun 9 Oct - 19:46

Keď Oga odišiel, vstúpil som do kancelárie. "Dobrý večer, Tsuchikage-sama." Mierne som sa uklonil. "Prichádzam z misie, ktorou ste ma poverili. A nemám dobré správy."
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 19:49

"Nikdo nechtěl mluvit?" zeptal jsem se...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Sun 9 Oct - 20:13

"Áno. Kiri, Tsuki a Konoha o svojich démonoch odmietla prehovoriť. V Sune sa konajú skúšky, takže moja návšteva by bola podozrivá a Raikageho sa mi nepodarilo zastihnúť." Narovnal som sa po úklone a čakal na Tsuchikageho slová.
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:20

"Zlé... no nic... tak tedy náš jinchuuriky bude muset trénovat bez těchto vědomostí..." řekl jsem... "No a jinak,jak to vypadá s lidma u chuniských zkoušek?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Sun 9 Oct - 20:38

"Ach, áno. Včera sa vrátil jeden z našich geninov. Myslím, že sa volá Oga. Mal zranenia po celom tele, ale skúšky spravil. A ten druhý, Rokku Iwatsuchi, sa ešte nevrátil." Sarkasticky som sa na Smortna usmial. "Máte inak veľmi zaujímavú chakru, Tsuchikage-sama."
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 9 Oct - 20:50

"Mám... toť pravda,ale nikdo nemusí vědět kde se náš jinchuuriky nachází... " řekl jsem Aotsuchimu a šibalsky se usmál...a pak jsem ještě dodal: "Věřím že nebudu muset použít u tebe pečeť mlčení... nebo snad ano?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Midotsuchi Mon 10 Oct - 14:42

"Neviem o čom hovoríte, Tsuchikage-sama. Iba som poznamenal, že vaša chakra je veľmi zaujímavá. Nič som tým nechcel naznačiť." Pristúpil som bližšie. "Ale ak si myslíte, že pečať potrebujem, prosím."
Midotsuchi
Midotsuchi

Shinobi
Klan:

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 18:35

Nakoniec som.. znova, zamieril sem. Nemal som sa čo učiť.. aspoň nič čo by ma nejak zaujímalo a pre to som potreboval tie zvitky ktoré u seba pravdepodobne mal Tsuchikage. Zo zdvorilosti a.. možno aj so zdravou dávkou rešpektu som pred dverami zastavil a znova som na ne zaklopal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Mon 10 Oct - 19:33

"Myslím,že ti můž věřit..." pak jsem teprve uslyšel klepot a řekl jsem: "Vstup,jsi-li hoden..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 16:55

He?.. prebehlo mi hlavou nad slovami "jsi-li hoden" no.. k srdcu som si ich moc nebral. jednoducho som vstúpil po čom som sa len poobzeral naokolo. Tsuchikage-sama? zamumlal som po čom som len pokračoval.. požičali by ste mi prosím zvitok s technikami Iwagakure? dodal som otázku po čom som len ostal stáť a, obzeral som si raz jedného a raz druhého.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 11 Oct - 21:45

Otočil jsem se na něj.. a provrtal jsem ho pohledem... poté jsem pak řekl v klidu: "Jak dopadla zkouška...?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 12 Oct - 15:22

Ak sa pýtate na to, o koľko chuninov vzrástla sila ostatných dedín.. zamumlal som po čom som z batoha vytiahol zvitok, napísal som ho sám a bolo v ňom konečné vyhodnotenie skúšky chuninov, teda kto postúpil a kto nie. Mená + do akej dediny patrili. Ak sa pýtate osobne na mňa, tak som skúšky spravil, posledný zápas som síce prehral no.. myslím že to bolo skôr pre to, že som tam išiel ako už skôr čerstvý genin ktorý toho nestihol moc natrénovať. No.. to je asi všetko.. viem ešte to, kto je Jinchuurikym Sunagakure no sato.. Aiko Naihi, je to geninka ktorá tiež spravila skúšky. Jej bijuu je jednoocasý.. viem to podľa toho že ju piesok.. automaticky obraňoval a mala v podstate techniky založené iba na ňom.. Povedal som rozhodným no viac menej úplne formálnym hlasom..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 5 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 19 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19  Next

Povolení tohoto fóra: