5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 6 z 19
Strana 6 z 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re:
First topic message reminder :
Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.
Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hezké... ale to že ona ovládá písek a on ji chrání? To je síla jí samotné to neni síla toho,že ho má v sobě... dokonce i její předkové,jako třeba Garra či jeho otec... je taky chránil písek automaticky a nepotřebovali bijuu ... síla jednoocasého je jen vzdušná síla a to že ovládá vítr... no je pravda že tento rod má největší vlohy,ale takovou dedukci bych unáhleně ndělal..." řekl jsem... "Síla bijuu sice většinou dávalá větší čakru,ale většinou nepřináší novou schopnost... věř... hodně teď o jinchuuriky a bijuu studuji...no jediné co dělá je,že posiluje již vrozené techniky a celé tělo ale to je tak všechno... "
Anonymní- Anonymní
Re:
Tak potom prepáčte, myslel som si že je to kvôli Bijuu.. zamumlal som a v hlave som si hovoril niečo v štýle "ako keby to nebolo jedno".. môj pohľad však ostal nemenný a po tom čo dohovoril som tam len ostal stáť a čakal som.. ruky som mal pri tom vo vreckách páč ten zvitok som mu už podal a tak som ich nemal ničím zaplnené.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Vlastně... nebylo by na škodu to zjistit...a vůbec zeptat se jestli by nám Suna jako spojenec nepomohla s tímto problémem... " řekl jsem... pak jsem vytáhl klíč od svitků a řekl: "Tak a ty by jsi se chtěl naučit co,že chceš svitek odsuď..."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Myslíte si, že Suna nám tieto informácie dá?" Sám som tomu neveril, ale radšej som čakal na odpoveď. Špionážne misie som nemal v obľube, ale so schopnosťami senzibila som bol najlepší kandidát.
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
Ja?.. tie techniky sú tri no.. jedna z nich je .. ehm.. neviem či sa nejak volá aspoň.. som to zatiaľ nepostrehol ale viem že patrí čisto Iwagakure a umožňuje užívateľovi lietať.. po tom typická technika kamenného golema a k nemu odvodené techniky.. Povedal som po chvíľke zamyslenia.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hm.. arigato.. zamumlal som po čom som zoznam prebral a nakoniec som sa na Smortna ešte pozrel.. mohol by som ešte požiadať o nejakú.. misiu? dodal som otázku, sám som nevedel čo by som v Iwagakure robil.. okrem tréningu no to môžem aj počas misie.. najlepšie sa to predsa len učí praxou.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale ano... zrovna jsem někoho chtěl poslat na misi do Uzavřené.... je rozhodnuto že tam ještě půjde Rima Tooya...... Měla by být dnes večer u brány...takže bys ji mohl jít podpořit... ale pozor,je trochu víc sentimentální..." řekl jsem a podal jsem Ogovi svitek s informacemi o tom,že se v té vesnici lidé začali chovat nějak divně a začali uctívat nějakého ninju...
/Já dnes večer tu nebudu moc,takže bys to mohl všechno sepsat sám...pokud nechceš čekat.../
/Já dnes večer tu nebudu moc,takže bys to mohl všechno sepsat sám...pokud nechceš čekat.../
Anonymní- Anonymní
Re:
Hmm.. okej tak.. idem.. zamumlal som po čom som len zobral zvitok.. len som do neho nakukol no v momente som vyrazil z miestnosti a bežal som na miesto stretnutia.. teda.. skôr som to chcel stihnúť ešte pred tým než mi tá Rima zdrhne.
(presun)
/a dneskom xD?
(presun)
/a dneskom xD?
Anonymní- Anonymní
Re:
(Sorry za dlouhodobou neaktivitu,měl jsem nějaké problémy a taky potom delší PC zákaz ((opravdu teď nevím kde jsem skončil takže:)))
Šel jsem po schodech do druhého patra ke kanceláři Tsuchikageho.Po cestě jsem se díval okolo''Hmm,je to tu trochu jiné,ale pořád skoro žádné kytky,je vidět že tu pořád máme našeho Smortna''zamyslel jsem se.To už jsem však byl u dveří kanceláře na kterých stálo jakoby krvavým písmem:Tooya Shiki Smortn.
Zaklepal jsem na dveře.
Šel jsem po schodech do druhého patra ke kanceláři Tsuchikageho.Po cestě jsem se díval okolo''Hmm,je to tu trochu jiné,ale pořád skoro žádné kytky,je vidět že tu pořád máme našeho Smortna''zamyslel jsem se.To už jsem však byl u dveří kanceláře na kterých stálo jakoby krvavým písmem:Tooya Shiki Smortn.
Zaklepal jsem na dveře.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dále." řekl jsem a koukl jsem na dveře... v ruce již poslední deci červeného moku z lahve co jsem nedávno otevřel...
Anonymní- Anonymní
Re:
Vstoupil jsem do kanceláře.''Zdarvím lorde Tsuchikage''řekl jsem''koukám že je to tu nějaké jiné''.Tsuchikage vypadal nějak ztrápeně ale zjevně se ještě dokázal přemoct..''Chtěl bych vědět jestli není na skladě nějaká zajímavá mise''houkl jsem
Anonymní- Anonymní
Re:
koukl jsem na něj jako na magora a pak jsem řekl: "Trochu potišeji mluv,nebo nebeš moci mluvit vůbec..." řekl jsem káravě,ale pak v klidu jsem řekl: "jinak zdravím... a nejdřív odpověz na otázku... jak dopadli chuninský zkoušky...?"
Anonymní- Anonymní
Re:
''Eeh,já jsem se tak trochu nezučastnil''řekl jsem sa úlekem.
''Omlouvám se ale byl jsem přece mimo vesnici a......eeee''byl jsem už ůplně v pr....
Čekal jsem rychlou smrt.(xD)
(Byl jsem pryč na kolech bez přístupu na net)
''Omlouvám se ale byl jsem přece mimo vesnici a......eeee''byl jsem už ůplně v pr....
Čekal jsem rychlou smrt.(xD)
(Byl jsem pryč na kolech bez přístupu na net)
Anonymní- Anonymní
Re:
"No jo no... co se dá dělat... " řekl jsem... "No má chyba to neni... a tak si stejně následky poneseš jen ty...nominovaný na zkoušky si byl.. takže budeš si prostě muset počkat.." řekl jsem.. a pak jsem řekl: "No a mise.. v tuhle chvíli nevím co s tebou... prtože nějak máme rozdaný mise... "
Anonymní- Anonymní
Re:
Zaklopal som na dvere pracovne a čakal na povolenie vstúpiť. Na ceste som sa dosť zdržal, takže som očakával od Tsuchikageho napomenutie alebo trest. Práve preto som sa neusmieval.
Shinobi
Klan:
Re:
Vstúpil som do pracovne a mierne sa uklonil. Všimol som si genina, ale nevenoval som mu pozornosť. "Tsuchikage-sama, vrátil som sa z misie. Suna súhlasila s výmenou informácií ohľadom Bijuu a s pomocou s tréningom. Potvrdila tiež, že ich Bijuu je zapečatený v kunoichi, ktorá sa účastnila skúšok chuuninov."
Shinobi
Klan:
Re:
"Posel dobrých zpráv... óká..." řekl jsem... "tak to bych je měl brzy kontaktovat, jak to uděláme..."
Anonymní- Anonymní
Re:
"No asi jim pošlu zprávu... a jinak... potřeboval bych,aby jsi pomalu zaběhl do Uzavřené... jsou tam naši lidi,ale nějak jim to trvá ..."
/V tomhle holedu trochu víc pomalu...chci aby jsi tam dorazil až po smrti Rimi... ale ta už je u konce sil.../
poté jsem vzal svitek a začal psát dopis,který pošlu do suny...
/V tomhle holedu trochu víc pomalu...chci aby jsi tam dorazil až po smrti Rimi... ale ta už je u konce sil.../
poté jsem vzal svitek a začal psát dopis,který pošlu do suny...
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 6 z 19
Povolení tohoto fóra: