Rezidence Otokageho
+12
Toshio Toppu
Midotsuchi
Rin Kagayaki
Kashike
Ryuzaki Kaguya
Akihiro Kazuki
Shinobi
Ayame Takahashi
Tatsuo Reigi
Akasuna no Ruki
Toriko Shihouin
Noriko Kana
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 26 z 40
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Rezidence Otokageho
First topic message reminder :
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Rezidence o dvou křídlech nového Otokageho Reiny Kany, na zahradě hlídá drak (Dag) u hlavních vchodů jsou sluhové a v celé rezidenci jsou tři služebné a jedna osobné komorná Reiny a další personál
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Rezidence Otokageho
Podíval jsem se na něj.
"Omlouvám se, že znovu otravuji, potřebuji se jen Otokage-sama zeptat na nějakou misi."
"Omlouvám se, že znovu otravuji, potřebuji se jen Otokage-sama zeptat na nějakou misi."
Anonymní- Anonymní
Faito
A chodíš na mise sám nebo máš tým? Možná tu máme pár lidí, které bychom ti mohli přiřadit. Samozřejmě to záleží na Otokage, ale vevnitř je zrovna jeden bezprizorní člověk.
A chodíš na mise sám nebo máš tým? Možná tu máme pár lidí, které bychom ti mohli přiřadit. Samozřejmě to záleží na Otokage, ale vevnitř je zrovna jeden bezprizorní člověk.
Anonymný- Anonymní
"No mám být v týmu s Tatsuem ale toho nemohu nikde najít, proto jsem chtěl požádat alespoň o nějakou lehčí misi. Už týden jsem se pořádně neprotáhnul."
Anonymní- Anonymní
Faito
Dobrá, počkej, prosím, než se ti Reina bude věnovat. řekl jsem a vešel zpět dovnitř.
Dobrá, počkej, prosím, než se ti Reina bude věnovat. řekl jsem a vešel zpět dovnitř.
Anonymný- Anonymní
"Dobrá"
Poté co odešel jsem si sednul přede dveře a čekal.
Už zase čekat ach jo.
Poté co odešel jsem si sednul přede dveře a čekal.
Už zase čekat ach jo.
Anonymní- Anonymní
"no ....... dalo by se o tom uvažovat." řekla jsem nahlas "Poslyš, Steve....hm....zatím zkus trénovat s tím, co je za dveřmi pak si vás přijdu omrknout s Faitem."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Skvěle. počkal jsem, až Steve odejde, a pak jsem se otočil k Reině. Ikaros se dostala z tvého krystalu. Je velmi...nadaná. Možná by nebylo špatné zkusit její loajalitu, přemluvit ji. Nech mě zkusit alespoň pár mých taktik a máš celkem slušnou šanci. Získám její důvěru a ty získáš mocného ninju. Je teprve genin a už umí prolomit tvou bariéru.
Skvěle. počkal jsem, až Steve odejde, a pak jsem se otočil k Reině. Ikaros se dostala z tvého krystalu. Je velmi...nadaná. Možná by nebylo špatné zkusit její loajalitu, přemluvit ji. Nech mě zkusit alespoň pár mých taktik a máš celkem slušnou šanci. Získám její důvěru a ty získáš mocného ninju. Je teprve genin a už umí prolomit tvou bariéru.
Anonymný- Anonymní
Takumi
Ehm... sem Takumi, Otokage-sama, ale to je vlastně jedno, děkuji.
Řekl sem a odešel sem z místnosti ven před rezidenci, kde seděl nějakej kluk.
Poslala mě trénovat s děckem?... Jestli mě vyklepne, bude to moje největší ponížení v životě... Vypadá tak na patnác.... To bude ostuda...
Pomyslel sem si a moc šťastnej sem z toho nebyl.
Zdar chlape. Posílá mě Otokage-sama, sem prozatím tvůj sparring partner... to znamená, že spolu máme trénovat. Ale nejlepší by bylo, kdyby sme si dali pár koleček kolem rezidence, potom nějaký ty kliky, sed-lehy, potom nějaký shyby, pak sklapovačky a nakonec si dáme dřepy s kládou na zádech a budeme mít dost ne?
Řekl sem a doufal sem, že se takhle vyhnu nějakýmu souboji. Přeci jen, todle byla taky jistá forma tréningu.
Ehm... sem Takumi, Otokage-sama, ale to je vlastně jedno, děkuji.
Řekl sem a odešel sem z místnosti ven před rezidenci, kde seděl nějakej kluk.
Poslala mě trénovat s děckem?... Jestli mě vyklepne, bude to moje největší ponížení v životě... Vypadá tak na patnác.... To bude ostuda...
Pomyslel sem si a moc šťastnej sem z toho nebyl.
Zdar chlape. Posílá mě Otokage-sama, sem prozatím tvůj sparring partner... to znamená, že spolu máme trénovat. Ale nejlepší by bylo, kdyby sme si dali pár koleček kolem rezidence, potom nějaký ty kliky, sed-lehy, potom nějaký shyby, pak sklapovačky a nakonec si dáme dřepy s kládou na zádech a budeme mít dost ne?
Řekl sem a doufal sem, že se takhle vyhnu nějakýmu souboji. Přeci jen, todle byla taky jistá forma tréningu.
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na toho kluka.
Hm, nějakej novej.
Zdravím, pojďmě k jezeru.
Poté jsem se zvednul a odešel.
(Přesun)
Hm, nějakej novej.
Zdravím, pojďmě k jezeru.
Poté jsem se zvednul a odešel.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Takumi
Co když ovládá suiton... u jezera bude mít výhodu... neee!
Pomyslel sem si a pak sem se vydal za ním k jezeru. (přesun)
Co když ovládá suiton... u jezera bude mít výhodu... neee!
Pomyslel sem si a pak sem se vydal za ním k jezeru. (přesun)
Anonymní- Anonymní
"Prolomila mou bariéru? Nech mě hádat černým bleskem? To mě nepřekvapuje černé typy KG jsou nejsilnější. Proč chceš zrovna tu holku do vesnice?" postavila jsem se a dala si ruce v bok
"Je věrná Kumogakure. Ovšem když se nad tím zamyslím,mohla by pro mě v budoucnosti znamenat určitý problém, ale to bývalá Raikgake byla taky a měla stejnou schopnost a zemřela mou rukou." prohrábla jsem si vlasy. "Dělej jak myslíš, jen si pak nechoď stěžovat je paličatá. Večer mám s někým schůzku, nebudu tu , ale až se vrátím chci aby tady byl Everest a připrav ho na rozhovor."
"Je věrná Kumogakure. Ovšem když se nad tím zamyslím,mohla by pro mě v budoucnosti znamenat určitý problém, ale to bývalá Raikgake byla taky a měla stejnou schopnost a zemřela mou rukou." prohrábla jsem si vlasy. "Dělej jak myslíš, jen si pak nechoď stěžovat je paličatá. Večer mám s někým schůzku, nebudu tu , ale až se vrátím chci aby tady byl Everest a připrav ho na rozhovor."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Faito
Někdo s tak silným KG by se nám hodil. Myslím si, že je zlomitelná, jen se jí dostat na vlnu. řeknu a když mi dá rozkazy, kývnu a zmizím.
Někdo s tak silným KG by se nám hodil. Myslím si, že je zlomitelná, jen se jí dostat na vlnu. řeknu a když mi dá rozkazy, kývnu a zmizím.
Anonymný- Anonymní
ještě chvíli jsem pracovala pak se podívala ven a usoudila že je nejvyšší čas, vzala jsem si na seb eplášť hvízdla na Daga aby se připravil. zamkla jsem svou pracovnu a odešla ven kapuci jsem si nandala až na DAgovi a pak s ním vzlétla. (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
doprovodila jsem Atsuku do její pokoje dala jí pusu na tvář.
"Nikam nechoď z rezidence jasné? ráno spi jak dlouho chceš budu ráno v pracovně." řekla jsem a šla jsem do své ložnice a tam jsem si četla nějaké jutsu a pak se převlékla a šla spát
"Nikam nechoď z rezidence jasné? ráno spi jak dlouho chceš budu ráno v pracovně." řekla jsem a šla jsem do své ložnice a tam jsem si četla nějaké jutsu a pak se převlékla a šla spát
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Len som sa na Reinu usmiala. Hai.. spoľahni sa. Oyasumi nasai, krásne sa vyspi.. povedala som keď odchádzala a následne som len išla do kúpeľne. Osprchovala som sa a obliekla som si dlhšie čierno-biele kimono na spanie. Po tom som si však zobrala veľký výkres a pastelky !! pochopiteľne som začala kresliť tie svoje čmáranice.. no.. nedalo sa hovoriť zrovna o čmáraniciach. Kreslila som si Reinu, ešte keď bola o niečo mladšia no, tá podoba tam stále bola, blond vlasy s ružovými pramienkami, mačacie oči a kawaaai oblečenie, okolo nej som nakreslila kryštál, element ktorý ovládala.. vlastne mi to celé trvalo asi tri hodiny a ja som pri poslednej čiarke zaspala s tým, že som ten obra držala v rukách.
-snáď nevadí že som to použil.
-snáď nevadí že som to použil.
Anonymní- Anonymní
ráno jsem se vzbudila a šla se umýt obléknout a pak jsem šla do pracovny pracovat na systémech obou vesnic
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ráno som sa zobudila celkom.. neskoro, vlastne už ani nebolo ráno. Bolo však celkom fajn raz za čas sa aj poriadne vyspať. Chvíľku mi trvalo kým som sa zorientovala no nakoniec som zistila kde som !!.. no.. spomenula som si na to čo mi Reina včera prikázala a tak som si len sadla na postel a čakala som, či sem niekto po mňa príde.
Nakoniec do mojej izby prišiel nejaký jounin ktorý ma odviedol na tréningové pole.
(presun)
Nakoniec do mojej izby prišiel nejaký jounin ktorý ma odviedol na tréningové pole.
(presun)
Anonymní- Anonymní
po únavném dni práce s papíry a vymýšlení obrany Amegakure jsem vstala a šla k oknu a dívala se do dálky na hranice Otogakure. Nikdy jsem si ani nepomyslela, že jednou budu vlastnit vesnici a k tomu všemu ještě jednu navrch. Že budu mít kolem sebe spousty nadaných ninjů. Nějak jsem zavzpomínala na staré časy a říkala jsem si jak hloupá jsem byla. Měla bych se sejít s KAgamim a projednat s ním novinky. OPřená o rám jsem dál přemýšlela...
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Toshio Toppu
Toshia odprevadili až k rezidencii. Tam už si sám našiel cestu ku kancelárii a, že mu to trvalo riadnu chvíľu. Keď už spokojne stál pred kanceláriou pokojne zaklopal a čakal či sa niekto ozve.
Toshia odprevadili až k rezidencii. Tam už si sám našiel cestu ku kancelárii a, že mu to trvalo riadnu chvíľu. Keď už spokojne stál pred kanceláriou pokojne zaklopal a čakal či sa niekto ozve.
Toshio Toppu- Počet príspevkov : 748
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan:
"vstupte!" ozvala jsem se od okna aniž bych se otočila na nově příchozího
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Toshio Toppu
,,Aký príjemný hlas." potešil sa Toshio a tak stisol kľučku a vošiel dovnútra. Zavrel za sebou dvere a pozrel sa k stolu no zbadal niekoho pri okne stáť mu chrbtom.,, Vaaaaau." v duchu žasol a prezrel si postavu pri okne.,, Dobrý." pozdravil nakoniec.
,,Aký príjemný hlas." potešil sa Toshio a tak stisol kľučku a vošiel dovnútra. Zavrel za sebou dvere a pozrel sa k stolu no zbadal niekoho pri okne stáť mu chrbtom.,, Vaaaaau." v duchu žasol a prezrel si postavu pri okne.,, Dobrý." pozdravil nakoniec.
Shinobi
Klan:
"Kdo jste a co tu chcete?" zeptala jsem se ledově klidnýmaž možná trošku tvrdším hlasem k otáčení jsem zatím neměla důvod a ani semi nechtělo
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Toshio Toppu
,, Aj mňa teší, že vás poznávam." povzdychol si Toshio a pritiahol si k sebe stoličku no točil si ju operadlo od seba. Posadil sa a rukami sa oprel o to sedadlo.,, Tak ak mám pravdu povedať hľadám tu istú kunoichi meno Reina Kana." oboznámil ju s tým Toshio.
,, Aj mňa teší, že vás poznávam." povzdychol si Toshio a pritiahol si k sebe stoličku no točil si ju operadlo od seba. Posadil sa a rukami sa oprel o to sedadlo.,, Tak ak mám pravdu povedať hľadám tu istú kunoichi meno Reina Kana." oboznámil ju s tým Toshio.
Shinobi
Klan:
otočila jsem se ruce jsem si založila na prsou a naštvaně jsem zasyčela: "Před Otokagem se má klečet....Co jí chcete?" zamračila jsem se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Toshio Toppu
,,Ouuuuu." zašepkal.,, Tak keby kľačať, ja by som si skôr ľahol." napadlo mu v duchu a nevedel z nej spustiť pohľad. Len sa zhlboka nadýchol a z bočného vrecka vytiahol malú knižku pričom ju otvoril.,, No mám tu múdru knižku a je tu také pekné meno tak som sa rozhodol, že sa zastavím." pousmial sa.
,,Ouuuuu." zašepkal.,, Tak keby kľačať, ja by som si skôr ľahol." napadlo mu v duchu a nevedel z nej spustiť pohľad. Len sa zhlboka nadýchol a z bočného vrecka vytiahol malú knižku pričom ju otvoril.,, No mám tu múdru knižku a je tu také pekné meno tak som sa rozhodol, že sa zastavím." pousmial sa.
Shinobi
Klan:
Strana 26 z 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Otogakure no sato
Strana 26 z 40
Povolení tohoto fóra: