Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5 posters

Strana 10 z 19 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Next

Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 12:55

First topic message reminder :

Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Nov - 19:41

"Deje sa niečo, Tsuchikage-sama? Rád by som už našiel Ogu, takže ak ma ospravedlníte, ja pôjdem." Jeho reakcia ma zaujala, ale bál som sa, že si to odnesiem aj ja. Snažil som sa čo najrýchlejšie opustiť pracovňu nečakajúc na jeho odpoveď.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Nov - 22:23

Vzal jsem na sebe svůj kabát na ven a řekl jsem sekretářce a svému zástupci,aby to vydrželi zde beze mě... A aby odepsali Suně,že chápu jejich rozhodnutí... a že jakmile budu mít čas,tak se tam stavím(samozřejmně je obeznámím s datem.)
pak jsem vyrazil k bráně (přesun)...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 14:51

Sokol ze Suny proletěl otevřeným oknem a přistál na stole, přičemž mírně poničil hromadu papírů. Pak se uklidnil a rozhlédl se, jestli je přítomen někdo ochotný vzít si od něj dopis, který nesl.

Tsuchikage:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 15:28

K sokolovi přišla má sekretářka a převzala dopis... rozdělal,přečetla a pak připevnila k sokolovi jiný svitek,kterých má mnoho v záložce:Schůzka-nepřítomnost ,pro tyto případy.
Spoiler:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Len Tue 15 Nov - 17:26

Pomalým krokom som vchádzal pred kanceláriu Tsuchikageho. Zaklopal som na dvere, oprel som sa o stenu a čakal na vyzvanie pre vstup.
Len
Len

Počet príspevkov : 251

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 15 Nov - 19:20

Sekretářka vyběhla z vedlejší pracovny a koukla se na Tasai a řekla: "Co potřebuješ?"

/já cvičím já jsem nepřítomen.../

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Len Tue 15 Nov - 19:25

,,Zdravím chcel som sa Tsuchikagemu pozdraviť aby vedel že má ďalšieho Chuunina ktorý čaká na nejakú tu misiu a zároveň som ho chcel poprosiť či by mi nedal potvrdenie aby som mohol získať zmluvu zo summonom,, čakal som na odpoveď "Hm zrejme tak skoro to nebude ako tak pozerám"
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 15 Nov - 19:35

"Jasně.... jasně ... slyšela jsem o tom něco,a ohledně misí ,,, v tuto chvíli jsou jen hlídkové mise... asi se všichni bojí něco provádět když tu máme takové lidi jako vás." řekla má sekretářka a radostně se usmála a pak se chytla ukazováčkem za dolním ret koukla do stropu a chvíli přemýšlela a pak jen dodala: "A ohledně smluv je to teď špatné,neboť zvířata uzavřeli smlouvu s jednou neutrální vesnicí a Iwa k ní ještě nemá plnou dúvěřivost,takže zatím je tam tým,který by měl zjistit jejich důvěryhodnost..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Len Tue 15 Nov - 19:46

,,Pff takže o zábavu nemám postarané, a čo sa zmlúv týka tak snáď bude tak ako má aby som to mal čím skôr za sebou,, môja tvár pôsobila celkom znudene ,,Tak asi idem radšej trénovať pokiaľ nieje pre mňa žiadna práca,, pokrčil som plecami a pomalým krokom som sa poberal preč a na odchode som dodal ,,A ak by ma Tsuchikage potreboval alebo zhánaľ tak buď ma nájde na cvičisku alebo doma,, a odišiel som preč (Presun)
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 17 Nov - 21:59

Pomalým krokem jsem došel ke kanceláři Tsuchikageho.Chtěl jsem zaklepat , ale už jsem byl z toho všeho cestování docela unavený , tak jsem si sedl na lavičku na chodbě a v sedě jsem usnul.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Fri 18 Nov - 13:18

Probudil jsem se později než jsem mohl čekat.Rozhlédl jsem se ale nikdo tu nebyl.Vstal jsem a oprášil se.* Dneska bych to chtěl dodělat...hlavně mě zajímá kde asi vězí Kazekage.... * pomyslel jsem si a zaklepal jsem na dveře.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 18 Nov - 15:03

Pomaly som prišiel ku kanclu.. neklopal som, nepýtal som sa.. proste som vošiel dovnútra a bez toho aby som po asistentke hodil pohľad, som začal prezerať papiere a zvitky na stole.. tu je.. zamumlal som a zobral som ten z misiou ktorú nám Tsuchikage zadal.. ten s kým som tam mal ísť ho tu totiž nebol.. dovidenia.. zamumlal som pri odchode a odišiel som z budovy.
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Fri 18 Nov - 18:32

* Kso...kde všichni Kagové vězí??Kazekage nikde....Tsuchikage taky nikde....Jedině Mizukage jsem dokázal najít...a ta nebyla ve vůbec dobrém stavu...Zajímalo by mně....Jak se asi mají v Konoze??Možná bych měl poinformovat Hokageho že to bude trvat trochu déle.... * pomyslel jsem si a povzdechl si.Udělal jsem pečetě a položil dlaň na zem." Kuchyiose! " řekl jsem a přede mnou se zjevil menší pejsek." Katashi...zase mám najít Kageho?? " optal se mně." Ne ne...jen doneseš tohle Hokagemu...jasné?? " řekl jsem a po chvíli psaní jsem dal do váčku vzkaz pro Hokageho." Jdi! " řekl jsem mu." Jasně....můžeš se na mně spolehnout " řekne a vyběhl pryč.(Atsushi [ten pes] Přesun) Já raději znova zaklepal , a doufal že teď už Tsuchikage odpoví.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Fri 18 Nov - 19:12

Atsushi

Po chvíli mého sprintu jsem dorazil zase sem.Celý udýchaný jsem narazil do Katashiho nohy.Poté jsem na něj zvedl hlavu.Byl v něm vidět strach.
" Atsushi...děsíš mně..našel jsi Hokageho a vyřídil mu vzkaz?? " řekl jsem klidně." Jo...našel jsem ho...ale...nemohl jsem mu to vyřídit...protože....objevil se tam Shinigami-sama....a...a zabil ho...ale....za jeho duši oživil Nandaimeho... " odpověděl neklidně." A taky...Konoha je pod útokem...asi polovina Konohy je už v troskách... " dodal po chvíli.* C-cože??Hokage je...mrtvý??Ten který ve mně vkládal tolik naděje a...a....a Konoha že je skoro zničená?Vždyť to nemůže být ani pravda!Mám sice misi , ale tohle...tohle je i na mně moc... * pomyslel jsem si a skoro mi i ukápla slza." Atsushi...díky žes mi tohle vyřídil...můžeš jít a....řekni Saovi a Taovi ať se připraví..jdeme do boje " řekl jsem a sevřel ruce v pěsti." Jasně...Hodně štěstí " řekl a zmizel v obláčku kouře.Vyběhl jsem směrem pryč z budovy a po cestě jsem dělal pečetě.Když jsem byl venku tak jsem pořád běžel a položil jsem ruku na zem.Vzápětí jsem stál na Akiovi." Aki...ty asi víš jaká je situace Konohy že??Takže prosím...pospěšme si! " řekl jsem." Jasně... " odpověděl a vyrazili jsme k bráně. (Přesun)
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Len Mon 21 Nov - 18:19

Prišiel som pred kanceláriu Tsuchikageovi a s malou dušičkou dúfal že tu bude i keď som v to teda moc neveril...Zaklopal som na dvere a skôr som očakával že vyjde jeho sekretárka ako sám Tsuchikage...
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Len Tue 22 Nov - 19:42

"No nič teraz tu nieje ani jeho sekretárka paráda" nahnevaným výrazom som odchádzal preč (Presun)
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Len Wed 23 Nov - 15:12

Celý čas som stál pred kanceláriou ale stále po nikom z vedenia ani stopy.
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 23 Nov - 15:20

Najednou se odněkud vynořila(z tajné chodby ve zdi za Tasaiem) má sekretářka ... přišla k Tasaiovi zezadu a řekla povíšeným,chladným a panovačným hlasem: "Přejete si?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Len Wed 23 Nov - 15:27

Pomaly som sa otočil a nedával najavo ako strašne ma nastrašila. ,,Zdravím, to som zase ja, kedže som neviem kedy príde Tsuchikage tak som sa chcel opýtať či mi aspoň vi neviete dať nejaké zvitky z technikami aby som sa mohol zlepšovať,, povedal som príliš nesmelým hlasom
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 23 Nov - 15:38

Sekrettářka se zamyslela a pak se zeptala: "A jakou máš čakru...?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Len Wed 23 Nov - 15:47

,,Samozrejme zemnú,, zaškeril som sa ,,Mal by som záujem o Doton: Yomi Numa a Doton: Kajūgan no Jutsu pokiaľ by sa dalo,,
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 23 Nov - 16:33

Sekretářka má... zahopsala Razz k sobě do kanclu a pak vyběhla s lístkem a předala jp Tasaiovi... na lístku bylo napsáno: Poukázka na jednu B techniku... a sekretářka k tomu dodala: "Jděte si vybrat do obchodu..."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 23 Nov - 16:40

Tasai

,,Ďakujem a dovi,, odchádzal som a kývol na rozlúčku (Presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 23 Nov - 20:18

Došel jsem do své kanceláře a začal jsem pracovat na věcech... poté jsem si promluvil se sekretářkou a zjistil jsem o dopisu ze Suny a tak jsem začal dumat...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Len Wed 23 Nov - 22:20

Zase som sa rozhodol ísť skúsiť šťastie že tu Tsuchikage bude. Prišiel som pred kanceláriu a zaklopal som na dvere. Bol som v koncoch potreboval som jednoducho misiu ako vodu na púšti.
Len
Len

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 10 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 19 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Next

Povolení tohoto fóra: