5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 9 z 19
Strana 9 z 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Re:
First topic message reminder :
Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.
Objevil se mi široký úsměv na tváři.. mohl jsem vyprovodit Yoko až do Suny.. sice i stím otrapou, ale co nadělám. "Hai, Tsuchikage-dono" řekl jsem oddaně a odešel jsem spolu s ostatníma směrem k hlavní bráně.
Anonymní- Anonymní
Re:
Len som sa postavil.. proste som tam nemohol byť, bolo už až príliš veľa ľudí. Bez slova som začal odchádzať z miestnosti s rukami vo vreckách. Tvár som mal sklopenú niekde k zemi a vlasy mi zakrývali oči takže, mi do nich v podstate nikto nemohol vidieť. Len som vyšiel z miestnosti a zamieril som priamo tam, kde Tsuchikage povedal že je pochovaná.
Anonymní- Anonymní
Re:
"To je mi ľúto, ale vlastne ani neviem o koho išlo." Sklonil som hlavu na uctenie pamiatky. "Čo bude ďalej, Tsuchikage-sama?" Pozdravil som Hitomiho, pretože toho som si pamätal.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dál... no dvě věci plánuju... nejdříve musíme zpevnit vztahy se Sunou ale poslední dobou neodpovídají. Takže to zatím necháme stranou... ale pak také potřebuji,abyste v jedné vesnici ochránili kameníky." řekl jsem "A bojím se že tam vás bude muset jít víc."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Už počas tretej skúšky chuuninov opustil Kazekage-sama dedinu. Rada si pravdepodobne myslí, že sa ešte vráti." Poznamenal som. "Ochrana kameníkov? Myslel som, že v Iwe robia takéto práce shinobi s Dotonom?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Poslal jsem tam orla,tak uvidím,až mi někdo odpoví(ano vím to,ale stále je tam asistenkta kazekage :-) )... a jinak oni ti kameníci nejsou z vesnice,jsou sice ze země a některé techniky také umí,ale né válečné,ale nejsou to ninjové... a co jsme slyšeli tak mají problémi s bezpečím svích dělníků v lomech..." řekl jsem
Anonymní- Anonymní
Re:
Do kanceláře přiletěl holub který měl na sobě zprávu.
- Spoiler:
- Zdravím přátelé rád bych vám oznámil ,že Kemono no Sato je zase v provozu a bude tedy kontrolovat Kuchiyose.Rád bych vám tímto nabídnul aby jste vaše shinobi kteří by chtěli nějaké Kuchiyose poslali do naší vesnice kde se můžou podrobit zkoušce.Vesnice je neutrální takže nemějte obavy že by se něco mohlo vašim drahým shinobi stát.Taktéž kdokoli by měl nějaký problém s Kuchiyose s kterým již podepsal smlouvu může se dostavit a my mu pomůžeme.S láskou váš Yatsu.
PS.:K dopisu je přiložená mapa jak se sem dostat.A kdyby k vám přišli dva shinobi z mé vesnice o tomhle dopisu jim prosím nic neříkejte.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zvedl jsem dopis... a tak když jsem ho přečetl,tak jsem ho přečetl ještě jednou a nahlas a pak jsem řekl: "Tak asi bude další mise... a to osobní... prohledat to tam a prozkoumat,jestli neni žádný podvod... takže koho.... no mohl by mi někdo zavolat Aotsuchiho z vás dvou?"
(jeden z vás dvou půjde s ním tam a dva půjdou do kamenolomu...)
(jeden z vás dvou půjde s ním tam a dva půjdou do kamenolomu...)
Anonymní- Anonymní
Re:
''No já bych rád zašel na průzkum,navíc bych se tam mohl možná chvíli zdržet a naučit se Kuchiyose no jutsu no ne?''řekl jsem klidně.''Zajímalo by mně jestli moje Kuchiyose bude také lávové zvíře,hm''pomyslel jsem.''Jinak koho že vám to máme zavolat''měl jsem trochu okno.Podíval jsem se zmateně na Tsuchikageho.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Aotsuchiho... jedno z našich nejlepších jouninů... určitě jsi už on něm slyšel..." řekl jsem ale než jsem řekl něco dalšího,přerušilo mě klepání a já řekl: "Vstup,jsi-li hoden."
Anonymní- Anonymní
Re:
(Vošiel som dnu)
"Zdravím moje meno je Rinji som ninja z Kemono no Sato."
"Prišiel som vám poskytnúť informácie o našej dedine..."
Vopred sa ospravedlňujem povedal som a vedla seba som vytvoril klon...
"Pôjdeš do Sunagakure" povedal som klonu ktorý kráčal preč (Klon Presun)
"Takže ak môžem poviem vám bližšie informácie o Kemono no Sato..."
"Zdravím moje meno je Rinji som ninja z Kemono no Sato."
"Prišiel som vám poskytnúť informácie o našej dedine..."
Vopred sa ospravedlňujem povedal som a vedla seba som vytvoril klon...
"Pôjdeš do Sunagakure" povedal som klonu ktorý kráčal preč (Klon Presun)
"Takže ak môžem poviem vám bližšie informácie o Kemono no Sato..."
Naposledy upravil Rinji Yasuo dne Sun 6 Nov - 7:07, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Hlavou jsem udělal menší úklon a naznačil místo na křesle... a pak jsem řekl: "Informace se hodí vždy.. ale i přesto k vám pošlem lidi,neboť informace z druhé ruky byť pravdivé,nejsou pro mě věrohodné... a myslím,že vy ,jako shinobi,to jistě chápete."
Anonymní- Anonymní
Re:
Posadil som sa do kresla...Po krátkej chvíľke som povedal: "Samzorejme že chápem Tschucikage-sama" "Úlohou našej dediný je kontrolovať kuchyiose (summonov) každý ninja ktorý by chcel podpísať zmluvu musí navštíviť našu dedinu, takto môžeme udržať rovnováhu medzi ich svetom a tým našim..."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nápad krásný,ale kde mám jistotu,že až tam přijde,tak ho nepřepadnete a nezabijete... nebo na něj nevložíte pečetě? Navíc až ho pošlete pryč,ktěm zvířátkům,tak jakou má jistotu,že ho nezabíjí zvířata,že zase s nima nejste nějak domluveni..." řekl jsem...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Patríme medzi neutrálne dediny čo znamená že nechceme najaké problémy..."
"Niečo také ako útočiť na vás nemáme v pláne našou úlohou je zabezpečiť aby sa práve niečo takéko nestalo"
"Môžete sa niekedy u nás zastaviť a sám sa o tom prsvedčiť..."
Postavil som sa na odchod pretože som už meškal...
Takže prajem krásny zvyšok dna Tsuchikage-sama, oznámim veliteľovi že k nám dorazí jeden z vašich ninjov (Presun)
"Niečo také ako útočiť na vás nemáme v pláne našou úlohou je zabezpečiť aby sa práve niečo takéko nestalo"
"Môžete sa niekedy u nás zastaviť a sám sa o tom prsvedčiť..."
Postavil som sa na odchod pretože som už meškal...
Takže prajem krásny zvyšok dna Tsuchikage-sama, oznámim veliteľovi že k nám dorazí jeden z vašich ninjov (Presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Díval jsem se jak ten ulízanec odchází a zeptal jsem se s usměvem:''Takže kdy můžeme vyrazit?''.
Anonymní- Anonymní
Re:
"á...tady jsi..no nehledal,prostě tě tady chci." řekl jsem jízlivě a pak jsem řekl: "Půjdeš tady (ukázal jsem na Hitomiho) s Hitomim do vesnice Kemono a zjistíte jestli se jimm dá věřit a to tak,že zkrz Hitomiho zkusíte získat,pro něho zvíře a ty tam jdeš na ochranu a případný první útok."
Anonymní- Anonymní
Re:
''Už jsem o vás slyšel Aotsuchi-sensei,ovšem je divné že jsem vás ještě nepotkal,těší mne''řekl jsem s mírným úklonem.''Vypadá dost drsně,třeba se po cestě něco přiučím''zamyslel jsem se.''Takže půjdeme?''řekl jsem opět nahlas.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ak je to všetko, tak môžeme." Usmial som sa a prehodil si cez hlavu kapucňu. "Čakám ťa pred bránou. Na nič nezabudni." Vyšiel som z pracovne a zamieril pred bránu. Kráčal som pomalým tempom, aby som dal Hitomimu čas dobehnúť ma.
(Presun.)
(Presun.)
Midotsuchi- Počet príspevkov : 302
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
Re:
Opět s mírnou úklonou jsem pozoroval jak Aotsuchi-sensei pomalu odcházel.''Budu tam hned,stejně jsem byl připravený na misi''řekl jsem.Pak jsem se rozloučil se Smortnem a odešel jsem k bráně.
(přesun)
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Na okno Tsuchikageho pracovne sa posadil sokol so správou zo Suny.
- Pre Tsuchikageho:
- Dobrý deň, Tsuchikage-dono.
Volám sa Chisuna a práve som nastúpil do funkcie Kyūdaime Kazekageho v Sune. Mojou povinnosťou je Vám oznámiť, že Suna sa nebude podielať na spoločnom tréningu Jinchuuriki, ako bolo zo začiatku plánované. Dúfam však, že to nanaruší spoluprácu našich dedín a aj naďalej sa medzi nami zachová mier.S pozdravom Chisuna, Kyūdaime Kazekage
Anonymní- Anonymní
Re:
Po přečtení se mi zastavila plazma v těle a krvinky proudili jen pomocí čakry...
"To se mi vůbec nelíbí..." řekl jsem a zvedl se a šel jsem si do šatny pro kabát...
"To se mi vůbec nelíbí..." řekl jsem a zvedl se a šel jsem si do šatny pro kabát...
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 9 z 19
Povolení tohoto fóra: